- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.641
Kisss simdiki aklim olsa anlamam mi :) Yas o zaman 16 ilk iliski , bizde tanistiktan 3 sene sonra evlendik ama bu 3 senenin 1 sene hic gormedik birbirimizi universiteye hazirlanirken ben lise sonda, iki senede iste 6 ay beraber 2 ay don Tr`ye vize bekle bilmem ne , baktik olmuyor hem zaman hem ekonomik olarak dedik, o zaman evlenelim rahat rahat beraber yasayalim baktik iste 5 sene ucmus gecmis..
kızlar yine yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var dün ben kaynanama gitmedim ya bugünde görümcemin mezuniyet saat 3te başlıyo muhtemelen baya sürer tüm üniversite mezuniyeti birlikteymiş çünkü bende 6da çıkcam işten işyerimde kampüse yakın yani servisle biyere kadar bırakcaklar sonra tramvaya bincem mezuniyetin yapılcağı yeri felanda hiç bilmiyorum daha önce hiç gitmedim eşiminde akşam 6da dersi başlıcak yani 4gibi felan bi görünecekmiş (o kesin annesigille buluşup birlikte gider kaynanam ayarlar kesin) sonra derse gidecekmiş yani en geç 5te ayrılacak ben gidene kadar 6,30u geçecek saat ve bu akşam bana düğünümde felan resmen annelik yapan bi tanıdığımın kızının kınası var napıyım ben şimdi haa bide orucum üzerine
ay ne güldümmmm kinci diyo ahaha
yerim seniiii şimdi iyiyiymde çocuk doğurduktan sonra senin tırnağın kadar olamam heralde şimdiden çirkinleştim bi garip oldum cildim falan bozulduuu kız diye heralde
anaaaa kuzzz ne o oyleee dur bende bi okiuuimm...yaa varya calisma bakani yere gecsin hep onun isi..fatna sahin cok bastirdi ama demek maliye ile calisma bakanlari baskin geldi. onlar istemiyodu....moruklarrr...bide basbakan utanmadan uc cocuk diyor yaaaa...tabii bizim kitleye demedigide acikk...
ay ne güldümmmm kinci diyo ahaha
yerim seniiii şimdi iyiyiymde çocuk doğurduktan sonra senin tırnağın kadar olamam heralde şimdiden çirkinleştim bi garip oldum cildim falan bozulduuu kız diye heralde
sen evlılıgı tasaruf bıcımı dıe secmısın ama ahh ahh bıleydın :) saka bı yana kaderın kısmetın boyle ımıs sekerım kım derdı kı gıt pragta yasa demı ama varmıs kaderınde sımdı artık kaderımızın kıymetını bılme zamanı :) ne asklarla sevdık kocalarımızı da evlenmek ıstedık ole kaynana ıcın o bu su ıcın bırakmayız kımsecıklerede pabuc bırakmayız demı
valla bence mezunıyete gıt onunda dugunune gıt kına sonucta yanı yanlıs anlama ama mezunıyette onemlı bı kere senı cagırmıs olması bıle cok guzel bır davranıs gorumcen ıcın
evt evetttt kız annein güzelliğini alırmışş... doğumdan sonraaa güzelleşirsin kıss. kızın güzel olsun yeterkiii... benim kide kız olsunnn
sorma valla rezıllık uc cocuk ısyerlerımızde buyumucegıne gore ıs yerıne bıde besık alalım da barı bızımle gıtsın gelsın yavrular cekırdekten gelısır
eee kızın artık nasıl bır afet olacaksa anasının guzellıgını alıor demekkı
sende gayet tassın hatun senden alsa bıle cırkın olamazsın sen kalır bısıler merak etme
bizimkiler fazla soğukturlar canım öyle davet olayı yok ortada 13ünde mezuniyet var diye lafı geçti okadar hatta bi önceki gidişimizde bizi çağırmadı biz gitmeyelim dedimde çağırdım ya işte mezuniyet var dedim ya o çağırmak olmuyomu dedi amaan neyse akışına bırakıyım çok düşününce kendi kendime sinir yapıyorum çıkacağım zaman ararım belkide bitmiş olur tören bende gitmem direk kınaya giderim ordanda eşimle birlikte otogara yolcu etmeye giderim dedesini
inşşş olur canımcımmmmmmmmmmmmm :)
ayyy o gördüğün halimden eser yok şimdiiiii
popoma kaş göz çizsem o bile benden iyi durumda olur o derece:44:
haydi rast gele o vakit :)
kız hersey bebısler ıcın kzıının guzel olması ıcın ne gereklı ıse feda etmelısın
kıskanma kızın anasını tahtından edıcek dıe
neyini kıskancam ya
yüzüm alnım minik minik sivilce doldu sinir oluyorum sadece ama yapcak bişey yokk :/
sınavım var 3te yine Allah'a emanet giricem çalışmadan şaşı olucam sağa sola bakmaya çalışmaktan
kız o bendede oldu hep sıvılce hala da var ama ılk baslardakı gıbı degıl cok sukur hep akne ve sıvılce doldu bende garnıerın 3ü 1 arada olan losyonunu kullanıorum o ıı geldı valla yaralı essek gıbıyım dıyordum sureklı suratımda sıvılce yerlerını gordukce
son 2 desın demı hadı bıtır artık da kurtul sekerım ıns guzel gecer ama sagdan soldan kopya derken hocalarımız var burada kızmasınlar sonra
evet şeker ama ben ovu tetsine bi anlam veremedim resmen cumartesi pazartesi ve salı çift çizgi çıktı pazar yapmadım yapsam o günde çift çıkcaktı muhtemelen dünde koyuydu ikinci çizgi ama önceki güne göre hafif silinmişti ikinci çizgi iki tane yumurtam vardı ya onunla alakası olabilirmiki
aaa alıyım bugün ben onu o zamaaan tişkürler özoşcuuumm :)azalır benimde inşş :/
bugünden sonra yarın bide pts var bitiyooooooooo
kızmazlar bana torpilliyim onlardan
ağustos sonu başlicam almaya kuşuummm yeni sezon ve kışlıklar ancak gelmiş olur zatennnnn karşıya gelirim buluşuruuuuzzz
kızlar yine yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var dün ben kaynanama gitmedim ya bugünde görümcemin mezuniyet saat 3te başlıyo muhtemelen baya sürer tüm üniversite mezuniyeti birlikteymiş çünkü bende 6da çıkcam işten işyerimde kampüse yakın yani servisle biyere kadar bırakcaklar sonra tramvaya bincem mezuniyetin yapılcağı yeri felanda hiç bilmiyorum daha önce hiç gitmedim eşiminde akşam 6da dersi başlıcak yani 4gibi felan bi görünecekmiş (o kesin annesigille buluşup birlikte gider kaynanam ayarlar kesin) sonra derse gidecekmiş yani en geç 5te ayrılacak ben gidene kadar 6,30u geçecek saat ve bu akşam bana düğünümde felan resmen annelik yapan bi tanıdığımın kızının kınası var napıyım ben şimdi haa bide orucum üzerine
ben demedimi kaynanam ayarlar oğlunuda beraberinde götürür diye şimdi aradı beni ee ulaşamadımda biz şimdi hazırlanıyoruz çıkcaz bizile gelcekmiydi diye beni arıyo allah bilir oğlunu kaç kez aradıda ulaşmayınca beni aradı bende ben çıkarken uyudu o uyuyodur ondan açmamıştır gelirse zaten geç gelcek o dedim bozuldu
sinir oluyorum bu kadınaaaa sinir katsayılarımı yükseltiyo beni psikoza sokuyo eşimi aradım şimdi uyanmış annesini aramış cevapsızı görünce ee oğlum biz arabayla gidicez senide alalım geçerken demiş eşimde bugün deneme sınavı yapacakmış bide ben akşamdan bisürü banka işi verdim bunları yap diye ona rağmen karar vermedim annemlerle birlikte gidebilirim diyo ayy böyle yapıyo işye sinsi sinsi sonra düşünceli anne oluyo herkeste melek diyo ondan sonra hülyada amelelik yapsın pazar işinide banka işinide ödemeleride herşeyi halletsin hülya pazardan patates al dedim alabilirsem alıyım diyo geçen haftada pazara git dedim yine gitmedi ben gittim oruç ağzıma bide çocuk yapcam diyorum bide çocuk olsa onun tüm yükünü benim üzerime bincek
canım ya aslında var ya bizde hiçbir problem yok.
hani kafaya takmayın zamana bırakın cocuk olcak olur diyorlar ya asıl bizim etrafımızdakilerin yok lması gerek ayrı bir şahra falan gidip orda hamile kalmak.
benim ilk hamileliğim tatile gittiğimizde olmuştu. neden ? huzur vardı çünkü. benim kayınvalidemlerde karşımızda oturuyır amcaları kuzenleri hepimiz aynı yerdeyiz.zırt pırt arıyolar.saat kaç olmuş falan hiç önemi yok.
ya biz balayına gittik adam anasıyla babasıyla kardeşleriyle konuşmaktan bana zaman ayırmadı.
benimkide aynı ne çarşıya gider ne pazara herşeyi ben yaparım. ama kimsenin umru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?