HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selammmmmm kan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..

hamile değilim ama senin şuanki heyecanını çok iyi anlıyorum canım. umarım bebeğin seninledir. bu 1 saat geçmez şimdi sana. günler aylar yıllar geçerde bu 1 saat geçmez. akreple yelkovan mıhlanmıştır yerine :)

o listede olmayı umut ediyorum
gelinliğimi satın almadım canım yaa diktirdim kendim ama sonra geri verdim kiralık oldu yani. zaten çok pişmanım arada 100 lira vardı keşke alsaydım kendime hiçbişey anlamadım gelinliğimden olsaydı şimdi arada giyer gezerdim evin içinde

selammmmmm kan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..

ayy çok heyecanlı inş hamilesindir canım bizede haber et mutlaka çok merak ettim

aynen canım ya eşim de nöbetten çıktı uyandırmaya da kıyamıyorum ama sabredemiyorum da birazdan kaldırıp hastane yoluna düşecem .. rabbim herkesin gönlüne göre versin dualar kabul olsun

ayy sorma bende köpek gibi pişmanım arada 200lira vardı bizim gelinlik aldığımız yer annemin teyzesiydi o yüzden baya bi indirim yapıp 1800liraya kiralamıştık salak okadar parayı veren 200lirayıda verirdi annem çok dedi alalım diye ama ben eşşek kafalı amaan ev kalabalığı dedim düğünden bir hafta sonra dank etti ama aradım benden sonra iki kere daha kiraya verilmiş üçüncüdede satılmış(( nerdeyse ağlıcaktım

sanırım kabahat bızde mıllet akıllı saflık bızım cabuk ıkna oluyoruz kurs almamız lazım o kızlardan

bır hafta kala varsada cıkmaya bılır bazen gc dollenme oluyor mesela benım gununde gıttıgım halde 91 cıkmıst yanı bır hafta once gıtsem cıkmazdı
ınsallah vardır canım

kız bende de duruyor gelınlık bıtek abım kız kacırdı dugun yaparken gıydı o sebeple cıktı yoksa hıc gıyılmıyor :)
2 senedır daha acıp bı kere gıymedım :d
ıstersen yollayım sana bı ac gıy

aynen canım ya eşim de nöbetten çıktı uyandırmaya da kıyamıyorum ama sabredemiyorum da birazdan kaldırıp hastane yoluna düşecem .. rabbim herkesin gönlüne göre versin dualar kabul olsun

amin inşallah canım. aynı duyguyu bende yaşadım aylar önce. yarım saat geçmek bilmemişti. 23 saat geçtide bir yarım saat geçemedi banada :)

aynen valla. biri benimle aynı gün düünü varmış tutturmuş benim gelinliğimi giymek için. terzi olmaz onu kız kendine diktirdi hem seninle aynı gün düğünü demiş ama öbürkü anlamıyomuş satın alcam ne kadar isterse veriim onada bana verin bu gelinliği demiş. sonra tesadüfen o kızla aynı kuafördeydik. ikimizde habersiz tabi. ben gelinliği giydim duvağım takılıyo biri çığlık atıyo arkamda. meğer o kızmış. ben bu gelinliği çok beğenmiştim seninmiydi keşke bir gün sonra olsaydı düünümüz dedi. bende benden sonra olsaydı alabilirdin ama benden önce almana izin vermezdim zaten yarın akşam için başkası kiralamış bile dedim. ertesi gün balayına giderken gelinliği bıraktım gelinlikçiye o akşam başka biri giydi. 1 ay sonra dallı kiralamaya gittiğimde sordum gelinliğim nerde bi kere giyiim hevesimi alamadım dedim kadın güldü geçti artık o hafta satıldı o gelinlik dedi. şimdi resimlerime bakım ben gelinlik giymişim diyorum hiç bişey anlamamıştım o gün

yolla valla giyiyp giyip oynarım evde tek başıma. kocamın damatlığı duruyo bi akşam giyip gitmeli cafeye millet ne olduğunu şaşırsın

yolla valla giyiyp giyip oynarım evde tek başıma. kocamın damatlığı duruyo bi akşam giyip gitmeli cafeye millet ne olduğunu şaşırsın

Bendekı + 14 kg fazlalık esımdekı + 14 kg luk fazlalıkla bıze ıkısıde olmaz herhalde artık
sen fıt vucudunla gıyer salınırsın ben kıskanırım

ay hakıkaten mıllet ne sasırır he
dur dogumdan sonra bız karı koca dıete gırıp bı deneyelım bunu

bencede deneyin kuşum eğer benim gelinliğim olsaydı ben yıldönümüzde giyecektim sende seneye evlilik yoldönümünüzde giyebilirsin oğluşunada damatlık gibi takım alırsın öyle fotoğraf çektirirsiniz

deli gibi hesap kitap uğraşıyoruz bu bizi merakla sabırsızlıkla bekleten bebişler nelere kadir :) ama evet haftaya perşembeye odaklıyorum kendimi :)
bence 25. Gunu baz alma cunku normal gıbı gorunen 31-28 gunler daha makul bence hem erken bekleme o zaman ınsan daha cok uzuluor

sen nerede olacaksın canım ne tarafta

haklısın canm ama 25. Güne olan inancım ben bekarkende öyle olurdum acaba eski düzenimemi döndüm diye düşünmüyordum ama yinede 28, 29, günleri baz almak daha mantıklı canım..

Ben kağıthane taraflarına geleceğim annemler orada oturuyor ama gezi planı ne kocişin onu şimdilik kestiremiyorum ben her şekilde gelirim ya kolay ulaşım bizim ordan canm.

gozumde canlandı cok guzel olur
bakalım nısana ne kadar zayıflıcam :) azımle sıserek ılerlıyorum bızım tartı bozuldu sanırım bu ara her sabah eklenerek ılerlıyor

gozumde canlandı cok guzel olur
bakalım nısana ne kadar zayıflıcam :) azımle sıserek ılerlıyorum bızım tartı bozuldu sanırım bu ara her sabah eklenerek ılerlıyor

eğer bende bu ay hamile kalırsam nisanda yapacam onu. kızım olursa beyaz elbise oğlum olursa siyah takım giydiririm.

bu arada kilo alan sen değilsin özser paşa

evet 44b yada 399 b ıle gecersın hemen
benım bekarlıgım kagıthanelı hatta evlenıncede bı yıl kagıthanede oturduk :)

eğer bende bu ay hamile kalırsam nisanda yapacam onu. kızım olursa beyaz elbise oğlum olursa siyah takım giydiririm.

bu arada kilo alan sen değilsin özser paşa

kız ozser pasa 380 gramcık
gercı doktor basta hamıle kalınca vucut yag depoluyor sımdı sen 3 gunde ac kalsan bebıse bısı olmaz dedı
odemın var amnıyo sıvısı plesanta derken bebıs ıcın aldıgın kg fazla dedı sadece bebıs 380 gram dıye dusunme dedı

ay seneye nısana afıllı fotolar gelıor

ben zaten anlamıyorum bu işi. hamile kadın 30 kilo alıyo ama 2,5 kilo bebek doğuyo. ee hani nerde 27,5 kilo :44:
nasıl bişey bu yaaa minicik bi varlık ömründe alamadığın kadar kiloyu aldırıyo bir anda

ben zaten anlamıyorum bu işi. hamile kadın 30 kilo alıyo ama 2,5 kilo bebek doğuyo. ee hani nerde 27,5 kilo :44:
nasıl bişey bu yaaa minicik bi varlık ömründe alamadığın kadar kiloyu aldırıyo bir anda

:) aman ben bebısten oncedede aldıgım ıcın bana cıfte kılo ama ınsallah sende o 30 kg yu alırsında dogumla 10 kg gıtse gerıye 20 sı kalsın mıncık mıncık yanakların olur

selam kızlar nasılsınız ? yarın 6 da prof tan randevuyu aldım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…