- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.861
Gelir annesi gelir, mis gibi kokusunu icine cekersin ins ama simdi uzme kendini ..
sahi sen konyadasın di miii???ayyy teşekkür ederim canım bende aynı şeyi hissettim başta ararken çekindim konya nhumarası çıkcak kocası yanındaysa sınavdan çıktıysa felan bu kim der diye korktum bide ne konuşcam kendimi nasıl tanıtcam bilemedim ama hiç tahmin etmediğim kadar yakın hissettim kendime seni:)))
doktorlara bakma sen geçen ay banada 25inde test yap dedi yaptım çıkmadı adette olmadım deyince bekle biraz daha ben varsa eğer pozitif çıkma ihtimali olan en erken tarihi söyledim dedi sen bekle 24ünü canım boşver şimdi 24üne odaklan gideceğin sinemaya odaklan benim kozalaktan şifre gelirse inş hemen atcam sana sinri adam öldüm diye mesaj atsam ama dersteydim meşguldüm dicek
sahi sen konyadasın di miii???
benim kızkardeşim de konyada.
arada bir geliyorum konyaya.çok tatlı bir sıpası var.
görmeden yapamıyorum onu.
konyaya geldiğimde araşalım,görmek isterim seni.
inş bebişler karnımızda buluşmak nasip olur
canım hakkaten progesteronun yüksek çıkmış.test sonucu çıkmış 42.58 geçen ay 67'yle bi cacık olmadı bununla hiiiç bi halt olmaz doktoruda aradım çatır çatır pazarlık yaptım bak kadınnn dedim ben italyaya gitcem napcam dedim :)))
doktor ısrarla bana demezmi bu ay senden güzel haberi alcaz bekliyorum ben diye allahım yarebbim dedim git kadın işine hazır hiç ümidim yokken ümit verip yine kıçımın üstüne oturtma beni dedim tabi içimden neyse doktor ısrarla oldu bu ay güzel haber gelcek diyo bende ben italyaya gitcem adet olmazsam test yaparım pozitif çıkarsa sakınca olmaz dimi dedim (formaliteden) yok gidebilirsin bi sakıncası olmaz dedi hemen arkasından ee adet olunca ben burda omucam ya klomene başlıyımmı napıyım ama 5. kullanışım olck dedim yok kullanma bu ay bekleyelim dedi hıı zaten ramazan geliyo ben gelirim yine 14. gün dedim tamam dedi :))
bilmiyoki ramazandan sonra ben tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum habire moral vercem diye uğraşıyo
yaw anlamadığım milletin progesteron 0....bilmemneli bişey çıkar yumurtlamamışsın denir sonra hamile kalır ben çatır çatır çatlıyorum hormonlarım tavan yapıyo bi b*k çıkmıyo anca hormon tavan yapıp sonra dibe indiğiyle kalıo
canım,kardeşim selçuklu da nişantaşı mahallesinde oturuyor.ayyy ne güzel oluuurrrr kız mutlaka araşalım bak görüşelim göbüşlerimiz eğer dolu olursa tokuştururuz göbüşlerimizi :))) kardeşin nerde oturuyo ve onun o tatlı sıpasından bi tanede bize sipariş verelimde gelsin inş
canım,kardeşim selçuklu da nişantaşı mahallesinde oturuyor.
agvaya yürüyerek 5 dklık mesafede.
konyaya gelince mutlaka arıycam seni.
bu arada ağustostan sonra ben de tüp bebek istiyorum.
ikiz olur inşşşşşşşşşşşşş
canım,kardeşim selçuklu da nişantaşı mahallesinde oturuyor.
agvaya yürüyerek 5 dklık mesafede.
konyaya gelince mutlaka arıycam seni.
bu arada ağustostan sonra ben de tüp bebek istiyorum.
ikiz olur inşşşşşşşşşşşşş
hadi yaaa.inannnmıyorum bu kadar olur bende aynı yerde oturuyorum
inşş ikiz olur canım.yoksa senin kardeşin benmiyim:)))
bende gitcem canım gitmesem bile en azından bi rahim filmini çektircem bekle bekle nereye kadar inşş sağlıklı sıhhatli bıcır bıcır ikizlerimiz olur
hadi yaaa.
benim kardeş temmuzda askeriyenin lojmanlarına taşınacak bakalım.
urfa sofrasının yanındaki yeşil binada oturuyorlar.
komşu falan olmayın?
inşş ikiz olur canım.
biz ikizi çok istiyoruz.
zaten eşimin de ikiz kardeşleri var.
kimse tüp olduğunu çakmaz
canım hakkaten progesteronun yüksek çıkmış.
çatlamadan fazlasını gösteriyo gibi.
bu kadar ümitsiz olan ben bile progesteronunum bu kadar yüksek çıksa hemen ümitlenirdim.
beta hcg 0.36 çıkınca bile 'acaba?' diyen biri olduğuma göre
ama geçen ayda 67 çıkmış.anlamadım.tuhaf biraz.
progeteron bu kadar yüksek olunca hamişlik de olur diye bilirdim.
yalanmış meğerrrrr
bu arada ben de progesteron yaptırdım perşembe günü.
sırf doktor dedi diye.ama zahmet edip sonuç almaya bile gitmedim.
regl olunca onu da alır giderim doktora dedim.
nasıl bir isteksizlikse artık benimkisi
sefa apartmanıymış.5.katta oturuyorlar tatlım.yuh diyorum nişantaşı sitesimi bende o sitedeyim hakkaten komşu çıktık yani kaçıncı kat kız söylede gidip tanışayım
sefa apartmanıymış.5.katta oturuyorlar tatlım.
yakın mı size?
deli gibi pilates yaptım.ohhh!her yanım ağrıyooo.
ter içinde kaldım.bebiş varsa da düşmüştür bu hareketlerle
canım netten sonuca baktım şimdi.13,98 çıkmışdelisin yaa netten bari bakaydın bende ümitsizim ama aynı zamanda çok sabırsız biriyim bişey hemen hallolcak hemen belli olcak sonuç çıkana kadar 50kez nete batktım en sonunda aradım hastaneyi ayağa kaldırdım buldum sonucu:)) geçen ay iki yumurta birde yanında promosyon kist vardı doktor kistte progesteron salgılamış olabilir demişti benimki ondan olmuş işte sanırsam geçen ay 67'yi görünce hamileyim hamileyim diye ortalarda gezinip hatta hamile kıyafetlerine bile bakıp sonra g*tümün üstüne zınk diye oturunca nerdeyse totom çatlıcaktı bu ayda o yüzden heralde hiiç bi etki yapmadı bende bu sonuç ama normalde 40üzeri olunca hamilelik şüphesi oluyomuş bide ben şey diye düşünmüştüm tek yumurtada 40üzeriyse çift yumurtada 80üzeri çıkarsa hamilelik şüphesi olur diye totem yaptım amma olmadı heheeheh:)))
canım netten sonuca baktım şimdi.13,98 çıkmış
seninki epey yüksek.valla hamiş olmayasın...
tamam canım.beklemedeyim ben.kocam nihayet beni arama tenezzülünde bulundu ama konuşamadık kapattı hemen bende araya şifre bekliyorum diye sıkıştırdım hemen inş göndercek şifreyi
tamam canım.beklemedeyim ben.
saol bebem,aldım msjını.canım mesaj attım aldınmı
ay deli etti beni kozalak kız 10.30da aradım açmayınca acil şifre alıver diye mesaj attım aradı dediğim zman söyledim acil diye üstüne hala bekliyorum diye mesaj attım anca geldi yarebbim bu vurdumduymazlığı öldürüverecek beni bide yazdım sabah ilk attığım mesaja naısl yapılacağınıda yani sadece sifre yazıp mesaj atcak okadar acil dediğimi 4 saatte yapıo sen düşün gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?