- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.841
tatlım haklısın aslında,
ama şöleee kozalak sınavda.çıkışında o,sinemanın önünde inecek.
eve git gel yapmayayım dedi.
ama benim için istiyor aslında.çünkü ben tam bir tavuğummm
ya benim 11 de uykum geliyooo.
evde olmazsam filmde uyuyorum.
kozalak gece gitmeyi seviyor ama ben defalarca sinemada horul horul uyuduğum için artık geç gitmek istemiyor o da
valla tutamıyorum kendimi.masal gibi geliyo filmmortam karanlık ben işten gelmişim,yorgunluktan ölüyorum.
eee ben uyumayayım da kim uyusun
saat 6 dakine gideriz belki de.kozalak eve gelir,yemek yer gideriz.
benim gece seansım 6 olabiliyor kezaaa
kızlarrr gunaydınnn bu havalardan mıdır nedır galıba ben kafayı yedımmm aksam oluncaaa ruhummmm daralıyorrrr eve gırmek ıstemıyorum :S adetım bıttı ama calısma bıle yapmak ıstemyıorummmm hep uyumak ıstıyorum hıcbrsey yapmak ıstemıyorum ustune ustelık esımlede kavga ettımmm kızlar ben cokkk mutusuzuzmmmm:S hafta sonu gıttım bırsuru brseyler aldım ustuma basıma gayt ıyıydı hersey ama gel gorkı aksam oldugunda eve gtmek ıstemyıroum cok sukur herseyımız var ama bırseyler benı sıkıyor :S
Gunaydim canim,
Sikma canini bak ne guzel alisverisiide yapmissin giyin suslen aksatma calismalari..
Bende de olumustu bu eve gitmeme istegi calisma doneminde sanki olmicakmista bari evde olmiyim mik mik olmasin ondan olmadi diyim gibi geliyor insana.. Kendinide kozalaginida uzme , ben bir iki oyuncak almistim biraz heyecan farklilik olsun diye valla cok ise yaradi
Hadi ver mik mikleri al bebisleri ins ay sonunda ..
içimi sıkan şeyin nedenini bilmiyorummmm :S ağlamak istiyorummm , bebek değil beni sıkan başka birşeyler Allah'ım nolur al götür içimden bu sıkıntıları
Gunaydin canim sanada iyi haftalar..:)))
Canim uzme kendini bos yere ins sikntilarin gecer biran once.. Simdi sizin dugun fln derken kem gozlerin nazari degmistir agla gecsin acil, uzme kendini..
nasılsınız bakalım
ben de tık yok hala
Canim nolsun iste son keyif gunumuz bugun..
Senin baya gecikti adet, testlerde negatif diyorsun, bir doktorami gorunsen acaba?
RUZGAROZGE
habire seni merak edip duruyodum hala gelen giden olmadımı yaa inş hayırlı haberle gelirsin haftasonu
çalışmalar bitti canım.beklemedeyiz.Canim saka diye dedim, belki hareketli bir filme gidersiniz uyku tutmaz destek olur bebeis calismalarina diye
kızlarrr gunaydınnn bu havalardan mıdır nedır galıba ben kafayı yedımmm aksam oluncaaa ruhummmm daralıyorrrr eve gırmek ıstemıyorum :S adetım bıttı ama calısma bıle yapmak ıstemyıorummmm hep uyumak ıstıyorum hıcbrsey yapmak ıstemıyorum ustune ustelık esımlede kavga ettımmm kızlar ben cokkk mutusuzuzmmmm:S hafta sonu gıttım bırsuru brseyler aldım ustuma basıma gayt ıyıydı hersey ama gel gorkı aksam oldugunda eve gtmek ıstemyıroum cok sukur herseyımız var ama bırseyler benı sıkıyor :S
inş hamişsindir canım.geçen hamileliğine kıyaslayınca olabilir gibime geliyor.nasılsınız bakalım
ben de tık yok hala
yaw bu ne?göçmen kuş gibisin.ekim kasım gibi taşıncaz yine Allahımmmmmm dua edin kurtuliyim bu evdennn
ya işte ben de hiçbişi hissetmiyordum.sanırım her ay negatif görünce giderek hisler de azalıyor.bana gelince önce hepinize günaydın sabah hastaneye gittim progesteron testi verdim geldim işe test vereli 2,5saat odu ama hala sonuç çıkmadı ve hala ve hala benm hiç ümidim yok bu ay niye böyle oldu anlamadım hiç tık yok içimde
inş hamişsindir canım.geçen hamileliğine kıyaslayınca olabilir gibime geliyor.
ESRADİNCEL
canım benim rabbim acılarını göstermesin cumartesi bişey olduda bi tanıdığımızın kızı kaçtı işler biraz karışıktı rabbim kimseyi evladının hiçbir türlü acısıyla sınamasın diye dua ettim sizinde inş yaşadığınız en büyük acı bu olur ve geçer gider bidaha hiç ayrı kalmazsınız ve hastaneye düşmezsiniz inş
EBDA
ayy tatlım bende aynen senin gibiyim biz mecbur 9.30seansına gidiyoruz ayda yıld bi fırsat bulup gittiğimizde onunda yarısında uyuyorum eşimede çaktırmıcam diye canım çıkıyo
GZMCNBZ
tatlım hadi gözün aydın bugün son sınavın inş biter mezun olursun bu sene başarılar
RUZGAROZGE
habire seni merak edip duruyodum hala gelen giden olmadımı yaa inş hayırlı haberle gelirsin haftasonu
MERVEDUMAN
canım mevsim geçişlerinde böyle şeyler olabiliyor dicem ama mevsim geçişi felanda kalmadıki nazar felan değmiştir kendine bol bol dua oku nas felak surelerini oku ve içinin daralması için kurandaki inşirah suresini oku tecrübeyle sabit kesin faydası olur yani inş
olabilir tatlım ; bebğimde gelmiyor ki ne bilim bebeğim gelse ona sarılırdım onunla teselli bulurdum.cumrtesı gecesı bır ruya gordum bır bebgım olmustu.onu kucagımda sımsıkı tutuyordum okadar ufaktı kı ama gercek gıbıydı :S o an kı annelık duygularım resmen gercektı uyandımmmm hala kokusu burnumdaydı bebegımın :S
ya işte ben de hiçbişi hissetmiyordum.sanırım her ay negatif görünce giderek hisler de azalıyor.
zaten ben karamsarımdır.boğa burcuyum ne de olsa.
doktor 19unda betahcg ye gel demişti.ama ben 31 günde regl oluyorum.
hayatımda hiö 30 günden aşağı regl olmadım.
doktora göre reglime 2 gün var.ben de test yapayım.
boşuna ümitlenmeyeyim dedim.babayı aldım her zamanki gibi.
ama bana göre reglim 24 haziran.
gerçi 24ü de olsa silik milik bişey çıkardı heralde.
çok gıcık oldum.
deli gibi pilates yapıcam şimdi.
bu arada canım,ses tonun çok güzelmiş
ayrıca hiç yabancılık hissetmedim.
sanki hep konuştuğum bir arkadaşımla konuştummm
canım senin canın eve girmek istemiyoo,benim de evden çıkasım yokk.Saol tatlım benim zaten bana çok çabuk nazar değer yıldızım alçak mı ne derler ya aynen ole zaten tek sıgınagımız Rabbimiz ve dualar.
Allah'ım yalnızlıktan korkaklıktan bunaklıktan fakirlikten sana sıgınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?