- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.821
Amin canim ins.. Babasi hemen kusurlari saydi projemizle ilgili neymis kardesininki daha guzelmis, bizimkide yapistirdi lafi tam orda yerde kirilamicak bir duvar var ana duvar, bize dusen alanla en guzeli oyle oluyor diye, babasida diyor ama sizn koridor genis bizimkide dedi bos koridor ise yaramiyor. salonla mutfak bir olcak 45m2 tutuyor birde orayi kucultup bir oda daha yapcakmisiz daha iyimis. Esimde dedi gt kadar 10m2 oda yapicagima rahat rahat salonum genis mutfagim olsun daha iyi dedi. Sonucta orasi yasama alanimiz olcak.
Yani 45m2 salon+mtfak ve iki tane 20ser m2 yatak odasi, bir 14 m2 banyo hem duslu hem kuvetli :) birde kucuk tuvalet.. Birde terasimiz olcak arka bahceye bakan ins kullanmak nasip olcak, gerci terasin oteki yarisi kardesinin ama ben citlerle cevirirken araya bir tahta bahce paravani koymayi dusunuyorum :))
Ayy Allah`ha sukurler plani bile icimi rahatlatmaya yetiyor, hayirlisiyla banka isini halledip ise baslamak kaldi..
Kiss senden naber mik mike devam mi bat ne zaman simdi..
Sen Italya`ya ne zaman gidiyon ins bebisle gidersiniz :)))
canım yaa inşallah öyle mi dersin kısalması yakın olduğunu gösterir diyorsun yani hadi inşallah :) hepimize nasip olur en yakın zamanda :) son üç ayın en uzun adeti 31 günde olmuştum öyle sayarsak benimde 29 haziran oluyore bnde öyle bekleyeyim ozman :)
Kaka tahlili veremedik..kakasini yapmadi midesinde iki gundur bisey yok. serumm aliyorr..o yuzden ne oldugunu tam bilmiyoeuz.ama dr bagirsak enfelsiyonu dedi...
sabahtan beri cok acikkktiiim diye agliyor..4 e kadar yemicekk bisey.
10 dk a ya bi acjktim saat 4 olmadi mi diyor...
simdi babasini eve yolladik sen uyu dedim...aksam o kalcak yaninda sabah okulum var benkm.o kalir bwn gider gelirim artik...
şımarıkça bir istek olacak belkim amaaaa
kıslar ben şey istiyorum.
aranızda 26 yaşından küçük ve gnctrkcll li olan var mııııııııı?
yarına lazım bana.sinemaya gidicez kozalakla.
2 katı para vermiyeyim.
varsa bana özelden msj atabilir misiniz????????lütfen lütfennn.
sfr1 yaz 2222 te göndert.
Hastaneeeee((( ..
insallah canim bekleyip gorecegiz hayirlisiyla :)ayy cok sukur canim yaaa ohh ne guzel cevabini vermis esinden sizin belirlediginiz projeye ailesinin yaptigi olumsuz yorumlara bu sekilde cevap verip susturmasi bile buyuk gelisme ins sonuna kaadr boyle gider onlarda alinirda karismaz ins
canim mikmik zevkine oluyo artik biraktim obur turlu isleri ben:)) italyaya ins 29aksam yola cikcaz ogun gunduz test yaptiririm hala adet olmadiysam test negatif cikarsa ins yolda belde adet olmam donunce adet olurum diye dua etcem eger poxitif cikarsaki hic ama hic umudum yok ama ins cikar ozamanda yol bebisime zara vermesin diye dua etcem
Vallla burdaki arkadaslar demislerdi eskiler adtein kisalmasi rahmin hazirlandigina delaletmis ins sendede bu inanc tutar canim
Canim benim cok uzuluyorum yaa kuzucum nasil helak olmustur ve tabi sen ve babasida ama uzulme doktorlar yaninda ve sebebi belli olmayan bi durum degil ins doktorlar en yakin zamanda tedavisini yaparlar rabbimde sifa verir yine kosturmaya baslarsiniz
ebda ebda eger gitcegin sinemada vodafone freezone kamyasi gecerliyse ben sana sifre gonderiyim hem patlamis misirida 1tl'ye aLiyosun hangi sinemaya gitcen vodafone freezone sitesine gir orda sinema bolumunde kampanyanin gecli oldugu sinema salonu listesi var oraya bak eger oluyosa bana haber et gonderiyim sifre
Canim cok gecmis olsun insallah biran once iyilesir ve evinize glirsiniz oglusunda evinizi şenlendirmeye devam eder)
Insallahh..ev meger bombosmuss kuzucum esim yokken..esimlede ilk defa ayri kaldikkhayatimi dolduruyolarmis da haberim yokmus...
bugun iyilesirse cikartacahiz..dun hic kusmadiiii..bakalim artik.cok sagolun kizlar destekleriniz icin..
ne varsa gzmmm de var zatiiiebdooşş öyle değil o sinemaya gidiyosun numaranı veriyosun onlar postan giriyo sana mesaj geliyo şifre o şifreyi söylüyosun benim numaramı verebilirsin şifre bana gelir bende anında sana atarım olar yaniiiiiiiiii2de sınavım var ama öğlen ona göre gidin
Insallahh..ev meger bombosmuss kuzucum esim yokken..esimlede ilk defa ayri kaldikkhayatimi dolduruyolarmis da haberim yokmus...
bugun iyilesirse cikartacahiz..dun hic kusmadiiii..bakalim artik.cok sagolun kizlar destekleriniz icin..
ne varsa gzmmm de var zatiii
canım çok teşekkür ederim.numaranı kaydediyorum.
kozalak sınava gitti.
yetişirse saat 3e,olmazsa saat 6 daki seansa gidicez.
ben sana msj atarım bebem...
çoook tenk yu.
Allah ne muradın varsa versinnn,sana da bebişine de.
seni seviyem
senin öğrenciliğini yerim ben.enee konturum yokmuş ayyy öğrenci milleti iştealıcam çıktığımda mesajı gördüm atıcam kuşuummm sınava girmeden mesaj haberleşiriiizzz timammıııııı
bide hızlı ve öfkeli 6ya gidin bence mükemmeldi
senin öğrenciliğini yerim ben.
ben sana msj atıcam,gideceğimiz saati.
hülyada da freezone varmış,sağolsun.
kozalağın sınavı 13te bitecek,konuşunca seni haberdar edicem.
çok sağol tatlımmmm.
sınavında başarılarrrr,bol kopyalar diliyorum sana
günaydın kızlar
hayırlı haftalar
ayyyyyyyy sizzz ne şeker şeylersiniz yaaa.ebda ebda eger gitcegin sinemada vodafone freezone kamyasi gecerliyse ben sana sifre gonderiyim hem patlamis misirida 1tl'ye aLiyosun hangi sinemaya gitcen vodafone freezone sitesine gir orda sinema bolumunde kampanyanin gecli oldugu sinema salonu listesi var oraya bak eger oluyosa bana haber et gonderiyim sifre
ayy cok sukur canim yaaa ohh ne guzel cevabini vermis esinden sizin belirlediginiz projeye ailesinin yaptigi olumsuz yorumlara bu sekilde cevap verip susturmasi bile buyuk gelisme ins sonuna kaadr boyle gider onlarda alinirda karismaz ins
canim mikmik zevkine oluyo artik biraktim obur turlu isleri ben:)) italyaya ins 29aksam yola cikcaz ogun gunduz test yaptiririm hala adet olmadiysam test negatif cikarsa ins yolda belde adet olmam donunce adet olurum diye dua etcem eger poxitif cikarsaki hic ama hic umudum yok ama ins cikar ozamanda yol bebisime zara vermesin diye dua etcem
Vallla burdaki arkadaslar demislerdi eskiler adtein kisalmasi rahmin hazirlandigina delaletmis ins sendede bu inanc tutar canim
Canim benim cok uzuluyorum yaa kuzucum nasil helak olmustur ve tabi sen ve babasida ama uzulme doktorlar yaninda ve sebebi belli olmayan bi durum degil ins doktorlar en yakin zamanda tedavisini yaparlar rabbimde sifa verir yine kosturmaya baslarsiniz
ebda ebda eger gitcegin sinemada vodafone freezone kamyasi gecerliyse ben sana sifre gonderiyim hem patlamis misirida 1tl'ye aLiyosun hangi sinemaya gitcen vodafone freezone sitesine gir orda sinema bolumunde kampanyanin gecli oldugu sinema salonu listesi var oraya bak eger oluyosa bana haber et gonderiyim sifre
anam ne zorlaştırmışlar öleee.ebdooşş öyle değil o sinemaya gidiyosun numaranı veriyosun onlar postan giriyo sana mesaj geliyo şifre o şifreyi söylüyosun benim numaramı verebilirsin şifre bana gelir bende anında sana atarım olar yaniiiiiiiiii2de sınavım var ama öğlen ona göre gidin
anam ne zorlaştırmışlar öleee.
sanki üniversite sınavına giriyoruz.
alt tarafı bir film izliycez beeaaa
canım sen mikmikleri doğru zamanda yaptın.canim mikmik zevkine oluyo artik biraktim obur turlu isleri ben:)) italyaya ins 29aksam yola cikcaz ogun gunduz test yaptiririm hala adet olmadiysam test negatif cikarsa ins yolda belde adet olmam donunce adet olurum diye dua etcem eger poxitif cikarsaki hic ama hic umudum yok ama ins cikar ozamanda yol bebisime zara vermesin diye dua etcem
canım ,bak hemen toparlanacak inş.Insallahh..ev meger bombosmuss kuzucum esim yokken..esimlede ilk defa ayri kaldikkhayatimi dolduruyolarmis da haberim yokmus...
sorma yaw ben de kartlaşmışım.Avealiyimmm ayni zanda yasim da tutmuyorrrr:)))))
ee tabi yarim odemek dururken niye tam odeyesin.simarikca degil. rahat ol..))
tatlım haklısın aslında,Kis Ebda oglen 3 te napican sinemayi , gece seansina gidin bence :)))
tatlım haklısın aslında,
ama şöleee kozalak sınavda.çıkışında o,sinemanın önünde inecek.
eve git gel yapmayayım dedi.
ama benim için istiyor aslında.çünkü ben tam bir tavuğummm
ya benim 11 de uykum geliyooo.
evde olmazsam filmde uyuyorum.
kozalak gece gitmeyi seviyor ama ben defalarca sinemada horul horul uyuduğum için artık geç gitmek istemiyor o da
valla tutamıyorum kendimi.masal gibi geliyo filmmortam karanlık ben işten gelmişim,yorgunluktan ölüyorum.
eee ben uyumayayım da kim uyusun
saat 6 dakine gideriz belki de.kozalak eve gelir,yemek yer gideriz.
benim gece seansım 6 olabiliyor kezaaa
kıssss yok zaten ben töbe gece gidemem.gece gitmeyin yaaa 6 iyidir nasıl mesaj atıyım geceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?