HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım yaa okadar yormasaydın kendini bitek oturcağınız odayı yapıp gerisinin kapısını kapatıverseydin tüh neyse bari hafta sonu allahtan yatta dinlen iyice

Kız çoluk cocuğun girmediği yer kalmıyor geçen geldiler benim duvardaki süslerim bile inmiş tek taş yüzüğüm kayıp aradık epey ara ara eşim dedi arayıp söyleyelim ben ölsem sölemem kusura bakma dedim sonra soğan selesinden çıktı

Bizde tüm tecrübelerimizi sizinle seve seve paylaşıcaz birlikte büyütcez cocuklarımızı inş

Ay anlayana kadar yaparsan ve adam geç anlarsa oo yumurtadan sivilce patlaması yasamasın eşin

Ayy çok geç olmuş canım Allah razı olsun görümcen ve eşinden de seni zor durumda bırakmamışlar ay yavrum benim ya onun dırencı ne sabaha kadar kustu yoruldu hastalık cocuklara çok zor dayanamıyorum cocuklar hasta olunca ilerde cocugum hasta olacağına ben olayım valla çok dikkat et canım büyük geçmiş olsun inş sadece dün gecelik olaydır

inşallah canm o günler için sabırsızlanıyoruz topiğin adı gibi her ay yeni umutlarla :) ekinci hamiş artık :) üçtük ikiye düştük sırası gelen oluyor darısı bize canım inşallah seninde herşey yoluna girdi bak bi çok sıkıntı ortadan kalktı ve bebişin yola girmeye hazırlanıyordur dilerim :) iki aydır adet günümü kestiremiyorum hep beklediğim tarihten erken oldum bu ay da geçen aya göre hesap yaparsam 25 haziran beklenmeyen gün :) hadi hayırlısı senin ne zaman canım ???

kizlarrr cagann hastanedeeee(((
agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..

canım çok geçmiş olsun şifa bulur biran önce inşallah muhtemelen yediği dokunmuştur zehirleme gibi ama geçer inşallah.. Nasıl zayıf düşmüştür o yavrum kusmaktan acil şifalar diliyorum canım ağlama olur mu..

geçmiş olsun canım inşallahh tekrarlamamıştır diyordum ki sonradan hastaneye yattığını okudum allahım şifa versin bir an önce iyileşşsın canımm

Son düzenleme:
Kizlarrr cagann hastanedeeee(((
Agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..
canım Allah şifa versin.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur miniğimiz.
dualarımız çağanla.
sen de üzme kendini.
çocuk bu.hasta da olacak düşecek de kalkacak da...
temennim en kısa zamanda atlatması.

canım şaka maka biz nezaman hamile olcaz allasen

valla canım ben ümitlerimi yitirmiş gibiyim.
hiçbir hissiyatım yok o günlere kavuşacağıma dair.
imrenmekle geçiyor aylarım
gizem bebişine yeni ciciler almış.
nası tuhaf oluyor içi insanın.
o günleri ben de görebilecek miyim diye düşünüyorum.
ama hiç pozitif bişi hissedemiyorum.

Canim cok gecmis olsun Caganimiza, ins iyidir simdi kotu birsey yoktur , nazar degmistir cocuga okullarin son gunu fln..

Kizlarrr cagann hastanedeeee(((
Agliyorum hep. .enisteyle bekluyolar serum takildiiii...tahlil sonucina gore hastanede yatscazzzz..

Canim noldu sonuclarina, havalarda sicaktir orda belkide sicaklarda yedigi bisi dokunmustur. Ins guzel cikmistir sonuclarin, Allah sifa versin biran onca iyilessin ins..
Haber ver bizede firsat buldukca nasil oldu, sen ikili testine gitmedin o zaman bugun ?

Merhaba kizlar,

Sabahtan beri adami oturtum bilgisayara, evi olctuk bictik proje cikardik. Oyle bir yapi magazalari gezdik ikea`ya ugradik eve geldik. Simdi bisiklet turuna gitti bende sizlere bakiyim dedim.
Ayy Allah`im ins adamin bugunku istegini almaz bebek dogmadan biraz eve benzetiriz ins..

Ozlemcim sen niye yordun kendini sanki gelenler 7 kat el , ustelik hamilesin calisiyorsun bosversene caninan kiymetlimi..

Hulya ohh iyi yapmissin canim git yine annecigine o biliyor ya surekli gitmeyi, bir hafta ver yumurtayi sicaklarda isiliklensinde anlasin degerini

Ebda valla dedim bu saate kadar dedim yedim kac kilo seftali bu saaten sonra yesem degismez herhalde ama evdekileri bitiriyim tuysuzunu alirim artik canim isterse, evdekileride soyup yiyorum. Napicn bati fln ama insanin icine kurt dusuyor, koca manavi kurtlandirmadan ins son aylarimizda guzel gecer.. :))

Canim bizde alacagiz bebislerimize .. ama biraz daha beklememiz gerekiyor demek ki.. zor olsa da.. ama yine dee kizlarin paylasimlari karsisinda uzulmesek ya da belli etmesek daha iyi bu sefer onlarda uzulebilirler seni uzdukleri icin canm bizim olunca en renklileri cicileri aliriz :)) ve az kaldi olacak sikma canini umitsiz olmaaa :)

Valla oyle cok sukur sikintilar bir bir gidiyo ama bebis gelmiyo iste Benim zaten duzensizdi canim son 3ayin en uzun olan adetini sec 29haziran dedim ben onu bekliyorum adet olmazsam 29yada28inde mecbur kan testi yaptirmam lazim cunku 29aksami italyaya gidiyoruz ins senin adetlerinin suresinin kisalmasida hemen yakin zamanda hamile kalcagina isarettir

Aynen yaa onlar adina cok seviniyorum mutlu oluyorum ama icim burkuluyo benimde kizlar yanlis anlamadinlar tabiki paylasacaklar gercekten mutlu oluyorum onlari okuyunca ama iste amasi var ins bizde goruruz o gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…