HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla sınsılık ıstıyorlarsa alsınlar sınsılık demı valla melekten seytana cevırıyorlar bızıde yaa
masum saf gencecık kızlardık oysakı ne hayallerımız vardı evlenmeden once

valla sınsılık ıstıyorlarsa alsınlar sınsılık demı valla melekten seytana cevırıyorlar bızıde yaa
masum saf gencecık kızlardık oysakı ne hayallerımız vardı evlenmeden once

he valla annesiyle çok iyi olacaktık kardeşiyle kardeş gibi olcaktık gerçi allah var görümcemi severim içi dışı birdir içinde oyun yoktur amma ahh ahhh ben bu hallere düşecek kızmıydım :)))

aptallığıma bakın kendi totomun derdine düşüp balkonun camekanı açık unutmuşum balkonu su basmıışş hihihihihi

şaşkın seni
kız ben hamılelıkte cok unutkan oldum 2 kere yemek yaktım ole bole degıl evı yakcaktım

yıldızlı afferim size kız hamileleikte unutkan olunuyosa ozaman ben evimi eşyalarımı kendimi tabi bide kozlağımı sigortatıyım şimdiden zaten aklım beş karış havada geiyorum bide üzerine eklenirse allah korusun

valla bende yaptı hele ılk zamanlar sımdı ıyıyımde yaktım canım yemeklerı
yaptır sen yaptır

Artık TR'ye gelince öğrenirsiniz canım en azından burada annenlerle güle eğlene paylaşırsın. kaynananlar keyfini kaçırır. senin sıpa da utangaç mı olacak ne. İnsan annesinden saklarmıymış hiç :) Artık haberlerini TR'den bekliyoruz. Sağlıkla gelin de güzel günler geçirin :)

Hayırlı Cumalar Canlar.. Amin dediğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallah
nasılsınız ne var ne çok ? gerçi baya okudum. hülyacım senin adına da nasıl sevindim sanki ben yaşadım gibi oldum. bildir haddini kaynanaya. kıskançlar bu kaynanalar anam kıskanç. madem kıskancan evermeyeydin oğlunu demi ama

Hayırlı cumalar kızlar dilerim bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur.

adet günüm normalde 15 haziran fakat ben adet olmak istemiyorum.şurda 2 güncük kaldı ama gözümde çok büyüyor meraktan ölcem test yapmak istiyorum iş yerinde kendi kendimi yiyorum. dün azıcık bi lekelenme geldi sarı kahve gibi adet oldum sandım ama akşamdan beri hiçbişey gelmedi. gebeliğin ilk haftalarında böle lekelenmeler görülürmü acaba. inş. adetin habercisi değilde bebişin habercisidir.

Özlem cim ve hulyacigim nasilda dokmussunuz icinizi benimkilerden daha beterleri varmis şimdi isinasim geldi kaynanama ama bizimki uzak ondan belki

ız ne haddini bildircem benimki züğürt tesellisi başkası için benim söyledğim bozdum dediğim laflar normal konuşması ben yapamadığım için normalde bunları bile söyleyemediğim için onu bozdum hakettiğini verdim diyorum ama malesef hiç bişey yapamıyorum öyle yetiştirilmedim çünkü tabiatımda yok o((

Özlem cim ve hulyacigim nasilda dokmussunuz icinizi benimkilerden daha beterleri varmis şimdi isinasim geldi kaynanama ama bizimki uzak ondan belki

yok anacım uzak olunca yapmıyo değil benim arkadaşım eşinin görevi için şırnağa gitmişlerdi evlenip kaynanasıda konyanın bi ilçesinde naptı ne etti ayırdı taa okadar mesafeden sene olmadan boşandılar

:) demı bır anda elındekı kaynanayı opup basına koyasın geldı
yok aslında artık ole beklentı ıcınde degılım o yuzen daha mutluyum ve kocamda artık gozunu actı annem annemlıgı gectı bıraz daha o yuzden daha ıyıyız ama ne yazıkkı elımızde kı kaynana bu
bazen kayınlarım ve eltılerım ıle konusurken dıyorum yanlıs aıleye gelın geldım dıye ben ne masum kızdım dıye eltıler den benden yana ama tabı onların tuzları kuru :)

valla canım o leke adet belirtiside olabiliyo hamileleik belirtside kimi arkadaş adetten bikaç gün önce lekelenme görüyo hamile çıkıyo kimide hamileyim diye seviniyo ama adet oluyo sanırım psikolojik bişey seni ümitlendirmek istemem az kalmış zaten inş hamilelik belirtisidir

inş öledir. kendimizi çok hazırladık bu kez, eşim bile evde artık 3 kişiyiz deyip deyip şakalaşıyor ınş ümidimiz kırılmaz.

inş öledir. kendimizi çok hazırladık bu kez, eşim bile evde artık 3 kişiyiz deyip deyip şakalaşıyor ınş ümidimiz kırılmaz.

inş caım hamilesindir de eliniz boş çıkmaz ama kendinizi çok adapte etmeyin öyle bizde geçen ay öyle kaptırdık kendimizi hamileyim bebeğim bebeğim diye kaptırdık sonra hüsran inş seninki bana benzemez mutlu haberle gelirsin

Kizlar kozala gittikten sonra kahvaltimi yaptim, sonra bir uyumusum simdi kalktim takrar..
Ben bu uyku isine cok alistim napcaz valla ise nasil gitcez bilemedim :) Zaten bir hafta calisicam sonra 2 hafta TR`deyiz kismetse..

Kizlar kozala gittikten sonra kahvaltimi yaptim, sonra bir uyumusum simdi kalktim takrar..
Ben bu uyku isine cok alistim napcaz valla ise nasil gitcez bilemedim :) Zaten bir hafta calisicam sonra 2 hafta TR`deyiz kismetse..

ohh valla kız ne guzel uyumusun aksam oldu resmen
yarasın aman bır hafta ne kı tr sevıncı ıle sen ıse nasıl gıdıp geldıgını bılmezsın sımdı

ohh valla kız ne guzel uyumusun aksam oldu resmen
yarasın aman bır hafta ne kı tr sevıncı ıle sen ıse nasıl gıdıp geldıgını bılmezsın sımdı

Canim sorma yemek ve alisveris listesi yapiyorum, biseyi unutmiyim atlamiyim diye :))

Valla iyi kaynatmisiniz kaynanalari kacirdim, anam benimi daha beter hele dip dibe oluca cok zor oluyor siz azda olsa rahatsiniz eviniz uzak.. Offf offf valla ben onlardan hic beklemedim ole dugun hediyesi altin fln yk kulturlerinde dedim ama simdi goruyoz elin nikahsiz uc gunluk kizi icin evlerini yaptiriyorlar, bizde avcumuzu yalayalim.. Kozalakta ama kizin aileside yardi ediyor ortak yaptiriyorlar diyor dedim bende senin anan baban dedimi sizede bisi yapalim ben annemlerden bisi istiyim kadin dugun zamani gelmedigi halde altinimi takti ucak biletlerini dugun kiyafetlerini odedi, bu evde hic kullanmaya kiyamadim ceyzimi gonderdi, sizinkiler ne yapti evde bile kira ile oturuyoz dedim..

Allah kozalaklarin gozunu acsin bizlere evlatlarina baglasin baska bisi istemem, naparlarsa yapsinlar bana uzak olsunla yeter..

ohh yarasın ayy ne güzel yaa bol bol uyu boşver nasılsa mecbur olunca kalkarsın hem bir haftacık hemen gecer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…