HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cunku yapan bırı var sen de gıtme pazara markete bısı aradıgında bulamasın yemek dedıgınde markete gıdemedık yok de bak bakım ne oluyor ay bende kıl oluyorum boyle seylere zaten butun ev ısınden sorumluyuz yetmıor gıbı bıde dısarı ısı hem senın kocanında vaktı cok musaıt yapma kız sınır oldum sımdı

Canim bende isten gelirken bir durak tranway 8 durak metro sonrada iki otobusle anca eve geliyorum arabayla 30 dk olan yol 2 saat suruyor, sehir disinda oturuyoruz ama beyim bisikletle 10 dk arabayla 3 dk is yerinde.. Yinede ben yaparim her aksam ekmek taze sebze alisverisini, soylesem nedense unutur mesaj atarim alisverislistesini bu seferde mesaji unutur ama anasi arasin oglum gelirken bana sunu sunu al desin alarm kurar telefonuna unutmamak icin, sinir oluyorum bende bu hamile halimle bile iki kilo meyve ekmek bir sut oluyor sana 5 kilo tasi babam tasi..

Yapcak bisi yok ben seneledir ugrastim daha beterdi cok sukur bunada ama anca bu kadar oldu benime artik ne sabrim ne sinirim kalmadi ama birazdaha yontmak icin..

vakti valla hemde ne müsait ev işlerini bile yapabilecek kadar müsait ama demiştim ya geçenlerdede çay bardakları iki gün dursun oturma odasının ortasında hiiç görmez bile söylesem aa o ordamıymış der yemeklik bişey yok desem iyi yemeyelim ozaman der dün eve gittim çok hastayım bide şimdi hasta hasta yemekmi hazırlıcam dedim hadi hazır bişeyler sipariş verelim dedi umursamazki evimiz kira yarın öbür gün askere gitcek ee çocuk olsa ben işi bırakcam azcık biriktirelim diye uğraşıyorum üzerime doğru düzgün bişey almıyorum masraf olmasın diye adam keyfinde sürekli pazara gidemezse marketten alırmışız bende bilirim marketten almayı bi sürü para verip ama sonra adım pinti emir veriyo yönetiyo oluyo uffff iyice sinirlerimi bozdu

giden bizim ömrimizden sağlığımızdan sevgimizden saygımızdan gidiyo işte başka bişey değil didindiğimizle kalıyoruz onların umrumda bile değil demin aradım hala törendeymiş başlamadı daha diyo dedim zaten sonuna kadar kalamıcaksın daha fazla niye geç kalıyosun kursa ordan çıksan zaten 1saatte gitcen kursa dedim neymiş 6'ya almış sınavı ee diğer işler nolcak dedim haa ben ordamıymışım illa yapılmasımı lazımmış allahım gelde delirme

Benimkide ayni canim giycek corabi kalmasin gider benimkilerden giyer biraz kucuk ama idare edriz bisi olmaz der.. Evi b.k goturse umrunda degil makineye dizmez bulasiklari ki evden ayni saate cikiyoruz o benden 3 saat once geliyor..
Yemek yoksa hadi mc gidelim o zaman der yok ev yaptircaz cocuk istiyoz umrunda degil. Daha dun diyor uzulme oyle herseye uyucak yatamiz giyicek kiyafetimiz var benim yasamak icin fazla biseye ihtiyacim yok, senin icin yapiyorum herseyi diye.. Daha birsey yaptigini gormedik hala evimiz icin ama bu yaz en az 3 bisiklet turuna kayit yaptirdik, dunyanin parasi..

lüzumsuzlar kaç zamandır bilerek ütü yapmıyorum ne diycek diye ayy umrunda değil aynı gömlekle gidiyo halbuki temiz gömlekte var onları giymek istemiyomuş pis pis gidiyo öyle alıştırmış anası tabi önemli değilki kız kirli bulaşıkları öldürsen dizmez midem bulanır benim der sanki benim midem herseye cok dayanıklıda benimde hemen midem bulanır ama öğüre öğüre yapıyorum temiz bulaşıkları yerleştirmeme bir iki kez yardım etti oda eline verdim şunu şuraya bunu buraya koy dedim 3.de sen beni alıştırmayamı çalışıyosun iyi alıştın bulaşıkları bana toplatmaya dedi

Canim ben gecen yaz Antalya`da ilk gordum ozendim aldim domates patlican taze fasulye receli ama pek begenmedim dogrusu..
Hele domates receli felaket :)

ayy gunlerdır merak salmıstım sımdıde resmen daha once yemedıgım bısıye as erdım neyse buldular sırketce organıze olduk :) yedım valla bence gayet basarılı ama cok cok tatlı yanında sekersız cayla yıyorum

emın olun hepsı aynı bıde bosuna adımız pıntı yonetıcı patron kalıo len bız mı secmıyoruz sankı sız ıtıyorsunuz buna bızı ama anlayan kım

Kizlar ben cikiyorum, ins hayirlisiyla benim sipa neymis ogrenir geliriz..

hayırlı haberlerle beklıyoruz canım

patlıcan reçeli yemedim ama kabak ve domates reçeli ananem yapar çoook güzel olur tatlı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu

ay sımdı onlarada asermeye kalkarsam benı doveerler sırkette
sabahtan berı arıolar

merhaba kızlarrrrrrrr

birazdan izmirden görümcemler gelecek... onları almaya gitti eşim havaalanından...

fotoğraf için yorum yapanlara teşekkür ediyorum.... moral oldu..

hala üzerimde doğum izni yasasının siniri varrrrrrrr

16 aralık canıııımmm bu sitenin hesaplayıcı 1 gün geç hesaplıyo doktor 16 aralık demişti ilk başta ama 10 aralık civarı gözüküyo usg'de

Senin kiz onden onden yol almis desene:)))) anasi gibi boylu poslu olcsk demekk..bbenimkide azcik geriden geliyodu bakalim yarin ikili test kontrlljm varrr...nolcakkkk...

Gunaydin kizlar,
Tum aksam gelince yazamadim aksam yemegi hazirla ye fln sonrada annemle konustuk biraz skypeta..
Cinsiyet yok yine doktor bu sefer ugrasti, sipa bacak bacak ustune atmis bir eli karninin ustunde bir eliyle surekli kafasina vuruyormuydu kasiyormuydu bilemedim :))
Once karnimdan bakti ugrasti, sonra istersen asagdan da bakalim bir dedi yok ordan da bisey, sona bir daha karnimdan bakti biraz salladi gobegimi bizimkde kicini dondu :)) poposundan bacak arasina dogru bakmaya calisti doktor, kemik yapisi vagina gibi durmuyor ve genitali biraz goruyorum sanki dedi doktor ama %100 dogruluk verebilmem icin acik net gormem lazim gostermiyor dedi ..

Annemde aksam diyor cocuga vercek baska huy bulamadimi simdiden inatci olmus diyor :)) Bir sonraki kontrol TR`den donunce 1 ay sonra hemde seker yuklemesi olucak.. Tetanoz asisi gerekmiyormus ilk zamanlar aldiklari kanda bagisikligim varmi zaten kontrol edilmis bir sorun yok gerekmez dedi doktor. Bebis cok sukur saglikli ama cinsiyet alisveristen once kesin TR kaldi..

Ozlemcim senle konusmustuk ama hatirlamiyorum senin hastanede varmiydi 3D sono kozalakta cok heveslendi teknoloji adami 3D duyunca:))

Esracim sende tam okullar tatil oluyor, rahatlican biraz gorumcen gelmis, kolay gelsin hayatim..

Kis Hulya naptin aksam gittin mi kinaya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…