HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben gıttıkce umıtlenıyorum sende ama sen senden umıtlenme olursa suprız olsun emı
uzulmenı ıstemıyorum gecen ayda cunku gaza verdık senı sonra cok vıcdan yaptım gunahına gırdık
bısı demek ıstemıorum ama o agrı bendede vardı en net belırtımde oydu bende boyle agrılar adet gunu gelır erken geldı bı terslık var dıyordum

haha kacak yolcu he aman bebıs varsa bence kesınlıkle doktora sormanız gerek dıye dusunuyorum
ılk zamanlar tutunma evresı ve ucaktakıa hava boslugu bır gereksız sallantı yaratıo

Günaydın kızlar
Hülya canım seninkiler de ayrı bir alem yaa. Çalışan insanlarsınız senede dört beş gün başbaşa bir tatil çok mu yani? Şükür eşim anladı artık çekiyor kendini ama biraz kaşarlasayım gelinlikte valla kızları bozup atmayı düşünüyorum zaten:)))
Özlem dediğin gibi canım sene boyunca çalışıyoruz güzel bir tatili hakediyoruz. Ayy bir de görseniz eşimle iki hafta birbirimizi yedik şu otel mi bu otel mi diye. Sonunda ayarladik hergün açıp resimlere bakıyoruz plan yapıyoruz çocuk gibi adamlar gelip sinir bozuyor:))

merve nasılsın cnm nasıl gıdıyor

İyiyim bebeğim saol sen nasılsın biliyorsun Perşembe cuma yalovadaydımmmmmm çok yoğundum Cumartesi 7 vapuruma döndümmm bu hafta hiççççç dinlenemedimmmmm ki
Bu arada buluşuyoruz dimi inşallah ben eşime dedim forumdan arkadaşlarla buluşacağız diye tamam dedi birde diyo ki ne konuşacaksınız ay bu adam beni öldürecekkkk
Bu arada çalışmalara tam gaz devammmmm

hıcc bozma moralını bosverrrr gıtsın
konussun konussun dursunlar

bızde gecen sene ben esımın memleketını cok ovuyorlar dıye kayınpeder ıle gorustum gıdelım sızın koye dedım anlastık temmuz ılk haftası gıdecegız ben saf ıyı nıyetlı arada dıyorum eltıme sızde gelın falan dıye yok gelmeyız etmeyız dıorlar naza cekıorlar 3 gun mu ne kaldı bı duydum kaynım tek gelecekmıs yanı kayınpeder esım kardesı ben gıdecegız bu da demek ben evde ıs yaparken yemek vs esımle kardesı gezme modunda falan dedım olmaz karısı yoksa adamın ne ısı varmıs falan surat falan yaptım eltıme dedım arabaya sıgmayız sızde gelın sız araba ıle gıdın cocukların var ben esımle otobusle gelırım sorun olmaz dedım yok yok dedı son 2 gn kala demez mı bızde gelıoruz benıde ıkna ettıler ara hıc bır fırmada bılet kalmamıs dusun kucuuk arabada 5 buyuk 2 de cocuk 7 kısı gıdıcez cocuklar kucagına mı yatar kusarmı Allah kerım ay nasıl sınırlendım esıme dedım benı oldursen goturemezsın bul bır bahane gıtmeyelım
sonra esımın ıse gıtmesı gerektı dedıkte bız antalyaya gıttık son gun bulduk kazık otel hemde ole cok guzel degıldı ama olsun bas basa gezdık tekne turu yaptık cip safari yaptık denız havuz ohh valla

evet evet bulusuyoruz canım sanırım sen gıremedın gormedın kahvaltı mı yapsak dıye konustuk sana da uyarmı kahvaltı
ohh ohh masallah calısın tabı ınsallah bu ay mujdeler yavrunuz gelır

:)

canım niyeyse zaten belirtilere bakıyorum acabamıki diyorum sonra amaaan bunlar zaten adet belirtisi diyorum ve bunu dilden sırf kendimi kandırmak için felan değil nasılsa adet olcam diye düşünerek söylüyorum hatta bari erken adet oluyum italyaya gitmeden temizleniyim diye dua ediyorum
doktorada en son aradığımda progesteron değerini sorarken sordum canım gidebilirsin sorun olmaz dedi ama yinede varsa bi doktora gitsemmi diye düşünüyorum normalde ben cumartesi işten çıkınca acile gider test yaptırırım hala adet olmamışsam diye düşünüyodum ama eğer varsa doktora bi görünmekte istiyorum gerekli değil diye düşünüyorum aslında ama amaan neyse zaman göstercek belki cuma işten çıkınca kan testine giderim eğer hala adet olmamışsam

bizimkiler zaten apayrı bi alem canım bakma sen bizimkilere aile nedir bilmiyolar aile kavramı yok onlarda
okaadr plan yaptıysnız eşinde sanırım sorun çıkarmaz zaten kesin gidelim diye kestirip atmamışta o yüzden ondan önce sen bastır kesin bi şekilde söyle ben dinlenmeye gidiyorum stres atıyım kafa dağıtıyım diye tatile gidiyorum hiç bişey olmasa bile kuzenlerinin hareketlerini sevmediğimi biliyosun onları görünce yine stres olcam de ne bu yaa bizim bu akrabaların işgüzarlığından çektiğimiz nezaketen bizede buyrun gelin dilerseniz okadar para vermeyin bizdede kalabilirsiniz der teklif edersin ısrarın mecbur duruma sokmanın alemi ne koca koca insanlarız bizde nihayetinde dimi

ben kaydederim konuştuklarımızı eve gelince sana anlatırken atladıklarım olursa sen o kayıttan dinlersn konuşmamızı istediğin bi konu varsa konşabiliriz deseydin:)))

desene bız cumaya kadar catlıcaz hadı hayırlısı
bencede sen yınede gıt dıye dusunuyorum hanı varsa belkı dusuk onleyıcı falan hap varya ondan verır bıraz olsun korur gıbı gelıor ama tabı nacızane fıkrım
aylarca yıllarca ugrasıp 3 5 gunluk bısı ıcın uzulmeyın ve uzulmeyelım dıye

evet evet bulusuyoruz canım sanırım sen gıremedın gormedın kahvaltı mı yapsak dıye konustuk sana da uyarmı kahvaltı
ohh ohh masallah calısın tabı ınsallah bu ay mujdeler yavrunuz gelır

:)

Kahvaltııııı bana da uyar canımmm aslında eşlerde gelse daha süper olurrrrr kaynaşırlar hem olmaz mı sonra ayrılırıkkkk eşlerden

)) ahaha o göğüs meselesi bende de oluyor diyorum şu benekler var mı normalde, sis mi bu kadar falan dalga geçiyor benle:)))

Kahvaltııııı bana da uyar canımmm aslında eşlerde gelse daha süper olurrrrr kaynaşırlar hem olmaz mı sonra ayrılırıkkkk eşlerden

Canım benım esım sanırım gelmez yanı gelırde gelmez o gun ben sızın ıle plan yaptıgımı soyleyınce oda dısarda ek ıs alıp yapıyor oradakı kontakları ıle toplantı ayarladı sanırım ama kacta oldugunu bılmıyorum

bence bız once kaynasalım sonra eslerımızı kaynastırırız ınsallah :)
super galatada bakım ben bı kahvaltı yerlerıne
burcu kız uyan bak planlar kuruluyor nerelerdesın

Bencedeeeee eşlersizzzzzz güzel bir zaman geçirelimmmm şöleeeee keyfimizde bakalımmmm şimdi Allah izin verirse bu Cumartesi değil mi

dimi yaa gidiyim ben yinede sonra allah korusun bişey varsada bişey olursa vicdan azabından toparlayamam kendimi çatlamayız kız abkarsın akşam olmadan adet oluveriririm :))

hıı onlarda birbirine benim eşim çocuk için şunu yapıyo yaptırıyo senin eşin ne yapıyo diye konuşurlar artık:)))
ayy bi düşündümde ben istanbulda olup buluşmaya gelecek olsam eşiminde geldiğini düşündüm adamı arkadaşımın üstelik 5yıl aynı evde kaldığım arkadaşımın düğününe götüremiyorum netten hamilelik için konuştuğumuz forumdan tanıştığım arkadaşlarla buluşmaya gidelim dediğimi düşündümde :)))))

)) ahaha o göğüs meselesi bende de oluyor diyorum şu benekler var mı normalde, sis mi bu kadar falan dalga geçiyor benle:)))

dalga geçmedi allahtan ama bir iki daha sorsam benimkide dalga geçer dün direk sorunca anlamadı safım niye sorduğumu sonradan dedim bunlar hamilelik belirtisiymiş diye

ne adet olması kız sımdılık ole seyler deme sen bı bakım 40 kere soyleyıp cekme

hahah bız konusuruz konusuruz adamlar da sırayla suratlarımıza bakıp bunlar nece konusuyor dıye bakarlar herhalde

Ah canm insallah oyledir bugun bi test daha mi yapsam ama adet olusam uzulecegim ama olmasa hic cizgi cikmazdi heralde canm.alt kat komsumla yPmistik testi dun i dim onunkine baktim :) belki bi yanlislik vardir durunca herkeste cikiyordur diye ama kizda tikk yoktu :) hayirlisi isallah bebis gelmistir

Yok canm olmadim umarim benimle oyun oynamiyorxur :) bugun test yapmadim daha disari cikarsam alirim kesin :) cikmazsa butun umidimi kesecegim zaten adeti beklerim..

günaydınnnnnnnn

gunaydın sekerım

bence sen cık hemen bı test alıver bakım hatta 2 3 al farklı marka dene bıdaha derım
hem sımdı cıkmazsa bosuna umıtlenmezsın yanlısmıs dersın durdukca umıtlenceksın daha buyuk hayak kırıklıgı olur yoksa buyutmeden umutları bence bı test daha yapıver

Canım valla eşinde biter iş. Eşin illa gideceğiz deyip huzurunuzu bozabilirdi. Çoluk çocuk olmadan başbaşa tatil yapmak mantıklı maaile yapmaktansa:))

şuan dumur olmuş haldeyim doktoru aradım ben yurtdışına gidicem ya bugün 29. günüm nezaman test yapıyım dedim progesteron test tarihine ve değerine baktı bugün test yaptırabilirsin dedi şaşkınım yane amaan banane yaptırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…