HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcime zamanın birinde annemle ben bi hocaya gitmiştik babam çok huzursuzluk çıkarıyodu hacı hoca büyü felanmı varki diye gidin dediler gittik bend aha sanırsam üniversite hazırlıkta felandım ben tabi kızıyorum anneme ne işimiz var hadi tamam büyü var dedi napcan sende çözdürmek içinmi büyü yaptrıcan felan diyorum neyse adam konuştu konuştu sonra bana döndü sen sevdiğin kişiyle evlenemiceksin mutlu olamıcaksın görücü usülüyle evlencen ve çok mutlu olcan dedi tabi hadi ordan be dedim ama malesef aklımdada hep soru işareti kaldı acabamı diye ama bak evlendim ve allaha çok şükür çok mutluyum gerçi adam haklı ben sevdiğim adamla değil hem sevdiğim hem aşık olduğum adamla görücü usulüyle evlendim:)))))

anaa benimki 5.şişede bizimde olurmuki kız ikiz yazık ya bu benzin gibi kokuyo deyip deyip içiyo keçiboynuzunada devam bugün baktımda keçi boynuzuna başlayalı iki ayı geçmiş

ben kokusundan korktuğum için hiç başlamadım. pis kokuyodur o yaaa. içsemmiki bu ay bende. aman yaaa bi o kaldı içmediğim kusacam artık çok şükür bugün yanık lastik kokan antibiyotik bitti fitillerinde 2 tanesini açmaya çalışırken kırdım onlarda bitti yani. p.tesi yumurta günüm kuluçkaya yatcam çok heyecanlıyım

kır böl parçala bitirdin yane ohh ohh aman iyi inş bereketli sifalı olur
valal aldığımız aktar çaybardağının 4te 3üne kadar koyun içsin içemezse suya tamamlayız üzerini ve aç karna içerse daha iyi olur ama midesi felan kötü olursa tok karnına içsin dedi bizimki yarım çaybardağını su katmadan aç karnına iki öğün içiyo maşallah ama cidden benzin gibi kokuyo bizim içtiğimiz soğandan iyidir yok kaynat yok soğut sonra onu bir dikişte iç bitir az bişey tek yudumda içilir ne kadar kötü olabilirki biz eşim içn alıp onun için konuştuğumuz için bu suyu içmeyi bıraktıktan sonra değerler düşmüyomuş değerler yükseldiyse bırakınca içmeyi o değerde kalıyomuş ama bizde hala tek çocuk bile yok

banada 3 sene önce biri öyle bişey demişti. 3 ay içinde adında M ve H olan biriyle tanışcaksın dedi tanışma şeklimizi ortamımızı hatta o kişiyi bile tarif etti göz renginden tut kilosuna kadar. 2012 nisan ayında su başında evleneceksiniz eviniz 4+1 olacak çok mutlu olacaksınız seni çok sevecek ama belli edemeyecek çünkü sevgi görmemiş hiç dedi. şuan o kişiyle evliyim bende. ve tamda tarifteki gibi M ve H var adında göz rengi kilosu hatta düğün tarihimden evime kadar herşey söylediği gibi :)))

ot demişken bu arada ben incir+havuç içiyorum ya bu ay o 25 gün içilip 7 gün ara verilip sonra bi 25 gün daha içilecekmiş benim ilk 25 gün yarın bitiyo ve ikinci 25gün 29unda başlıyo ben 29unda yola çıkcam napcam sizce bi akıl verin

benzin gibi kokuyosa içemem ben onu yaf. kadınlarda içebilir sakıncası yok diye okudum kocama içiremem bari ben içeyim belki bende içiyom dersem içer o zaman. siz suyunumu aldınız çayı işe yaramıyomu

işte bende bu yüzden başlamadım bu ay incir kürüne. bende 14 temmuzda çıkcam hoş odalarda ketıl oluyo ama yinede riske atmak istemedim. sende gittiğin otelde odada ketılda kaynatacaksın mecburen

benzin gibi kokuyosa içemem ben onu yaf. kadınlarda içebilir sakıncası yok diye okudum kocama içiremem bari ben içeyim belki bende içiyom dersem içer o zaman. siz suyunumu aldınız çayı işe yaramıyomu

içmeyecek bi tipse kocan öldürsen içiremezsin zaten eşinde sorun yoksaki yoktu diye hatrlıyorum hiç üsteleme boşver benimkinin spoşlar yavaş ya onun yüzünden çozuk olmazsa iye korkusundan içiyo

biz çakşır kökü suyu aldık canım en etkilisi oymuş nettenda araştırdım ben kökünü felanda toz halinde yiyen varmış ama bilmiyorum aktar bize bunu verdi

yok yaa bizim ikimizdede problem yok dertsiz başıma dert arıyom heralde ben. en kısa yoldan olsun diye bakıyorum

ayyyyy karitmesin.
2 tane antibiyotik yuttum sabah,feci midem bulanıyoooo.
içmiycem bu ne yaaa..bayılıcam şimdi,çok fenayım.
etkisi geçse de kurtulsam.
bebiş uğruna canıma kast edicemmmm
ben cimcime gibi midem bulansa da içicem yapamam.
siz çakşır suyu,havuç,incir dedikçe ben burda öğürüyorummm.
en korktuğum şey mide bulantısıııı

hangi antibiyotikleri içiyon gülüm sen.
ben yaptım bak bugün yanık lastik gibi kokanı bitirdim fitildende akşam 2 tanesini açmaya çalışırken kırdım 1 gün önce kurtuldum ondanda
bazı antibiyotikler mide bulantısı yapar isimlerini söylersen belki faydam dokunur. 7 senelik eczane teknisyeni ve aynı zamanda 4 ay içinde piyasadaki tüm antibiyotikleri kullanmış biri duriii karşında

bebem klamer 500 bi de flagyl 500mg içtim.
ikisini de sabah 10 da aldım.
kusmak istiommmmmmmm.
bunlardan mıdır acaba tatlım?
ateş bastı her yanımı.
ağzımın içi de zehir gibi acı.
kahvaltı yaptıktan sonra içtim.

Son düzenleme:

geçmiş olsun bebeim ikisinide aynı anda içtiğin için etkileşime girmişler.
en az yarım saat ara vererek içmelisin
bide öğünlerinde fazla yağlı yememeye
dikkat et hafif şeyler ye.
mesela tuzlu salatalık veya sulu gıdaları bolca tüket ilaçları içtikten sonra.
bide ilaçları içince mümkünse yine yarım saat yatma mide bulantını arttırır yatarsan

sağol canım . ben camış gibi ikisini birden aldım nevrim döndü.
geçse de kurtulsam.
zor içerim bi daha...

sağol canım . ben camış gibi ikisini birden aldım nevrim döndü.
geçse de kurtulsam.
zor içerim bi daha...

kaç günlük tedavin var. bence zorla kendini iç sonra daha kötü sorunlar olur. sen dediğim gibi yarım saat ara ile kullan o zaman miden bulanmaz. ben fitille içtiğim antibiyotik arasında bile yarım saat fark atıyorum. yani biri alttan biri üstten nasıl etki edecek ama tedbiri elden bırakmiim diye

mide bulantısını banamı diyosun sen ben normalde radar gibi burna sahip biriyim sürekli böğ böğ diye diye gezerim bak şimdi ince bi dilim karpuz yedim mide bulnatısı ve karın ağrısından ölüyorum çok yemek yiyemem tatlı yiyemem hep midem bulanır yemek yapılırken mutfağa girmezdim hastalıktan gebersem nane limon dahi içmezdim ama hayat işte yaşarken bak ben nasıl biri oldum şimdi annem dalga geçiyo yaa sen benim otlarımı içmez bide üstüne ben içikçe dalga geçerdin dimi bak allah işte çokmu güldün bana diyo zorla kendini iç kuzum benşm eşim bile içiyo bak eşimin ayağının altında tavuk götü çıkmış ve o serpmiş birbirine şuan 6tane felan var acıdan kıvranıyo ama ilaç vercek uğraşcam bilmemne diye gitmiyo evlendik evleneli diş ağrısından geberiyo hemde 20'lik ama gitmiyo doktora adam sevmiyo hastane deyince geriliyo ama bak çocuk için iki aydır ottu ilaçtı hepsini ben demeden içiyo

tavuk götü ne leeeeeennnn yarıldım gülmekten o nedir öyleeee

tavuk götü ne leeeeeennnn yarıldım gülmekten o nedir öyleeee

çatlak niyazii ne gülüyon bilmiyomusun öyle bi hastalık var yazarkende belki bilmiyolardır diye aklıma geldiydi tüh kız nasır gibi sert bişey çıkıyo içinde siyah siyah sinir ucu gibi kökü oluyo onları ya tek tek çekip çıkarcan oyarak ve sürekli artar o kökler yada ilacı var daha doğrusu bantı onu yapıştırıp sonra kabuğunu koparıp jiletle kazıycan bastıkça acı verir ayağına ve serper sağa sola

ay kusura bakma gülüm yaaa ben bilmiyodum ilk kez duydum öyle bi hastalık ama şimdi netten baktım direk tavuk götü yazdım çıktı görsellerde et dikeniymiş. nasır bandı alsanızya yada nasır yakılarından alın ilaç kullanana kadar onlarla idare etsin yazık kız adamcağıza

of yaaa akşam oldu ben hala ne yemek yapsam bulamadım bide 5 de dışarı çıkmam lazım 5 e kadar ne yapılırkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…