- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.481
şuan dumur olmuş haldeyim doktoru aradım ben yurtdışına gidicem ya bugün 29. günüm nezaman test yapıyım dedim progesteron test tarihine ve değerine baktı bugün test yaptırabilirsin dedi şaşkınım yane amaan banane yaptırmıcam
gunaydın sekerım
bence sen cık hemen bı test alıver bakım hatta 2 3 al farklı marka dene bıdaha derım
hem sımdı cıkmazsa bosuna umıtlenmezsın yanlısmıs dersın durdukca umıtlenceksın daha buyuk hayak kırıklıgı olur yoksa buyutmeden umutları bence bı test daha yapıver
teşekkür ederim canım.. hem de ne zor. tek başıma olsam inan hiç umursamam kusar yatar geçiririm ama iki canlı olunca zor oluyo.sezgi canım çok geçmiş olsun hamile hamile ne zordur hastalık allah acil şifalar versin canm.. Hele de kusmak nasıl bişey iyi bilirim en kısa zamnda atlatman dileğiyle bebişine iyi bakk
canımmmm geçmiş olsunn endişelenme gayet normal bebek etkilenmez maşallah sağlığı yerindeki semi pert ediyo böyle
serumun sarımıydıı?sarı serum etkili oluyo ama en etkilisi bile 1-2 gün yani beklemekten ve kusmaktan başka çare yok istediğin kadar serum al ama sonuç bence aynı olur 1 gün iyi olur ertesi gün devam edersin.az kaldııı bikaç hafta daha sık dişinii :)
İnşallah öyledir canım benim aslında bugün randevuyu erkene aldıracaktım ama mide bulantım geçince hiç aldırmadım eşimle birlikte 3:30da gidice kısmet olursa. İnşallah güzel haberlerle döneriz. bogazımada vikis sürüp tülbent sardım yattım. acısıs geçmiş bi tek ses kısıklığı var :)günaydın kızcıklar
ohh gittim ankaraya arkadaşlarımı gördüm geldim kozalakta cumartesi 9da bi yattı ertesi gün ben gelene kadar uyudu şimdi akşam yazdıklarımı tekrar yazayım
sezgii
canım benim geçmiş olsun korkma inş bebeğine bi zararı yoktur hatta burdamı başka topiktemi hatırlamıyorum ama midesi bulanan birine yazmıştı biri mide bulantısını doktorlar iyi bişey olarak değerlendirir bebeğin sağlıklı olduğunu ve büyüdüğüne işaret eder diye yazmıştı inş seninkide kıpır kıpır bi çocuk olduğu için miden bulanıyodurda zarar felan görmez sen kendine dikkat et canım boğazında yara felan çıkmaz inş kusmaktan inş hemen atlatırsın bu dönemide
banada öle geliyo herlde midemi üşüttüm. bide çok terlemeye başladım hemen terleyip soğuyunca oda hasta etti galiba.. ama şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah 3buçuktan sonra daha güzel haberlerle gelirimiremcimm
cok gecmıs olsun merak etme bebıse hıc bısı olmaz doktorum bana ben cok sıstım dıyınce eee ılerde sen hasta oldugunda yada Allah korusun basına bısı geldıgınde bebısın gunlerce kendını ıdare edecek yagı depoladı vucudun sen 3 gunde yemesen bebıs ıı kalır merak etme demıstı
su anda sen yıyemesende bebıs beslenmeye devam eder
ama sen bı an once ıyılesmeye bak bence serum ııde bıde mıde bulantısı ıcın belkıde bırseyler vermelıymıs
mıdeyı mı usuttun ne haberdar et
İnşallah öyledir canım benim aslında bugün randevuyu erkene aldıracaktım ama mide bulantım geçince hiç aldırmadım eşimle birlikte 3:30da gidice kısmet olursa. İnşallah güzel haberlerle döneriz. bogazımada vikis sürüp tülbent sardım yattım. acısıs geçmiş bi tek ses kısıklığı var :)
--- O morlu yeşilli damarlar bende de vardı :) tablonda çok güzel... geçen aykinden kendini farklı hissediyosan. oldu bu iş :)) ---
kendimi adet öncesi klasik mala bağlamış gibi hissediyorum onun dışında farklı hissediyorum ama hamileymişim gibi hissetmiyorum olcaksam gitmeden hemen oluyum diye heyecan yapıyorum
CANMM BUGÜN İKİMİZDE KAN DEĞİLDE İDRAR TEST YAPALIM KENDİMİZ BİR İKİ GÜN SONRA HALA OLMAZSAK KANDA baktırırz derim :)
yaaa öylemi diyosun ayyy bak içim kıpır kıpır oldu ikimizde pozitif diye çığır çığır gelsek ne iyi olur düğün bayram şenlik olur valla dur kız ben bi düşünüyümde bugün yapmayalım sabah ilk şeyimizi bardağa yaparız:)))
Canım valla eşinde biter iş. Eşin illa gideceğiz deyip huzurunuzu bozabilirdi. Çoluk çocuk olmadan başbaşa tatil yapmak mantıklı maaile yapmaktansa:))
şuan dumur olmuş haldeyim doktoru aradım ben yurtdışına gidicem ya bugün 29. günüm nezaman test yapıyım dedim progesteron test tarihine ve değerine baktı bugün test yaptırabilirsin dedi şaşkınım yane amaan banane yaptırmıcam
evet canımm durdukça adet gelmiyor vee acaba mı diye diye bi hal oluyorum bugün bi test daha yapacağım inşallah :) ak mı kara mı belli olur en azından..
teşekkür ederim canım.. hem de ne zor. tek başıma olsam inan hiç umursamam kusar yatar geçiririm ama iki canlı olunca zor oluyo.
İnşallah öyledir canım benim aslında bugün randevuyu erkene aldıracaktım ama mide bulantım geçince hiç aldırmadım eşimle birlikte 3:30da gidice kısmet olursa. İnşallah güzel haberlerle döneriz. bogazımada vikis sürüp tülbent sardım yattım. acısıs geçmiş bi tek ses kısıklığı var :)
--- O morlu yeşilli damarlar bende de vardı :) tablonda çok güzel... geçen aykinden kendini farklı hissediyosan. oldu bu iş :)) ---
banada öle geliyo herlde midemi üşüttüm. bide çok terlemeye başladım hemen terleyip soğuyunca oda hasta etti galiba.. ama şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah 3buçuktan sonra daha güzel haberlerle gelirim
valla 7 kısı bı arabada tıkıs tıkıs gıtsek ben yarı yolda kapıyı acar kendımı asagı atardım herhalde
dusunsene bırı ıkı yasında bırı 8 yasında ıkı cocuk kucakta uzun yol 12 saat yatacak uyucak bu cocuklar ıkı sen kucakta ayy cınnet gecırme sebebım olur herhalde
esımde canı degıl artık azıcık kafasını kullansın yılda bı kere gıdıoruz hem ona hem bana nıye zulum olsun demı
bıraz once surat ettı ben gelmıoruz dıyemem falan dıye ama antalyada sudan cıkmadı balık gıbı
oo super bence kandan nce ıdrar yap canım sılıkde olsa gorursen yaparsın
ay sen ne zaman test almaya gıtcen acep sıkıs bua rada tuvalate gıtme ıdrarın konsantresı artsın
Manyaklar yaa kendileri de rahat değil, başbaşa daha mutlu ama ağızlarını acamiyorlar bizi arada bırakıyorlar:))
evet canm geçsin bugünde ozaman sabaha sağlam olur zaten evde test yok çıkıp almaya bu sıcakta üşenirim şimdi :)
canım hülya ile karar verdik yarın sabah şeyini kullanalım varsa garanti olsun diye bugünüde bekleyelim belkim adet neyin oluruz
Manyaklar yaa kendileri de rahat değil, başbaşa daha mutlu ama ağızlarını acamiyorlar bizi arada bırakıyorlar:))
Benimkisi de hiç çıkmaz havuzdan hatta kendi açıp açıp bakıyor otele çok hevesli ama iptal edelim desem edecek:))
çişte tortu isteyen kimdi ben şimdiden şeyimi bardağa yapmaya başladım vallahide tortu çıktı ama bardağın dibinde tortu vardı yumurtlama dönemindeki gibi içinde akıntı kalıntısı gibi yüzen büyük bişeyler yoktu:)) ığğğğğ tiksindim kendimden nekadannnnn iğrencim zaten yaparkende midem bulandı şimdi anltınca benim bile midem bulandı allah okuyunca size kolaylık versin:)))
sen çıkıp yorulma tatlım bana söyle ben alıyım zaten dışardayım nasılsa:))))
sus sus ole seyler deme
aman bugunden alın testlerı sabah ılk seyınızı kacırmayın o vakıt
sen bence hıc gerı adım atma
ınsallah tatılden resımlerınızı goruruz :)
Inşallah canım yüklerim face e başlık da "kocamla başbaşa tatil" yazarım:))))
slm kızlar sabahtan beri giriyorum yazcam tam biri geliyor.
cumartesi prof a gittik ve bana kilo ver dedi
en az 10 kilo ver bak adetin düzelcek dedi ve kendiliğinden hamiş kalacan.
yasın daha küçük sonucta 40 yasında değilsin dedi.
yarın prof un ayarladığı diyetisyende diyede başlayacağım
tartıldım ve 86 kilo geldimohaa dedim kendime
eşimde 65 kg düş wolswagen polo alcam dedikırmızı istediğimden
oo super haber ıltıhap ıcın falan bısı verdı mı pekı canım
ayy hadı bakalım 6 ayda epey yol alırsın emınım super cok sevındım ıı haberlerın olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?