- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.261
selammmmmmkan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..
inş canım ederim dua zaten liste çıkardım dün kendime yolcunun duası kabul olurmuş ya yolda dua ediyim diye
kınamı yapsakki acaba online olarak :)))
cimcime gelinliğini satın aldıysan gelinliğinide giy kız:)))
selammmmmmkan testimi verdim 1 saat sonra çıkacak çok heyecanlıyım. Allahımmmm ne olur bebek çıksın. aranızda hamile olan varsa ufak bir dua rica ediyorum tanımadığı biri için ..
aynen canım ya eşim de nöbetten çıktı uyandırmaya da kıyamıyorum ama sabredemiyorum da birazdan kaldırıp hastane yoluna düşecem .. rabbim herkesin gönlüne göre versin dualar kabul olsunhamile değilim ama senin şuanki heyecanını çok iyi anlıyorum canım. umarım bebeğin seninledir. bu 1 saat geçmez şimdi sana. günler aylar yıllar geçerde bu 1 saat geçmez. akreple yelkovan mıhlanmıştır yerine :)
hamile değilim ama senin şuanki heyecanını çok iyi anlıyorum canım. umarım bebeğin seninledir. bu 1 saat geçmez şimdi sana. günler aylar yıllar geçerde bu 1 saat geçmez. akreple yelkovan mıhlanmıştır yerine :)
o listede olmayı umut ediyorum
gelinliğimi satın almadım canım yaa diktirdim kendim ama sonra geri verdim kiralık oldu yani. zaten çok pişmanım arada 100 lira vardı keşke alsaydım kendime hiçbişey anlamadım gelinliğimden olsaydı şimdi arada giyer gezerdim evin içinde
mutlaka haber edecem bebek olsa da olmasa da. bu siteden çok güzel bilgiler öğrendim sağolsun herkes çok yardımcı oldu ne sorduysam..ayy çok heyecanlı inş hamilesindir canım bizede haber et mutlaka çok merak ettim
inş canım ederim dua zaten liste çıkardım dün kendime yolcunun duası kabul olurmuş ya yolda dua ediyim diye
kınamı yapsakki acaba online olarak :)))
cimcime gelinliğini satın aldıysan gelinliğinide giy kız:)))
ay anlamıyorum bizimkiler bizi annelerinin ayağına götürürler benim kardeşte tam tersi benim bi ev arkadaşım vardı erkek arkadaşı haftada bir olmadı 15 günde bir annesini ablasını arattırırdı halini hatırını sor diye hemde taa kıbrıstan kızın abiside arardı ee sen benim kız arkadaşımı niye aramıyosun niye helini hatırını sormuyosun derdi zorla arattırırdı kontorum yok dese hemen para gönderirdi biz etam ters denk geliyo anam gelinde kızda kaynanada hepsi bizden bekliyo bizimki ters hödük annesine karşı hödük bak gör valla iki kardeşimde yarın öbür gün evlensinler kızda azcık işini bilen biriryse anneme felan yüz dönerler karılarını oturturlar anneme hizmet ettirtirler
gecikmem yok daha 1 hafta var benim 33 günde geldiği için adetlerim doktor varsa kanda çıkar dedi .. asıl gitme sebebim idrar yollarını üşüttüm yanma oluşunca bebek olup olmadığını bilemediğim için ilaçta alamıyorum .. bebeğe baktıralım ona göre ilaç almayı düşünüyorum. bu idrar yanmasıda dünden beri tüketti beni..
o listede olmayı umut ediyorum
gelinliğimi satın almadım canım yaa diktirdim kendim ama sonra geri verdim kiralık oldu yani. zaten çok pişmanım arada 100 lira vardı keşke alsaydım kendime hiçbişey anlamadım gelinliğimden olsaydı şimdi arada giyer gezerdim evin içinde
aynen canım ya eşim de nöbetten çıktı uyandırmaya da kıyamıyorum ama sabredemiyorum da birazdan kaldırıp hastane yoluna düşecem .. rabbim herkesin gönlüne göre versin dualar kabul olsun
ayy sorma bende köpek gibi pişmanım arada 200lira vardı bizim gelinlik aldığımız yer annemin teyzesiydi o yüzden baya bi indirim yapıp 1800liraya kiralamıştık salak okadar parayı veren 200lirayıda verirdi annem çok dedi alalım diye ama ben eşşek kafalı amaan ev kalabalığı dedim düğünden bir hafta sonra dank etti ama aradım benden sonra iki kere daha kiraya verilmiş üçüncüdede satılmış(( nerdeyse ağlıcaktım
kız bende de duruyor gelınlık bıtek abım kız kacırdı dugun yaparken gıydı o sebeple cıktı yoksa hıc gıyılmıyor :)
2 senedır daha acıp bı kere gıymedım :d
ıstersen yollayım sana bı ac gıy
yolla valla giyiyp giyip oynarım evde tek başıma. kocamın damatlığı duruyo bi akşam giyip gitmeli cafeye millet ne olduğunu şaşırsın
Bendekı + 14 kg fazlalık esımdekı + 14 kg luk fazlalıkla bıze ıkısıde olmaz herhalde artık
sen fıt vucudunla gıyer salınırsın ben kıskanırım
ay hakıkaten mıllet ne sasırır he
dur dogumdan sonra bız karı koca dıete gırıp bı deneyelım bunu
deli gibi hesap kitap uğraşıyoruz bu bizi merakla sabırsızlıkla bekleten bebişler nelere kadir :) ama evet haftaya perşembeye odaklıyorum kendimi :)matematik dehası olup çıkacaz bu gidişle bende yazıyım bari martta 34. Gün nisanda 29. Gün mayısta 31. Gün adet oldum benim ortalamamdaaaa 31.3 çıkıyo:))) sen en uzun olanı baz al canım yani perşembe adet olacakmışın gibi hesapla bence
bence 25. Gunu baz alma cunku normal gıbı gorunen 31-28 gunler daha makul bence hem erken bekleme o zaman ınsan daha cok uzuluor
sen nerede olacaksın canım ne tarafta
bencede deneyin kuşum eğer benim gelinliğim olsaydı ben yıldönümüzde giyecektim sende seneye evlilik yoldönümünüzde giyebilirsin oğluşunada damatlık gibi takım alırsın öyle fotoğraf çektirirsiniz
gozumde canlandı cok guzel olur
bakalım nısana ne kadar zayıflıcam :) azımle sıserek ılerlıyorum bızım tartı bozuldu sanırım bu ara her sabah eklenerek ılerlıyor
deli gibi hesap kitap uğraşıyoruz bu bizi merakla sabırsızlıkla bekleten bebişler nelere kadir :) ama evet haftaya perşembeye odaklıyorum kendimi :)
haklısın canm ama 25. Güne olan inancım ben bekarkende öyle olurdum acaba eski düzenimemi döndüm diye düşünmüyordum ama yinede 28, 29, günleri baz almak daha mantıklı canım..
Ben kağıthane taraflarına geleceğim annemler orada oturuyor ama gezi planı ne kocişin onu şimdilik kestiremiyorum ben her şekilde gelirim ya kolay ulaşım bizim ordan canm.
eğer bende bu ay hamile kalırsam nisanda yapacam onu. kızım olursa beyaz elbise oğlum olursa siyah takım giydiririm.
bu arada kilo alan sen değilsin özser paşa
kız ozser pasa 380 gramcık
gercı doktor basta hamıle kalınca vucut yag depoluyor sımdı sen 3 gunde ac kalsan bebıse bısı olmaz dedı
odemın var amnıyo sıvısı plesanta derken bebıs ıcın aldıgın kg fazla dedı sadece bebıs 380 gram dıye dusunme dedı
ay seneye nısana afıllı fotolar gelıor
ben zaten anlamıyorum bu işi. hamile kadın 30 kilo alıyo ama 2,5 kilo bebek doğuyo. ee hani nerde 27,5 kilo :44:
nasıl bişey bu yaaa minicik bi varlık ömründe alamadığın kadar kiloyu aldırıyo bir anda
kızlar ben gelemem heralde eşim ne der bu duruma bilemiyorummmm ne derim ona :44:
selam kızlar nasılsınız ? yarın 6 da prof tan randevuyu aldım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?