HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

CANMM BUGÜN İKİMİZDE KAN DEĞİLDE İDRAR TEST YAPALIM KENDİMİZ BİR İKİ GÜN SONRA HALA OLMAZSAK KANDA baktırırz derim :)

evet canımm durdukça adet gelmiyor vee acaba mı diye diye bi hal oluyorum bugün bi test daha yapacağım inşallah :) ak mı kara mı belli olur en azından..

sezgi canım çok geçmiş olsun hamile hamile ne zordur hastalık allah acil şifalar versin canm.. Hele de kusmak nasıl bişey iyi bilirim en kısa zamnda atlatman dileğiyle bebişine iyi bakk
teşekkür ederim canım.. hem de ne zor. tek başıma olsam inan hiç umursamam kusar yatar geçiririm ama iki canlı olunca zor oluyo.
Sende bi test daha al yap bugün inşallah hayırllı haberler verirsin

evet sarı bi serumdu. demekki 12 saat sonra etki etti bana çünkü dün akşam 7de uyandım hiç kusmadım zaten midem bulanıp kusucam diye doru dürüst bişeyde yiyemedim. gecede çook rahat uyudum. şimdiki tek sorunum boğazım ağrıyodu sesim kısılıp geliyo :)

İnşallah öyledir canım benim aslında bugün randevuyu erkene aldıracaktım ama mide bulantım geçince hiç aldırmadım eşimle birlikte 3:30da gidice kısmet olursa. İnşallah güzel haberlerle döneriz. bogazımada vikis sürüp tülbent sardım yattım. acısıs geçmiş bi tek ses kısıklığı var :)
--- O morlu yeşilli damarlar bende de vardı :) tablonda çok güzel... geçen aykinden kendini farklı hissediyosan. oldu bu iş :)) ---

banada öle geliyo herlde midemi üşüttüm. bide çok terlemeye başladım hemen terleyip soğuyunca oda hasta etti galiba.. ama şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah 3buçuktan sonra daha güzel haberlerle gelirim

kendimi adet öncesi klasik mala bağlamış gibi hissediyorum onun dışında farklı hissediyorum ama hamileymişim gibi hissetmiyorum olcaksam gitmeden hemen oluyum diye heyecan yapıyorum

kendimi adet öncesi klasik mala bağlamış gibi hissediyorum onun dışında farklı hissediyorum ama hamileymişim gibi hissetmiyorum olcaksam gitmeden hemen oluyum diye heyecan yapıyorum

hayırlısı olur inşallah canım ne diyim.. tez zamanda öğren var olduğunuda bebenle git nereye gidiyosan

CANMM BUGÜN İKİMİZDE KAN DEĞİLDE İDRAR TEST YAPALIM KENDİMİZ BİR İKİ GÜN SONRA HALA OLMAZSAK KANDA baktırırz derim :)

yaaa öylemi diyosun ayyy bak içim kıpır kıpır oldu ikimizde pozitif diye çığır çığır gelsek ne iyi olur düğün bayram şenlik olur valla dur kız ben bi düşünüyümde bugün yapmayalım sabah ilk şeyimizi bardağa yaparız:)))

evet canm geçsin bugünde ozaman sabaha sağlam olur zaten evde test yok çıkıp almaya bu sıcakta üşenirim şimdi :)

Canım valla eşinde biter iş. Eşin illa gideceğiz deyip huzurunuzu bozabilirdi. Çoluk çocuk olmadan başbaşa tatil yapmak mantıklı maaile yapmaktansa:))

valla 7 kısı bı arabada tıkıs tıkıs gıtsek ben yarı yolda kapıyı acar kendımı asagı atardım herhalde
dusunsene bırı ıkı yasında bırı 8 yasında ıkı cocuk kucakta uzun yol 12 saat yatacak uyucak bu cocuklar ıkı sen kucakta ayy cınnet gecırme sebebım olur herhalde
esımde canı degıl artık azıcık kafasını kullansın yılda bı kere gıdıoruz hem ona hem bana nıye zulum olsun demı
bıraz once surat ettı ben gelmıoruz dıyemem falan dıye ama antalyada sudan cıkmadı balık gıbı

oo super bence kandan nce ıdrar yap canım sılıkde olsa gorursen yaparsın

evet canımm durdukça adet gelmiyor vee acaba mı diye diye bi hal oluyorum bugün bi test daha yapacağım inşallah :) ak mı kara mı belli olur en azından..

ay sen ne zaman test almaya gıtcen acep sıkıs bua rada tuvalate gıtme ıdrarın konsantresı artsın

eee annelık kolaymı sımdıden once o oldu demı
neyse gecer ınsallah ama doktoruna vıcks vs ne yaptıysan surduysen ıctıysen sor mesela bana asla nane lımon ıcırmıyor zencefıl vs gıbı seylerde bıtkısel caylar yasak dıyo sor masum gorunen yanlıs bısı olmasın

ayy guzel havadıslerle gel ınsallah beklıoruz ıı haberlerını

canım hülya ile karar verdik yarın sabah şeyini kullanalım varsa garanti olsun diye bugünüde bekleyelim belkim adet neyin oluruz

çişte tortu isteyen kimdi ben şimdiden şeyimi bardağa yapmaya başladım vallahide tortu çıktı ama bardağın dibinde tortu vardı yumurtlama dönemindeki gibi içinde akıntı kalıntısı gibi yüzen büyük bişeyler yoktu:)) ığğğğğ tiksindim kendimden nekadannnnn iğrencim zaten yaparkende midem bulandı şimdi anltınca benim bile midem bulandı allah okuyunca size kolaylık versin:)))

canım hülya ile karar verdik yarın sabah şeyini kullanalım varsa garanti olsun diye bugünüde bekleyelim belkim adet neyin oluruz

sus sus ole seyler deme
aman bugunden alın testlerı sabah ılk seyınızı kacırmayın o vakıt

sen bence hıc gerı adım atma
ınsallah tatılden resımlerınızı goruruz :)

ayy çok komiksin :) aslında ilkten biraz kötü geliyor ama hepimizin detaylı bir şekilde bildiği yaşadığı şeyler bunlar ama ben hiç bakmadım tortu var mı diyee..

sen çıkıp yorulma tatlım bana söyle ben alıyım zaten dışardayım nasılsa:))))

saol canımm :) düşünmen yeter ne de olsa aynı yolun yolcusuyuz kısa zamanda umduğumuza ulaştırsın rabbim ama ben uzaktayım ki sen yorulma buraya kadar belki bebiş vardır :)

sus sus ole seyler deme
aman bugunden alın testlerı sabah ılk seyınızı kacırmayın o vakıt

sen bence hıc gerı adım atma
ınsallah tatılden resımlerınızı goruruz :)

evet canım akşam üstü pazara çıkarsam dönüşte alır koyarım kenara sabah gözlerimi ovalarken hallederim o işi :)

Son düzenleme:
slm kızlar sabahtan beri giriyorum yazcam tam biri geliyor.

cumartesi prof a gittik ve bana kilo ver dedi

en az 10 kilo ver bak adetin düzelcek dedi ve kendiliğinden hamiş kalacan.

yasın daha küçük sonucta 40 yasında değilsin dedi.

yarın prof un ayarladığı diyetisyende diyede başlayacağım

tartıldım ve 86 kilo geldim ohaa dedim kendime

eşimde 65 kg düş wolswagen polo alcam dedi kırmızı istediğimden

oo super haber ıltıhap ıcın falan bısı verdı mı pekı canım
ayy hadı bakalım 6 ayda epey yol alırsın emınım super cok sevındım ıı haberlerın olmasına

oo super haber ıltıhap ıcın falan bısı verdı mı pekı canım
ayy hadı bakalım 6 ayda epey yol alırsın emınım super cok sevındım ıı haberlerın olmasına

iltihap yok dedi canım.

akıntıda adet görmediğimden dolayıymış.

rahimde falan hiçbirşey yok dedi.

valla canım ya kışa kadar baya kilo vermiş olurum büyük ihtimalle.

eşime dedi ' hüseyin özge ye en büyük desteği sen vereceksin hatta sende yapsan iyi olur dedi :) '

bide nerde oturuyorsunuz dedi bende gayri ihtiyari 'kayınvalidemin karşısında' demişim.
ordan taşınma ihtimaliniz yok mu dedi eşim bozuldu bi.

Kizlar kizlar nasilsiniz, hafta sonunuz nasildi okuyamadim gecmisi..

Bugun isyerinde son gun malum yarin bu saatlerde bulgaristan uzerinden istanbula dogru nerdeyse ucagimiz inmis olcak
Ayyy cok sabirsizlaniyorum ins yarin ogleden sonra zaman durdun 2 hafta hic gecmesin :)) Bugunde bir bitseydi valla cok zorluyorum kendimi calismak icin

Ozgecim cok sevindim herseyin yolunda olduguna hem bebis hem araba icin bence kilo verilir, bizde sana destegiz burda ins gitcek biran once hepsin, sonrada atarsin bebisi arabaya ohhh gez dur :))
Doktorada iyi cevap vermisin kayinvalide karsinda oturmakta en buyuk stres nedeni valla bebis icin ohhh iyi olmus senin kozalagada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…