- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.541
EY GÜZEL ALLAH'ım;
Ben elimden geleni yaptım...
Elimden gelmeyenler içinse ellerimi sana açtım...
Cümlemize yardım eyle.
insan nesli tükendiği zamannnn
kızlar nil erkoçlar dizilerde oynayan kız ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü bizde yapalımmı en azından bu stresten kurtuluruz
sende koy resımını :S
ben sanırım bıdaha cuma gunu yapcam :S
benimde canım test yapmak istedi uzun zamandır yapmıyom eve gidince yapacam deyişiklik olsun
kızlar nil erkoçlar dizilerde oynayan kız ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü bizde yapalımmı en azından bu stresten kurtuluruz
tek cizgi benimki kesin bak 1000 10000 diyommmm valla yeminle
amin ağzına yüreğine sağlık...
bebişim bana göre negatif...:26:
canım batın ne zamandı senin
slm kızlar ne haber bu gün regıl günüm ama birşey gelemedı dua edın bana olurmu yaa
canım bencede umut yapılacak bır test degıl dogrusu sıze ınsallah cuma yada cumartesı gelecek :)
ben orada hayalet bısı gordum paylasmak yorum almak ıstedım
gözün çıkmasın kadın senin
canım çekti kız test yapmaya aşerdim valla akşam yapacam
o kim kııııııı
benimde 4 tane aynından vardı şekerimmiğrenç bişii görmek istemiyom onu bidaaa
yok artık guzelım kız kendıne ne yapmıs .D
mrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün g
n uyurdum heralde
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin...mrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün gn uyurdum heralde
malın teki zaten erkek ayşee o bebişimamannn karının biri erkkeklik hrmonu almış sanırım
mrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün g
n uyurdum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?