HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy cok sukur canim yaaa ohh ne guzel cevabini vermis esinden sizin belirlediginiz projeye ailesinin yaptigi olumsuz yorumlara bu sekilde cevap verip susturmasi bile buyuk gelisme ins sonuna kaadr boyle gider onlarda alinirda karismaz ins

Kiss senden naber mik mike devam mi bat ne zaman simdi..
Sen Italya`ya ne zaman gidiyon ins bebisle gidersiniz :)))

canim mikmik zevkine oluyo artik biraktim obur turlu isleri ben:)) italyaya ins 29aksam yola cikcaz ogun gunduz test yaptiririm hala adet olmadiysam test negatif cikarsa ins yolda belde adet olmam donunce adet olurum diye dua etcem eger poxitif cikarsaki hic ama hic umudum yok ama ins cikar ozamanda yol bebisime zara vermesin diye dua etcem

Vallla burdaki arkadaslar demislerdi eskiler adtein kisalmasi rahmin hazirlandigina delaletmis ins sendede bu inanc tutar canim

Canim benim cok uzuluyorum yaa kuzucum nasil helak olmustur ve tabi sen ve babasida ama uzulme doktorlar yaninda ve sebebi belli olmayan bi durum degil ins doktorlar en yakin zamanda tedavisini yaparlar rabbimde sifa verir yine kosturmaya baslarsiniz

ebda ebda eger gitcegin sinemada vodafone freezone kamyasi gecerliyse ben sana sifre gonderiyim hem patlamis misirida 1tl'ye aLiyosun hangi sinemaya gitcen vodafone freezone sitesine gir orda sinema bolumunde kampanyanin gecli oldugu sinema salonu listesi var oraya bak eger oluyosa bana haber et gonderiyim sifre

insallah canim bekleyip gorecegiz hayirlisiyla :)

Canim cok gecmis olsun insallah biran once iyilesir ve evinize glirsiniz oglusunda evinizi şenlendirmeye devam eder )

Insallahh..ev meger bombosmuss kuzucum esim yokken..esimlede ilk defa ayri kaldikk hayatimi dolduruyolarmis da haberim yokmus...

bugun iyilesirse cikartacahiz..dun hic kusmadiiii..bakalim artik.cok sagolun kizlar destekleriniz icin..

Insallahh..ev meger bombosmuss kuzucum esim yokken..esimlede ilk defa ayri kaldikk hayatimi dolduruyolarmis da haberim yokmus...

bugun iyilesirse cikartacahiz..dun hic kusmadiiii..bakalim artik.cok sagolun kizlar destekleriniz icin..

Ne demek canim benim evlat olunca hersey degisiyor iste Allah caresiz dert vermesin yeter ki.. insallah bugun cikarsiniz canim. Annesinin karninda bi presns mi yoksa prenses mi var acaba :)) sen gidecektin ama cagandan dolayi ertelendi mi canm benim icime bebiskiz gibi geliyor ama saglikli olsun en bastaa :))

ne varsa gzmmm de var zatiii
canım çok teşekkür ederim.numaranı kaydediyorum.
kozalak sınava gitti.
yetişirse saat 3e,olmazsa saat 6 daki seansa gidicez.
ben sana msj atarım bebem...
çoook tenk yu.
Allah ne muradın varsa versinnn,sana da bebişine de.
seni seviyem

geçmiş olsun canım. tez zamnda iyileşir inşallah. bizim burda da salgın var cocuklarda sanırım dondurma falan yemeye başladıkları için üşütüyorlar. inşallah evinizde hep birlikte uyursunuz bu akşam.

enee konturum yokmuş ayyy öğrenci milleti iştealıcam çıktığımda mesajı gördüm atıcam kuşuummm sınava girmeden mesaj haberleşiriiizzz timammıııııı

bide hızlı ve öfkeli 6ya gidin bence mükemmeldi

Son düzenleme:
senin öğrenciliğini yerim ben.
ben sana msj atıcam,gideceğimiz saati.
hülyada da freezone varmış,sağolsun.
kozalağın sınavı 13te bitecek,konuşunca seni haberdar edicem.
çok sağol tatlımmmm.
sınavında başarılarrrr,bol kopyalar diliyorum sana

tamamm canımcımmmmm tişikküüürr ederimmmmmmmmm

ayyyyyyyy sizzz ne şeker şeylersiniz yaaa.
kendimi pek bir özel hissettim sayenizde.
canım kozalak şimdi sınavda.
bana tlf numaranı yazsana özelden.
2 sinemada var bize yakın, gnctrkcll ve freezon un geçerli olduğu.
kozalakla konuşayım ona göre haber vericem sana.

Tesekkur ederim canim bakalim ins boyle devam eder, birsey deyip caydirmazlar adami..
Seninde gitmene az kalmis bosver gitmeden test fln yaptirma sen duani et cik yola olurda oralarda adet olmazsan inssss pis kirmizilar gelmez, donunce yaptirirsi test hem gunler gecmis olur degerlerin yuksek cikar hemencik kese gormeye gidersin ins..

anam ne zorlaştırmışlar öleee.
sanki üniversite sınavına giriyoruz.
alt tarafı bir film izliycez beeaaa

canım sen mikmikleri doğru zamanda yaptın.
inşşşşş tutmuştur bu sefer.
italya ya 3 kişi gitmeniz dileğiyleee

canım ,bak hemen toparlanacak inş.
çok geçmiş olsun tekrar.
yasmin teyzesi onu yerrrr.
bu arada fazla üzülüp diğer miniğime zarar vermeee.
Avealiyimmm ayni zanda yasim da tutmuyorrrr:)))))

ee tabi yarim odemek dururken niye tam odeyesin.simarikca degil. rahat ol..))
sorma yaw ben de kartlaşmışım.
yaşım tutmiiii
yine de çok teşekkür ederim tatlım.
çok naziksinnnn.
hepiniz çok şekersiniz yaaafff.
iyi ki tanıdım sizleri...

Kis Ebda oglen 3 te napican sinemayi , gece seansina gidin bence :)))
tatlım haklısın aslında,
ama şöleee kozalak sınavda.çıkışında o,sinemanın önünde inecek.
eve git gel yapmayayım dedi.
ama benim için istiyor aslında.çünkü ben tam bir tavuğummm
ya benim 11 de uykum geliyooo.
evde olmazsam filmde uyuyorum.
kozalak gece gitmeyi seviyor ama ben defalarca sinemada horul horul uyuduğum için artık geç gitmek istemiyor o da
valla tutamıyorum kendimi.masal gibi geliyo filmmortam karanlıkben işten gelmişim,yorgunluktan ölüyorum.
eee ben uyumayayım da kim uyusun
saat 6 dakine gideriz belki de.kozalak eve gelir,yemek yer gideriz.
benim gece seansım 6 olabiliyor kezaaa

gece gitmeyin yaaa 6 iyidir nasıl mesaj atıyım geceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…