HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

alma mazlumun ahını dıye bırsey var bak nasılda cıktı sana fırsat
mevlam buyuk canım sen hıc sıkma canını bu arada ne demek ya dugune gelmemek bekar mıyım ben neden evlıyız heryere tek gıdeceksem dıye sorsana bı esıne tanıdıgı yokmus senden ala tanıdıkmı var be

ıyıyız canım cok sukur moraller de ıyı ınsallah hersey yolunda gıdıyordur ıcerdede :)
anneme gıdemedım ama konusuyoruz sureklı cuma gunu holter sonuclarını alacak cumartesıde ınsallah onlar gelıcek bana
kan falan vermıs o sonuclarıda bugun olacak ıns temız cıkar bakalım beklemedeyım cnm

nerdesiniz ama yaaa
şimdi bi haber okudum doğduktan 1 ay sonra kilosu %40 artan beebklerin IQ'su %15 artan bebeklere oranla daha yüksek oluyomuş

kız 3 kılo dogan bebek en az 4,200 olması gerekıor bu sartlarda asılalım bebıslere dogar dogmaz desene

hayırlısı canım belkıde bu ay takmadıgında kendılıgınden gelır hayırlısı
uzulmemıs olman ıı en azından hazırlıklı ıdın test yaptıgın ıcın mantıklı senın yolun beklemek gereksız stres oluyor cunku
boş bilgisayar kaptım oturdum hemen size bakiyim dediiiiimmm özleyin beniiiiiiiiiii

ıs kadını kolay gelsın ozluyoruz senı sende ozle emı :)

öyle garip duygular içindeyim ki...
kimi zaman çok umursamaz,nasılsa olmaz diye...
kimi zaman ümitli,nasılsa tüp bebekle olur diye...
çoğu zaman sabırsızlık içinde bir beklemedeyim...
Allah sonumuzu hayretsin canım.
nolur nolur ikizlerimize kavuşalım...
(amma da aç gözlüyüm)

aman kozalak işte kavgamı ettim zaten onun yüzünden istanbula düğüne gittim istanbulu svemiyorum çok uzak bilmemne dedi bahane etti gelmedi ankara 2 saat gidelim sen düğüne gelme arkadaşına git diyorum gelmiyo sinir bende onun arkadaşlarının düğününe gitmiyorum artık üstelik onun arkadaşlarının düğünü konyada oluyo yani konya düğünü kadın erkek ayrı ben bildiğin sap gibi kalıyorum tek başıma benim arkadaşlarımın düğümü salon düğünü yani yanyanayız kimseyi tanımak zorunda değiliz ama gelde anlat

annenin iyi olmasına sevindim o holter dediğin şey ne bilmiyorum ama inş sonucu güzel çıkar bidahada böyle sıkıntı yaşamazsınız

valla bebişlere doğunca ne bulduysanız yedirceniz kızım sırf !Q'su yüksek olsun diye ondan sonrada çozuk obez olcak zeki ama kilodan yerinden kalkamaz bi çocuk olcak töbe yarabbim töbe ay allah korusun

özsercm üstelik o araştırmaya göre ben gerizekalıyım demekki ben zaten 2.700kg doğmuşum 8 aylığım ben üzerinize afiyet ee sonrada hep çelimsiz ufacık bi çocuk olmuşum halada kutuplardan basık ekvatordan genişim:)) kimse inanmıyo benim 27-28 yaşında olduğuma hatta geçenlerde asansörde bi adamla denk geldik okulu bitirdinmi sen dedi bitirdim dedim kaça gidiyosun dedi benim okulum bitti evliyim dedim yüzüme döndü bi baktı sen kaç yaşındasında evlisin niye ufacıkken evlendin dedi 2009da üniversiteden mezun oldum dedim ben seni ortaokula gidiyosun sandım demezmi koptum adama orda:))

Son düzenleme:
ya ne gıcıkmış kozalak!niye seni yalnız bırakıyor ki?
ayrı ayrı takılacaksanız çift olmanın ne anlamı var ki?
valla ben olsam çok kızardım.inadına git sen de güzelce eğlen,keyfine bak,süslen püslen,o da görsün.
kıskanır da yalnız bırakmaz belki
çhatlakkk karııııgüldürdün beni.
kutuplardan basık ekvatordan şişik

tok gözlü olduk elimizde karnımızda hala boş en iyisi bide agözlü olalım bakalım nolcak bide böyle deneyelim

valla öyle yapıyorum zaten ohh mis gibi makyajımıda yapıyorum süsleniyorum püsleniyorum geçen sefer resim koyamadım bu sfeer face'ye resim koycam çatlasın oda aman başta kendi kendime küsüp eve kapatıyodum kendimi olan bana oluyodu amaan şimdi gelcenmi gelmicenmi eğer gelmicekse keyfin blir diyorum ama dün akşam bisürü duygu sömürüsü yaptım ben hamileysemde yolda belde başıma bişey gelirse nolcak vicdan azabı duymucakmısın dedim doğru düzgün konuş bak açma şom ağzını dedi hı benim açmamlamı sen gelme yalnız gönder beni zaten dedim içine kurt düşürdüm ohhh iyi olsun ona

ama öyle kuşum yaa bacak kadar boyum var evlendikten sonra bide kocaman göbeğim oldu tam dünya oldum ben ama o bacak kadar boyla 1.85'lik filinta gibi delikanlıyıda kaptım kaynanam çatlasın oğluna uzun boylu sarışın kız arıyomuşmuş muşmuşta muşmuş

Süslen kız çatlasın adam hiç de adam kaygılanmıyor aynı benim koca

Haha sonra obezite ile savaş dur :)

Holter kalp ritmlerinin bir gün boyunca dinlenmesini sağlıyor canım
İnş canım inş

Hahayt amca gözlük verim mi deseydin :) çocuk gelinim ben deseydin koptum :)
Kız bizdeki kafalar zehir yoksa o adamları nasıl alcaz da elimizde tutcaz :)
Ekvatoruna kurban :)

Kiz guldum gece gece :) ee adaletsiz dunya kimileri vermek kimileri almak ister ; ama alirsin canm uzulne bnde zayif olsam ideal bi kiloda olsam ne guzel olurdu

ben ideal kiloda bile değilim ideal kilom 55 ama ben 10 kilo altındayım

Kız o istediğin kiloyu her yerine dengeli almıyorsun ki hemde ödem oluyor hep şişiriyor yani bence bebek aldırır sana bekle bakalım zaten bebiş gelicek inş bu ay

geçen sene yazın çok iyiydim yaaa pantolonlarımın beli iliklenmiyodu elbiselerim dapdar oluyodu ama şimdi pantolonun altına bijama giysemde yine bol bide yaz geldi şimdi tatile çıkcaz taş gibi hatunlar sere serpe güneşlenirken ben hep oturmak zorunda kalcam çünkü sırt üstü yatınca göğüs kalmıyo bende 7 gün gemideyiz mecbur güneşlenecen napacan başka. inşallah hamile olurumda güneş tehlikeli diye bahane uydurur gölgede otururum hep

cimcime

ne güldüm yaa demek atsan yapışmaz ama taş olmuşlar sen her halinle taşsın tatlımm sen evlenmeden öncede taş gib hatun olduğun için farketmez yane kilo almışın almamışın
ay öyle valla şekerim atsan yapışmaz. bunlar gibilere dün boktu bugün koktu deniyo
boduyr tavuk her daim piliç hesabı minyon olmak her daim işe yarıyomu dersin

herkeşlere günaydınnnnnnnnnnnnn!!!
reglimin ender olarak erken geldiği bi aydayım sanırsam.
27 günde regl oldummm30un altına düşmez de
cimcime sultanım yeni reglimiiiii 20 temmuz yapalım mı?

yaparız tabi annem ne demek

ben nolcam

kıs ben ocakta bi falcıya gittim kapıdan girer girmez kadın bana bi bağırdı sen kaç yaşındasın evlimisin diye
28 yaşındayım evet evliyim nolduki dedim.
meğer kadın benim hamile olduğumu görmüş ama görünüşüme bakıp beni liseli sanmış çok kızlar geliyo liseli hep ya hamile yada kürtaj olmuş sende onlardansın sandım pek küçük görünüyosun dedi

hiiç umursamaz ay hiç yani akşam annenleri bi ara hastalık sağlık bişeymi var aniden gidiyolar diyorumda amaan gezmeye gidiyolardır diyo bukadar galesiz kaygısız yani sen düşün gerisini

kız amcada sinirli sert bişeydi beni dövcek sandım evliyim deyince, amca yapma ben rızamla kaçtım beşik kertmesiyiz felan deseydim iyiydi
hakkat kız bu açıdan hiç düşünmemiştim bizde zehir gibi kafa varki kocalarımızın işinide kendi işlerimizide layıkıyla yerine getiriryoruz bugün pazara git diyorum ee şimdi 10da dersi varmış öğlen eve gelip pazara gidip tekrar kursa gitmesi gerekirmiş aman incilerin dökülmesin ben giderim dedim kız kurs eve 15dakika pazarda evin önü yani okadar ama yorulurmuş ben eşşeğim ya zaten yorulmak ne bilmiyorum daha eve gidip yemek ve temizlik yapcam

cimcime bende bodurum ama piliç değilim malesef:))))
sende gel kuşum hep birlikte ikizler üçüzler doğuralım bizim bebişler şuan hamiş olanların bebişlerine karşı birlik olsunlar ikizlerin güzü adına :)))
falcıda her haltı bilmşte senin yaşının büyük olduğunu niye bilememiş diye bir soru geldi aklıma :)))

valla o soru benimde aklıma gelmişti ama ısrarla sen hamilesin deyince hamile olmadığıma ikna edebilmek için dil dökerken sormayı unuttum.
bende ikizim olsun çok istiyorum ama geçen yine gittim o kadına ben. bu seferde kapıdan girer girmez niye aldırdın o kızı diye fırça kaydı bana. sonrada hiç merak etme senin çok yakında bi oğlun olacak sonra arkasından bide kızın olacak ikiz gibi büyüyecekler aralarında yaş farkı olmayacak dedi bende tam istediğim şey zaten ikiz olmazsa hemen arkasıdnan bi daha yapcam dedim

Hamile olsan mide bulantısından gemide durabilen mi kız :)
Kadında da ne göz varmış valla

Ayy bizde enayi yemek çamaşır temizlik iş yetmiyor gibi alışveriş de sırtımızda sonra eşitiz

Hamile olsan mide bulantısından gemide durabilen mi kız :)
Kadında da ne göz varmış valla

Ayy bizde enayi yemek çamaşır temizlik iş yetmiyor gibi alışveriş de sırtımızda sonra eşitiz

ben razıyım valla dururum yatarım artık napim zaten titanic seyrettikten sonra gemiden korkkar olmuştum bu üstüne tuz biber ya denize alışcam yada kafamı kamaradan çıkarmıcam yapcak bişey yok :18:
kadın falcı değil bakımcı yani medyum gibi bişiii yardımcıları var onlar söylüyo

gitme kız öyle yerlere fal yada medyum ne farkeder hem allaha dua ediyoruz hem haram olan bişeyi yapıyoruz fal bakanda baktıranda lanetlenmiştir diye hadis var hem yardımcıları kim üç harfliler allah korusun tebelleş felan olurlar gite kuzum bidaha sanki sana olmucak beebğin dese yapailceğin bişey varmı yada olcak dedi şimdi napcan hani noldu mecbur her halükarda dua edip beklicen

kıs gittiğim yok zaten şimdiye kadar 2 defa gittim birinde kuzenim götürdü zorla bide geçen kendim gittim işte ama pişman oldum sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…