- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.681
Gunaydin kizlar,
Tum aksam gelince yazamadim aksam yemegi hazirla ye fln sonrada annemle konustuk biraz skypeta..
Cinsiyet yok yine doktor bu sefer ugrasti, sipa bacak bacak ustune atmis bir eli karninin ustunde bir eliyle surekli kafasina vuruyormuydu kasiyormuydu bilemedim :))
Once karnimdan bakti ugrasti, sonra istersen asagdan da bakalim bir dedi yok ordan da bisey, sona bir daha karnimdan bakti biraz salladi gobegimi bizimkde kicini dondu :)) poposundan bacak arasina dogru bakmaya calisti doktor, kemik yapisi vagina gibi durmuyor ve genitali biraz goruyorum sanki dedi doktor ama %100 dogruluk verebilmem icin acik net gormem lazim gostermiyor dedi ..
Annemde aksam diyor cocuga vercek baska huy bulamadimi simdiden inatci olmus diyor :)) Bir sonraki kontrol TR`den donunce 1 ay sonra hemde seker yuklemesi olucak.. Tetanoz asisi gerekmiyormus ilk zamanlar aldiklari kanda bagisikligim varmi zaten kontrol edilmis bir sorun yok gerekmez dedi doktor. Bebis cok sukur saglikli ama cinsiyet alisveristen once kesin TR kaldi..
Ozlemcim senle konusmustuk ama hatirlamiyorum senin hastanede varmiydi 3D sono kozalakta cok heveslendi teknoloji adami 3D duyunca:))
Esracim sende tam okullar tatil oluyor, rahatlican biraz gorumcen gelmis, kolay gelsin hayatim..
Kis Hulya naptin aksam gittin mi kinaya ?
Gunaydin kizlar,
Tum aksam gelince yazamadim aksam yemegi hazirla ye fln sonrada annemle konustuk biraz skypeta..
Cinsiyet yok yine doktor bu sefer ugrasti, sipa bacak bacak ustune atmis bir eli karninin ustunde bir eliyle surekli kafasina vuruyormuydu kasiyormuydu bilemedim :))
Once karnimdan bakti ugrasti, sonra istersen asagdan da bakalim bir dedi yok ordan da bisey, sona bir daha karnimdan bakti biraz salladi gobegimi bizimkde kicini dondu :)) poposundan bacak arasina dogru bakmaya calisti doktor, kemik yapisi vagina gibi durmuyor ve genitali biraz goruyorum sanki dedi doktor ama %100 dogruluk verebilmem icin acik net gormem lazim gostermiyor dedi ..
Annemde aksam diyor cocuga vercek baska huy bulamadimi simdiden inatci olmus diyor :)) Bir sonraki kontrol TR`den donunce 1 ay sonra hemde seker yuklemesi olucak.. Tetanoz asisi gerekmiyormus ilk zamanlar aldiklari kanda bagisikligim varmi zaten kontrol edilmis bir sorun yok gerekmez dedi doktor. Bebis cok sukur saglikli ama cinsiyet alisveristen once kesin TR kaldi..
Ozlemcim senle konusmustuk ama hatirlamiyorum senin hastanede varmiydi 3D sono kozalakta cok heveslendi teknoloji adami 3D duyunca:))
Esracim sende tam okullar tatil oluyor, rahatlican biraz gorumcen gelmis, kolay gelsin hayatim..
Gunaydin kizlar,
Hulyaacim burcuuuucumm gunaydinnn..
evet gorumcemler geldi..ama cok severim ben onu..hniversiteden ev arkafasim 3 yil birlukte gecirdik onla...esimide onun sayesinde tanidim....beni kaybetmemek icin copcayanlik yapti))
yavvv nasil gorulmezz.yok anam sen gel mis gibi tr ye soylesinler cinsiyeti...4 boyutlu drgilmi usg...
ben 13. Haftadayim yarin gittigimde ogrenirim cknsiyeti diyorumm:)))...ikili testte varrr..
hulyaaa ee sen anlat naptinn dunn
hakkaten ne inatçı çıktı inatçımı utangaçmı artık ama keyfinede düşkün anlaşılan demek bide poposunu döndü size sizle dalga geçiyo :))) ben dedim ama sana o çocuk ananesini bekliyo o düşündüğün sürprizi kocacınla kendi annenlere yapmak kısmet olcak demekki hadi maşallah
ben akşam çıkarken kaynanamı aradım çokmu sürcek daha dedim evet daha var dedi hıı orası zaten kalabalıkmış ben sizi bulamam şimdi gelsem zaten benimde gitceğim başka biyer var beni geçerken alıverin ordan size gidelim dedim çıkınca arayın beni dedim tamam dedi gittim kınanın olcağı yere daha doğrusu evlerinde olcaktı zaten kimse yoktu tabi erkenden bide kızın herkesten habersiz gidip nikah yaptırma felan olaylarıda olunca annesi çok mutsuz zten en azından gittim gördüm kadıncağızın gönlünü aldım yarım saat felan duramadan aradılar beni aldılar gittim kaynanama siz yemeğinizi yiyin ben zaten niyetliyim üstelik ben samiyi beklicem dedim ohhh onlar yedi yemeğini bende kocamla yedim iyi oldu
Bu bebişler inatçı ya benimkide Full sırtını seyrettiriyodu dönmüyordu Allah'tan artık yüz gösteriyoruz. Senin bebiş ananesini istiyor sekerim zorlama :) canım 3 boyutlu var detaylı ultrasonda var bn Pazartesi çekilcem detaylı 170 tl mi ne 2. Düzey ultrason normal muyane 100 mu ne sorarım istersen
Ohh o zaman sana bol sohbet zamanı :) gözün Aydın şekerim
Hast bugün mü yarınım kız
Ne güzel sorun olmadan atlattın canım. Ben desem gelmeyim âlin beni diye 1 sene trip atarlar kız :)
valla hiiiç surat asmaya trip atmaya hakları yok dedimde yaptımda valla oh çok iyi oldu onlara böylesi yarıyo anam dün otogara gittik arabanın arkasına mecbur 4kişi oturduk eşim ben kaynanam ve görümcem şeklinde oturduk eşimin üzerine yalandım ben kolunuda arkamdan çekermisin rahatsız oldum şöyle omzuma doğru at dedim hemen annesi aldı eşimin elini dizine koydu otogardanda çıkıyoruz eşimin yanına gidiyo üşüdünmü oğlum diyo koluna giriyo bende naptıım aradan dereden eşimin yanına gittim koluna girdim konuşup gülüştüm:)))
ayy kadın bıldıgın kıskanc utanmasa aranıza gırıp yatacak yuh be sozde ogluna duskun ıste gorunusu bu ayy valla ne alem kadın kaynanan bu bebegın oluncada soyle gıydır boyle tut dıye akıl hocalıgı etmesın
yoo onu yapmaz zaten yapsada dikkate almam okadar vurdumduymazlarki anca sevmeye gelirler öyle hediye alıyım eksiğini ihtiyacını alıyım giydiğine yediğine içtiğine karışıyım demezler ilgisizliklerinden haberleri bile olmaz neyin ne olduğundan bunun adıda anlayışlılık başkasının işine karışmama oluyomuş anlamadım gitti
16 aralık canıııımmm bu sitenin hesaplayıcı 1 gün geç hesaplıyo doktor 16 aralık demişti ilk başta ama 10 aralık civarı gözüküyo usg'de
kız bızım gelının annesı geldı dogumunda hastaneye elınde tek bır corap yoktu kızına da torununa da bıde kundak yapın cocugu yok sole sarın yok sunu gıydırın dıe akıl verıodu doktor da kundaga karsıyız cocukların rahat rahat gelıssın sakın kundak yapmayın dıyo ay gelın dıyor ıste anne bu gece sen kal dıe kadın dıo benım sekerım var kalamam hıcde bısıyı yok kız ole seker meker hıkaye annem 3 ay once kaza gecırdı amelıyatlı kolu ıle kaldı ben de dusuk yaptım psıkolojım kotu olur dıye kıyamadı bana annem ben kalırım dedı sen dusun yanı
senın kaynana da ole almaz etmez herseye sokar burnunu
abım dogum ızını oluyor ya babaya ızınde dıor ee gıt calısta cocuga atlet kulot al abım dedı ben oglumun herseyını aldım atlet kulot gıycek doneme gelıncede onu alıcam oglumun ve esımın yanında durcam dedı herseye herkese muhalefettı ay 1 tl lık faydası olmadan gıttı bı yelek bı patık or barı demı 9 ay bı kız hamıle ıdı habersız olayda degıldı yanı
bıletını de abım aldı gelırken gıderken he
ayy bizimkide bişey almaz aynı sizin geliin annesi gibi olur zaten şehir dışında felan olsak bizdede kesin otobüs paralarını biz veririz hiç ummuyorum yani şimdiden eşime diyorum yatak odasını babamlar alsın diyede benimkide boşver biz alırız diyo hayır bi söyle bi iste dimi yook yük olurmuşuz hoş zaten onlarda almaz alsalarda ya dolabını almazlar ya komidinini allah çok versin kendimize ama annem allah razı olsun daha düşün ben evlenmeden hani böyle beşikler oluyo ya tüllü müllü hasır yeni doğan beebk için yataklar onlardan yapmış çokta güzel yapmış bigün resmini çeker atarım inş şimdiden bebeğimin bisürü kıyafeti var annem sağolsun allah uzun ömür sağlık versin onlara felan muhtaç etmez
ayy sorma analarımız oyle bende bekarken pıke takımı ıslemıstım annem onları sardı smdı kac takım orguler ordu falan bebıs esyaları aldı gecelıgım vs cok sey hazır ben daha bebk kıyafetı bı hastane cıkısı alıcam herseyımız bıttı babamda gecen aldı bısıler ve hastane cıkısınıda ben alcam dedı
allah basımızdan eksık etmesın
bende esıme dıyorum 500 tl annenler 500 tl annemler versın bıze dogumda faydası olur dıe yok ısteyemem dıo len dugunumde dernegımde bısı yapmadılar barı torunlarında yapsınlar dıorum yok beklemıcekmısız kendımız yaparmısız eyı madem sakın ole oglum uzerınden prım yapmasınlar ego sısırmesınler ınsn ıcınde bozarım dedım bende bakalım bsımıza neler gelecek
aslında beklememek gerek ama dıgerlerıne yapılıyor yanı uvey evlat mıyız anlayamıyorum :S
ama kaynımın dugununde cok guzel yaptım valla :) dugunde kız tarafına cok onem verıo yok rezıl olmayalım falan bende dugune 15 gun kala sey dedım ee dedım buyuk oglun ne takcak coskuna dedım dedı bılezık aldım ona onu takcak dedı dedım bız anca ceyrek takabılırz yanı benım durumum buna musaıt bılezıkten sonra dıger kardes ceyrek takınca sırıtcak ama ne yapalım dedım dugun gunu bı bılezık 100 tl esım takdı bı yarım altın 100 dolar da bana taktırdı kendı verdı ceyrek falanda takmadım :) eee sankı coskun bana bısı mı tkmıs nıe onun ıcın borca gırımkı tek yaptıgım sey tactan bı pıke takımı aldım o :)
evet gizoş 1gün gec hesaplıyor burdaki takvim.maşşallah baya büyütmüşsün kızını.
günaydınnnnn sabah dedikoducularııııı
bi kahveniz eksik elinizde
sorma gizemcan yaa buaralar ben fena doluyum meğer herkes doluymuş böyle dertleşiyoruz ayy keşke mümkün olsa birayaya gelsek ne dedikodu yapardık ozman kahvemizde tam olurdu:))
ohhh valla ne iyi yapmışın aböyle yapmak lazım sesini çıkarmasan bide masrafa sokardı sizi benim düğünümde nişanımda eşime takılanlarıda kaynanam vermedi başta sizin koycak yeriniz yok diye vermiyorum dedi zamanla bu laf ee getirenlere geri götürcem ben onlarıya döndü benim gariban annemde 20liraya varana kadar hepsini ayrı bi paket yapıp bunlar sizin paranız kasaya koyuyorum burda dursun ev mev alcağınızda azcık faydası olur dedi bende görümceme bi mezuniyet hediyesi alalım dedim eşime hemen tabi alalım dedi yusufcuk kolyelerden almayı düşünüyodum sonra bi düşündüm benim kardeşimde geçen sene mezun oldu kimsenin ruhu bile duymadı kolyeye nerden baksan 300-400lira para vercem yazıkmı değil dedim hiiç sesimi çıkarmadım senin dediğin gibi sanki bana ne aldılarda benim nişanım kınam birlikte oldu kınada gelinin avcuna çeyrek konulur ya aşime takılan çeyreği kurdelesiyle felan avcuma koydu onuda sağolsun benim arkadaşım yaptı kız niye sesimi çıkarmıcam dur sen ben hallederim şimdi onları dedi kurdele kesilirken makas kesmiyo dedi bi 50lira aldı canım benim onuda bana bu senin diye geri verdi kına yakılırkende gelin avcunu açmıyo dedi zorla aldı o olmasa biz yine sesimizi çıkarmazdık mobilya aldılar büyük vitrini aldılar yanında küçük bidaha vitrin olur ya ne deniyo bilmiyorum onu almadılar ev daha belli değil belki küçük olur eviniz sığmaz istiyomusun alalımmı dediler bende saf salak tamam siz bilirsiniz dedim evim kocaman sonradan alabilirlerdi hiiç akıllarına bile gelmedi ilk yüzük almaya gittik tek taş mevzsu oldu hanımefendi tabi nasılsa bozarım diye düşünüyo ya onuda sonra alırız dedi hala alacak:))
aşırı yağmurlu istanbuldan selam kızlar herkese hayırlı cumalar........
günaydınnnnn sabah dedikoducularııııı
bi kahveniz eksik elinizde
sorma gizemcan yaa buaralar ben fena doluyum meğer herkes doluymuş böyle dertleşiyoruz ayy keşke mümkün olsa birayaya gelsek ne dedikodu yapardık ozman kahvemizde tam olurdu:))
hemdee nasıllllllll
ayy bi gök gürledi olduğum yerden tavana zıpladım ödüm koptu ne biçim hava ya uuf okula gitcezz heraldeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?