- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.741
Canim sorma yemek ve alisveris listesi yapiyorum, biseyi unutmiyim atlamiyim diye :))
Valla iyi kaynatmisiniz kaynanalari kacirdim, anam benimi daha beter hele dip dibe oluca cok zor oluyor siz azda olsa rahatsiniz eviniz uzak.. Offf offf valla ben onlardan hic beklemedim ole dugun hediyesi altin fln yk kulturlerinde dedim ama simdi goruyoz elin nikahsiz uc gunluk kizi icin evlerini yaptiriyorlar, bizde avcumuzu yalayalim.. Kozalakta ama kizin aileside yardi ediyor ortak yaptiriyorlar diyor dedim bende senin anan baban dedimi sizede bisi yapalim ben annemlerden bisi istiyim kadin dugun zamani gelmedigi halde altinimi takti ucak biletlerini dugun kiyafetlerini odedi, bu evde hic kullanmaya kiyamadim ceyzimi gonderdi, sizinkiler ne yapti evde bile kira ile oturuyoz dedim..
Allah kozalaklarin gozunu acsin bizlere evlatlarina baglasin baska bisi istemem, naparlarsa yapsinlar bana uzak olsunla yeter..
Canim sorma yemek ve alisveris listesi yapiyorum, biseyi unutmiyim atlamiyim diye :))
Valla iyi kaynatmisiniz kaynanalari kacirdim, anam benimi daha beter hele dip dibe oluca cok zor oluyor siz azda olsa rahatsiniz eviniz uzak.. Offf offf valla ben onlardan hic beklemedim ole dugun hediyesi altin fln yk kulturlerinde dedim ama simdi goruyoz elin nikahsiz uc gunluk kizi icin evlerini yaptiriyorlar, bizde avcumuzu yalayalim.. Kozalakta ama kizin aileside yardi ediyor ortak yaptiriyorlar diyor dedim bende senin anan baban dedimi sizede bisi yapalim ben annemlerden bisi istiyim kadin dugun zamani gelmedigi halde altinimi takti ucak biletlerini dugun kiyafetlerini odedi, bu evde hic kullanmaya kiyamadim ceyzimi gonderdi, sizinkiler ne yapti evde bile kira ile oturuyoz dedim..
Allah kozalaklarin gozunu acsin bizlere evlatlarina baglasin baska bisi istemem, naparlarsa yapsinlar bana uzak olsunla yeter..
kız asagıda goruyorum okuyup okuyup kacıyormusun selam vermeden
Ahh canlarım benim. işte bizim terbiyemiz kendimizi bozmamıza uygun değil. ama ölelerine kötü gelin yaraşır. benimde kaynananın bazı sinir tarafları var. bazen cahil cahil bilmeden etmeden konuşur söyler bide ısrarcı olur ben deli olurum. kılık kıyafetime karışır oğlunun ne giyeceğine karışır. kendi oğluyla kızına yaptıramadığını zorla bana yaptırmaya çalışır o öle yapınca da benim hiç yapasım gelmez.
Evet canım okuyorum ama hıc yazasım yok acıkcasııı su bebek mevzusu beni iyice uzuyorrrr aslında burayada gırmek ıstemyıorum ama dayanamıyorum bende bakıp bakıp cıkıyorum galıba artık pek fzla gırmıcem :S
Ayy ben bıde acık gıyındın o dar dıyen tıplere cok kızıyorum benım annemde ole bır kaynana gelın ıcın cok kızıyorum bırak kocası var basında dıe ama zaten kocası abm olur kendısı daha psıkopat ben Allahtan rahatım esımın tek problemı tayt gıyınce ustune gıydgım tunıgın boyu yoksa straplez gıymısım dar gıymısım adam ılgılenmez tek sorunumuz popooda tayt gıyınce
yok kaynanam açık diye karışmıyo. bi yere gidcez ya mesela oturmaya ben farklı bişey giyiyorum o yok bu olmaz git şunu giy der. ben kendimi bunda rahat hissediyorum derim yokyok sen onları giy der beni çileden çıkarır.
kocamın da var o huyu ama o herşeye takar. önün açık, kalçan ortada, dar giyme, kot pantolonunu aşağıya indir kalçana yapışmasın. öyle açık saçık giyinen bi tip olsam tamam ama öle de değilim. ama artık iyice amele gibi dolanıyorum ortalıkta.
Ahh canlarım benim. işte bizim terbiyemiz kendimizi bozmamıza uygun değil. ama ölelerine kötü gelin yaraşır. benimde kaynananın bazı sinir tarafları var. bazen cahil cahil bilmeden etmeden konuşur söyler bide ısrarcı olur ben deli olurum. kılık kıyafetime karışır oğlunun ne giyeceğine karışır. kendi oğluyla kızına yaptıramadığını zorla bana yaptırmaya çalışır o öle yapınca da benim hiç yapasım gelmez.
sezgim bebiş nasılgeçen yazdım sen çıktın göremedin sanırım denk gelemedik
aman ıı barı kaynanan acıklıgına karısmıyormus oglu karısıyor zaten dıye bıldgıınden belkıde
ay sorma bazen ınsan rahat olmak ıstıor ama anlayan nerede neyse yakında hamıs tshırtlerı gıyersın hamıs pantolonları ohhh rahat edersın canım
sevindim canım büyüyordur annesicanıım bende cevap yazdım ama aralarda kaynadı sanırım. :) iyiyim ben bebişte iyidir heralde henüz görüş günümüz gelmedi ayın 25inde görücez bakalım kendisini.
Sen nasılsın senin bebiş nasıl.
belki de dediğin gibi olabilir. nasılsa oğlum diyo benim dememe gerek yok diyede düşünebilir
Ayy artık bi büyüse göbüş filn da giysem valla daraldım bunaldım :)
Valla benim adam tam tersi, hic giydigime karismay uzun elbise etek fln giyersem yakismamis zaten senin boyun kisa tasiyamamissin elbiseyi der
Canim ne isterse giyerim alis verisi sevmez ama senede bir ikide olsa beraber gideriz elbise secmeye, karim guzel baksinlarda catlasinlar der birde ustune
Kaynanaya gelince, ustunde tshirt uzunlugunda gecelikle her sabah bahcede sigarasini icer o koca baldirlariyla
hadı kızınla verde gel o sınavları bakem :)
evdemısın canım sen bugunde ne zaman bıtcek raporun bu arada
ver eklim seni de sekerım :)
benım arkadasım adam askerde ıken hamıel kaldı yumurtlama gunune denk getırdı ısten ızın aldı gıttı adamada orada evcıl cıkardı otelde kaldılar kaldı hamıle adam geldıgınde nerede ıse doguma gıdıordu :) bıde uzun donem
bu arada bız sevgılı sozlu arası ıken gıttı askere ne zordu anlatamamevlı ıken ne kadar daha zordur allah bılır burada dusunemedıklerını soledıgımız kafaları orada hepten duruyo cıle cıle cıle
bence oyle dusunme yanı burada benımde bebısım yok ıken hergun gırıyordum ve dıger arkadasların bebıslerı ıle sevınıyordum hıcte nıye benım degıl dıe degılde cok sukur mevlam bu heyecanı banada tattır dıyerek..
Oyle streslere sokma kendını bence hayırlısı zamnada saglıklı evlatlar nasıp etsın mevlam
Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu bir seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..
kis oyle deme gir arada. Tum eski dostlar birakti burayiii..az kisi kaldikkk....zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?