HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oh ohh aman cok iyi ins hep boyle devam eder anasi olmadik bisey deyipte aklini celmez ins allah kolaylik versin canm

esracım durumlar nasıl?
cimcimeeeeeeee i ses ver anacımmm.nerelerdesin?
direkt hamileyim diye geri dönüş yapacaksın anlaşılan

Oh ohh aman cok iyi ins hep boyle devam eder anasi olmadik bisey deyipte aklini celmez ins allah kolaylik versin canm

Amin canim ins.. Babasi hemen kusurlari saydi projemizle ilgili neymis kardesininki daha guzelmis, bizimkide yapistirdi lafi tam orda yerde kirilamicak bir duvar var ana duvar, bize dusen alanla en guzeli oyle oluyor diye, babasida diyor ama sizn koridor genis bizimkide dedi bos koridor ise yaramiyor. salonla mutfak bir olcak 45m2 tutuyor birde orayi kucultup bir oda daha yapcakmisiz daha iyimis. Esimde dedi gt kadar 10m2 oda yapicagima rahat rahat salonum genis mutfagim olsun daha iyi dedi. Sonucta orasi yasama alanimiz olcak.
Yani 45m2 salon+mtfak ve iki tane 20ser m2 yatak odasi, bir 14 m2 banyo hem duslu hem kuvetli :) birde kucuk tuvalet.. Birde terasimiz olcak arka bahceye bakan ins kullanmak nasip olcak, gerci terasin oteki yarisi kardesinin ama ben citlerle cevirirken araya bir tahta bahce paravani koymayi dusunuyorum :))
Ayy Allah`ha sukurler plani bile icimi rahatlatmaya yetiyor, hayirlisiyla banka isini halledip ise baslamak kaldi..

canım yaa inşallah öyle mi dersin kısalması yakın olduğunu gösterir diyorsun yani hadi inşallah :) hepimize nasip olur en yakın zamanda :) son üç ayın en uzun adeti 31 günde olmuştum öyle sayarsak benimde 29 haziran oluyore bnde öyle bekleyeyim ozman :)

Kaka tahlili veremedik..kakasini yapmadi midesinde iki gundur bisey yok. serumm aliyorr..o yuzden ne oldugunu tam bilmiyoeuz.ama dr bagirsak enfelsiyonu dedi...

sabahtan beri cok acikkktiiim diye agliyor..4 e kadar yemicekk bisey.
10 dk a ya bi acjktim saat 4 olmadi mi diyor...

simdi babasini eve yolladik sen uyu dedim...aksam o kalcak yaninda sabah okulum var benkm.o kalir bwn gider gelirim artik...

Bagirsak enfeksiyonuu..ne yerse aninda kusuyor. simdi eve geldkm knlar kaldi...cok burukluk yasadim. ev bombosss kaldiii((dokunsan aglicammmm...

Bagirsak enfeksiyonuu..ne yerse aninda kusuyor. simdi eve geldkm knlar kaldi...cok burukluk yasadim. ev bombosss kaldiii((dokunsan aglicammmm...

Oyyy kiyamam yediklerini cikarmaktan bir yudumcuk kalmistir. Canim Allah`in izniyle hemencik iyilescek ins dualarimiz Cagan icin bak or annesi yarina biseyi kalmicak..
Sende azcik rahatlamaya calis oteki minik kuzunuda dusun yat dinlen, Cagan emin ellerde babasi yaninda doktorlar orda..

canım bak en azından çaresi çözümü belli bir hastalık.
insan olanın başına her şey gelir.
en kısa zamanda toparlar,göreceksin.
eskisinden kuvvetli olur biriciğin...

şımarıkça bir istek olacak belkim amaaaa
kıslar ben şey istiyorum.
aranızda 26 yaşından küçük ve gnctrkcll li olan var mııııııııı?
yarına lazım bana.sinemaya gidicez kozalakla.
2 katı para vermiyeyim.
varsa bana özelden msj atabilir misiniz????????lütfen lütfennn.
sfr1 yaz 2222 te göndert.

Halaaaa hastanedeyizzz...

canımm çok geçmişş olsunnnnnnnnnnnnn

ebdooşş öyle değil o sinemaya gidiyosun numaranı veriyosun onlar postan giriyo sana mesaj geliyo şifre o şifreyi söylüyosun benim numaramı verebilirsin şifre bana gelir bende anında sana atarım olar yaniiiiiiiiii2de sınavım var ama öğlen ona göre gidin

ohhh iyi eglenceler canim, bak Gizosta varmis..

Avealiyimmm ayni zanda yasim da tutmuyorrrr:)))))

ee tabi yarim odemek dururken niye tam odeyesin.simarikca degil. rahat ol..))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…