HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlar nasılsınız

nice33 naptın canım doktora gittinmi yada nezaman gidecektin unuttum ben

Gittim canım kanda degerim 4, 65 Düşmüş aslında bu ay klomene başlayacaktim ama doktor bu olaydandolayi baslamadi 3 ay dinlen dedi sanki az bir zaman gibi.. eger bu arada kkendiliğinden olursa olur dedi bende netten arastirdim hani bir tehlikesi var mi diye kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalan cok var o yüzden ben deneyecegim olursa olur artik bu arada doktora sordum neden oluyor diye aslinda yuzde 70 sorun yok dedibende biraz arastirdim dedim kan pihtilasma sorunlari oluyormus dedim bende istiyorum testten dedim onun olma ihtimali binde bir dedi olsun ben istiyorum dedim cok şükür bir sorun cikmadi en azindan aklimsaki o soru işareti gitti.

küfür ediyorlar resmen bır hafta al sen o bır haftayı ...
yarı zamanlı da sankı evımıze ısımız sıfır sankı bu ne ben gunde 1 bucuk saat gıt 1 bucuk saat don 3 saat 5 saatte calıssam oldu sana 8 saat kayıp ne anladım kı ben bu ısten

ay bunlar ıyıce zıvanadan cıktı ayrıca yarı zamanlı ıkende sırkettın bır eleman bulması gerekecek tam zamanda yapılan ıs yarı zamana sıgmaz ee halıyle ıkı personel olmucagına gore cıkaracak yanı ayrı bır sacmalaık ıyıce sankı stajerlere sunulan bır hızmet :S

madem yapmayacaklardı 6 ayı hiç bukadar dillendirmeseylerdi.bukadar kişi bekledi heveslendi 1hafta ney ya şaka gibi didiğin gibi alıp kendileri kullansın o 1 haftayı...valla sinirden yapacak bi yorum bile bulamıyorum.

bat ne zamandı canım senın sımdı

hay Allah bızımkılerın bagları nedense halatla baglı hıcc ufacık ıncelme yok :) en baglılarını secmısız :)

Kizlar valla biz sectik hani derler ya evine ailesine bagli karisinada bakar gozu disarda degil, yok anam oyle olmuyormus bunlar hep anasina bagli..

günaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :):)

esroşşş sen bana dememiştin ama ben sana diyimmmmmm
çok tatlısınnn maşşaallaaahh oğluşunda sendeeeeeeee :)

Valla Allah size kolylik versin kizlar, bu konuda sansli hissediyorum cok sukur 3 seneye kadar hakkim var..

Gunaydin kizlar bugunde uyudum valla 9`a kadar kozalak gidince, kalktik meyvamizi yedik simdide kahvalti zamani..
16:30 da randevumuz var kendi doktoruma ins bizim nazli kizmi diyim, inatci oglanmi artik gosterir kendini catlicam meraktan..
Sali gunu doktora gitmeden kahvaltimi yaptim bir paket cikolata yedim yok anacim banamisin demedihic bozmadi kendini, ama aksam 9-10 arasi bir basliyor sabah 1`e 2`ye kadar kipir kipr her aksam uyutmuyor simdiden :)))

Kizlar valla biz sectik hani derler ya evine ailesine bagli karisinada bakar gozu disarda degil, yok anam oyle olmuyormus bunlar hep anasina bagli..

ayy valla aynı bekarken arada sırada bi annesinden bahsettiğimizdeki konuşmalarımız göre bende iyi ailesine önem veriyo demekki evinede öyle olcak diye düşünüp seviniyodum cidden öyle değilmiş anne düşkünü oluyomuş öyle olunca

benim işyerimde öyle otobüsle gitmeye kalksan 2 saati bulur servisle 40dakikada gidiyorum öğleye kadar çalışsan çıksan 2 saat sürcek o yolda çekilen işkencede cabası üstelik hangi işyerinde tamam sen yarı zamanlısın öğleye kadar çalış mesai saatinde şu o saatte çıkarsın olayı olurki erken çıkacak olan kişi çıkacağı saatten mutlaka en az yarım saat geç çıkar valla en iyisimi allah kocalarımıza kolay bereketli helal bol kazanç versinde bizde çalışmak zorunda kalmayalım

kis evlenmeden once biz birlikte yasadik yaklasik 1,5 sene ama ingilteredeydik o zaman zaten orda tanistik yani anasindan uzakti. Ama hep derdi ayy ne guzel annemde boyle yapar , yemek yapar ayy ne guzel annemin yemegi gibi olmus , camasir yemek utu fln yapinca cok hosuna giderdi tabi orda hangi s.. yapcak ona oyle, bende derdim ne guzel aileye onem veriyor..

Ahh ahh kendimiz ettk kendimiz bulduk :)

amın canım valla aynen oyle
aslında esımde calısma zorlanma dıyor ama ne bılım borcla coluk cocuk adamın ustune kalmayalım ıstıorum ne bıleyım yasayarak ogrenıcez yakında vızyonda surada 6ay sonra kokumuz cıkar :)

kız senın kı okadar sınyal vermıs anlamamısın bızımkı bellı bıle etmedı anasının muhabbetı bıle acılmamıstır toplasan 6 senelık flortte 3 5 kere :) bızımkı gızlı ana bagı kurmus

Kisss simdiki aklim olsa anlamam mi :) Yas o zaman 16 ilk iliski , bizde tanistiktan 3 sene sonra evlendik ama bu 3 senenin 1 sene hic gormedik birbirimizi universiteye hazirlanirken ben lise sonda, iki senede iste 6 ay beraber 2 ay don Tr`ye vize bekle bilmem ne , baktik olmuyor hem zaman hem ekonomik olarak dedik, o zaman evlenelim rahat rahat beraber yasayalim baktik iste 5 sene ucmus gecmis..

esracım arada giriyorum ama senle denk gelmiyoruz pek.
resimlerinizde süper canıımm ne güzelsiniz siz öle maşallah. göbüşte henüz yok tabi bu avantaj demi. ama ilk anne olanalar hemen göbüşleri çıksın istiyo ben gibi :)

HÜLÜÜÜÜÜ.... dediğim gün çatlamışsın hihih :) ağrılarında ondan olsa gerek. ilişkiler de tam yerinde olmuş yani..:128: istersen bu sefer keyfine 2 günde bir devam et. DPO 7den sona devam etmesen de olur. :) İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız

kızlar yine yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var dün ben kaynanama gitmedim ya bugünde görümcemin mezuniyet saat 3te başlıyo muhtemelen baya sürer tüm üniversite mezuniyeti birlikteymiş çünkü bende 6da çıkcam işten işyerimde kampüse yakın yani servisle biyere kadar bırakcaklar sonra tramvaya bincem mezuniyetin yapılcağı yeri felanda hiç bilmiyorum daha önce hiç gitmedim eşiminde akşam 6da dersi başlıcak yani 4gibi felan bi görünecekmiş (o kesin annesigille buluşup birlikte gider kaynanam ayarlar kesin) sonra derse gidecekmiş yani en geç 5te ayrılacak ben gidene kadar 6,30u geçecek saat ve bu akşam bana düğünümde felan resmen annelik yapan bi tanıdığımın kızının kınası var napıyım ben şimdi haa bide orucum üzerine

evet şeker ama ben ovu tetsine bi anlam veremedim resmen cumartesi pazartesi ve salı çift çizgi çıktı pazar yapmadım yapsam o günde çift çıkcaktı muhtemelen dünde koyuydu ikinci çizgi ama önceki güne göre hafif silinmişti ikinci çizgi iki tane yumurtam vardı ya onunla alakası olabilirmiki

İyiyim canim cok şükür okuldayim suan canim sıkıldı oturmaktan netten alışveriş sitelerine bakıyordum sen neler yapıyorsun bakalım yemek yemekten başka ...

Iyiyiz bende az sonra gidecem okulaaa...

anaaaa kuzzz ne o oyleee dur bende bi okiuuimm...yaa varya calisma bakani yere gecsin hep onun isi..fatna sahin cok bastirdi ama demek maliye ile calisma bakanlari baskin geldi. onlar istemiyodu....moruklarrr...bide basbakan utanmadan uc cocuk diyor yaaaa...tabii bizim kitleye demedigide acikk...

günaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :):)

esroşşş sen bana dememiştin ama ben sana diyimmmmmm
çok tatlısınnn maşşaallaaahh oğluşunda sendeeeeeeee :)

Kizzz sayfayi bi actim ikisi ayni sayfayaa resim koymuslarrr bende oyle dediydimm...kinciiiiii:))))

Cankm senin eline su dokemem guzelligin yerinde senin....

ay ne güldümmmm kinci diyo ahaha
yerim seniiii şimdi iyiyiymde çocuk doğurduktan sonra senin tırnağın kadar olamam heralde şimdiden çirkinleştim bi garip oldum cildim falan bozulduuu kız diye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…