- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.221
senin bat ne zaman
canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.
eşin niye seninle gelmedi yemeğe ayıptır sorması?Sorma hayatim, ben yemek fasli bitti biraz daha oturup 10 gibi ciktim 12'de anca evdeydim otobuslerle oda bahcede icmis babasiyla fln, bir suru yalakaliklar yok aksam ne guzel ruzgar cikmis bizde esmeliymisiz yok simsek cakarkenkinden daha cok parliyormusum abuk subuk guldurdu beni kiyamadim :)
Ama valla zor duruyom gozlerim kapaniyor..
Evet bugun cuma hafta sonu biraz camasir ev temizligi bavul toplarim hemen iki don bir sort yeter, Tr gelince aliriz cicislerimizi. Para degistir fln derken gecer sonra pazartesi yine is bir guncuk, Sali Allah'i izniyle ordayim cok sukur :))
canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.
bend ebilmiyorum canım sabah özserede dedim bugün sat'ın 26. günü geçen ay 31.gün adet oldum yani geçen aya göre hesaplarsam çarşamba adet olmalıyım
bence ara sor doktora canım gerçi bakmadan bilebilirmi bilmiyorum ama sen yinede sor için rahat etsin bana sorarsan
eşin niye seninle gelmedi yemeğe ayıptır sorması?
ya da en azından çıkışta almaya gelseydiruhsuz adam
Hayatim normal sizlamasi acele etme biran once olsun diye sen bir sagligina kavus.. Normalde bile zaman zaman zorlamadan tahris olur insan senin yarayi yeni yaktilar aman dikkat asil sen lazimsin..
sorma benimde aynı hiçbişey yok arada belime ağrı giriyo adet ağrısı gibi ama bu ay en baştan beri var o ağrı işin garibi ne zaman adet olcağımıdı bilmiyorum en geç haftaya cumartesi sanırsam bu ay bende de yok sanırım zaten bu ay en baştan beri ümidim yoktu olsaydı göğüslerim felan ağrırdı milletin ufakta olsa bi belirti çıkıyo ya göğüs ağrısı ya yerleşme kanaması ya başka bişey ama birinden biri çıkıyo bende hiiiç bişey yok ateşimde çok sakin bende çok sakinim vücudumda çok sakin bu ay
canım,bildiğim sızlamaması gerek.canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.
o ne biçim iş yaa??ohhh herkes kendi hayatını yaşıyor yani.Canim almaya da geliyim mi dedi yarim agizla bisikletten donunce gelirim bende dedim bosver o zaman. Burda herkes bekar anacim kimse esi kizarkadasi fln gelmiyorki yemeklere ondan cagirmadim bende , oda yanliz gider bir noel yemekleri esli olur olursa o kadar..
canım merve sen ben varız heyecanlıda belkı gelebılırım demıstı ama henuz netlesmedı sanırım
merve ıle konusalım onada uyar ıse kahvaltı bana uyar
ama emınonunde cok yer bılmıyorum ben ama buluruz yeterkı ısteyelım :) yada galatada otururuz mıs gıbı denız kokusu ıle bırlıkte
ya canım sen zaten yazmışsın.görmemişim.hamilelik belirtilerin varmı
göğüslerde damarlanma idrarda tortulanma falan
bel ağrısı hamilelik belirtiside olabilir
ümitlendirmek istemem ama akıntıda artıyo hamiellikte
geçen gittiğimde kanama yoksa sorun yok demişti. zaten yaranın tamamen iyileşmesi 2 ayı buluyo bu srede sızlama olur dedi ama ben ilişkiden korkuyorum sızlama olacak diye çünkü çok fena sızlıyo mübarek
ya canım sen zaten yazmışsın.görmemişim.
kanama yoksa problem yok demiş.
öyleyse sorun yok demek ki..
sızlama da olur demiş.normal dimek ki her şey.
senin gözün korkmuş biraz,biraz da sızı olunca...
geçecek tatlım sabırrr.
dünyanın en güzel mesleği annelik olsa gerekbebeğimi kucağıma alıp kokladığım gün emzirdiğim an bütün dertlerimin geçeceğini biliyorum ama ona şimdiden kafadan en az bi 9 ay var
bend ebilmiyorum canım sabah özserede dedim bugün sat'ın 26. günü geçen ay 31.gün adet oldum yani geçen aya göre hesaplarsam çarşamba adet olmalıyım
dünyanın en güzel mesleği annelik olsa gerek
işlerine gelince her türlü yalakalığı iyi becerirler alacaklarını alırlar sonra döner götlerini uyurlar hepsinde aynı atktik yaa
akşam benimkininde arkadaşları oturmaya çağırmış geç çıkıyosun gidemeyiz felan dedim arkadaşı aramış ısrar etmiş bide şehir dışından başka arkadaşlarıda gelmiş gidelim dedi bende çok yorgunum sen gitsen olmazmı dedim gönderdim arkadaşlarının hepsinin çocuğu var hatta bazılarının iki tane bi taneside yeni hamile şimdi yokmu hamilelik bilmemne diye sorcaklar üzülcem yine diye gitmek istemedim yabi kozalağada söyleyemedim söylesem bi sürü kızar amaan sende der iyice sinirlerimi bozar bunu temizlik yaptım diye bahane ettim
yaa ne heyecanlısındır sen şimdi bak düşününce bende heyecanlandım bende yarın ankaraya gidiyorum üniversiteden ev arkadaşımın düğüne gitcem bütün ev arkadaşlarımı görcem :))
Gizos geliyormu bisi demedi mi ?
Bende eminonunde bir bilmiyorum , dedigin gibi yapariz yada sultanahmet'e yuruz bir suru yer var orda :)
benim niye minik faremmmmmmmmm yoookkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?