HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz guldum gece gece :) ee adaletsiz dunya kimileri vermek kimileri almak ister ; ama alirsin canm uzulne bnde zayif olsam ideal bi kiloda olsam ne guzel olurdu

Son düzenleme:

Sivri olunca erkeke derler .

masallahgobis hemen cikmis cok tatli olmus...
Canim aksam dedigimiz aksam ustu, vapurla hemef
n gecersin sana ulasima yakin bir yerde bulusuruz. kim gelicek nerden gelicek ona gore ortak bir yer belirleriz, 28 cuma uyar mi ?

Amaaaa biz coook kiskandikk...napacazzzzz uzaktayizzzzz...

dun ikili test icin gittim ense kalinligi 1.2 ...iyu yani.
test sonucu taaaapzt. cikacakmis..ulan dogumevinde bile 2 saatte cikmisti. cagandayken.

cinsiyet icin bisey demedi..bacaklari acmadi..burnu olusmus bu cok iyi dedi..zeks geriluginde burun hemen gorulmuyormus.sevindim bende..dr um ile samimi sohbet ettik. caganin hastsligindan bile bahsettim. dr umun da adi esra oglu da cagan oldugu icin bir bag olusmustu aramizda...

bacaklsri acmayincaa "biraz olsun umitleniiim mi " dedim..umitlenebilirsin dedi.:)))

Benden bu kakadar...

gecmisi okudim...kiskancliktan catladim buludma varmisss..

mrb kızlar ben de 6+7 günlük hamileyim,ben size bir şey sormak istiyorum, deodorant ve parfüm kullanımı konusunda ne düşünüyorsunuz internette araştırdım ama tama anlamıyla bir bilgiye ulaşamadım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum ama malum yaz olduğu için biraz zorlanıyorum siz ne yapıyorsunuz merak ettim.

Kız süper o zaman sende benim gibi hemen ele werenlerdensin B'nde çok çıktı diyordum hatta doktora sordum oda herkesin yapısı bir değil hatta hamilelikten hamileliğe bile fark eder demişti ay sen yakında giyersin hamiş tshirtleri

Kız o istediğin kiloyu her yerine dengeli almıyorsun ki hemde ödem oluyor hep şişiriyor yani bence bebek aldırır sana bekle bakalım zaten bebiş gelicek inş bu ay

Oh gözün Aydın bizdede 4 gün sonra mı ne çıkmıştı sonuçlar normal herhalde canım süre
Ay ne şanslısın doktorunda adasını ve oğlunun adaşını bulmuşun

İnş kızdır utanmış saklamış annesi

Kullanıyorum tabiki kız doktorların çoğu boya vs öneriyo deodarant için de aksi nişi diyen yok sanırım bu sıcaklarda mahvoluruz

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

ben rekora koşşuyorum kızlar en son 4gün önce sabah hatta gece yarısı mik mik oldu o günden beri yok eşim isyanlarda ama napıyım 3 gündür ütü yapıyorum canım çıkıyo ayaklarım şişiyo resmen

dün bir kez daha annemin lafının doğruluğunu tescilledim "sen Allah'a kul ol o herşeyi yerli yerinde bilir,verir sen yeterki kul olmayı bil" der annem haftasonu arkadaşımın düğünü için ankaraya gidicem ve cumartesi ankarada kalca ertesi günde başka bi arkadaşı ziyarete gitcem kozalakta gelmiyo neymiş gelinin üniversiteden ev arkadaşının eşiyim mi dicekmiş sorana kimseyi tanımaz etmezmiş (mantık işte buda) neyse ben habire düşünüp duruyodum hafta sonu kesin kaynanam arar bize gelmek ister diye çünkü epeydir gelmiyolar ve en son görümcemin mezuniyetinde görüştük dün bir mesaj geldi gece 11de görümcem biz balıkesire gidiyoruz diye mesaj atmış ay anam ne sevindim ne sevindim şükrettim binlerce kez birazdanda bi abdest alıyımda şükür namazı kılıyım eşimin teyzesi balıkesirde oturuyo onun kızıda muğlaya gelin gitti kızı gelmişte ee abla sizde gelin diye aramış bunlarda görümcemle kaynanam ikisi gidiyolarmış bende teli kapatınca eşime yapıştırdım lafı biz evlenceğimiz zaman annen, arkadaşının gelinleri annelerine kahvaltıya felan gidiyomuşta aman kahvaltıya felan nasıl giderler niye giderler anlamıyorum diyodu şimdi taa burdan balıkesiremi gidiyo kız geldi diye dedim ohhh iyi oldu bugünde hani babanneni bırakıp 10 dakikalık uzaklıktaki annemlere gelemiyodu şimdi nasıl bıraktı babanneni dicem

sezgi

kuşum sen ne tatlı olmuşsun daha 3 aylıkken pırtlamış göbüşün bide göbüşmü bebişmi bilmiyorum diyosun böyle göbekmi olur tabiki bebek göbüşü o

esra kuzum sorma valla şahsen ebnde çatırrr çatır çatıyorum bide hanımefendiler çekiştireceklermiş
maşallah doktorun ne güzel denk gelmiş öyle şansına testinizde inş iyi çıkacak ve inş kızdır canım

cimcime

ne güldüm yaa demek atsan yapışmaz ama taş olmuşlar sen her halinle taşsın tatlımm sen evlenmeden öncede taş gib hatun olduğun için farketmez yane kilo almışın almamışın

özser
zanım nasılsın artık aha iyisin dimi üzmüyosun özser paşayı annen nasıl oldu gidebildinmi yanına

tatlım şöyleki sen şimdi 5,5aylık olcan bende eğer ki innnşşş bu ay hamişsem şuan 4 haftalık hamileyim dolayısıyla aralarında 4,4,5ay olmuş olcak

tatlım naptın teknoloji krizini aşabildinizmi yoksa o uyurken gizlicemi giriyosun yoksa sen bu kadar erken gelmezdin
sana ne karıştırıyosun nette dediğinde keşke senin spoşlara nasıl çip takcağımızın araştırmasını yapıyorum bilgi sahibi olmamız lazım yanlışlık yapmamalıyız deseydin

nerdesiniz ama yaaa
şimdi bi haber okudum doğduktan 1 ay sonra kilosu %40 artan beebklerin IQ'su %15 artan bebeklere oranla daha yüksek oluyomuş

çok iyi yapmışsın bence aklından ne geçiyosa söyliceksin yoksa saf ilan ediliyosun ben kendimden biliyorum herşeyi kabullenir herşeyi yaptırabiliriz diye düşünüyolar ama yemezler canım kanmayız biz bu oyunlara

bende kendi kendime öle diyorum ne çabuk çıktı diye :) gerçi ben zaten çıkmasını istiyodum :)

sezgi

kuşum sen ne tatlı olmuşsun daha 3 aylıkken pırtlamış göbüşün bide göbüşmü bebişmi bilmiyorum diyosun böyle göbekmi olur tabiki bebek göbüşü o

teşekkür ederim canısıı :) ama sanki kilo gibide duruyo ya ondan öle düşündüm. hiçte kilo almadım bide daha 3 ay ya ondan çıkar diye düşünmemiştim :)

teşekkür ederim kuzum. :) o doktorla olan tesadüf ne öle be maşallah türk filmlerinde denk gelmez :) hadi bakalım saklıyosa kızdır kız :) bende pazartesi gidicem ikili teste :)

çıkmış işte canım benim dediğim gibi böyle kilomu olur üstelik almadım kiloda diyosun bazı insanın 9. ayda 3aylık gibi olur bazısının erken çıkar seninkide erken çıkmış işte ne güzel ohhh

yok yafff.bizim kozalağın sosyal medya düşmanlığı bitmez.
uyuyor şimdi.arada giriyorum canım.
bu arada regl oldummmmmmmmm ateşim düşmüştü zaten.
bu ay ateş tablosu sadece reglimi göstermeye yaradı.
neyse o da bişiii.
temmuza çalımalara ara vericem sanırım.
çünkü yumurtlama dönemi kozalağın işlerinin çok yoğun olduğu zamana denk geliyor.
klomen hakkım zaten 4 oldu.hakkımı öldürmeyeyim diyorum.
ama doktora da danışıcam.
gerçi mikmik olmadıktan sonra doktor neylesin?
önce kozalakla konuşup sonra karar vericem tedaviye.
iyi ki önceden test yapmıştım.böyle daha az üzülüyorum.
hatta üzülmedim bile.
amannn ne yapimmm

herkeşlere günaydınnnnnnnnnnnnn!!!
reglimin ender olarak erken geldiği bi aydayım sanırsam.
27 günde regl oldummm30un altına düşmez de
cimcime sultanım yeni reglimiiiii 20 temmuz yapalım mı?

enee adetmi odun bende dicektim senin bu tablo daha seni yumurtlatamadı diye tüh neyse canım ramazan sonu bizde tüp beebğin yolunu tutup hamiş olcaz bende klomende 4. hakkımı bitirdim ve doktora sordum kullanma bu ay dedi bakalım bu ay dinleyelim dinlendirelim vücudumuzu bakalım ebdacık sonrası hayır olsun inş

boş bilgisayar kaptım oturdum hemen size bakiyim dediiiiimmm özleyin beniiiiiiiiiii
özlüyoruz canım seni.ama sen bizi özlemiyorsun.
hep başka topiklerdesin,farkındayım
yeni aldığın cicileri burda da paylaş.
ben de görmek istiyorum.
o topik senin bu topik benim kovalamayayım seni
evet dinlenme ayı ramazana geliyor.
ağustosta ben de tüpe başlamak istiyorum.
yani artık telaş bitti gibi hissediyorum.
sanki üstümden bir yük kalktı.sen de öyle hissediyor musun?
gerçi kozalak eylül de tüp yapalım diyor ama eylülde okullar açılacak.
iki stres olmasın istiyorum.
okula hamiş hamiş başlayayımmmm

canım zaten ben geçen ay hamileleiğe dair her türlü olumlu gelişmeyi yaşayıp olmayınca bu ay allah bi sakinlik bi rahatlama verdi üzerime ne biliyim ramzan sonu olmazsa tüp beebğe gitcem kararı aldıım içinmi yoksa okadar şeye rağmen olmadıysa zaten dahada olmaz diye düşündüğümdenmidir nedri bilmiyorum rahatım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…