- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.161
ay kusura bakma gülüm yaaa ben bilmiyodum ilk kez duydum öyle bi hastalık ama şimdi netten baktım direk tavuk götü yazdım çıktı görsellerde et dikeniymiş. nasır bandı alsanızya yada nasır yakılarından alın ilaç kullanana kadar onlarla idare etsin yazık kız adamcağıza
of yaaa akşam oldu ben hala ne yemek yapsam bulamadım bide 5 de dışarı çıkmam lazım 5 e kadar ne yapılırkiiiii
ne kusuru kız bizim burda hep öyle diyolar ne biliyim..
napıyım ay eşşek kadar adam alalım diyorum aldırmıyo gidelim doktora diyorum gitmiyo napcan elini ayağını bağlayıp zorla yapcak değilim ya hatta onun bandı olduğunuda o söyledi bana önceden annesimi ne kullanmış ama istemiyo acısını çeksin dursun napıyım kendi bilir
ben dün bulamadım ne yapcağımı patates yemeğiyle bulgur pilavı pişirdim yanınada ayran ve turşu koydum hatta ilk defa eşimle soğan yedik hayret ettim bize sende yapabilirsin illle et olcak derse patatesin ve bulgur pilavının içine kuşbaşı et koyarsın
ben melemn yapmayı düşünüyorum bugün için ama bizim melemen sadece soğan yumurta ve domatesten olusuyo eşim biber yemiyo bende yemeklerde kıyma sevmiyorum
hıı b*k eşitiz töbe töbe pis pis konuşturdun beni bak deşme kız yaramı bakiim
cimcime zamanın birinde annemle ben bi hocaya gitmiştik babam çok huzursuzluk çıkarıyodu hacı hoca büyü felanmı varki diye gidin dediler gittik bend aha sanırsam üniversite hazırlıkta felandım ben tabi kızıyorum anneme ne işimiz var hadi tamam büyü var dedi napcan sende çözdürmek içinmi büyü yaptrıcan felan diyorum neyse adam konuştu konuştu sonra bana döndü sen sevdiğin kişiyle evlenemiceksin mutlu olamıcaksın görücü usülüyle evlencen ve çok mutlu olcan dedi tabi hadi ordan be dedim ama malesef aklımdada hep soru işareti kaldı acabamı diye ama bak evlendim ve allaha çok şükür çok mutluyum gerçi adam haklı ben sevdiğim adamla değil hem sevdiğim hem aşık olduğum adamla görücü usulüyle evlendim:)))))
ben melemn yapmayı düşünüyorum bugün için ama bizim melemen sadece soğan yumurta ve domatesten olusuyo eşim biber yemiyo bende yemeklerde kıyma sevmiyorum
aaaa olabilir bak melemen yapayım bende. ben melemene kıyma koymam zaten siz koyuyomusunuz. benim melemenimde herbişey oluyo valla soğan sarımsak karabiber kırmızı biber yeşil biber yumurta domates hatta taze soğan yaprakları
annem kıymalı melemen yapardı bize yumurta yerine kıyma oluyo yani bizim eve biber girmiyo canım bazen çok canım isteyince yarım kilo alıyorum şu koyu yeşil şişman olan tatlılardan kızartıyorum sandviç yapıyorum bana iki hafta felan gidiyo karabiberide kendi tabağıma atabiliyorum eşim iğrenerek bakıyo ama ben atarken:) dur bak sarımsakta atıyım bir iki diş yeter dimi
bişi deme valla aklıma eve gidince yapcağım işler gelince zaten deli oluyorum ütü kaldı benim eteklerimle havlular var dün çamaşır yıkadım tekrar yine ütü çıktı evi temizlemem lazım pazara gidilcek üzerine arkadaşıma hediye almaya gitmem lazım ve banyo yapmak istiyorum haa bide yemek yapcam tabikisi uff uffff hangisinden başlasam ne yapsam acaba ütüyü en iyisi toplayım kaldırayım onlar sonrada yapılır eve gidiyim önce hediyeey bakıyım arkasından pazara gidiyim sonra evin en azından bi bölümünü temizleyim ve yemeğin malzemelrini doğrayıp hazırlayım en sonda banyo yapıyım nefes almaya mecalim kalırsaHaha :)) demedim bişi demedim
Gördün mü adam bilememiş :) boş işler dicem olmucak Allah bunlara inanmamızı saglıcak olaylar yaşatmasın inş
Bende melemen yapcam bibersiz sucuklu :)
midemin bulantısı geçmişşş.
canımı menemen çektirdiniz,pisler
hayır,benim menümde meLemen yok,meNemen varanlaşıldı akşama herkesin menüsünde melemen var
anlaşıldı akşama herkesin menüsünde melemen var
yok bebem öle düşünme.aralık topiğinde aldıkalrımı paylaşıyorum ya kuşumm bikere görmüşsün burda gizem ciciler almış biz ne zaman alcaz falan yazmışsın üzüldümmmmm sen öyle diyince pişman oldummm burda hiç paylaşamam.inş Allah'ın izniyle hepiniz tadıcak bu duyguyu sabır..
topikçe menemen yapmaya and içtik canım.banada söyleyin gidince yapılcak hemen pratik bişeyleerrrherifi dondurulmuş gıda manyağı yaptım
yok bebem öle düşünme.
o bunalımı da atlattım.
hatta bak bugün regl oldum,aman ne yapiiim diyorum.
giysileri yayınlaaaa,görmek istiyorum ya...
merak ittimmm.
valla yok artık problem.
kuzenim 3 aydır bebek istiyordu ve dün öğrendim ki 6 haftalık hamileymişş.
pek haz etmem kendisinden...
bunu bile atlattım.
senin bebişin cicişlerini yerim ben.resimleri burda da yayınla.bekliyorum bak.
topikçe menemen yapmaya and içtik canım.
yani hülya ile cimcim ballandıra ballandıra anlatınca ben de dayanamadım.
yaşasın topik kardeşliği didim.
benim menemen domates,biber ve yumurtadan ibaret.
sen etçil olduğundan kıyma ve soğan da eklersin dilersen.
ekmek bandıra bandıra yersiniz.
mis gibin.
kıyma koyarsın kıymalı menemen olur.akşam koyarım o zamann:)
ayy bende menemen yapıyım benimde domates biber yumurta tereyeğıı başka bişey olunca içinde o menemen olmuyokiii
ben et türevleri yemeyeli kaç ay oldu haberin varmı acebaaaaa?
anaaa dikkat ettimde evlendiiğimzden beri ben hiç menemen yapmamışım
kıyma koyarsın kıymalı menemen olur.
sucuk koyarsın sucuklu menemen olur şekerim.
vayyy bebiş sayesinde otçul oldun demek
aramıza hoş geldin yavyum...
ay yok almıyım adı bile kötü o dediklerininnn
inanmassıınn ben öğlen semizotu salatası yedim yoğurtlu
büyük lokma ye büyük konuşma demişler...
seni de bebiş yola getirdi demek.
böylece sebzelerin tadı ne kadar güzel anlarsın belkim.
semizotu salatasına bayılırımmm.
yarın pazardan alayım bare.
ben de amma maymun iştahlıyım.
ne duysam canım çekiyooo.
yoğurtlu muydu bare kısss gizooşş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?