HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anam silik çizgi kızzz

ama coook hayalet :S
bıde ben onu kocamın lafıyla dun sbah yaptım dıordum ya gaza geldım dıe ama sabah o ılk kırmızı oluyor ya testler o ara bekledım bısı cıkmadı sonra bıraktım ıse gıttım eve gelınce gordum bozukta olabılır
emın olamıorum :S

CANIM erkandan sanırım ben pek net goremıyorum ama silik çizgi var sanki sen çıplak gozle ne gördünnn

canım ben dun sabah yaptım hanı ılk kırmızı oluyor ıdrardan sonra beyaz oluyor ya ekran o sure kadar bekledım negatıf dedım cıktım aksam baktım vardı ole sılık gıbı bır cızgı ama belkı bozuldu belkıde varda sılık cıktı bılemıyorum :S

ne kadar süre sonra belirdi o hayalet ordaa

canım ben dun sabah yaptım hanı ılk kırmızı oluyor ıdrardan sonra beyaz oluyor ya ekran o sure kadar bekledım negatıf dedım cıktım aksam baktım vardı ole sılık gıbı bır cızgı vardı ne kadar surede cıktı o hayalet bılmıorum

kızlar nil erkoçlar dizilerde oynayan kız ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü bizde yapalımmı en azından bu stresten kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…