HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen evlılıgı tasaruf bıcımı dıe secmısın ama ahh ahh bıleydın :) saka bı yana kaderın kısmetın boyle ımıs sekerım kım derdı kı gıt pragta yasa demı ama varmıs kaderınde sımdı artık kaderımızın kıymetını bılme zamanı :) ne asklarla sevdık kocalarımızı da evlenmek ıstedık ole kaynana ıcın o bu su ıcın bırakmayız kımsecıklerede pabuc bırakmayız demı

valla bence mezunıyete gıt onunda dugunune gıt kına sonucta yanı yanlıs anlama ama mezunıyette onemlı bı kere senı cagırmıs olması bıle cok guzel bır davranıs gorumcen ıcın

ay ne güldümmmm kinci diyo ahaha
yerim seniiii şimdi iyiyiymde çocuk doğurduktan sonra senin tırnağın kadar olamam heralde şimdiden çirkinleştim bi garip oldum cildim falan bozulduuu kız diye heralde

evt evetttt kız annein güzelliğini alırmışş... doğumdan sonraaa güzelleşirsin kıss. kızın güzel olsun yeterkiii... benim kide kız olsunnn

sorma valla rezıllık uc cocuk ısyerlerımızde buyumucegıne gore ıs yerıne bıde besık alalım da barı bızımle gıtsın gelsın yavrular cekırdekten gelısır

ay ne güldümmmm kinci diyo ahaha
yerim seniiii şimdi iyiyiymde çocuk doğurduktan sonra senin tırnağın kadar olamam heralde şimdiden çirkinleştim bi garip oldum cildim falan bozulduuu kız diye heralde

eee kızın artık nasıl bır afet olacaksa anasının guzellıgını alıor demekkı
sende gayet tassın hatun senden alsa bıle cırkın olamazsın sen kalır bısıler merak etme

bizimkiler fazla soğukturlar canım öyle davet olayı yok ortada 13ünde mezuniyet var diye lafı geçti okadar hatta bi önceki gidişimizde bizi çağırmadı biz gitmeyelim dedimde çağırdım ya işte mezuniyet var dedim ya o çağırmak olmuyomu dedi amaan neyse akışına bırakıyım çok düşününce kendi kendime sinir yapıyorum çıkacağım zaman ararım belkide bitmiş olur tören bende gitmem direk kınaya giderim ordanda eşimle birlikte otogara yolcu etmeye giderim dedesini

evt evetttt kız annein güzelliğini alırmışş... doğumdan sonraaa güzelleşirsin kıss. kızın güzel olsun yeterkiii... benim kide kız olsunnn

inşşş olur canımcımmmmmmmmmmmmm :)

ayyy o gördüğün halimden eser yok şimdiiiii
popoma kaş göz çizsem o bile benden iyi durumda olur o derece:44:

haydi rast gele o vakit :)

inşşş olur canımcımmmmmmmmmmmmm :)

ayyy o gördüğün halimden eser yok şimdiiiii
popoma kaş göz çizsem o bile benden iyi durumda olur o derece:44:

kız hersey bebısler ıcın kzıının guzel olması ıcın ne gereklı ıse feda etmelısın
kıskanma kızın anasını tahtından edıcek dıe

neyini kıskancam ya
yüzüm alnım minik minik sivilce doldu sinir oluyorum sadece ama yapcak bişey yokk :/

kız o bendede oldu hep sıvılce hala da var ama ılk baslardakı gıbı degıl cok sukur hep akne ve sıvılce doldu bende garnıerın 3ü 1 arada olan losyonunu kullanıorum o ıı geldı valla yaralı essek gıbıyım dıyordum sureklı suratımda sıvılce yerlerını gordukce

sınavım var 3te yine Allah'a emanet giricem çalışmadan şaşı olucam sağa sola bakmaya çalışmaktan

son 2 desın demı hadı bıtır artık da kurtul sekerım ıns guzel gecer ama sagdan soldan kopya derken hocalarımız var burada kızmasınlar sonra

aaa alıyım bugün ben onu o zamaaan tişkürler özoşcuuumm :)azalır benimde inşş :/
bugünden sonra yarın bide pts var bitiyooooooooo
kızmazlar bana torpilliyim onlardan

Son düzenleme:

olabilir canım tabi neden olmasın iki yumutanın biri bi gün bii başka gün çatlıyacaktır belkim ondan öle koyu çıkmıştır.

aaa alıyım bugün ben onu o zamaaan tişkürler özoşcuuumm :)azalır benimde inşş :/
bugünden sonra yarın bide pts var bitiyooooooooo
kızmazlar bana torpilliyim onlardan

ınsallah sanada yarar kuzumda bıraz moralın duzelır bende kotu hıssedıordum cunku kendımı

ay ınsallah bıtsın son gırdıgın sınavların olsun cnm
:)

ağustos sonu başlicam almaya kuşuummm yeni sezon ve kışlıklar ancak gelmiş olur zatennnnn karşıya gelirim buluşuruuuuzzz

yavrum buraya tarafa gelirsen mutlaka haberim olsun bi pazarım var ama Allah büyük belli mi olur buluşma fırsatımız olur mu olur bu arada bizim veletlerin 40ları gibi cinsiyetleride aynı olucak sanırım Hayırlsı

Canim oruclu oruclu ordan oraya kosusturucan,zaten isten gec cikicakmisin, bosver sen canain nereye istiyorsa oraya git. koca kiz uni mezuniyeti bosver sen git kinana ye ic eglen..

ben demedimi kaynanam ayarlar oğlunuda beraberinde götürür diye şimdi aradı beni ee ulaşamadımda biz şimdi hazırlanıyoruz çıkcaz bizile gelcekmiydi diye beni arıyo allah bilir oğlunu kaç kez aradıda ulaşmayınca beni aradı bende ben çıkarken uyudu o uyuyodur ondan açmamıştır gelirse zaten geç gelcek o dedim bozuldu

Bozulsun ohhh iyi olmus.. :)

sinir oluyorum bu kadınaaaa sinir katsayılarımı yükseltiyo beni psikoza sokuyo eşimi aradım şimdi uyanmış annesini aramış cevapsızı görünce ee oğlum biz arabayla gidicez senide alalım geçerken demiş eşimde bugün deneme sınavı yapacakmış bide ben akşamdan bisürü banka işi verdim bunları yap diye ona rağmen karar vermedim annemlerle birlikte gidebilirim diyo ayy böyle yapıyo işye sinsi sinsi sonra düşünceli anne oluyo herkeste melek diyo ondan sonra hülyada amelelik yapsın pazar işinide banka işinide ödemeleride herşeyi halletsin hülya pazardan patates al dedim alabilirsem alıyım diyo geçen haftada pazara git dedim yine gitmedi ben gittim oruç ağzıma bide çocuk yapcam diyorum bide çocuk olsa onun tüm yükünü benim üzerime bincek

canım ya aslında var ya bizde hiçbir problem yok.
hani kafaya takmayın zamana bırakın cocuk olcak olur diyorlar ya asıl bizim etrafımızdakilerin yok lması gerek ayrı bir şahra falan gidip orda hamile kalmak.
benim ilk hamileliğim tatile gittiğimizde olmuştu. neden ? huzur vardı çünkü. benim kayınvalidemlerde karşımızda oturuyır amcaları kuzenleri hepimiz aynı yerdeyiz.zırt pırt arıyolar.saat kaç olmuş falan hiç önemi yok.
ya biz balayına gittik adam anasıyla babasıyla kardeşleriyle konuşmaktan bana zaman ayırmadı.
benimkide aynı ne çarşıya gider ne pazara herşeyi ben yaparım. ama kimsenin umru değil.

niye umursasınlarda nasılsa yapan var gitmicem pazara ama ne bu yaa valla bıktım artık dün gece su doldurmaya gitcez dedim sigara alcaksan gitmeyelim istemiyorum sigara içmeni dedim beyfendi bi sinir bi sinir gitmedik öyle su yok evde şimdi hulya ayarlar nasılsa umursamazlığı yüzünden askerlikte bakaya kalmış geçen cezası geldi eve 250lira onuda 15gün içinde öderse %25 indirim olcak 10 gün oldu bugün hala gidecek ödeyecek 62,5lira para yapıyo %25i az paramı gider bi ihtiyacımı kapatırım ama düşünmüyo amaan nasılsa kazanıyoruz diyo iki üzerine gidince ben sabahın 7sinde evden çıkıp akşamın 7sinde eve giriyorum para kazanmak için ama önemlimi sanki onuda şunu yapmıyo bunu yapmıyo diye söyleyincede annesi hıı babasıda yapmazdı diyo mutlu oluyo kadın sanki ben çektim sende çek der gibi bi elektrik faturası ödeyip ekmek almayı her işi yaptım sanıyo ama bizim evde cidden herşey benim üzerimde yaa bunaldım artık hayır bi minnet görsem değerim bilinse yine tamam dicem yaptığım gözüme görünmücek ama oda yok öbürüde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…