- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.621
günaydın kızlar nasılsınız
nice33 naptın canım doktora gittinmi yada nezaman gidecektin unuttum ben
bende bu yazıyı okuyordum şimdi 1hafta ne işe yarıyacak okadar 24 hafta 24 hafta dediler.al sana 1 haftacık dalga geçer gibi böyle şeymi olur?yarı zamanlı çalışmaymış o nasıl olucaksa sanki her uru buna uyacak??
Eki Görüntüle 733977 Eki Görüntüle 733976 Eki Görüntüle 733975
kızlar 13, haftada göbeğim.. ilk size atıyorummmm
Eki Görüntüle 733977 Eki Görüntüle 733976 Eki Görüntüle 733975
kızlar 13, haftada göbeğim.. ilk size atıyorummmm
bat ne zamandı canım senın sımdı
hay Allah bızımkılerın bagları nedense halatla baglı hıcc ufacık ıncelme yok :) en baglılarını secmısız :)
aynısını düşünüyodum bizimkilerin o bağ azcık fazla kaçmış :)))
battan haberim yok canım son 3 adet döngüm 34-29ve 31 gün olduğu için ve vaktinden önce heveslere kapıldığım için cimcime 29 olmasına kara verdi:))
küfür ediyorlar resmen bır hafta al sen o bır haftayı ...
yarı zamanlı da sankı evımıze ısımız sıfır sankı bu ne ben gunde 1 bucuk saat gıt 1 bucuk saat don 3 saat 5 saatte calıssam oldu sana 8 saat kayıp ne anladım kı ben bu ısten
ay bunlar ıyıce zıvanadan cıktı ayrıca yarı zamanlı ıkende sırkettın bır eleman bulması gerekecek tam zamanda yapılan ıs yarı zamana sıgmaz ee halıyle ıkı personel olmucagına gore cıkaracak yanı ayrı bır sacmalaık ıyıce sankı stajerlere sunulan bır hızmet :S
Kizlar valla biz sectik hani derler ya evine ailesine bagli karisinada bakar gozu disarda degil, yok anam oyle olmuyormus bunlar hep anasina bagli..
Valla Allah size kolylik versin kizlar, bu konuda sansli hissediyorum cok sukur 3 seneye kadar hakkim var..
küfür ediyorlar resmen bır hafta al sen o bır haftayı ...
yarı zamanlı da sankı evımıze ısımız sıfır sankı bu ne ben gunde 1 bucuk saat gıt 1 bucuk saat don 3 saat 5 saatte calıssam oldu sana 8 saat kayıp ne anladım kı ben bu ısten
ay bunlar ıyıce zıvanadan cıktı ayrıca yarı zamanlı ıkende sırkettın bır eleman bulması gerekecek tam zamanda yapılan ıs yarı zamana sıgmaz ee halıyle ıkı personel olmucagına gore cıkaracak yanı ayrı bır sacmalaık ıyıce sankı stajerlere sunulan bır hızmet :S
ayy valla aynı bekarken arada sırada bi annesinden bahsettiğimizdeki konuşmalarımız göre bende iyi ailesine önem veriyo demekki evinede öyle olcak diye düşünüp seviniyodum cidden öyle değilmiş anne düşkünü oluyomuş öyle olunca
benim işyerimde öyle otobüsle gitmeye kalksan 2 saati bulur servisle 40dakikada gidiyorum öğleye kadar çalışsan çıksan 2 saat sürcek o yolda çekilen işkencede cabası üstelik hangi işyerinde tamam sen yarı zamanlısın öğleye kadar çalış mesai saatinde şu o saatte çıkarsın olayı olurki erken çıkacak olan kişi çıkacağı saatten mutlaka en az yarım saat geç çıkar valla en iyisimi allah kocalarımıza kolay bereketli helal bol kazanç versinde bizde çalışmak zorunda kalmayalım
kis evlenmeden once biz birlikte yasadik yaklasik 1,5 sene ama ingilteredeydik o zaman zaten orda tanistik yani anasindan uzakti. Ama hep derdi ayy ne guzel annemde boyle yapar , yemek yapar ayy ne guzel annemin yemegi gibi olmus , camasir yemek utu fln yapinca cok hosuna giderdi tabi orda hangi s.. yapcak ona oyle, bende derdim ne guzel aileye onem veriyor..
Ahh ahh kendimiz ettk kendimiz bulduk :)
amın canım valla aynen oyle
aslında esımde calısma zorlanma dıyor ama ne bılım borcla coluk cocuk adamın ustune kalmayalım ıstıorum ne bıleyım yasayarak ogrenıcez yakında vızyonda surada 6ay sonra kokumuz cıkar :)
kız senın kı okadar sınyal vermıs anlamamısın bızımkı bellı bıle etmedı anasının muhabbetı bıle acılmamıstır toplasan 6 senelık flortte 3 5 kere :) bızımkı gızlı ana bagı kurmus
Kiss hulyaaa ne gicik aileymis
...esin de. surekli onlarla birlik mi oluyor boylee....babanlara ayip olmus...ama neuseki zorlamamis seni bugin gidelim diyee...
burcuu iyi isin hallolmus. cok sevindimm..
gizosss valla bitcek herhdlde bu yil bu okulll....oyle duruyor...
sezgiiii aaa hoc hirmoyosunnnnn
esracım arada giriyorum ama senle denk gelmiyoruz pek.
resimlerinizde süper canıımm ne güzelsiniz siz öle maşallah.göbüşte henüz yok tabi bu avantaj demi. ama ilk anne olanalar hemen göbüşleri çıksın istiyo ben gibi :)
HÜLÜÜÜÜÜ.... dediğim gün çatlamışsın hihih :) ağrılarında ondan olsa gerek. ilişkiler de tam yerinde olmuş yani..:128: istersen bu sefer keyfine 2 günde bir devam et. DPO 7den sona devam etmesen de olur. :) İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız
İyiyim canim cok şükür okuldayim suan canim sıkıldı oturmaktan netten alışveriş sitelerine bakıyordum sen neler yapıyorsun bakalım yemek yemekten başka ...
DOĞUM İZNİNDE ARTIŞ
Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarızamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.
günaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :):)
esroşşş sen bana dememiştin ama ben sana diyimmmmmm
çok tatlısınnn maşşaallaaahh oğluşunda sendeeeeeeee :)
Iyiyiz bende az sonra gidecem okulaaa...
anaaaa kuzzz ne o oyleee dur bende bi okiuuimm...yaa varya calisma bakani yere gecsin hep onun isi..fatna sahin cok bastirdi ama demek maliye ile calisma bakanlari baskin geldi. onlar istemiyodu....moruklarrr...bide basbakan utanmadan uc cocuk diyor yaaaa...tabii bizim kitleye demedigide acikk...
Kizzz sayfayi bi actim ikisi ayni sayfayaa resim koymuslarrr bende oyle dediydimm...kinciiiiii:))))
Cankm senin eline su dokemem guzelligin yerinde senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?