HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çokkk gçmiş olsun cnımmm.rabbim şifa wersinn olsun herşyde bir hayır wardır.......

her işte hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum zaten yoksa kafayı yerim emin olun. ama doktorum sağolsun çok iyi ilgilendi ve sürekli beni teselli etti psikolojik olarak çok rahatladım ama 4 doz narkoz vermesine rağmen bende en ufak bi uyuşma olmadı canlı canlı hissettim o acıyı. Allahtan düşmanıma dilemem

canımm benim çok geçmiş olsun ya en azından sana bişey olmadı öyle düşün sen sağlıklı olduğun sürece bebişlerin olur inş boy boy iyice dinlen kendini üzme ve yormaa :)

cnm bnmde hormon larım iyi cıktı ama yumurtalarım kişt dolu :26: Adetlerım cokk düzenşiiizzzz ılac ıcıp adet oluorum 3 ay beklıom olmuoom ama bu şefer ıcemk iştemıorum yumurtlama olmadan adet goruom ondan hamişde kalamıorum Bu şefer yumurtlama olmaşını beklıceeem ınş..ş.

allahım bundan kötü gün göstermesin inşallah bebeğim... tekrardan geçmiş olsun diyorum sana...

Kızlar merhaba, dün netten test siparişi verdim, bugün gelicek bata daha 7 gün var ama meraktan çatlıyorum yapıcam gelince, babystart marka 7-10 gün önce sonuç verir diyo bakalım, kullanan oldumu bu testi daha öncee

Merhaba kızlar.
Bende her ay anne olmayı ümitle bekleyenlerdenim. Topiği bugün fark ettim. ve Umudunuza ortak olmaya geldim. Dilerim rabbim 2013 de hepimizin kucaklarını doldurur bebeklerimizle.

Cimcimem çok geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın sana bunda da vardır bir hayır . kendini üzme desemde boş biliyorum ama üzme kendini biz hep yanındayız canım..

tesekkür ederim canım insallah benimde öyle olur aslında gitmeden önce diye biliyodum daha cok yeni kese görünmez kesin diye ama yinede göremeyince de stres oldum :18:

erken deyilmi canım çıkmazsa üzlmeyesin sonra

Merhaba kızlar.
Bende her ay anne olmayı ümitle bekleyenlerdenim. Topiği bugün fark ettim. ve Umudunuza ortak olmaya geldim. Dilerim rabbim 2013 de hepimizin kucaklarını doldurur bebeklerimizle.
hoşgeldinn aminnnnnnnnnnn

cnm naşıl teşelli edilir böle bir durum bilmiorum rabbim şabır verşin hemencik şeni hamiş yapşınn

canım cok cok üzüldüm allah bir daha böyle bi acı yasatmasın sana aslaadedigin gibi herseyde bir hayır vardır allahın bildigi bişey vardır mutlaka bol bol dinlen sakın kendini uzme ya sana da bişey olsaydı hemen farkedilmeyip allah korusun:18:allah beterinden saklasın birdaha yasatmasın insallah kuzucum

Kelimelerin tükendiği an :/

canım benim çok çokkk üzüldüm. ama Herşeyin hayırlısını dilemek lazım. bende dış gebelik geçirdim ardından bebeğim oldu. hiç merak etme. en kısa zamanda seninde olacak inşallah. zor bir süreç bu. biz burdayız, sana desteğiz her zaman. en kısa sürede bu süreci atlatman dileğim. kendini çok fazla üzme. kuruntu yapma. yok şöyle olsaydı böyle olurdu gibi benzer düşüncelere dalma sakın. yani bununla yaşama, önüne bak hayatım. zaman her şeyin ilacı inan bana.

Cimcimem çok üzüldüm canımya çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır allahım sabrını versin

canımm benim çok geçmiş olsun ya en azından sana bişey olmadı öyle düşün sen sağlıklı olduğun sürece bebişlerin olur inş boy boy iyice dinlen kendini üzme ve yormaa :)

sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum konuşamıyorum 3 gündür çok hırpalandım psikolojim alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…