- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.781
canım yaa okadar yormasaydın kendini bitek oturcağınız odayı yapıp gerisinin kapısını kapatıverseydin tüh neyse bari hafta sonu allahtan yatta dinlen iyice
ben bu siteye ilk üye olup bu topiğe yazmaya başladığımda sen ve ekinci beraber gidiyosu hep batlarınız her ay yeni umutla bekliyodunuz size bende dahil oldum hatta ilk sizin için çok heyecanlanmıştım günleriniz geçmişti sanırsam ama malesef geldi kırmızılarınız ozamandan beri beraber bekliyoruz umjutla hüsranlar sevinçler inş bizde sabrımızın emeklerimizin mükafatını alcaz diğer arkadaşlar gibi ve inş beebişlerimizi özser'in, tacyaprak'ın, esra'nın, gizem'in ve diğer tüm hamişlerin tecrübelerinden faydalanarak büyütcez
veee günaydııııınnn dün anneme gittim iş çıkışı eşimede söylemedim annemde güzel güzel yemekler yaptı yedim geldim eşim eve gelmeden eşimede aradım evde yemek yok yumurta alda yumurta kıralım dedim kahvaltı koydum yumurta yaptım onu yedi ben yemicem annemde yedim ben dedim ne yedin dedi et yedim dedim bişey diyemedi normalde annem muhakkak ya eşimi çağırır yada paket yapar gönderirdi yumurtaya talim etti bu akşam yine aynısını yapcam heheeheheh yaşasın kötülük
Gunaydin kizlarr
biliyosunuz izmirden gorumcemler geldi...aksam patlican kebap yaptordik. cok guzel olmustu afiyetle yedik..caganda cok acikmisti. iki tane durum yaptim hizli hizli yedi..sonra kyzenleriyle oynadi iki saat ..sknra geldi.annnee ben kusmak istiyorummm..allaah allahhh....hemen kap getirdim. kusmadi..aninda uyudu...yatagina yatirdik..yarim saat sonra kksurme ve aglsma sesii..gittimki. cocugummm kusmus yattigi yerde saci ustuu oylee kusmukluuuuu...hemen geldimmm...daha devam etti kusmaya...bende bi yandan oguryuyorum..ama...esim gorumcem sen cik disari halledelim dediler...sagolsun gorumcem temizledi heryeri eskmde cagani banyo yaptirdi....yattik..hemen uyudu...derken20 dk sonraa tam gozum tutmuss yine aglsmaaaasesi.cagan yine kysmuklar icinde...hemen gorumcemm uyandi kostu esim kslkti yine ayni seyler...
cagan yikandi. gorumcemsildiii...ben ogurdumm..vee gece boyu saat basi kalktim cagani yanimda yatirmistim..surekli bebegimmmm benim inledi anneee karnim agridiii dedi...
bugun dr rsndevumda vardi artik bugun gitmemmmm...acaba dizanteri mi oldu..bidaha yogin kusma llursa. dr ye goturcemmm...simdu uyuyor...geccen sene tam karne zamani yine coook kustu da 3 gun hastanede yatmistik...ins... olmazzz..simdilik iyii kuzucuuumm..
ben bu siteye ilk üye olup bu topiğe yazmaya başladığımda sen ve ekinci beraber gidiyosu hep batlarınız her ay yeni umutla bekliyodunuz size bende dahil oldum hatta ilk sizin için çok heyecanlanmıştım günleriniz geçmişti sanırsam ama malesef geldi kırmızılarınız ozamandan beri beraber bekliyoruz umjutla hüsranlar sevinçler inş bizde sabrımızın emeklerimizin mükafatını alcaz diğer arkadaşlar gibi ve inş beebişlerimizi özser'in, tacyaprak'ın, esra'nın, gizem'in ve diğer tüm hamişlerin tecrübelerinden faydalanarak büyütcez
kizlarrr cagann hastanedeeee(((
agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..
geçmiş olsun canım inşallahh tekrarlamamıştır diyordum ki sonradan hastaneye yattığını okudum allahım şifa versin bir an önce iyileşşsın canımmGunaydin kizlarr
biliyosunuz izmirden gorumcemler geldi...aksam patlican kebap yaptordik. cok guzel olmustu afiyetle yedik..caganda cok acikmisti. iki tane durum yaptim hizli hizli yedi..sonra kyzenleriyle oynadi iki saat ..sknra geldi.annnee ben kusmak istiyorummm..allaah allahhh....hemen kap getirdim. kusmadi..aninda uyudu...yatagina yatirdik..yarim saat sonra kksurme ve aglsma sesii..gittimki. cocugummm kusmus yattigi yerde saci ustuu oylee kusmukluuuuu...hemen geldimmm...daha devam etti kusmaya...bende bi yandan oguryuyorum..ama...esim gorumcem sen cik disari halledelim dediler...sagolsun gorumcem temizledi heryeri eskmde cagani banyo yaptirdi....yattik..hemen uyudu...derken20 dk sonraa tam gozum tutmuss yine aglsmaaaasesi.cagan yine kysmuklar icinde...hemen gorumcemm uyandi kostu esim kslkti yine ayni seyler...
cagan yikandi. gorumcemsildiii...ben ogurdumm..vee gece boyu saat basi kalktim cagani yanimda yatirmistim..surekli bebegimmmm benim inledi anneee karnim agridiii dedi...
bugun dr rsndevumda vardi artik bugun gitmemmmm...acaba dizanteri mi oldu..bidaha yogin kusma llursa. dr ye goturcemmm...simdu uyuyor...geccen sene tam karne zamani yine coook kustu da 3 gun hastanede yatmistik...ins... olmazzz..simdilik iyii kuzucuuumm..
Kizlarrr cagann hastanedeeee(((
Agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..
Agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..
ya kıyamamm ona ya geçmişş olsunnnnnnnnn
canım Allah şifa versin.Kizlarrr cagann hastanedeeee(((
canım şaka maka biz nezaman hamile olcaz allasen
Gunaydin kizlarr
Kizlar cimcimeden haberi olan var mi? Kac gunlerdir yok, hayirdir ins.. :44::44::44:
Canim bizde alacagiz bebislerimize .. ama biraz daha beklememiz gerekiyor demek ki.. zor olsa da.. ama yine dee kizlarin paylasimlari karsisinda uzulmesek ya da belli etmesek daha iyi bu sefer onlarda uzulebilirler seni uzdukleri icin canm bizim olunca en renklileri cicileri aliriz :)) ve az kaldi olacak sikma canini umitsiz olmaaa :)canım Allah şifa versin.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur miniğimiz.
dualarımız çağanla.
sen de üzme kendini.
çocuk bu.hasta da olacak düşecek de kalkacak da...
temennim en kısa zamanda atlatması.
valla canım ben ümitlerimi yitirmiş gibiyim.
hiçbir hissiyatım yok o günlere kavuşacağıma dair.
imrenmekle geçiyor aylarım
gizem bebişine yeni ciciler almış.
nası tuhaf oluyor içi insanın.
o günleri ben de görebilecek miyim diye düşünüyorum.
ama hiç pozitif bişi hissedemiyorum.
inşallah canm o günler için sabırsızlanıyoruz topiğin adı gibi her ay yeni umutlarla :) ekinci hamiş artık :) üçtük ikiye düştük sırası gelen oluyor darısı bize canım inşallah seninde herşey yoluna girdi bak bi çok sıkıntı ortadan kalktı ve bebişin yola girmeye hazırlanıyordur dilerim :) iki aydır adet günümü kestiremiyorum hep beklediğim tarihten erken oldum bu ay da geçen aya göre hesap yaparsam 25 haziran beklenmeyen gün :) hadi hayırlısı senin ne zaman canım ???
canım Allah şifa versin.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur miniğimiz.
dualarımız çağanla.
sen de üzme kendini.
çocuk bu.hasta da olacak düşecek de kalkacak da...
temennim en kısa zamanda atlatması.
valla canım ben ümitlerimi yitirmiş gibiyim.
hiçbir hissiyatım yok o günlere kavuşacağıma dair.
imrenmekle geçiyor aylarım
gizem bebişine yeni ciciler almış.
nası tuhaf oluyor içi insanın.
o günleri ben de görebilecek miyim diye düşünüyorum.
ama hiç pozitif bişi hissedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?