HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

dur kız yarın kı menuye gecme pızza da yarın kı menu olur artık
bugun bı yıyek menemenlerımızı aksam topıkcen menemen yapıp resımmı koyak ne hahaha

utu dedınde aklıma ardıyeye tıkıstırdıgım ıkı spet geldı acep akıbetlerı ne oldu kendı kendılerıne erıdıler mı orada
yoksa gıttıkce dag mı oldular
ya ben toz alıorum aksama evde toz hele ıkı gun sonra gorsen ucaydır toz alınmamıs gıbı ay hangısı yapıor anlamadım avıze degısıtrıdım tuylu muyluydu battanıye yatak ortusu degıstık yok anam hala tuylu evım ya
sızlerdede oluyor mu

hayır,benim menümde meLemen yok,meNemen var
edebiyatçıyım ya burnumu sokmazsam olmazzzzzzz.
iyileşmişim kızz bak pisliğim üstümde.

kız bız melemen yapak sen menemen

cok belım sırtım agrıyor ya aglıcam utanmasam oturacak sekıl bulamıorum kendıme
daha once kum doken varmı bu bebısten mı kumdan mı bılemedım ya
nevrım donuyor arada

cok belım sırtım agrıyor ya aglıcam utanmasam oturacak sekıl bulamıorum kendıme
daha once kum doken varmı bu bebısten mı kumdan mı bılemedım ya
nevrım donuyor arada
kum dökmek zor oluyormuş tatlım.
eşimde döküyor arada bir.
ağrısı oluyor epey.
çooookk su içince rahatlıyor haberin olsun.
elinde pet şişeyle dolaşıyor.
sen de susuz kalma sakın.
günde 3 lt içmeye bak.

tam olarak günde 3 ltre su ıcıyorum salı gununden berı onceden 2 ltre ıdı sımdı 3 e cıkardım ama ama nasıl gecıcek bu ya

Ben doktummmmm...ciook fenaaaaaa.

gunduz 12 de basladi gece 12 ye kadar..agriii.dogum sancisina benzerrr..

serum yedimm acilde gozl alrinda kaldim saatlerce....

Ben doktummmmm...ciook fenaaaaaa.

gunduz 12 de basladi gece 12 ye kadar..agriii.dogum sancisina benzerrr..

serum yedimm acilde gozl alrinda kaldim saatlerce....

bana pazartesı kum var dedı bı antıbıyotk verdı bı kac gundur arada bıraz agrıyordu ama bugun baya agrım var
acaba dokmeye mı basladım dıye dusundum
dusunce bıtcekmı bı kac saatlık bı ıkı gunluk bısı mı kı
ayy bebısım annacıgım hasta daha kendıne bakamıyor dıcek

hayır,benim menümde meLemen yok,meNemen var
edebiyatçıyım ya burnumu sokmazsam olmazzzzzzz.
iyileşmişim kızz bak pisliğim üstümde.

aman ne farkeder ha melemen ha menemen ikiside bizim topikçe akşam yapacağımız yemeğin adı

paylaş kız bize bakma sen gilir giderliyiz biz sen paylaş bizde bakalım

ayy benimde canım çekti ki semiz otunu sevmem gidiyimde pazardan alıyım ebda geçendede muhabbeti geçmişti ya hamişlerin yerine biz aşeriyoruz ne kadann fedakarız bak görüyomusun

ben denedim canım hatta onları yok sayıp unutmuşum bide güzelce ama malesef kapıyı açtığımda oradan el salladılar bana adamın giyecek pantolonu gömleği kalmamış ciddi ciddi çok şükür bitti sayılır ama bende bittim kaç gündür sana tavsiye biriktirme çok zor oluyo valla ama zaten seninkilerde birikmiş birikeceği kadar

yaa benım sabuna alerjım var bu sebeple don goynek corap pıke carsaf yanı makınaya gıren cıkan hersey utulenıyor
bu yuzden de her hafta sonu fıx ıkı sepet utu cıkıor arada gereklılerı utuleyıp hıc ıkı sepet altına dusurmemeye özen göstererek tutuyorum ardıye de 3 4 haftadır
kız demekkı ardıyeye gırmesem bana el kol sallayamıcaklar eyı bıraz da ole deneyelım

sıcaktada ne basıor ya bırak utu zaten zor oturuyorum evde bıde buhar basan bır aletle hasır nesır olmak hıc cazıp degıl yerıne buzdolabı kapagı acık sekılde dolap karıstırabılırım

sen hiç girme ozaman o ardiyeye nasılsa iyice dolunca kapısı kendiliğinden açılıp el sallar sana sen ozamanı bekle en iyisi hem ozaman belki kışta gelir havalar soğur:))
dün eşim gelmiş bu oda niye bukadr sıcak bugün yoksa banamı öyle geliyo diyo dedim saatlerdir ütü yapıyorum ondan hıı diyo bişey demiyo biliyo bişey dese isyan bayraklarını çekcem

eskıden esım arada kendı esyalarını olsada utulerdı sımdı tık yok
anlasılan senınkındede tık yok

bu aradaaaa pasaportlarımız geldiiiii:))))

vıze ıslemlerı asıl surec ya
bız de pasaportu 1 haftada cıkartmıstık
hadı bakalım kolay gelsın sıze

Merhaba Kizlar,

Dun bilgisayar kitlendi sonrada giremedim bir daha evede gec gidince okuyamadim gecmisi okuyum derken uyumusum.
Bugunde cok yogun isler yine, ne var ne yok bakalim ins herkes iyidir..

nerdeee yalvar yakar anca havluları felan ütületebiliyorum oda ayda yılda bir amaaan boşver yapmayıver deyiveriyor

canım allaha şükür vize işi yok gri pasaport aldık eşim avrupa birliğinin ve milli eğitimin ortak projesinde gittiği için gri pasaport vizeye gerek yok

Süpermiş bizede yapsın kıyak haha :) her seyahat bir kabus :)

Kizlar herkese gunaydin mutlu sabahlar ve hayirli cumalar diliyorum ya kizlar benim bu ay da ne adet ne hamilelik belirtisi var sanirim bu ayda yok ( hani birinden biri olsa ona gore yon cizerim kafamda ama yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…