HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yatıp kalkıp şükrediyorum zaten beraber değiliz diye bide o ama'ları yokmu deli eder insanı senin ne eksiğin varmışta tadilat yapılmadan gelmiş oturmuşsun kucağında başkasının çocuğuylamı gelmişsin demekki onlara o laımdı hamile kalıp evlenmeye mecbur bırakınca değerli insan oluyosun demekki ee napcan kültür meselesi işte canım mideleri bu şekilde demekki

ıste dıyorum ya ne varsa bızım aılelerımızde var herseyımızı dort dortluk yapma cabası
karsı tarafta armut pıs agzıma dus yanı

ayy bencede yap gezılecek yerler yenılecek seyler alınacak seyler gorulecek kımseler :)

Ahh canlarım benim. işte bizim terbiyemiz kendimizi bozmamıza uygun değil. ama ölelerine kötü gelin yaraşır. benimde kaynananın bazı sinir tarafları var. bazen cahil cahil bilmeden etmeden konuşur söyler bide ısrarcı olur ben deli olurum. kılık kıyafetime karışır oğlunun ne giyeceğine karışır. kendi oğluyla kızına yaptıramadığını zorla bana yaptırmaya çalışır o öle yapınca da benim hiç yapasım gelmez.

kız asagıda goruyorum okuyup okuyup kacıyormusun selam vermeden

Evet canım okuyorum ama hıc yazasım yok acıkcasııı su bebek mevzusu beni iyice uzuyorrrr aslında burayada gırmek ıstemyıorum ama dayanamıyorum bende bakıp bakıp cıkıyorum galıba artık pek fzla gırmıcem :S

Ayy ben bıde acık gıyındın o dar dıyen tıplere cok kızıyorum benım annemde ole bır kaynana gelın ıcın cok kızıyorum bırak kocası var basında dıe ama zaten kocası abm olur kendısı daha psıkopat ben Allahtan rahatım esımın tek problemı tayt gıyınce ustune gıydgım tunıgın boyu yoksa straplez gıymısım dar gıymısım adam ılgılenmez tek sorunumuz popo oda tayt gıyınce

kız bız sadece bebek mı konusuyoruz sankı bak sabah berı kaynanaları koymadıgımız yer kalmadı :)
neden oyle dıyorsusn yıne sen bılırsın ama burada sohbet ettıkce ıı gelıordu bana

yok kaynanam açık diye karışmıyo. bi yere gidcez ya mesela oturmaya ben farklı bişey giyiyorum o yok bu olmaz git şunu giy der. ben kendimi bunda rahat hissediyorum derim yokyok sen onları giy der beni çileden çıkarır.
kocamın da var o huyu ama o herşeye takar. önün açık, kalçan ortada, dar giyme, kot pantolonunu aşağıya indir kalçana yapışmasın. öyle açık saçık giyinen bi tip olsam tamam ama öle de değilim. ama artık iyice amele gibi dolanıyorum ortalıkta.

aman ıı barı kaynanan acıklıgına karısmıyormus oglu karısıyor zaten dıye bıldgıınden belkıde
ay sorma bazen ınsan rahat olmak ıstıor ama anlayan nerede neyse yakında hamıs tshırtlerı gıyersın hamıs pantolonları ohhh rahat edersın canım

sezgim bebiş nasıl geçen yazdım sen çıktın göremedin sanırım denk gelemedik

sezgim bebiş nasıl geçen yazdım sen çıktın göremedin sanırım denk gelemedik

canıım bende cevap yazdım ama aralarda kaynadı sanırım. :) iyiyim ben bebişte iyidir heralde henüz görüş günümüz gelmedi ayın 25inde görücez bakalım kendisini.
Sen nasılsın senin bebiş nasıl.

belki de dediğin gibi olabilir. nasılsa oğlum diyo benim dememe gerek yok diyede düşünebilir
Ayy artık bi büyüse göbüş filn da giysem valla daraldım bunaldım :)

Valla benim adam tam tersi, hic giydigime karismay uzun elbise etek fln giyersem yakismamis zaten senin boyun kisa tasiyamamissin elbiseyi der
Canim ne isterse giyerim alis verisi sevmez ama senede bir ikide olsa beraber gideriz elbise secmeye, karim guzel baksinlarda catlasinlar der birde ustune
Kaynanaya gelince, ustunde tshirt uzunlugunda gecelikle her sabah bahcede sigarasini icer o koca baldirlariyla

sevindim canım büyüyordur annesi
herhalde öyle oldu canım, bende 28 gibi gidip şeker taraması yapacağım, bizde büyüyoruz işte yavaş yavaş birşeyler almaya başladık

Son düzenleme:
belki de dediğin gibi olabilir. nasılsa oğlum diyo benim dememe gerek yok diyede düşünebilir
Ayy artık bi büyüse göbüş filn da giysem valla daraldım bunaldım :)

az kaldı az sık dısını :) 3 4 hafta en gec sonra gıyersın

benım kocamda aynı kız elbıse ıcın uzun gıysem etek falan kotu durdu olmamıs der rahıbe gıbı der ıste dıyorum ya tek takıntımız popo oda bıraz bende var Allah vergısı dıkkat cekıor ondan herhalde kıskanıor

kaynananda super yanı genıs canım mezhebı baya baksana

gittim geldiimm hala dedikoduu ahaha benimde yapasım var ama çok yoruldum yazcak halim yok.büt'e 1 dersim kaldı bugünkü sınav :) hayırlı olsun :))))))

Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu bir seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..

amin canm ben hepimiz için herzaman öncelikle hayırlısını diliyorum ama bizler kadınız ve duygu durumlarımız çok farklı olabiliyor ben siteye girip moral buluyorum arkadaşlarımın sizin bebişlerinizle sevinip içimiz coşuyor hadi sıra bize geliyor diyoruz hepsi çok güzel ama kürtajdan sonra tüm günüm bebek düşünmekle geçti sende bilirsin hergün bununla yatıp kalkmak ne demek diye.. Asla niye benimde yok deyip üzülmüyorum sadece aklımdan çıkmasını istiyorum biraz başka şeylere odaklanıp bebiş olunca süpriz olsun istiyorum ( tabi ne kadar başarılı olduğum tartışılır) ara ara girip sizlerin güzel haberlerini kimi zamanda dertlerini okuyup kendimce ortak olmaya çalışıyorum tabi ama ben haaaziiiiraaanndaaan ümitliyim inşallahhh :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…