- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.121
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
ben rekora koşşuyorum kızlar en son 4gün önce sabah hatta gece yarısı mik mik oldu o günden beri yok eşim isyanlarda ama napıyım 3 gündür ütü yapıyorum canım çıkıyo ayaklarım şişiyo resmen
dün bir kez daha annemin lafının doğruluğunu tescilledim "sen Allah'a kul ol o herşeyi yerli yerinde bilir,verir sen yeterki kul olmayı bil" der annem haftasonu arkadaşımın düğünü için ankaraya gidicem ve cumartesi ankarada kalca ertesi günde başka bi arkadaşı ziyarete gitcem kozalakta gelmiyo neymiş gelinin üniversiteden ev arkadaşının eşiyim mi dicekmiş sorana kimseyi tanımaz etmezmiş (mantık işte buda) neyse ben habire düşünüp duruyodum hafta sonu kesin kaynanam arar bize gelmek ister diye çünkü epeydir gelmiyolar ve en son görümcemin mezuniyetinde görüştük dün bir mesaj geldi gece 11de görümcem biz balıkesire gidiyoruz diye mesaj atmış ay anam ne sevindim ne sevindim şükrettim binlerce kez birazdanda bi abdest alıyımda şükür namazı kılıyım eşimin teyzesi balıkesirde oturuyo onun kızıda muğlaya gelin gitti kızı gelmişte ee abla sizde gelin diye aramış bunlarda görümcemle kaynanam ikisi gidiyolarmış bende teli kapatınca eşime yapıştırdım lafı biz evlenceğimiz zaman annen, arkadaşının gelinleri annelerine kahvaltıya felan gidiyomuşta aman kahvaltıya felan nasıl giderler niye giderler anlamıyorum diyodu şimdi taa burdan balıkesiremi gidiyo kız geldi diye dedim ohhh iyi oldu bugünde hani babanneni bırakıp 10 dakikalık uzaklıktaki annemlere gelemiyodu şimdi nasıl bıraktı babanneni dicem
alma mazlumun ahını dıye bırsey var bak nasılda cıktı sana fırsat
mevlam buyuk canım sen hıc sıkma canını bu arada ne demek ya dugune gelmemek bekar mıyım ben neden evlıyız heryere tek gıdeceksem dıye sorsana bı esıne tanıdıgı yokmus senden ala tanıdıkmı var be
sezgi
kuşum sen ne tatlı olmuşsun daha 3 aylıkken pırtlamış göbüşün bide göbüşmü bebişmi bilmiyorum diyosun böyle göbekmi olur tabiki bebek göbüşü o
esra kuzum sorma valla şahsen ebnde çatırrr çatır çatıyorum bide hanımefendiler çekiştireceklermiş
maşallah doktorun ne güzel denk gelmiş öyle şansına testinizde inş iyi çıkacak ve inş kızdır canım
cimcime
ne güldüm yaa demek atsan yapışmaz ama taş olmuşlar sen her halinle taşsın tatlımm sen evlenmeden öncede taş gib hatun olduğun için farketmez yane kilo almışın almamışın
özser
zanım nasılsın artık aha iyisin dimi üzmüyosun özser paşayı annen nasıl oldu gidebildinmi yanına
ıyıyız canım cok sukur moraller de ıyı ınsallah hersey yolunda gıdıyordur ıcerdede :)
anneme gıdemedım ama konusuyoruz sureklı cuma gunu holter sonuclarını alacak cumartesıde ınsallah onlar gelıcek bana
kan falan vermıs o sonuclarıda bugun olacak ıns temız cıkar bakalım beklemedeyım cnm
nerdesiniz ama yaaa
şimdi bi haber okudum doğduktan 1 ay sonra kilosu %40 artan beebklerin IQ'su %15 artan bebeklere oranla daha yüksek oluyomuş
kız 3 kılo dogan bebek en az 4,200 olması gerekıor bu sartlarda asılalım bebıslere dogar dogmaz desene
yok yafff.bizim kozalağın sosyal medya düşmanlığı bitmez.
uyuyor şimdi.arada giriyorum canım.
bu arada regl oldummmmmmmmmateşim düşmüştü zaten.
bu ay ateş tablosu sadece reglimi göstermeye yaradı.
neyse o da bişiii.
temmuza çalımalara ara vericem sanırım.
çünkü yumurtlama dönemi kozalağın işlerinin çok yoğun olduğu zamana denk geliyor.
klomen hakkım zaten 4 oldu.hakkımı öldürmeyeyim diyorum.
ama doktora da danışıcam.
gerçi mikmik olmadıktan sonra doktor neylesin?
önce kozalakla konuşup sonra karar vericem tedaviye.
iyi ki önceden test yapmıştım.böyle daha az üzülüyorum.
hatta üzülmedim bile.
amannn ne yapimmm
hayırlısı canım belkıde bu ay takmadıgında kendılıgınden gelır hayırlısı
uzulmemıs olman ıı en azından hazırlıklı ıdın test yaptıgın ıcın mantıklı senın yolun beklemek gereksız stres oluyor cunku
boş bilgisayar kaptım oturdum hemen size bakiyim dediiiiimmm özleyin beniiiiiiiiiii
ıs kadını kolay gelsın ozluyoruz senı sende ozle emı :)