HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.

bence ara sor doktora canım gerçi bakmadan bilebilirmi bilmiyorum ama sen yinede sor için rahat etsin bana sorarsan

eşin niye seninle gelmedi yemeğe ayıptır sorması?
ya da en azından çıkışta almaya gelseydiruhsuz adam

canım inşallah gelecek ama şu var benim yaram çok sızlıyo yaaa ilişkiden korkuyorum artık yine ağrı olacak diye. bu yüzdende yapamıyorum hemen olsun bitsin diye bakıyorum doktoruda aramadım ama arasammıki.

Hayatim normal sizlamasi acele etme biran once olsun diye sen bir sagligina kavus.. Normalde bile zaman zaman zorlamadan tahris olur insan senin yarayi yeni yaktilar aman dikkat asil sen lazimsin..

bend ebilmiyorum canım sabah özserede dedim bugün sat'ın 26. günü geçen ay 31.gün adet oldum yani geçen aya göre hesaplarsam çarşamba adet olmalıyım

hamilelik belirtilerin varmı
göğüslerde damarlanma idrarda tortulanma falan
bel ağrısı hamilelik belirtiside olabilir
ümitlendirmek istemem ama akıntıda artıyo hamiellikte

bence ara sor doktora canım gerçi bakmadan bilebilirmi bilmiyorum ama sen yinede sor için rahat etsin bana sorarsan

geçen gittiğimde kanama yoksa sorun yok demişti. zaten yaranın tamamen iyileşmesi 2 ayı buluyo bu srede sızlama olur dedi ama ben ilişkiden korkuyorum sızlama olacak diye çünkü çok fena sızlıyo mübarek

eşin niye seninle gelmedi yemeğe ayıptır sorması?
ya da en azından çıkışta almaya gelseydiruhsuz adam

Canim almaya da geliyim mi dedi yarim agizla bisikletten donunce gelirim bende dedim bosver o zaman. Burda herkes bekar anacim kimse esi kizarkadasi fln gelmiyorki yemeklere ondan cagirmadim bende , oda yanliz gider bir noel yemekleri esli olur olursa o kadar..

Son düzenleme:
Hayatim normal sizlamasi acele etme biran once olsun diye sen bir sagligina kavus.. Normalde bile zaman zaman zorlamadan tahris olur insan senin yarayi yeni yaktilar aman dikkat asil sen lazimsin..

bakalım temmuzda tekrar gittiğimde duruma göre yakılma işlemi tekrarlanabilirmiş inşallah gerek kalmaz tatile gitmeden doktora gideceğim bide yakılması gerekirse tatil burnumdan gelir ne denize girebilirim ne havuza bide ilişkide yasak olacak benim adam beni yunanistanda bırakır gelir heralde

aynen öyle canım sorma geçen aylarda psikolıjik bile olsa oluyordu belirtiler göğüslerim ağrırdı galiba belirti derken pat adet oluyordum ama bu sefer ne bel ağrısı ne göğüs ne yerleşme hiç bişe yok içimde bi umudum var ama yinede ümitsiz davranmak istemiyorum :) benim adetimin 23. Günü bugün son adetime bakarsak pazar günü olmam lazım eskilere göre bakacak olursak haftaya cuma onu bile kestiremiyorum kafam çok karışık..

canım,bildiğim sızlamaması gerek.
şimdi moral bozmak da istemiyorum ;ama sızlama yaranın geçmediğini gösteriyor olabilir.
yalnız seninki psikolojik bir sızlama da olabilir.
çok şey geçti başından,onun korkusuyla yanlış algılıyor olabilirsin.
ama bence doktora mutlaka tekrar görün derim.
tedbiri elden bırakmamak gerek.
süreç daha fazla uzamasın.

o ne biçim iş yaa??ohhh herkes kendi hayatını yaşıyor yani.
Tr nin gözünü seveyim.
bazen özgür olmak da lazım ama her zaman olmaz kineee.
sen alıştıysan sorun yok tatlım.
ama gene de en azından hamiş olduğun için almaya gelmesi gerekirdi.
nezaket diye bişi var di mi?
Allah sana sabır versin bebem.
senin kozalak da ailesi de insanı sinir eder.
yani kusura bakma ama ben sinir oluyorum teeee buralardan.

kızlar benm netleşir aslında da eşim izne çıkıyor ya bi plan gezme filan koyarsa ben kk da arkadaşlarla buluşuyorum deyince ner der bilemiyorum :) onun için biraz beklemek istedim gelirsem size yazacağım zaten sultanahmet galata eminönü en sevdiğim yerlerden..

ya canım sen zaten yazmışsın.görmemişim.
kanama yoksa problem yok demiş.
öyleyse sorun yok demek ki..
sızlama da olur demiş.normal dimek ki her şey.
senin gözün korkmuş biraz,biraz da sızı olunca...
geçecek tatlım sabırrr.

bebeğimi kucağıma alıp kokladığım gün emzirdiğim an bütün dertlerimin geçeceğini biliyorum ama ona şimdiden kafadan en az bi 9 ay var

bend ebilmiyorum canım sabah özserede dedim bugün sat'ın 26. günü geçen ay 31.gün adet oldum yani geçen aya göre hesaplarsam çarşamba adet olmalıyım

canım bide ben martta 31, gün adet oldum nisanda 29. gün oldum mayısta 25. gün oldum bu ayki adetime ortalama bi gün çıkarma için 31+29+25 yapıp 3 e böldüm ve 28 çıktı yani bu ayki adetimin 28. gün olacağımı düşüneyim bari o zaman çarşamba günü olmam lazım galiba ayyyyyyy bilemedim ki yaa

ohh gezın gezın hafta sonu bende evde sıcakta temızlık yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…