- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.661
sinir oluyorum bu kadınaaaa sinir katsayılarımı yükseltiyo beni psikoza sokuyo eşimi aradım şimdi uyanmış annesini aramış cevapsızı görünce ee oğlum biz arabayla gidicez senide alalım geçerken demiş eşimde bugün deneme sınavı yapacakmış bide ben akşamdan bisürü banka işi verdim bunları yap diye ona rağmen karar vermedim annemlerle birlikte gidebilirim diyo ayy böyle yapıyo işye sinsi sinsi sonra düşünceli anne oluyo herkeste melek diyo ondan sonra hülyada amelelik yapsın pazar işinide banka işinide ödemeleride herşeyi halletsin hülya pazardan patates al dedim alabilirsem alıyım diyo geçen haftada pazara git dedim yine gitmedi ben gittim oruç ağzıma bide çocuk yapcam diyorum bide çocuk olsa onun tüm yükünü benim üzerime bincek
sinir oluyorum bu kadınaaaa sinir katsayılarımı yükseltiyo beni psikoza sokuyo eşimi aradım şimdi uyanmış annesini aramış cevapsızı görünce ee oğlum biz arabayla gidicez senide alalım geçerken demiş eşimde bugün deneme sınavı yapacakmış bide ben akşamdan bisürü banka işi verdim bunları yap diye ona rağmen karar vermedim annemlerle birlikte gidebilirim diyo ayy böyle yapıyo işye sinsi sinsi sonra düşünceli anne oluyo herkeste melek diyo ondan sonra hülyada amelelik yapsın pazar işinide banka işinide ödemeleride herşeyi halletsin hülya pazardan patates al dedim alabilirsem alıyım diyo geçen haftada pazara git dedim yine gitmedi ben gittim oruç ağzıma bide çocuk yapcam diyorum bide çocuk olsa onun tüm yükünü benim üzerime bincek
evetttt soyleyın bakalım kımler patlıcan recelı yedı nasıl bısı :S
cunku yapan bırı var sen de gıtme pazara markete bısı aradıgında bulamasın yemek dedıgınde markete gıdemedık yok de bak bakım ne oluyor ay bende kıl oluyorum boyle seylere zaten butun ev ısınden sorumluyuz yetmıor gıbı bıde dısarı ısı hem senın kocanında vaktı cok musaıt yapma kız sınır oldum sımdı
evetttt soyleyın bakalım kımler patlıcan recelı yedı nasıl bısı :S
Canim bende isten gelirken bir durak tranway 8 durak metro sonrada iki otobusle anca eve geliyorum arabayla 30 dk olan yol 2 saat suruyor, sehir disinda oturuyoruz ama beyim bisikletle 10 dk arabayla 3 dk is yerinde.. Yinede ben yaparim her aksam ekmek taze sebze alisverisini, soylesem nedense unutur mesaj atarim alisverislistesini bu seferde mesaji unutur ama anasi arasin oglum gelirken bana sunu sunu al desin alarm kurar telefonuna unutmamak icin, sinir oluyorum bende bu hamile halimle bile iki kilo meyve ekmek bir sut oluyor sana 5 kilo tasi babam tasi..
Yapcak bisi yok ben seneledir ugrastim daha beterdi cok sukur bunada ama anca bu kadar oldu benime artik ne sabrim ne sinirim kalmadi ama birazdaha yontmak icin..
vakti valla hemde ne müsait ev işlerini bile yapabilecek kadar müsait ama demiştim ya geçenlerdede çay bardakları iki gün dursun oturma odasının ortasında hiiç görmez bile söylesem aa o ordamıymış der yemeklik bişey yok desem iyi yemeyelim ozaman der dün eve gittim çok hastayım bide şimdi hasta hasta yemekmi hazırlıcam dedim hadi hazır bişeyler sipariş verelim dedi umursamazki evimiz kira yarın öbür gün askere gitcek ee çocuk olsa ben işi bırakcam azcık biriktirelim diye uğraşıyorum üzerime doğru düzgün bişey almıyorum masraf olmasın diye adam keyfinde sürekli pazara gidemezse marketten alırmışız bende bilirim marketten almayı bi sürü para verip ama sonra adım pinti emir veriyo yönetiyo oluyo uffff iyice sinirlerimi bozdu
Kizlar ben cikiyorum, ins hayirlisiyla benim sipa neymis ogrenir geliriz..
Benimkide ayni canim giycek corabi kalmasin gider benimkilerden giyer biraz kucuk ama idare edriz bisi olmaz der.. Evi b.k goturse umrunda degil makineye dizmez bulasiklari ki evden ayni saate cikiyoruz o benden 3 saat once geliyor..
Yemek yoksa hadi mc gidelim o zaman der yok ev yaptircaz cocuk istiyoz umrunda degil. Daha dun diyor uzulme oyle herseye uyucak yatamiz giyicek kiyafetimiz var benim yasamak icin fazla biseye ihtiyacim yok, senin icin yapiyorum herseyi diye.. Daha birsey yaptigini gormedik hala evimiz icin ama bu yaz en az 3 bisiklet turuna kayit yaptirdik, dunyanin parasi..
Canim ben gecen yaz Antalya`da ilk gordum ozendim aldim domates patlican taze fasulye receli ama pek begenmedim dogrusu..
Hele domates receli felaket :)
vakti valla hemde ne müsait ev işlerini bile yapabilecek kadar müsait ama demiştim ya geçenlerdede çay bardakları iki gün dursun oturma odasının ortasında hiiç görmez bile söylesem aa o ordamıymış der yemeklik bişey yok desem iyi yemeyelim ozaman der dün eve gittim çok hastayım bide şimdi hasta hasta yemekmi hazırlıcam dedim hadi hazır bişeyler sipariş verelim dedi umursamazki evimiz kira yarın öbür gün askere gitcek ee çocuk olsa ben işi bırakcam azcık biriktirelim diye uğraşıyorum üzerime doğru düzgün bişey almıyorum masraf olmasın diye adam keyfinde sürekli pazara gidemezse marketten alırmışız bende bilirim marketten almayı bi sürü para verip ama sonra adım pinti emir veriyo yönetiyo oluyo uffff iyice sinirlerimi bozdu
Kizlar ben cikiyorum, ins hayirlisiyla benim sipa neymis ogrenir geliriz..
patlıcan reçeli yemedim ama kabak ve domates reçeli ananem yapar çoook güzel olur tatlı sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu
yavrum buraya tarafa gelirsen mutlaka haberim olsun bi pazarım var ama Allah büyük belli mi olur buluşma fırsatımız olur mu olur bu arada bizim veletlerin 40ları gibi cinsiyetleride aynı olucak sanırımHayırlsı
bi pazarını alışverişe ayırırsan uça uça gelirim
gizoşşş senin mmuhtemel doğum 17 aralık değilmiydi kuzuuuuu
16 aralık canıııımmm bu sitenin hesaplayıcı 1 gün geç hesaplıyo doktor 16 aralık demişti ilk başta ama 10 aralık civarı gözüküyo usg'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?