HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar herkese gunaydin mutlu sabahlar ve hayirli cumalar diliyorum ya kizlar benim bu ay da ne adet ne hamilelik belirtisi var sanirim bu ayda yok ( hani birinden biri olsa ona gore yon cizerim kafamda ama yok..

sorma benimde aynı hiçbişey yok arada belime ağrı giriyo adet ağrısı gibi ama bu ay en baştan beri var o ağrı işin garibi ne zaman adet olcağımıdı bilmiyorum en geç haftaya cumartesi sanırsam bu ay bende de yok sanırım zaten bu ay en baştan beri ümidim yoktu olsaydı göğüslerim felan ağrırdı milletin ufakta olsa bi belirti çıkıyo ya göğüs ağrısı ya yerleşme kanaması ya başka bişey ama birinden biri çıkıyo bende hiiiç bişey yok ateşimde çok sakin bende çok sakinim vücudumda çok sakin bu ay

kız daha erken eger bır haftan var ıse sımdıden belırtı bekleme 4 - 5 gun kala olur belkı belırtı
hem anlamıorsun kı o belırtı aslında hamıslık mı dıe
sadece sankı bı terslık var belım agrıo bı garıbım dıorsun yanı

bence yerlesme kanaması olmasın ben olsa kesın korkardım :)

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim?
Dun aksam bizim sirket yemegi vardi uff eve gec git, kozalagin gonlunu yap saat 2 gibi yattik sabah 5.30 kalk uff allahtan bgn cuma yarin bol bol uyurum..

valla canım bugün sat'ın 26. günündeyim işte 15 yada 17. gün yumurtladım ama adet olcam bence öyle hissediyorum ayy bencede olmasın yherleşme kanaması zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklenirim

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim?
Dun aksam bizim sirket yemegi vardi uff eve gec git, kozalagin gonlunu yap saat 2 gibi yattik sabah 5.30 kalk uff allahtan bgn cuma yarin bol bol uyurum..

iyi valla senin kozalak eve geç egldiğinde senin gönlünü yapmaya uğraşıyomu üstelik seninki zevki bişey değil iş yemeği
kızdım bak neyse canım yarın bol bol dinlen yorma kendini zaten azıcık kaldı anneciğine gitmene dayan

Sorma hayatim, ben yemek fasli bitti biraz daha oturup 10 gibi ciktim 12'de anca evdeydim otobuslerle oda bahcede icmis babasiyla fln, bir suru yalakaliklar yok aksam ne guzel ruzgar cikmis bizde esmeliymisiz yok simsek cakarkenkinden daha cok parliyormusum abuk subuk guldurdu beni kiyamadim :)
Ama valla zor duruyom gozlerim kapaniyor..
Evet bugun cuma hafta sonu biraz camasir ev temizligi bavul toplarim hemen iki don bir sort yeter, Tr gelince aliriz cicislerimizi. Para degistir fln derken gecer sonra pazartesi yine is bir guncuk, Sali Allah'i izniyle ordayim cok sukur :))

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim?

ay valla helal sana guzelım benım ıcın 3 saatlık uyku ıle kalkıp ıse gıtmek neredeyse ımkansız ertesı gun kesın dagılırım
8 saatlık uyku ıle off puff dıyerek kalkıyorum

valla canım bugün sat'ın 26. günündeyim işte 15 yada 17. gün yumurtladım ama adet olcam bence öyle hissediyorum ayy bencede olmasın yherleşme kanaması zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklenirim

hım evrene guzel mesaj yollayalım secret yap kıss
17 gun yumurtlasan +14 gun desek 31. gun bat sayılır ve daha 5 gunun var
dur dur pazartesı sabah ılk ıdrarla olmadı bı teste ıseyıverırsın :)

ohh valla sana sımdı zaman su gıbı gecer kız bıtsın gunler de sen gel ıstanbula
ay haftaya cumartesıde gorusuyoruz ınsallah

Canim 8 den ri isteyim bir ise elimi surmedim henuz
ikinci kahvaltimi yapiyorum kiraz aldim :) onlari yiyorum bakalim aksam nasil olcak bir yandanda calismaya baslamam lazim, zaten bir baslasam gerisi gelcekte..

Evet zaman su gibi geciyor ama ins TR gelince durulur biraz orda daha hizli bitiyor ..
Kimler kimler geliyor bulusmaya bakalim, Eminonunde mi bulusuyoruz son karar?
Sabah kahvaltisina gidelim soyle balli zeytinli, ohh zeytin olsada yesek..

günaydın kızlar.
şu hayırlı mübarek gün hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamilelik.
sabah gözümü açar açmaz hamilelik haberini aldım arkadasımın
çok sevindim ama içimde buruldu biraz.
ondada tiroid vardı ilaç tedavisi görüyodu olamaz diyodu henüz tedavisi bitmeden istemiyodu ama 2 aydır korunmuyodu nasıl olsa olmaz diye.
kaç gündür adet olmadım diye arardı konuşurduk şimdi teyze oluyosun diye aradı çok sevindim.... içim buruldu bende olabilecekmiyim diye.
inşallah rabbim bu ay bizimde yüzümüze güler

canım merve sen ben varız heyecanlıda belkı gelebılırım demıstı ama henuz netlesmedı sanırım
merve ıle konusalım onada uyar ıse kahvaltı bana uyar
ama emınonunde cok yer bılmıyorum ben ama buluruz yeterkı ısteyelım :) yada galatada otururuz mıs gıbı denız kokusu ıle bırlıkte

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim?

işlerine gelince her türlü yalakalığı iyi becerirler alacaklarını alırlar sonra döner götlerini uyurlar hepsinde aynı atktik yaa
akşam benimkininde arkadaşları oturmaya çağırmış geç çıkıyosun gidemeyiz felan dedim arkadaşı aramış ısrar etmiş bide şehir dışından başka arkadaşlarıda gelmiş gidelim dedi bende çok yorgunum sen gitsen olmazmı dedim gönderdim arkadaşlarının hepsinin çocuğu var hatta bazılarının iki tane bi taneside yeni hamile şimdi yokmu hamilelik bilmemne diye sorcaklar üzülcem yine diye gitmek istemedim yabi kozalağada söyleyemedim söylesem bi sürü kızar amaan sende der iyice sinirlerimi bozar bunu temizlik yaptım diye bahane ettim
yaa ne heyecanlısındır sen şimdi bak düşününce bende heyecanlandım bende yarın ankaraya gidiyorum üniversiteden ev arkadaşımın düğüne gitcem bütün ev arkadaşlarımı görcem :))

Gizos geliyormu bisi demedi mi ?
Bende eminonunde bir bilmiyorum , dedigin gibi yapariz yada sultanahmet'e yuruz bir suru yer var orda :)

Canim Allah'in izniyle gelcek bebis ins, sen uzme kendini yeter ..

Olsun canim uzulme oyule seylere gitseydim hamislere surtuseydin azcik, bak ben bizim ofiseki hamislere surtundum :))
Allah ne zaman hayirliysa o zaman veriri ins bebislerinizi, ustune dustukce dahada zorlasiyor hemde sen kendini yiipratiyorsun. Seninde tatilin geliyor gez eglen dinlen hic ummadigin anda gelcek bebis annesi..

Ohh dugunede gidiyormussun ne guzel eski arkadaslarla bulusmak bazen iyi geliyor, kim nerde napiyor herkesin baska hayati olmus.. Iyi Eglenceler canim..

inşş bizde o haberi vercez sevdiklerimize canım sevmediklerimizdende nazar değmesinler diye saklıcaz inş o zaman yakın bi zamandır

yoook 29yada en erken 28inden önce işemem tuvaletten başka hiç biyere artık yüzüm felan yok negatifi görüpte moralim bosulup saklamaya çalışıp beceremeyip eşime negatif demeye cumartesiye kadar adet olmazsam yola çıkmadan önce bi kan veririm gider ayak deldiririm kendimi öyle giderim

yaa çok kötüsünüz yaa gidin başka topik açın başlığada istanbulda olmayanların canını çektirmemek için burada toplanıyoruz yaparsınız:))))
kız yerken kirazların içinee bak kurt felan olmasın

Canim Allah'in izniyle gelcek bebis ins, sen uzme kendini yeter ..

canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.

inşş bizde o haberi vercez sevdiklerimize canım sevmediklerimizdende nazar değmesinler diye saklıcaz inş o zaman yakın bi zamandır

bu sefer akıllandım zaten gülüm kalp atışını duyana kadar siz hariç kimseye söylemicem bide ablama söylerim bide kocama söylerim

ay şimdi kalkıp oturdukça farkettimde benim belim ağrıyo yaa adet ağrısı gibi eğil ama dün evi süpürmüştüm ondanmı olduki sanki bi ağırlık var gibi belimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…