HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim ya en başta sağlık hayırlısı buymyş demek en başta senin sağlığın sonra bebeğinin.. sıkma tatlı canını allahım hayırlı zamanda bebeğini kucağına verir hiç tasalan ma sabır en güzel bekleyiştir.

sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum konuşamıyorum 3 gündür çok hırpalandım psikolojim alt üst oldu

Canım kendini hırpalaman çare değil. Biliyorum insanın bebeğini kaybetmesinin ne denli acı olduğunu. İçinden acısı hiç çıkmıyor. Hep derinlerinde bir yerde kalıyor. Ben bebeğimi düşüreli 4 yılı geçti ama hala her aklıma geldiğinde yüreğim acıyor ve gözlerimden yaşlar süzülüveriyor. Sana üzülme demek söylenecek en gereksiz söz olacak. ama sakın kendini yıpratma. Teselli olur mu bilmem ama ben düşük yaptığımda söylemişlerdi bana,

Bu dünya da kaybettiğimiz çocuklarımızın bizi 15 yaşında gençler olarak cehennemin kapısında bekleyip bizi cennete götürecekleriydi.

Ben hep onun hayali ile avuttum kendimi. Bebeğimi geç de olsa görebilme umudum var...

cnm naşıl teşelli edilir böle bir durum bilmiorum rabbim şabır verşin hemencik şeni hamiş yapşınn

Kelimelerin tükendiği an :/

çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah.
tek tesellim 2 doktora gittim eğer tek doktorda yapsaydık bunu o zaman acabalar beynimi kemirirdi ama şuan içim huzurlu. doktor dilersen önümüzdeki ay hamile kalabilirsin dedi. ama bugün değerlerim yükselince yarın muhakkak gelmen lazım dedi.

beynim durmuş durumda şuan hiçbişey düşünemiyorum

bu arada beni listeden silin bebeğim yok artık ama bu demek değil nisanda olmayacak. ben biliyorum bu giden gelecek olan bebeğime sağlık bırakacak

cimcimesultan çok geçmiş olsun önce Allahım bizlere sağık versin ki sağlıklı bebekler dünyaya getirelim, her şeyde bir hayır vardır, Allah hakkımızda hayırlısını versin

ben çok sabırlıyım herşeyin allahtan olduğuna inanıyorum ben çok zor sınavlar verdim hep sabrım sayesinde istediğime kavuştum buda benim sınavım ve şuan sabrım deneniyor biliyorum ben bebeğime kavuşacağım yine. sadece doğum tarihi ekim değilde belki 2014 olacak

bizde seni seviyoruz cimcimem kendine dikkat et bir an önce toparlanmaya çalış canım üzme kendini

hemen yanınıza geldim yine yoksa kafayı yerdim sizin desteğiniz sayesinde ayaktayım zaten

bende diyorumki benim meleğim annesine ahirette şefaatçi olacak. dün gece doktorun yanında hep bunu söyledim doktorun yardımcısı kadın sarılıp ağladı sen ne sabırlısın böyle diyerek

ah bebeğim ahhh üzme kendini sen güçlü bir kadınsın bunuda atlatırsın bebeğim... yorma kendini dinlen biraz kuran oku dua et seni rahatlatır..

cimcimesultan çok geçmiş olsun önce Allahım bizlere sağık versin ki sağlıklı bebekler dünyaya getirelim, her şeyde bir hayır vardır, Allah hakkımızda hayırlısını versin

çok teşekkür ederim rabbim anneliğe henüz hazır olmadığımı inandırdı beni. hazır olduğumda biliyorum o gelecek bana

ah bebeğim ahhh üzme kendini sen güçlü bir kadınsın bunuda atlatırsın bebeğim... yorma kendini dinlen biraz kuran oku dua et seni rahatlatır..

kanamam halen devam ediyor bu yüzden duş alamıyorum ama size verdiğim sözleri unutmadım bi iyileşeyim sözümü yerine getircem inşallah. bu beni rahatlatır

geç olsun güç olmasın canım .bizi bile nelerin bekliceğini bilmiyoruz ne sınavlardan zorluklkardan geçicez allahım hayırlısıyla sağlıklısıyla en kıza zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah

canım ne dıyecegımı bılemıyorum :S
cok cok cok uzuldum hayırlısı olsun ınsallah saglıkla enkısa zamanda rabbım nasıp eder
bundada vardır bı hayır belkıde sınavın buymustur
uzulme dıyemeyecegım kesın uzuleceksın ben bıle cok kotu oldum kednı basıma gelmıs gıbı ınsallah bır an once saglıgına kavusursun

kanamam halen devam ediyor bu yüzden duş alamıyorum ama size verdiğim sözleri unutmadım bi iyileşeyim sözümü yerine getircem inşallah. bu beni rahatlatır

sen onu düşünme şimdi bebeğim... ben senin yerinede dua ederim eve gittiğimde inşallah.. seni seviyorum kızz varya kardeşim gibi oldunuz hepinizzz inanın birine bişi olunca kendime olmuş gibi üzlüyorum gözlerim doldu zaten..

canımmmmmm çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin sana, sana ne desek boş bilioyorum ama dualarımjız seninle en kısa zamanda tekrar guzel haber alıp sağlıcakla kucaklarsın bebegını inşallah, güzel dinlen canım seni çok seviyoruzz

yok canım ultrasonla baktı kanı daha yeni verdim aksamustu cıkıcak kac haftalık bilmiyorum ki 1500ü gecmemişse deger kese görünmez zaten dedi simdi önemli olan kanda cıksın insallah:18::18:

bebekimm canım benimm üzme kendini daha çok erken kesyi görebilmek için yakında görürsün bebişimizi

bebekimm canım benimm üzme kendini daha çok erken kesyi görebilmek için yakında görürsün bebişimizi[/QUOTE]

Aminn canim insallah hepimiz bebislerimizi hayirlisiyla dogru zamanda alalim kucaklarmiza insallahhh

Cnm çok teşekküredrim duaların için hersey allahtan tabiki herseyin hayırlısı cnm çok memnun oldum seninle tanıştıgıma kahverengi akıntım var doktordan geldiğim günden beri küçük küçük parçalar geliyo çok kçük anlayamadım ne olduğunu senin bi nedeni var mı kayıplarının cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…