HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiss Hulya gene baslamisin toru mortu karbonatta attim mi icine kabardi mi , kis daha bata var senin az kaldi sabret 3 -5 gun..
Zaten tatile gitcen anacim rahatla bosver belirti fln , rahat ol azcik gelcek bebis..

evet canım

teşekkür canım destekleriniz için.

bebeğim için herşeyi yaparımm

hahah komık olmus kayınvalıdemın karsısında kız semt soler ınsan ne bılım mahalle ılce
bozulur tabı adam hahah doktorla sozlesmıs gıbı

neyse hadı hayırlısı guzel haberler bunlar cok sevındım kesınlıkle ocak subat gıbı en gec mujdenı alırız bence

canım oh iyi olmuş demekki beynine nasıl bi işlediyse direk kaynanamın karşısı demişin iyi olmuş hadi bakalım şimdi diyet zamanı inş rabbim bi kolaylık verir canım

anaaa kızcam haa biriniz bekle diyo arkasından öbürünüz test yap diyo karar verin napcağıma burcu canım esasen bişeycik aramıyodum ama kendiliğinden çıktı herşey kendiliğinden gelişti:))

Tesekkur ederim canim :))

Sen naptin Cagan iylestimi iyice, gittin mi ikili testine, cinsiyete bisi dedimi doktor?

Canim ikili test bugun sonuclar cikti daha almadimmm..ense olcmustu 1.2
burun olusmus iyi dedi...zeka geriliginde hemen olusmuyomus..

bacaklaru acmadigi icin cins..ogrenemedik...
Caganda sukur iyilesti...
dr ye ditmemm gerwliuor cok useniyorummmm....gece 2 de yattim 6 kalktimm...gorcemleri yolculadik okula gittim geldim..hic uyumadimm

huluuucum sen bekle anammm. daha senin gun gelmedi heyecanli yapsin ama artik....

başla başla canım hiç vakit kaybetme
canım bugün adetim geçeli 8.gündeyim 12 hazran-20 haziran da idrar testi yaptım bariz çıkmadı ama atmadım sakladım dün sabah tekrar yaptım böyle belli belirsiz tam olarak varda diyemiyorum psiklojikte olabir emin olamayarak 10 dk.baktım sonra evden çıktım .akşam geç döndüğümde teste tekrar baktım pembe ikinci çizgi vardı eşimede gösterdim bariz belliydi çizgi ama biliyorumya ilk 5 dk. sonraki teste inanılmıycağını ,kafam karıştı.önceki 2 testede baktım onlar yine aynı bariz tek çizgi nedersiniz kafam çok kARIŞIK ?

anaaa kızcam haa biriniz bekle diyo arkasından öbürünüz test yap diyo karar verin napcağıma burcu canım esasen bişeycik aramıyodum ama kendiliğinden çıktı herşey kendiliğinden gelişti:))

kiss yapma bence sabret, simdi gezme tozma dugun dernek bir suru oyalancak seyin var azcik tut ayin 27sine ne kaldi surda , bence simdi bisi cikmicakta erkenden yaptin diye bosu bosuna uzulcen, benimki adet 2 gun geciktikten sonra silik cikmisti..

Kolayii var baskaa marka iki test alll yarin sabahhh yap bidahaaaaa...hadi hayirlisi canimmm

Cok sevindim cnm , sende yorma kendini yat dinlen ..
Anacim bu bebisler niye acmiyorlar bacaklarini kiclarini seyrettiriyorlar anneden utanilirmiymis bakiyim :) Hadi ins birsonrakine kizimizi goruruz..

Kiss sen bayaadir yoktunn...laf aramizda baska topiklerdede gordum senii ama olsun...:))))
Esracım tam bir ay hiç girmedim ama burda ismi lazım değl isizi tenzi ediyorum ukala biri yüzünden burdan soğudum , ara ara girip sizleri takpi ettim, ama fazla yazmadım şimdi girdiğimde sevdiğim kişileri görünce yazmak istedim.

Canim bence yarin sabah bir test daha yap, yine silik milik bisi varsa hemen kan verirsin , ohhh ins bebis seninledir annesi..

Canim bence yarin sabah bir test daha yap, yine silik milik bisi varsa hemen kan verirsin , ohhh ins bebis seninledir annesi..
nedersin ihtimal varmıyaklaşık 1 senedir çubuk test yapıyorum ve testleride hemen atmıyorum ve bir kaç gün sonra ble baktığım testlerin hiçbirinde silik milik 2.çizgiyi görmemiştim biraz ümitlendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…