HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu bir seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..

ooh afiyet olsun yarasın bebişede sanada canım :) ne güzel az kalmış gelmene :) bende 28 inde geleceğim inşallah ist.a :) :) benm ülke sınırları içerisindeyim ama adı gurbet işte :)

Canlarıım :) bu ay yumurtlama sancım şiddetli oldu çok mu yumurtladım ki

Ohh Allah ikizler ucuzler versin ins..
Canim bizm bebislerde bu topigin bebisleri ins hepimiz sirayla yavrularimizi kucagimiza alip buyutucez. Hamilelikten bebekten fln evert konusuyoruz ama amacimiz sizi uzmek degil, eger kotu hissetmene neden oluyorsak ben kendi adima ozur dilerim.
Ama unutma bizde burda sancili bat bekleyisleriyle hayal kirikliklariyla Allah`a sukurler olsun bebislerimizi gobislerimize koydu. Simdi sizler icin Allah gondercegi meleklerle dua ediyoruz , ins en kisa zamanda tum anne olmak isteyenler sirayla tadarlar butun heyecanlari bizler sadece bir adim otedeyiz , ins biz meleklerimizi kucagimiza alirken sizlerdende guzel haberler gelir.. Hic uzme kendini herseyin hayirlisi olur ins.

Yarin sabahh hastanede randevum var...ikili test olcakk...ins. iyi cikar...

Canimm amin insallah.. beni yankis anladiniz kesinkikle uzme fikan yik aksine bebis haberkeru fotolari beni daha cok umutlandiriyor :)) sadece bn bebek konusunu cok kafama taktim bi donem ve rahatlatmak istedim beynimi azda olsa o yuzden oyle dedim tabiki hepimizin bekleyisleri oldu sonucuda guzel olacak insallah guzel dualarin icin allah razi olsun tatlim :) ben yine buralardayim zaten )

sevindim canım büyüyordur annesi
herhalde öyle oldu canım, bende 28 gibi gidip şeker taraması yapacağım, bizde büyüyoruz işte yavaş yavaş birşeyler almaya başladık

hadi bakalım sağlıkla büyüsünler inşallah :) ayy ne güzel ben istiyooomm güzel günlerde giyin inşallah canım benimm

gittim geldiimm hala dedikoduu ahaha benimde yapasım var ama çok yoruldum yazcak halim yok.büt'e 1 dersim kaldı bugünkü sınav :) hayırlı olsun :))))))

Kız belli olmaz hele bi açıklansın bakalım belkide geçmişindir.

dedikoducu karılar siziiiiiiiiiiiii
ne çok kaynatmışsınız.kaynanalarınıza şikayet edeyim de görün bakem

Bulda et hadi et edemez ki edemez ki

Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu bir seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..

Valla bende leke olur falan duydum eşim ya tuttu ben dokunmadan yedim yada soyuldu öle yedim batıl ama riske gerek yok

Canım seni çok ii anlıyorum dediğin gibi bizde o sancılı süreçleri yasadık ama işte nasip inş umutların ümitlerin gerçek olur bebişiniz için bol bol halay çekeriz

Yarin sabahh hastanede randevum var...ikili test olcakk...ins. iyi cikar...

İnş canım haberdar et fındıktan

Su anda resmen can çekişiyorum akşam eltimi aradım kızın karnesi için hepsi 5 dedi ay ne güzel dedim gel de gör deyince karne göstermeye esma gelicek amcasına yengesine dedim öle gülüştük kapadık ewe geldim yemek yedik eşim maça gitti aradılar size karne göstermeye gelcez diye bütün hafta ew temizlenmedi cumartesiden cumartesiye ay ben bir tutuş yemek temizlik süpür toz al yer sil banyo yıka sonra çıktım kıza hediye aldım marketten abur cubur aldım markette denk geldik dünde canım istemişti tatlı yapmıştım pasta süsleri mumla üflettik kız mutlu oldu ay çok şükür hersey yetişti ama bende bittim yeni gittiler ewi topladım az şimdi uzandım topuklar Kemane çalıyor valla..

canım yaa okadar yormasaydın kendini bitek oturcağınız odayı yapıp gerisinin kapısını kapatıverseydin tüh neyse bari hafta sonu allahtan yatta dinlen iyice

ben bu siteye ilk üye olup bu topiğe yazmaya başladığımda sen ve ekinci beraber gidiyosu hep batlarınız her ay yeni umutla bekliyodunuz size bende dahil oldum hatta ilk sizin için çok heyecanlanmıştım günleriniz geçmişti sanırsam ama malesef geldi kırmızılarınız ozamandan beri beraber bekliyoruz umjutla hüsranlar sevinçler inş bizde sabrımızın emeklerimizin mükafatını alcaz diğer arkadaşlar gibi ve inş beebişlerimizi özser'in, tacyaprak'ın, esra'nın, gizem'in ve diğer tüm hamişlerin tecrübelerinden faydalanarak büyütcez

kız sen ne ballısın öyle maşallah sana inş o tek kaldı dediğinide geçmişindirde uğraşmazsın bidaha
dedikoduyuda kaçırdın artık:))))

kız ebda saçını başını yolarım senin ne o öyle kaynanalarınıza söylerim felan kadınlar zaten gıcık bize oğullarını ellerinden aldık oğullarının koyuna giriyoruz valla hasetlerinden sen benimi çekiştiriyosun deyip ellerinede fırsat geçer yatağın ortasına gelir yatarlar:)))
anaam bende ne cazgır oldum olcak benden olcak inanıyorum:)))

veee günaydııııınnn dün anneme gittim iş çıkışı eşimede söylemedim annemde güzel güzel yemekler yaptı yedim geldim eşim eve gelmeden eşimede aradım evde yemek yok yumurta alda yumurta kıralım dedim kahvaltı koydum yumurta yaptım onu yedi ben yemicem annemde yedim ben dedim ne yedin dedi et yedim dedim bişey diyemedi normalde annem muhakkak ya eşimi çağırır yada paket yapar gönderirdi yumurtaya talim etti bu akşam yine aynısını yapcam heheeheheh yaşasın kötülük

töbeee sustum.
seni cazgır.senin gelinin olmak istemem
kaynananla yarışırsın bu gidişle
eşine yumurta yedirmeni takdir ettim bu arada.
kendine gelsin bi.ve fark etsin annenlerin ona tavır koyduğunu.
kendi neler oluyor diye sorana kadar işkenceye devammmmm

Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu bir seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..
tüylü şeftali yeme çocuk tüylü olur...
ayva ye çocuk gamzeli olur...
ciğere ellersen bebkte leke olur...
acı-tatlı yersen erkek olur...
ekşi yersen kız olur...
bebek mi doğuruyoruz manav mı açıyoruz şekerim...
batıl inanç onlar inanma sen yee keyifle.
ama için rahat etmiyorsa tüylü şeftali yerine tüysüz şeftali ye :nektarin.
çözümler tükenmez

ben böyle değildim yaşarken oldum şekerim kaynanacığıma layık bir gelin olmak için elimden geleni yapıyorum
benim kozalak azcık geç anlar ama anlar sonunda ozzamana kadar pes etmek yok "hödüklüğe ölüm" sloganıyla amacıma nail olmaya çalışiciim

manavcı geldi haaaannnııım (manavcı naısl bi kelimeyse artık idare edin ) hamilelerin yiyip içmesine garezi olan birileri uydurmuş bence bunları yada çok aşeren kadınlar için eşleri uydurmuştur düşünsene kış günü adam şeftali aşeren karısına şeftaliyi nerde bulsun direk uydurmuştur:)))

Gunaydin kizlarr

biliyosunuz izmirden gorumcemler geldi...aksam patlican kebap yaptordik. cok guzel olmustu afiyetle yedik..caganda cok acikmisti. iki tane durum yaptim hizli hizli yedi..sonra kyzenleriyle oynadi iki saat ..sknra geldi.annnee ben kusmak istiyorummm..allaah allahhh....hemen kap getirdim. kusmadi..aninda uyudu...yatagina yatirdik..yarim saat sonra kksurme ve aglsma sesii..gittimki. cocugummm kusmus yattigi yerde saci ustuu oylee kusmukluuuuu...hemen geldimmm...daha devam etti kusmaya...bende bi yandan oguryuyorum..ama...esim gorumcem sen cik disari halledelim dediler...sagolsun gorumcem temizledi heryeri eskmde cagani banyo yaptirdi....yattik..hemen uyudu...derken20 dk sonraa tam gozum tutmuss yine aglsmaaaasesi.cagan yine kysmuklar icinde...hemen gorumcemm uyandi kostu esim kslkti yine ayni seyler...

cagan yikandi. gorumcemsildiii...ben ogurdumm..vee gece boyu saat basi kalktim cagani yanimda yatirmistim..surekli bebegimmmm benim inledi anneee karnim agridiii dedi...

bugun dr rsndevumda vardi artik bugun gitmemmmm...acaba dizanteri mi oldu..bidaha yogin kusma llursa. dr ye goturcemmm...simdu uyuyor...geccen sene tam karne zamani yine coook kustu da 3 gun hastanede yatmistik...ins... olmazzz..simdilik iyii kuzucuuumm..

oyy paşamıza noldu yaaa geçmiş olsun canım niye olduki yaa acaba patlıcanmı dokunduki yada çok koşturunca üşüttümü acaba

geçmişş olsuunnn esroşuummm yaaa neden öyle oldukii acaba bi doktora götürsenizz nazar değdi çocugaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…