- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.801
Merhaba kizlar,
Sabahtan beri adami oturtum bilgisayara, evi olctuk bictik proje cikardik. Oyle bir yapi magazalari gezdik ikea`ya ugradik eve geldik. Simdi bisiklet turuna gitti bende sizlere bakiyim dedim.
Ayy Allah`im ins adamin bugunku istegini almaz bebek dogmadan biraz eve benzetiriz ins..
Ozlemcim sen niye yordun kendini sanki gelenler 7 kat el , ustelik hamilesin calisiyorsun bosversene caninan kiymetlimi..
Hulya ohh iyi yapmissin canim git yine annecigine o biliyor ya surekli gitmeyi, bir hafta ver yumurtayi sicaklarda isiliklensinde anlasin degerini
Ebda valla dedim bu saate kadar dedim yedim kac kilo seftali bu saaten sonra yesem degismez herhalde ama evdekileri bitiriyim tuysuzunu alirim artik canim isterse, evdekileride soyup yiyorum. Napicn bati fln ama insanin icine kurt dusuyor, koca manavi kurtlandirmadan ins son aylarimizda guzel gecer.. :))
Oh ohh aman cok iyi ins hep boyle devam eder anasi olmadik bisey deyipte aklini celmez ins allah kolaylik versin canm
esracım durumlar nasıl?
cimcimeeeeeeee i ses ver anacımmm.nerelerdesin?
direkt hamileyim diye geri dönüş yapacaksın anlaşılan
Gunaydin kizlar ayyy tvyi actim show tvde pazar surprizinde faik osturk cigkofte yapiomus nasil canim cekti yaaa
Halaaaa hastanedeyizzz...
Valla oyle cok sukur sikintilar bir bir gidiyo ama bebis gelmiyo iste Benim zaten duzensizdi canim son 3ayin en uzun olan adetini sec 29haziran dedim ben onu bekliyorum adet olmazsam 29yada28inde mecbur kan testi yaptirmam lazim cunku 29aksami italyaya gidiyoruz ins senin adetlerinin suresinin kisalmasida hemen yakin zamanda hamile kalcagina isarettir
Aynen yaa onlar adina cok seviniyorum mutlu oluyorum ama icim burkuluyo benimde kizlar yanlis anlamadinlar tabiki paylasacaklar gercekten mutlu oluyorum onlari okuyunca ama iste amasi var ins bizde goruruz o gunleri
Hastaneeeee((( ..
Bagirsak enfeksiyonuu..ne yerse aninda kusuyor. simdi eve geldkm knlar kaldi...cok burukluk yasadim. ev bombosss kaldiii((dokunsan aglicammmm...
canım bak en azından çaresi çözümü belli bir hastalık.Bagirsak enfeksiyonuu..ne yerse aninda kusuyor. simdi eve geldkm knlar kaldi...cok burukluk yasadim. ev bombosss kaldiii((dokunsan aglicammmm...
Halaaaa hastanedeyizzz...
şımarıkça bir istek olacak belkim amaaaa
kıslar ben şey istiyorum.
aranızda 26 yaşından küçük ve gnctrkcll li olan var mııııııııı?
yarına lazım bana.sinemaya gidicez kozalakla.
2 katı para vermiyeyim.
varsa bana özelden msj atabilir misiniz????????lütfen lütfennn.
sfr1 yaz 2222 te göndert.
2 katı para vermiyeyim.
2 katı para vermiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?