- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.461
ayy evet yaa aynı öyle sanki camlar pencereler silmişim heryeri temizlemişimde üzerine avm'ye alışverişe gitmişim bütün mağazaları gezmişim gibi adet ağrısıyla karışık bi bel ağrısı sabah öyle sırtımdan itibaren kaskatı uyandım dedim kesin gece adet oldum kalkıp tuvalete gitmeyede korktum ama yoktu allaha şükür ve bacaklarıma iniyo ağrısı bişey göğüslerimde giderek artıyo ağrısı göğsümün başladığı yerlere dokunamıyorum heryeri morarmış gibi sütyen sıkı olmasa duramıcam yerimde heralde
dün aynada abktım eşimin yanına gittim sana bişey sorcam ama dalga geçme dedim sor neymiş dedi benim göğsümde bunlar varmıydı dedim baktı yoo nolmuş böyle dedi ben gidip gidip bakıyorum sağına soluna ana burdada var bak burdada var diye geri geliyorum en sonunda napıyosun sen içeri gidip sıkıp sıkıpmı geliyosun dedi:)) bide ateşi sorup duruyodu nasıl gidiyo diye dün gösterdim hani çocuk sınavdan 95 alırda baba çocuğa niye 100değil der ya onun hesap ee arada bi düşmüş niye düştü o dedi hiç kadar yüksek çıkmasını görmüyo tek düşüğü görüyo
ve eşimin beebk için yorumu duası:"inş uçağa kaçak yolcu alırız":))
merve nasılsın cnm nasıl gıdıyor
Günaydın kızlar
Hülya canım seninkiler de ayrı bir alem yaa. Çalışan insanlarsınız senede dört beş gün başbaşa bir tatil çok mu yani? Şükür eşim anladı artık çekiyor kendini ama biraz kaşarlasayım gelinlikte valla kızları bozup atmayı düşünüyorum zaten:)))
Özlem dediğin gibi canım sene boyunca çalışıyoruz güzel bir tatili hakediyoruz. Ayy bir de görseniz eşimle iki hafta birbirimizi yedik şu otel mi bu otel mi diye. Sonunda ayarladik hergün açıp resimlere bakıyoruz plan yapıyoruz çocuk gibi adamlar gelip sinir bozuyor:))
İyiyim bebeğim saol sen nasılsın biliyorsun Perşembe cuma yalovadaydımmmmmm çok yoğundum Cumartesi 7 vapuruma döndümmm bu hafta hiççççç dinlenemedimmmmm ki
Bu arada buluşuyoruz dimi inşallah ben eşime dedimforumdan arkadaşlarla buluşacağız diye tamam dedi birde diyo ki ne konuşacaksınız ay bu adam beni öldürecekkkk
Bu arada çalışmalara tam gaz devammmmm
ben gıttıkce umıtlenıyorum sende ama sen senden umıtlenme olursa suprız olsun emı
uzulmenı ıstemıyorum gecen ayda cunku gaza verdık senı sonra cok vıcdan yaptım gunahına gırdık
bısı demek ıstemıorum ama o agrı bendede vardı en net belırtımde oydu bende boyle agrılar adet gunu gelır erken geldı bı terslık var dıyordum
haha kacak yolcu he aman bebıs varsa bence kesınlıkle doktora sormanız gerek dıye dusunuyorum
ılk zamanlar tutunma evresı ve ucaktakıa hava boslugu bır gereksız sallantı yaratıo
Günaydın kızlar
Hülya canım seninkiler de ayrı bir alem yaa. Çalışan insanlarsınız senede dört beş gün başbaşa bir tatil çok mu yani? Şükür eşim anladı artık çekiyor kendini ama biraz kaşarlasayım gelinlikte valla kızları bozup atmayı düşünüyorum zaten:)))
Özlem dediğin gibi canım sene boyunca çalışıyoruz güzel bir tatili hakediyoruz. Ayy bir de görseniz eşimle iki hafta birbirimizi yedik şu otel mi bu otel mi diye. Sonunda ayarladik hergün açıp resimlere bakıyoruz plan yapıyoruz çocuk gibi adamlar gelip sinir bozuyor:))
İyiyim bebeğim saol sen nasılsın biliyorsun Perşembe cuma yalovadaydımmmmmm çok yoğundum Cumartesi 7 vapuruma döndümmm bu hafta hiççççç dinlenemedimmmmm ki
Bu arada buluşuyoruz dimi inşallah ben eşime dedimforumdan arkadaşlarla buluşacağız diye tamam dedi birde diyo ki ne konuşacaksınız ay bu adam beni öldürecekkkk
Bu arada çalışmalara tam gaz devammmmm
canım niyeyse zaten belirtilere bakıyorum acabamıki diyorum sonra amaaan bunlar zaten adet belirtisi diyorum ve bunu dilden sırf kendimi kandırmak için felan değil nasılsa adet olcam diye düşünerek söylüyorum hatta bari erken adet oluyum italyaya gitmeden temizleniyim diye dua ediyorum
doktorada en son aradığımda progesteron değerini sorarken sordum canım gidebilirsin sorun olmaz dedi ama yinede varsa bi doktora gitsemmi diye düşünüyorum normalde ben cumartesi işten çıkınca acile gider test yaptırırım hala adet olmamışsam diye düşünüyodum ama eğer varsa doktora bi görünmekte istiyorum gerekli değil diye düşünüyorum aslında ama amaan neyse zaman göstercek belki cuma işten çıkınca kan testine giderim eğer hala adet olmamışsam
evet evet bulusuyoruz canım sanırım sen gıremedın gormedın kahvaltı mı yapsak dıye konustuk sana da uyarmı kahvaltı
ohh ohh masallah calısın tabı ınsallah bu ay mujdeler yavrunuz gelır
:)
Kahvaltııııı bana da uyar canımmm aslında eşlerde gelse daha süper olurrrrr kaynaşırlar hem olmaz mı sonra ayrılırıkkkk eşlerden
Canım benım esım sanırım gelmez yanı gelırde gelmez o gun ben sızın ıle plan yaptıgımı soyleyınce oda dısarda ek ıs alıp yapıyor oradakı kontakları ıle toplantı ayarladı sanırım ama kacta oldugunu bılmıyorum
bence bız once kaynasalım sonra eslerımızı kaynastırırız ınsallah :)
super galatada bakım ben bı kahvaltı yerlerıne
burcu kız uyan bak planlar kuruluyor nerelerdesın
Bencedeeeee eşlersizzzzzz güzel bir zaman geçirelimmmm şöleeeee keyfimizde bakalımmmmşimdi Allah izin verirse bu Cumartesi değil mi
desene bız cumaya kadar catlıcazhadı hayırlısı
bencede sen yınede gıt dıye dusunuyorum hanı varsa belkı dusuk onleyıcı falan hap varya ondan verır bıraz olsun korur gıbı gelıor ama tabı nacızane fıkrım
aylarca yıllarca ugrasıp 3 5 gunluk bısı ıcın uzulmeyın ve uzulmeyelım dıye
Kahvaltııııı bana da uyar canımmm aslında eşlerde gelse daha süper olurrrrr kaynaşırlar hem olmaz mı sonra ayrılırıkkkk eşlerden
)) ahaha o göğüs meselesi bende de oluyor diyorum şu benekler var mı normalde, sis mi bu kadar falan dalga geçiyor benle:)))
dimi yaa gidiyim ben yinede sonra allah korusun bişey varsada bişey olursa vicdan azabından toparlayamam kendimi çatlamayız kız abkarsın akşam olmadan adet oluveriririm :))
hıı onlarda birbirine benim eşim çocuk için şunu yapıyo yaptırıyo senin eşin ne yapıyo diye konuşurlar artık:)))
ayy bi düşündümde ben istanbulda olup buluşmaya gelecek olsam eşiminde geldiğini düşündüm adamı arkadaşımın üstelik 5yıl aynı evde kaldığım arkadaşımın düğününe götüremiyorum netten hamilelik için konuştuğumuz forumdan tanıştığım arkadaşlarla buluşmaya gidelim dediğimi düşündümde :)))))
hulyacım
inş hamişsindir kız o damarlasnma bende sonradan oldu ama cok kısıde onceden olmus ve anlattıgın gıbı
ve agrısıda sankı butunevın halısını sılkelemısınde ustune tum camların sılmısın agrısı gıbı demi
ee dugun dernek nasıl gectı az oynasaydın barı
iremcimm
cok gecmıs olsun merak etme bebıse hıc bısı olmaz doktorum bana ben cok sıstım dıyınce eee ılerde sen hasta oldugunda yada Allah korusun basına bısı geldıgınde bebısın gunlerce kendını ıdare edecek yagı depoladı vucudun sen 3 gunde yemesen bebıs ıı kalır merak etme demıstı
su anda sen yıyemesende bebıs beslenmeye devam eder
ama sen bı an once ıyılesmeye bak bence serum ııde bıde mıde bulantısı ıcın belkıde bırseyler vermelıymıs
mıdeyı mı usuttun ne haberdar et
heyecanlı
kız benımde once yaptıgım test ole olmustu sabah yaptım bısı yok aksam dondum cızgı var hemıde hayalet :)
2 gun sonra sabah yapınca hemen sılıkte olsa cıkmıstı bende gunden gune her sabah yapıp koyulasmaya bakmıstım
bence sendede olabılır o pembmsı akıntıda yerlesme olabılır eger kan testı yaptırmak ıstemıorsan bıle ıdrar testıne devam et kucucuk yavrucaklar anne ben buradayım demeye calısıyor anca sılık cızgı cıkıor ıste
günaydın kızcıklar
ohh gittim ankaraya arkadaşlarımı gördüm geldim kozalakta cumartesi 9da bi yattı ertesi gün ben gelene kadar uyudu şimdi akşam yazdıklarımı tekrar yazayım
sezgii
canım benim geçmiş olsun korkma inş bebeğine bi zararı yoktur hatta burdamı başka topiktemi hatırlamıyorum ama midesi bulanan birine yazmıştı biri mide bulantısını doktorlar iyi bişey olarak değerlendirir bebeğin sağlıklı olduğunu ve büyüdüğüne işaret eder diye yazmıştı inş seninkide kıpır kıpır bi çocuk olduğu için miden bulanıyodurda zarar felan görmez sen kendine dikkat et canım boğazında yara felan çıkmaz inş kusmaktan inş hemen atlatırsın bu dönemide
rainbow
2 ay 3 ay çok kısa bi süre canım rabbim seni inş daha fazla 2 ay 3 ay bekletmeden verir bebeğini ebda en güzel cevabı vermiş canım adetinin 2. yada 3. günü git testlerini yaptır inş bişey çııkmaz ama hiç değilse bişey çıkmazsa içn rahat eder bişey çıkarsada bir an önce tedavilerine başlarsın ama doktora sakın aydır deniyoruz deme ozaman ciddiye almıyolar en az 6 aydır deniyoruz de hatta garantiye al 1 yıl de
heycanı
canımm naptın adet olmadın dimi bugünde test yaptınmı inş hamilesindir canım yaa inş sana mübarek günlerde müjde gelmiştir
su sisesi
canım benim şükret haline biz balayına felan gitmedik ve öyle tatilimizde yok en fazla birlikte vakit geçirebileceğimiz zamanlar bayramlar ondada iki kurban bayramıdır muğlanın bi köyüne eşimin dededine gidiyoruz kaynanamlarla birlikte ve gezme dolaşmada yok en fazla bi dağ var oraya çıkabiliyosun ilk sene hadi yeni evliyiz ziyarete gitmemiz lazım felan dedim gittim geçen senede eşimin teyzesi onun yeni evlenen oğlu ve kızıda vardı tamam bende kalabalık ailede büyüdüm severim kalabalığı eğlenceli olur düşüncesiyle gittim anam eğlenmek şöyle dursun konuşamıyosun bile herkes haremlik selamlık kimse kimseyle konuşmuyo bildiğin kasıldım allahtan eşimin dayısının hanımı ve görümcemle kafalarımız uyuyoda en son dayanamayıp birbirimize dert yandık içimizi boşalttık bu senede eşime şimdiden gitmeyelim diyorum oda niye güzel oluyo işte gidelim diyo ve ben alışkınım tatile gitmeye denize girmeyi felan sevmem ama babam bizi her sene tatile götürüdü istanbula giderdik sürekli ordan kuzuluğa gider devremülk kiralardık gezer dolaşır gelirdik şimdi eşime tatile gidelim diyorum amaan deniz kenarına gidip napcakmışız dedeme gidelim diyo yada balıkesire teyzemlere gidelim diyo
eşinin kuzenlerinin yaptığı hoş bi davranış değil ama en azından sen söyleyeceğini söylemişsin ve eşinde bunu anlamış sınır koymayada çalışıyo anlaşılan olmadı kız sırnaştığında bozu bozuver o eşine yaklaştıkça sende git eşinin dibine yanaş gidelim diye tuıtturursa eşin ayıp oluyo geçen sene amcanlara gittik bu senede ablama gidelim eğer ille bi akrabaya gideceksek çünkü ablam darılıyo deyiver
günaydınnnnnnnn
Ah canm insallah oyledir bugun bi test daha mi yapsam ama adet olusam uzulecegim ama olmasa hic cizgi cikmazdi heralde canm.alt kat komsumla yPmistik testi dun i dim onunkine baktim :) belki bi yanlislik vardir durunca herkeste cikiyordur diye ama kizda tikk yoktu :) hayirlisi isallah bebis gelmistir
Yok canm olmadim umarim benimle oyun oynamiyorxur :) bugun test yapmadim daha disari cikarsam alirim kesin :) cikmazsa butun umidimi kesecegim zaten adeti beklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?