HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay yok
valla ben menopoza giriyorum
yahu nedir bu sıcak
oturduğum yerden boncuk boncuk ter çıkarıyorum yaaa
sanki saunadayım
kapı cam kapalı perdeler kapalı yok üstümde askılı elbise var sırtım sırılsıklam oldu ben ömrümde böyle terlemedim yaaaahamile kalamıcam bu ayda anlaşıldı. millet hamile kalınca üşür ben terliyorum

kız deldırmeden oranı bruanı once ıse yınede :) ole deldırme hemen kendını :)

kıskanma yavrum planladıkya sonra kı sene senn yanındayız
sen bu rada cık gel bızımde basımız ustunde yerın avr

canım inşallah gelir bebişin belirtiler aynı olmuyor herkeste terlemede yazıyor kimilerinin belirtisinde belki senin ki öyle olur :) benimde ayaklarım üşüyor mesela yaz günü uyurken üstüme pike alıyorum ayaklarım dışarıda kalınca üşüyor evde gezerkende üşüyor acayip yani bu sıcakta..

canım sen sor bence yinede normalde sızı oluyo ama ilişki sırasında daha çok oluyo bir sonraki muayeneye kadar bekleyimmi ilişki için diye
canım göğüslerime bakmadım idrarımada bakamdım eve gidince tuvalete girince bakıyım akıntıya gelince geçen ayda artmıştı akıntım losyon gibi krem gibi felandı o yüzden o belirtiyi eliyoruz göğüs ağrısıda hafif hafif var ama normalde adet olcağımdada oluyor o sebepten o belirtiyide eledik

kız niye gelme diyosun bende çok alındım darıldım yarım ağızla dedi aman gelmesin dedim aman yorulmasın dedim ama kimse farketmedi benim iyi niyetimi boşver bisiklet turuna gidebiliyoda seni almaya niye gelmiyo sanki çok ağır bi iş yapmış seni almaya gelmeyipte babasıyla içmiş boşver iki canınla ne diye gecenin yarısı otobüslerde sürünüyosun gelsin alsın seni bidaha yapma sakın

senin gibi hatunu bırakıp geliceğinimi düşünüyosun hemde senin kıskanç kocan duyda inanma inş gerek kalmaz gönlünü ferah tut

hee bende ayaklarımı örtmeden uyuyamam ama başka yer hep açıkta
bende evdeyim işte bi terliyorum bi soğuyorum hormonlar kolbastı oynuyo

aynada kendimden korkuyorum adam ne yapsın
çok bakımsızım p.tesi gidip saçımı boyatayım bari. koca kıskanç olmasına kıskanç ama bu ara saldım kendimi iyice adam kıskanılacak birini bulamıcak yakında

matematik dehası olup çıkacaz bu gidişle bende yazıyım bari martta 34. gün nisanda 29. gün mayısta 31. gün adet oldum benim ortalamamdaaaa 31.3 çıkıyo:))) sen en uzun olanı baz al canım yani perşembe adet olacakmışın gibi hesapla bence

ohh gezın gezın hafta sonu bende evde sıcakta temızlık yapım
yapma sende kapıyı kapatıver işlerin üzerine hatta bide kitle kapıyı çık gez dolaş alışveriş yap:)) hem hanımefendi seninde eşinle boyyy boooy fotolarını görüyoruz face'de sende sürekli gezmelerdesin:)))

banane banane deldircem işte deldircem hem bu sefer paralı deldircem beni delin size üzerine para vercem dicem:)))
hem kıskanırım alalalalala ben busenede görüşmek istiyorum napcaz şimdi toplaşın gelin konyaya:))

ay şimdi kalkıp oturdukça farkettimde benim belim ağrıyo yaa adet ağrısı gibi eğil ama dün evi süpürmüştüm ondanmı olduki sanki bi ağırlık var gibi belimde

kız bı ıdrarına baksana tortu var mı?

hahayt sende yakısıklı bı yunanlı bulursun catlasın o yansın enayılıgıne senı bırakırsa

bence 25. gunu baz alma cunku normal gıbı gorunen 31-28 gunler daha makul bence hem erken bekleme o zaman ınsan daha cok uzuluor

sen nerede olacaksın canım ne tarafta

kocan sana gönül gözüyle bakıyo kızııııımmm sen kendinden korkabilirsin ama kocan seni allah bilir nasıl görüyo hele bide şu aralar adamın istediğinide vermiyosun versende kırk nazla veriyosun şu aralar çok başka görüyodur seni

hahayt sende yakısıklı bı yunanlı bulursun catlasın o yansın enayılıgıne senı bırakırsa

yabancı damat filminin kk versiyonunu çekeriz ayyyy allah korusun kocamla mezara değil cennete kadar inşallah

valla nasıl görüyodur bilmem bu akşamdan itibaren startı veriyoruz bakalım bele yastık yarım saat yatak tutup silkelemek falan herşey hazır

daha biraz önce tuvalete gittim ay şimdi abdestimde var namazımı kılıyımda çay su ne bulursam içiyim öyle gidiyim bardağa işeyim bak tuvaletten başka yeer işemem dedim yine işettirceniz bardağa:)))

türk kahvesi benim çok çabuk getiriyo çişimi bi dene sende

annemlerın gelme durumu var cumartesı ısler benı bekler yanı :)
annemlere gelın parkta bulusak mı desem acaba

bıde cok sıcak ya dısarı cıkılmıyor ya demın yemege gıttım geldım nasıl gunes var yakıo valla

o kadar da dedım paparazılere cekmeyın bız arkadasız dıye ama cektıler yınede :)))

kız bence bu sene sen gel seneye bız

ne anlatcam size benim kardeşim geçen sene üniversiteyi bitirdi geldi bunun bi kız arkadaşı varmış anneme söylemiş kızın bir senesi varmış okulun bitmesine felan resminide göstermiş neyse kız bu sene bitirmiş üniversiteyi ben arada sıkıştırıyorum varmı bişeyler bak varsa söyle kıyafet alıyım senin beyaz eşyalarını alalım anca biz eniştele taksit öderiz felan diye ağzını yokladım bana bişey demedi babamda bu arada tabi annemle beni sıkıştırıp duruyo çıkın kız arayın evde kalcak bu oğlan zaten saçlarıda dökülüyo diye babama söyleyemiyo tabi annem çünkü kardeşim istemiyo söylemesini ve babama söylerse ve iş olmazsa baabm kırk laf eder bulduğun kızla bile evlenemedin tarzında bugünde kız konyaya gelmiş kardeşimde asi öyle doğru düzgün oturup konuşmayan felan bişeydir anneme tutmuş ee kız geldi çarşıda buluşun görüşün annemde babana söyleyelim demiş yok olmaz ablamada babamada söyleme demiş sonrada senbi bakta beğenmezsen olmaz zaten demiş öküz yaa hayır madem olmucak beğenmezsen olmasın dicek kadar ciddiyetsiz bi ilişki ne diye annemle tanıştırıyosun ne diye konyaya geliyo kız babama söylemicekse yarın öbür gün iş ciddiye binerse kesin babam anlar annemin görüştüğünü bu sefer babam benden gizli iş çeviriyosunuz diye anneme kızcak bende dedim sakın gitme konyaya kadar gelmiş madem eğer tanışmak istiyosa eve gelir senmi onun ayağına gitcen dedim hem sen 10dakikalık yol bana gelirken bile babama söylüyosun çarşıya çıksan babama ne dicen zaten yalanda söyleyemezsin kesin eline yüzüne bulaştırırsın olmaz dedim doğru düzgün konuşmuyo sonrada küsüyo sinir oldum kardeşime valla

daha biraz önce tuvalete gittim ay şimdi abdestimde var namazımı kılıyımda çay su ne bulursam içiyim öyle gidiyim bardağa işeyim bak tuvaletten başka yeer işemem dedim yine işettirceniz bardağa:)))

heheeh bak adamı bole ısettırırler
ıse kız ıse haber ver namazındada dua et bızlere emı :)

ayy kızımız aksama halvet olacak yenı gelın gıbı nazlı edalı

amın canım amın saka tabıkı rabbım eslerımızle bır omurhayırla yasatıp ahırette de nasıl etsın bızlere bırlıkte olamyı

ıyı demıssın konyaya kadar gelmıste eve mı gelmıyor
ıste erkek canım ne olacak dogalarında var hodukluk

ohh ohh gelsin spoşlar büyüsünde bebecik olsunlar ikişer ikişer hemde

kahveye felan gerek yok canım sıvı herhangi bisey tüketiyim hemen gelir zatende abdest almaya üşeniyorum :)))

olabilir bak anne ev çok bunaltıcı ben duramıyorum hamileliktenmidir nedir duvarlar üzerime geliyo sıcak mıcak ama dışarı çıkalım dışarda buluşalım de
bak sen o yaramaz paparazzilere terbiyesiz utanmazlar özel hayatta kalmadı canım sokağa çıkıp dolaşılmıyo:))
ben nasıl geliyim kuşcum sabahtan istanbula gelsek ben sizle buluşsam akşamda italya uçağına binsem ne güzel olur asında ama işyerinden cumartesi işe gelcem diye izin aldım

böyle deyince kendimi cariye gibi hissettim sülümana hazırlık yapıyomuşum gibi geldi ama ben helalime hazırlık yapıyom

selammmmmm kan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..

inş canım ederim dua zaten liste çıkardım dün kendime yolcunun duası kabul olurmuş ya yolda dua ediyim diye

kınamı yapsakki acaba online olarak :)))
cimcime gelinliğini satın aldıysan gelinliğinide giy kız:)))

ıyı demıssın konyaya kadar gelmıste eve mı gelmıyor
ıste erkek canım ne olacak dogalarında var hodukluk

ay anlamıyorum bizimkiler bizi annelerinin ayağına götürürler benim kardeşte tam tersi benim bi ev arkadaşım vardı erkek arkadaşı haftada bir olmadı 15 günde bir annesini ablasını arattırırdı halini hatırını sor diye hemde taa kıbrıstan kızın abiside arardı ee sen benim kız arkadaşımı niye aramıyosun niye helini hatırını sormuyosun derdi zorla arattırırdı kontorum yok dese hemen para gönderirdi biz etam ters denk geliyo anam gelinde kızda kaynanada hepsi bizden bekliyo bizimki ters hödük annesine karşı hödük bak gör valla iki kardeşimde yarın öbür gün evlensinler kızda azcık işini bilen biriryse anneme felan yüz dönerler karılarını oturturlar anneme hizmet ettirtirler

hee annemde yer ya bu hallerı
kız ben annemın kızıyım ıkı cambaz bır ıpte zor

ayy hakıkaten guzel olur ama olsun ya baska zamana ıns sen ıtalya resımlerı koy bızde bulusma ıkımızde bırbırımıze kıskanalım

böyle deyince kendimi cariye gibi hissettim sülümana hazırlık yapıyomuşum gibi geldi ama ben helalime hazırlık yapıyom

:))))

selammmmmm kan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..

Ne kadar gecıktın ıdrar testı yapmısmıydın?
ınsallah bebıs gobusundedır

Ne kadar gecıktın ıdrar testı yapmısmıydın?
ınsallah bebıs gobusundedır[/QUOTE]
gecikmem yok daha 1 hafta var benim 33 günde geldiği için adetlerim doktor varsa kanda çıkar dedi .. asıl gitme sebebim idrar yollarını üşüttüm yanma oluşunca bebek olup olmadığını bilemediğim için ilaçta alamıyorum .. bebeğe baktıralım ona göre ilaç almayı düşünüyorum. bu idrar yanmasıda dünden beri tüketti beni..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…