- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.181
bişi deme valla aklıma eve gidince yapcağım işler gelince zaten deli oluyorum ütü kaldı benim eteklerimle havlular var dün çamaşır yıkadım tekrar yine ütü çıktı evi temizlemem lazım pazara gidilcek üzerine arkadaşıma hediye almaya gitmem lazım ve banyo yapmak istiyorum haa bide yemek yapcam tabikisi uff uffff hangisinden başlasam ne yapsam acaba ütüyü en iyisi toplayım kaldırayım onlar sonrada yapılır eve gidiyim önce hediyeey bakıyım arkasından pazara gidiyim sonra evin en azından bi bölümünü temizleyim ve yemeğin malzemelrini doğrayıp hazırlayım en sonda banyo yapıyım nefes almaya mecalim kalırsa
o işler tabiki boş işler şekerim allahım düşürmesin onlara gitmek içinde nefsimize bırakmasın bizi ne biliyim ben korkuyorum valla
sucuklu nasıl oluyo kız ama dur sucuğumla pizza yapcam az kalmış dışardanda sucuk almıyoruz ben yımırtalı yapıyım
hayır,benim menümde meLemen yok,meNemen var
edebiyatçıyım ya burnumu sokmazsam olmazzzzzzz.
iyileşmişim kızz bak pisliğim üstümde.
kum dökmek zor oluyormuş tatlım.cok belım sırtım agrıyor ya aglıcam utanmasam oturacak sekıl bulamıorum kendıme
daha once kum doken varmı bu bebısten mı kumdan mı bılemedım ya
nevrım donuyor arada
kum dökmek zor oluyormuş tatlım.
eşimde döküyor arada bir.
ağrısı oluyor epey.
çooookk su içince rahatlıyor haberin olsun.
elinde pet şişeyle dolaşıyor.
sen de susuz kalma sakın.
günde 3 lt içmeye bak.
Ben doktummmmm...ciook fenaaaaaa.
gunduz 12 de basladi gece 12 ye kadar..agriii.dogum sancisina benzerrr..
serum yedimm acilde gozl alrinda kaldim saatlerce....
hayır,benim menümde meLemen yok,meNemen var
edebiyatçıyım ya burnumu sokmazsam olmazzzzzzz.
iyileşmişim kızz bak pisliğim üstümde.
aralık topiğinde aldıkalrımı paylaşıyorum ya kuşumm bikere görmüşsün burda gizem ciciler almış biz ne zaman alcaz falan yazmışsın üzüldümmmmm sen öyle diyince pişman oldummm burda hiç paylaşamam.inş Allah'ın izniyle hepiniz tadıcak bu duyguyu sabır..
büyük lokma ye büyük konuşma demişler...
seni de bebiş yola getirdi demek.
böylece sebzelerin tadı ne kadar güzel anlarsın belkim.
semizotu salatasına bayılırımmm.
yarın pazardan alayım bare.
ben de amma maymun iştahlıyım.
ne duysam canım çekiyooo.
yoğurtlu muydu bare kısss gizooşş?
dur kız yarın kı menuye gecme pızza da yarın kı menu olur artık
bugun bı yıyek menemenlerımızıaksam topıkcen menemen yapıp resımmı koyak ne hahaha
utu dedınde aklıma ardıyeye tıkıstırdıgım ıkı spet geldı acep akıbetlerı ne oldu kendı kendılerıne erıdıler mı orada
yoksa gıttıkce dag mı oldular
ya ben toz alıorum aksama evde toz hele ıkı gun sonra gorsen ucaydır toz alınmamıs gıbı ay hangısı yapıor anlamadım avıze degısıtrıdım tuylu muyluydu battanıye yatak ortusu degıstık yok anam hala tuylu evım ya
sızlerdede oluyor mu
kız bız melemen yapak sen menemen
ben denedim canım hatta onları yok sayıp unutmuşum bide güzelce ama malesef kapıyı açtığımda oradan el salladılar bana adamın giyecek pantolonu gömleği kalmamış ciddi ciddi çok şükür bitti sayılır ama bende bittim kaç gündür sana tavsiye biriktirme çok zor oluyo valla ama zaten seninkilerde birikmiş birikeceği kadar
yaa benım sabuna alerjım var bu sebeple don goynek corap pıke carsaf yanı makınaya gıren cıkan hersey utulenıyor
bu yuzden de her hafta sonu fıx ıkı sepet utu cıkıor arada gereklılerı utuleyıp hıc ıkı sepet altına dusurmemeye özen göstererek tutuyorum ardıye de 3 4 haftadır
kız demekkı ardıyeye gırmesem bana el kol sallayamıcaklar eyı bıraz da ole deneyelım
sıcaktada ne basıor ya bırak utu zaten zor oturuyorum evde bıde buhar basan bır aletle hasır nesır olmak hıc cazıp degıl yerıne buzdolabı kapagı acık sekılde dolap karıstırabılırım
sen hiç girme ozaman o ardiyeye nasılsa iyice dolunca kapısı kendiliğinden açılıp el sallar sana sen ozamanı bekle en iyisi hem ozaman belki kışta gelir havalar soğur:))
dün eşim gelmiş bu oda niye bukadr sıcak bugün yoksa banamı öyle geliyo diyo dedim saatlerdir ütü yapıyorum ondan hıı diyo bişey demiyo biliyo bişey dese isyan bayraklarını çekcem
bu aradaaaa pasaportlarımız geldiiiii:))))
Merhaba Kizlar,
Dun bilgisayar kitlendi sonrada giremedim bir daha evede gec gidince okuyamadim gecmisi okuyum derken uyumusum.
Bugunde cok yogun isler yine, ne var ne yok bakalim ins herkes iyidir..
eskıden esım arada kendı esyalarını olsada utulerdı sımdı tık yok
anlasılan senınkındede tık yok
vıze ıslemlerı asıl surec ya
bız de pasaportu 1 haftada cıkartmıstık
hadı bakalım kolay gelsın sıze
nerdeee yalvar yakar anca havluları felan ütületebiliyorum oda ayda yılda bir amaaan boşver yapmayıver deyiveriyor
canım allaha şükür vize işi yok gri pasaport aldık eşim avrupa birliğinin ve milli eğitimin ortak projesinde gittiği için gri pasaport vizeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?