HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben artık hiç bişey almıyorum almıcamda bundan sonra doğum ginlerindede almıcam amaan hepsi lafta işte beni tek elbiseyle gelin aldı benim annemde eşime sabahlık oluyo ya röpteşembırmı ne adı onu istemedi diye gitti adidastan eşortman takımı aldı süveter istemedi diye bi pantolon gömlek daha aldı hepside markalı markalı altın almaya gittik 100gr dedi şok oldum 100gr altın ne olurki mecbur setimi ince hafif bişey alcaktım annem kenara çekti salakmısın sen dedi bileziği herzaman alırısn setini hangisini beğendiysen onu al onu sonra alamazsın birkere alınır içinde kalacağına al istediğini bileziği sonra kazanır alırsınız kendiniz dedi bende öyle yaptım setim zaten 60gr geldi 2de bilezik aldılar bide babannesi bende alcam alın dedi zorladıda aldılar bisürü söylendiler 100gr dedik 120gr oldu diye lafa gelse bisürü masraf yaptılar herşeyi benim istediğim gibi yaptılar mobilyalarımın hepsini onlar aldılar ama hep eksik çay servisi için olan sehpamı felan hep kendim aldım ki mobilyalarıda salonu dedesi hediye aldı perdeleri eniştesi aldı geriye bi oturma odasıyla halılar kaldı halıcıda kayınpederimin tanıdığıymış zaten ve söylemediler ama sanırım onuda kayınpederim arkadaşı hediye aldı ve benim kayınpederim dekan yardımcısı gelirirde iyi yani ve tek oğlan eşim ona rağmen

yarasın içiyosanız eğeer afiyet olsunnnn:)

3te ciciimm sınav 1de çıkarım işte ama çok fena yağıyo nasıl gtcem ne giycem ayakkabı olarak bilmiyorum :44:2 saattir bunu düşünüyorum ahhaha

hemdee nasıllllllll
ayy bi gök gürledi olduğum yerden tavana zıpladım ödüm koptu ne biçim hava ya uuf okula gitcezz heraldeeee

aşırı yağmurlu istanbuldan selam kızlar herkese hayırlı cumalar........

burası günlük güneşlik hatta sanırım dışarısı fazla sıcak gizem dikkat et canım yolda felan kayma okadar çok yağmur varsa yanına yedek kıyafet alda okula gidince değiştir üzerini ıslak ıslak durup üşütme

bızım taraflarımız yapıyor ustelık gosterıs ıcınde degıl yanı bı yerde duymazsın ole damadıma sole aldım ceyıze sunları koydum dıye ama sorsan erken tarafı herseyı yaptı hepsıde ya dandık ya eksıktır yıne sızınkıler uc bes bısı yapmıs altın falan kız bunada sukret bızımkılerı anlattım ıste o yuzden ne kadar ekmek o kadar kofte artık abartamıcam valla esım de ıkı trıbe gırsın bısı desın bozuverıyorum hemen kalıo ole dut gıbı ustelemıyor
eskıden gelmezse esım gıtmek ıstemezdım annemlere falan sımdı nazlanıor ya gelme be sana mı muhtacım ben gec gelırım dıyorum mecbur aksam bakıorum tıpıs tıpıs gelıyor eskıden serkan bugun musaıt degıl anne ısı varmıs susu varmıs dıyordum sımdı cogunu sallamıorm nazlama donemı bıttı valla anasıgılede gıtmeyı 10 gun 15 gune cıkardım keyfıme gore gıdıp 1 saat 2 saat otur kalk oluyor

ay benim canım çok nescafe istiyo ama hani yumurtalıklara zararlıymış ya belki olmuştur yada olası varırda zararı olur diye içemiyorum ama adet olunca ohhh hergün bitane içiyorum

yarasın içiyosanız eğeer afiyet olsunnnn:)

3te ciciimm sınav 1de çıkarım işte ama çok fena yağıyo nasıl gtcem ne giycem ayakkabı olarak bilmiyorum :44:2 saattir bunu düşünüyorum ahhaha

cızmelerı cıkar
saka bı yana semsıyesız sakın cıkma canım yedek corap al ozellıkle ayakların falan ıslak kalmasın usutme kasık agrın falan olur sonra aman aman dıkkat et soguk degıl ama cok yagıyor gercekten ole bı yagmurluk bı semsıye guzel bır ayakkabı yedek corap ısını gorur herhalde

kıyafet alıyım evet iyi fikiiirr oooff sınavı iptal etseler keşke

evet gerçekten fena yağıyor.ayağına sağlam birşey giy spor falan giyme.ince bir hırka al çünkü hava serin değil,birde şemsiyen olunca Allaha emanetsiniz:)inşallah.

çizme giyilmez deri converse giysem olarmı acaba ooofff çok mutsuzum şuan valla

çizme olurmu be komik olurum ahah yağmur çizmem var gerçi ama olmazz hava bi açar amele gibi olurummm

kız delıklerınden su gırmez mı conversın bagcık delıklerınden

çizme olurmu be komik olurum ahah yağmur çizmem var gerçi ama olmazz hava bi açar amele gibi olurummm

hahayt cok guldum yagmur yagarsa cıkar hemen sandaletlerını gıy yanına sandalet al

sus kız mutsuz olcak ne var rahmet bereket işte yağmur sen dediğim gibi yedek kıyafet aldınmıydı tamamdır lavaboda felan değiştirirsin hem değişiklik olur sıkma canını ona felan beee:))

seni bi süşündümde güneşin alnında çizmelerle ayy gülesim geldi

kız delıklerınden su gırmez mı conversın bagcık delıklerınden

hahayt cok guldum yagmur yagarsa cıkar hemen sandaletlerını gıy yanına sandalet al

eneee durdu bile amma büyüttünüz sizde ne giycen ne giycen diye oooff ne paniksiniz heee

ahahhaha dalga geçmeeeeee

çizme değilde aslında bez olan spor ayakkabılar değilde diğer klasiklerden giyilebilir deri converse te giyebilirsin her ihtimale karşı yedek çorabını al.Aslında mükemmel bir hava var ne çokkkk sıcak ne çok soğuk ama dışarda koşturmacan var.Bu yüzden mutsuz olunur mu ya Allahın gücüne gider vallahi.İstanbulda az kalan yeşilliklerimizinde suya ihtiyacı var değil mi?

aynen annemin ağzından bir kez olsun çıkmadı şunu aldık bunu aldık diye çünkü annem kendi evladıma kendi oğluma yapıyorum diyerek yaptı içinden gelerek ve aldıkçada mutlu oldu anam kaynanam eşimin kıyafetlerini bile vermedi bi geldi eşyaları taa bir ay sonra nerde eski atlet külot var göndermiş iyice rengi sararmış ağzı yüzü biyana kaymış gömlekler desen eskimiş küçük küçük delikleri yok pijama zaten yok herşeyi yeniden aldım ben annemde sağolsun üzerine vazife olmamasına rağmen gitmiş topuyla almış iç çamaşırını çorabı verdi bide ne üzülüp duruyosun muhtaçmısın sanki at onları yenilerini kullan dedi

eşimin pazar günü yaptığı hödüklükten sonra bendede bitti annemlerdede bitti garibim mangal felan yaparlardı beni beyfendinin canı istemezdi yorgunum bilmemne derdi gitmezdik annemde geçerken sizde tadına bakın diye getirir bırakırdı ama bitti artık kendim gitcem kendim gelcem hatta yarın iş çıkışı çarşıya gitcem alışverişe oda akşam arkadaşlarıyla biyere gitcekmiş bende dedim ben yarın akşam anneme gitcem dedim tamam dedi gidiyim geçen hafta yiyemediğim mangalımı yiyim oda zıkkımın pekini yesin:))) kaynanamada zaten azaltıyodum artık iyice azaltcam görsün benim ailemi yarı yolda öyle b*k yığar gibi ortaya yığmak

kız kaderımız aynı ben ceyızı 3 gunde tasıdım onlardan bı valız kıyafet geldı coguda cel cop attım alayını :) evlenmeden aldım 6 7 tshırt doldurdum dolaba ıc camasırıda ole 12 lı 12 lı aldım coraplar falan sımdı sorsan kocalarımıza oo bekarken gul gıbı yasıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…