HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

fiyatlar istanbulda öyle sanırım gülüm bizim burda 500 e sezeryanı yapıyolar be
benim muayene ücretim 10 tl özel doktorda.
Canim hozgeldin oncelikle :)) her virisimde gozlerim seni ariyordu yasadiklRindan dolayi merak ediyordum ama super haberlerle geldin hadi hayirlisi sevindim canim :) bu arada ozel sigortaniz yoksa istanbulda isler zor, ben bursadayim burda da oyle ama bnm ozelde sigortam var o yuzden fazla olmuyor..srnin orasi neresi orda da iyimis

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi haberlerle döndüm bu arada benim öbür şerefsiz doktor benim üstümden 5,500 tl para almış devletten. riskli gebelik göstermiş beni. sonra dış gebelik işleyip parayı almış haram olsun her kuruşu
bursada fiyatlar uçuk diye duymuştum :))yakınız canım bende çanakkaledeyim

öyle ama kıs adam yanaşıyo ben itiyorum unutmuşum korkuyorum bişey olcak diye. belkide psikolojik olarak hazır değilimdir yaraya bişey olacak korkusuyla balerin edasıyla yavaş ve sakin hareketlerimiz oluyo

hahahay eşin acımıcak bişey olmucak korkulcak bişey yokta diyomu balerin cimcime bebeişinde balerin gibi uzun uzun bacaklı güzel fizikli bişey olsun inş

valla senin orda ne iyimiş tr'de devlet hastanelerine bile daha fazla ödüyosun istanbul kadar değil ama burasıda pahalı muayene ücreti 30ödüyorum doğum ücretide heralde 500-1000arası felandır

zehir zıkkım olsun o aldığı para inşş hastalık olarak çıksın ondan sanki riskli gebeliktide oda riski ortadan kaldırmak için bişey yaptı o parayı nası yedircek çoluğuna çocuğuna utanmadan merak etme sen öylee bi çıkarki ondan o para

kızım olursa öyle olsun oğlum olursa karateci olsun
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama benim evladımdan aldığı o paranın 10 katını harcasın kendisi için. onunda evladı var aynı acıyı yaşamasın ama kendisinden çıksın hayrını göremesin inşallah

hoşbuldum canım sınav sonuçlarım güzel mezunum sanırım

kıss sonuçlar belli oldu benimde tek dersim vardı mezunum artık kurtuldum aöf den.

öyle canım yok ailemin yanında surat yapmaz babamı sever.yazlık olayını sevmiyor denize falan girmez hiç tam bi oduncuk. yazlıkta oldukları için gidesi gelmiyor.

çok sevindim canım.
inşallah bu ay sen ben hülya hamişiz

Aşkkk olsunn ben neredeyim bende bu ay hamişim inş :) daha çalışmalara başlamadık ama benım öküzle kavgalıyık hiç umrumda değill olsun diye bir tarafımı yırtmıcam sonuçta onunda bebegı madem o bukadar ıstıyor o yanassın Allah'ım her ay neden bırsey cıkıyor :S

canım inşallah sende hamilesin bu ay topicte hamile olmayan kalmaz inşllah.
aman erkekler zaten hep aynı sinirler yaaa

canım inşallah sende hamilesin bu ay topicte hamile olmayan kalmaz inşllah.
aman erkekler zaten hep aynı sinirler yaaa

ben üzülünce bana kızıyordu şunun şurasında 3-4 aydır deniyoruz neden hemen stres yapıyoruz dıye napayım artık stres falan yok bebegım gelmezse yıl sonunda bende tedavıye baslıcam artık tedavıye baslarsak asıl ozaman gorsun o stresı Allah'ın uyuzu

Kızlar çok kötüyüm

dün bebişimizi görmeye gittik baktı doktorumuz sonra 2. düzey detaylı ultrason cekılelım dedık once gıttık cekıldık bebıs masallah cok ıı herseyıne baktı doktor uzun uzun bı sorunumuz yok ınsallah hersey yolunda bebıs ıle ılgılı sonra ultrasondan cıktık resımlerı verdı masallah ogluma bal dudaklm bıde poz verdı annecıgıne 4 boyutlu onuda aldık koca dudaklı oglum fındık da hafıf kalkık burnu var :)
sonra doktor ama bı sorunumuz var dedı hamılelıkte gelısen rahım damarların gelısmemıs dedı ben hıc kotu dıye dusunmedıgım ıcın resımle oyalanıyorum bı yandanda eee ee dıe dınlıyorum en fazla normal dogum yapamazsın gbıı algıladım durumu cunku o an buda cok cok kotu bı durum degıl sonucta dıye
doktor tansıyonun takıp edılmelı bebek 26 haftadan sonra her hafta takıp edılmelı dıyınce dank ettı bende
meger bu damar bebege gıden kan ıle ılgılı bırseymıs ve yeterınce gelısmedıgı ıcın bebege yeterlı dolasım olmazmıs bu da gelısım gerılıgı yanı normalde 26 hafta dıye gıttıgımde hala 24 hafta olabılırmıs vs bu durum su anda son umudumuz 26 haftalık olana kadar damarın gelısmesını bekleyecegız eger 26 haftaya kadar bi anda gelısırse sorun yok ama gelısmezse bıze sıkı takıp baslıcak ve buyuk olasılıkla erken dogum ıle alınacak bebek
bırde annede kalıcı hastalık bırakabılırmıs bı durum hıpertansıyon seker gıbı hastalıklar doktor bunlarıda takıp edıcez yukselıerse hemen mudahale etmek zorunda kalabılırız dedı
bırde agrılarım var dıe ıdrar tahlılı ıstemıstım ondada ne arasanız cıktı yok efendım bakterı enfeksıyon kum dokuyormusum bı yandan agrılarım meger oglumun sucu degılmıs kum dokmektenmıs antıbıyotık verdı bobreklerın bu surede zarar gormesın dedı
aksam eve gıttık zaten canım sıkkın 1 de yattım 1 bucukta kabus gorerek uyandım 4 e kadar agla aggla sonra uyudum zaten 1 dede bakterı ıcın doktor fıtıl vermıstı bır kasıntı ıcten ıce mudahale de edemıorum ıcerde bı ara kasıntıdan krıze gırdım berbat bı gece gecırdım sımdı ısteyım ve bugun bır an oncebıtmelı

merabab cimcimecmm cnm bnm adet tarhm 15 temmuz her ay anne olmayı bekleyenlerden değiştirebilir misin? 14.deneme​

canımmm nolur üzülme paşamızda strese girer. Inşallah biran önce gelişir damar. Sen sıkma kendini moralini bozma.biliyosun yavrun daha cok etkileniyor bu durumdan.
Biz hepbirlikte senin için ve oğluşun için dua ederiz.sende ne yapılmadı gerekiyorsa onu yaparsın.

canım Allah razı olsun. Cok sagolasın ınsallah gelısır ve rısklerımız kalkar uzulmemem lazım bılıyorum ama ne bıleyım dururken gozumden yaslar suzuluyor ıcım cok husursuz belkıde ruya gormemıs olsaydım bu kadar etkılenmezdm ama sımdı daha da kotuyum. Bol bol dua edın bızlere canım

bebeğimmmm Rabbi'm seni ve bebeğini korusun Özlem'im arkadaşım sana nazar değdi kendini devamlı oku.ve kötü şeyleri aklına getirme Allah'ın izniyle kolaycacık doğumla bebeğini alacaksın kucağına canım arkadasım sakın uzulmeee seni seviyorummmm

canım ya biliyorum biz nedersek üzülceksin ama yavrunu düşün.
Dua edicem sizin için canım allah tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Canım benım ya cok sagol cok tesekkur ederım
saglıkla kucagıma alayım da rabbım uzun omurler versın yavrularımıza
ınsallah soyledıklerınız gıbı olur hersey yoluna gırer
cok sagol ya ne dıyecegımı sasırdım gercekten benı oyle ıı anlıyorsunuz kı kendımı anlatmak ıcın zorlanmadıgım kısılerın arasında olmak oylesıne guzel kı hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım

canım ya biliyorum biz nedersek üzülceksin ama yavrunu düşün.
Dua edicem sizin için canım allah tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin.

amınn canım benım cok sagolun
ıyıkı sızlerı tanıyorum moral oldunuz bana

ne demek canım benimmmm bizler burada aglıyoruz guluyoruz eslerımızle paylasamadıgımız seylerı paylasıyoruz onlar dogası yaratılısı geregı anlamıyorlar bızı ben gelıp derdımı burada paylasıyorum ınan hersy guzel olacak bebegımmm yarın hepsıne gulup gececegız :)

nedemek canım nerdeyse bütün gün birlikteyiz burda iş arkadaşı gibi olduk
Rabbim yardımcın olacaktır sen yeterki elinden geleni yap.

Yazmasam da takip ediyorum sizleri, OZSER yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun ama sakın moralini bozma strese girme kendini toparla lütfen sana da bebeğine de zarar vermemesi için bu durum. umarım tez atlatırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. dualarım seninle.

Bu arada benim 9 gün adetim gecikti ama hiçbir belirti yok testte negatif.. hayırlısı diyorum

son adet tarihim 30 nisan ve adetim 10gün falan gecti. tabi yumurtlama ve adetlerim düzensiz.
bugün öğle arası gidip kan vericem.
inşallah güzel haberler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…