- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.881
saol bebem,aldım msjını.
saçlarımı kurutuyordum,yeni gördüm.
Allah razı olsun.
geç olsun güç olmasın.
uğraştınız benim için bir sürü.kozalağa da çok teşekkür ederim.
zaten saat 18 deki seansa gitmeye karar verdik.yetişiyoruz yani.
Allah gönlünden geçeni en kısa zamanda avuçlarına versin inşşşş.
ayyyy ben size asıl olayları anlatmadım cuma eşim biliyosunuz yumurtaya talim etti cumartesi işten çıkınca eşimin kursa gittim pasaport için resim çekindik ordan kendime yemek ısmarlattım ordan kursta bi çay içtik yalak bi kız var ona sinir oldum yine sonra annemlerin yazlık eve gittim ohhh yedik içtik saat 6gibi hadi çarşıya gidelim dedim öğlen gidecektik ama yağmur yağdı vazgeçmiştik ikindin hadi gidelim dedik gittik bana ciciler aldık bi ayakkabı iki tanede elbise aldım akşamda yine annemlere gittim ordan eve döndüm ama nasıl yorulmuşum direk sızdım benim kozalak gece 1e doğru geldi yemek yedinmi dedim uyku sersemi yedim dedi iyi dedim yattım ertesi gün sabah kalktım evimi toparladım çamaşır felan yıkadım bulaşık makinesini çalıştırdım çeyizlerim çekyatın altında düzenlenmiş haldeydi onları hurçlara kaldırdım direk anneme geçtim mangal partisi yaptık ohh mis evede 11e doğru geldim kozalakte eve 6da gelmiş evde tek başına bekledi annem tabi yine dayanamadı ekmek arası ayarladı bişeyler oda onu yedi artık gel aman yiyelim içelim onsuz boğazımdan geçmesin yok artık
pazar günüde kaynanam aradı nasılsa eşimdir diye telefona bakmadım işim vardı meğer oymuş taaa kaç saat sonra aradım pasta yapıoyorumda pasta tarifi sorcaktım dedi söyledim bende iş yapıyorum dedim kapattım ne yardıma geliyim dedim nede o gelin akşama dedi eskiden olsa aman anne yardıma geliyim derdim hiiç demedim valla
ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
hoşgeldin naptın sınaw sonuçları nasıl
iyi yapmışsın canım. bende pazar günü aynısını yaptım sabah kayın pederin babalar gününü kutladık eltimler falan. kahvaltıdan sonra ben kahve yaptım içerken akşam üstüde annemlere gidelim orda yeriz dedim bnimkinden ses yok. Allahtan kayınpederim böyle şeylere önem verir tabi gidin kızım dedi benim adam yine yok ses. bende kendim giderim ben yaa dedim. arabam va nasıl olsa. kayınpederim kızdı hayır birlikte gidin diye. gittik tabi .
ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
yaw bu ne?göçmen kuş gibisin.
daha yeni taşınmadın mı sen?gene nie taşınıyorsun tatlım?
taşınmak çok yorucu bir süreç.
ama tabi evini sevmiyorsan taşınmak orda yaşamaktan iyidir.
kızlar şimdi kozalak aradı yarın pasoport almaya gidiyoruz ve 29haziran akşam yola çıkıyoruz 7 temmuz sabah dönüyoruz normalde benim havalara uçmam lazımdı çünkü italya hayatım boyunca en çok gitmek istediğim yer ama hiç tepki yok bende ayy bu çocuk sevdası yüzünden sevinme mutlu olma hayal kurma duyumumu kaybettimki anaaam
Kiss dondun sonunda ozlettin kendini, hosgeldin..
sağolasın canım bende yokluğum farkedilmemiş bile dedim kendi kendime
hoşbuldum. güzel haberlerle döndüm çok şükür. % 80 lik bir başarı var tedavimde. rahim tertemiz yara %90 düzeldi. sadece yara etrafında çok az iltihap kalmış onun içinde tekrar fitil ve antibiyotik verdi doktor. ama sen çalışmalara başlayabilirsin verdiğim ilaçların gebeliğe sakıncası yok hemen çalışmaya başla yoksa kafayı yiceksin dedi doktor
cuma günü ilaçlar bitiyo p.tesi yumurtlama günüm çok şükür tam zamanında ilaçlar bitmiş olacak
belki bu ay bende....
hoşbuldum. güzel haberlerle döndüm çok şükür. % 80 lik bir başarı var tedavimde. rahim tertemiz yara %90 düzeldi. sadece yara etrafında çok az iltihap kalmış onun içinde tekrar fitil ve antibiyotik verdi doktor. ama sen çalışmalara başlayabilirsin verdiğim ilaçların gebeliğe sakıncası yok hemen çalışmaya başla yoksa kafayı yiceksin dedi doktor
cuma günü ilaçlar bitiyo p.tesi yumurtlama günüm çok şükür tam zamanında ilaçlar bitmiş olacak
belki bu ay bende....
Allah'ımmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ins canim bak donusun super haberlerle oldu bence hafta sonunuda degerlendir on hazirlik olsun..
belki bu ay bende....
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn sizin dualarınızı bekliyorum hamiş duası kabul olurmuş
evet canım ayaklarım geri gitti doktora giderken yine bi problem çıkacak sandım ama çok şükür herşey güzel. ben çalışmaya başladım zaten antrenman oluyo benim için. 1,5 aydır yapmaya yapmaya unutmuşum yeni gelin gibi kasıyorum kendimi yapana kadar canımız çıktı
şimdilik öylesine oluyo ama cumadan itibaren vitesi 5 e takıp gaza bascaz
maşşşaaalllahh ve aaaaaamiiiiiinnnnnnn inş canım okadar hastalığın üzüntünün üzerine inş bu ay güzel haberle gelirsin çokcana geçmiş olsun gitsin hastalıklarda bidhaha gelmesin inş
çalışmalara antrenman yapıoruz unutmuşum yeni gelin gibiyim lafına çok güldüm iyi işte evlendiğiniz ilk günleri tekrar yaşarsınız heyecan gelir evliliğinize:)))
Kizlar medipol mega diye bir hastaneyi aradim 4 boyutlu ultrason icin sigortalilara 300 normal 500 + kadin dogum uzmani muayene ucreti normal 75 dediler.. Ucmus fiyatlar tabi benim sigorta gecmiyor TR`de((
Nedir bu ucretler turkiyede insan nasil cocuk yapsin, valla benim doktorumda ozel klinik ama senelik 100 TL oduyorum uyelik icin sonrada muayene 3 tl eger tek kullanimlik malzeme kullanmasini istersem. Allah size kolaylik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?