- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.501
Ozgecim cok sevindim herseyin yolunda olduguna hem bebis hem araba icin bence kilo verilir, bizde sana destegiz burda ins gitcek biran once hepsin, sonrada atarsin bebisi arabaya ohhh gez dur :))
Doktorada iyi cevap vermisin kayinvalide karsinda oturmakta en buyuk stres nedeni valla bebis icin ohhh iyi olmus senin kozalagada :)))
Hulyaaa heyecanliiii
yahu yapin bi test patlatin haberleriiii.aaaa kiziyorum haaaaa...
burcuuu sana iyi yolculuklar tatlimmm...
iltihap yok dedi canım.
akıntıda adet görmediğimden dolayıymış.
rahimde falan hiçbirşey yok dedi.
valla canım ya kışa kadar baya kilo vermiş olurum büyük ihtimalle.
eşime dedi ' hüseyin özge ye en büyük desteği sen vereceksin hatta sende yapsan iyi olur dedi :) '
bide nerde oturuyorsunuz dedi bende gayri ihtiyari 'kayınvalidemin karşısında' demişim.
ordan taşınma ihtimaliniz yok mu dedieşim bozuldu bi.
merabalar klzar eski dert ortaklarım bayağıdır topiğe giremiyum ama size danışmak istedim, fikirlerinize itiyacım var başlayabilrmiyim :)
merabalar klzar eski dert ortaklarım bayağıdır topiğe giremiyum ama size danışmak istedim, fikirlerinize itiyacım var başlayabilrmiyim :)
Kiss sen bayaadir yoktunn...laf aramizda baska topiklerdede gordum senii ama olsun...:))))
Tesekkur ederim canim :))
Sen naptin Cagan iylestimi iyice, gittin mi ikili testine, cinsiyete bisi dedimi doktor?
canım bugün adetim geçeli 8.gündeyim 12 hazran-20 haziran da idrar testi yaptım bariz çıkmadı ama atmadım sakladım dün sabah tekrar yaptım böyle belli belirsiz tam olarak varda diyemiyorum psiklojikte olabir emin olamayarak 10 dk.baktım sonra evden çıktım .akşam geç döndüğümde teste tekrar baktım pembe ikinci çizgi vardı eşimede gösterdim bariz belliydi çizgi ama biliyorumya ilk 5 dk. sonraki teste inanılmıycağını ,kafam karıştı.önceki 2 testede baktım onlar yine aynı bariz tek çizgi nedersiniz kafam çok kARIŞIK ?başla başla canım hiç vakit kaybetme
anaaa kızcam haa biriniz bekle diyo arkasından öbürünüz test yap diyo karar verin napcağıma burcu canım esasen bişeycik aramıyodum ama kendiliğinden çıktı herşey kendiliğinden gelişti:))
canım bugün adetim geçeli 8.gündeyim 12 hazran-20 haziran da idrar testi yaptım bariz çıkmadı ama atmadım sakladım dün sabah tekrar yaptım böyle belli belirsiz tam olarak varda diyemiyorum psiklojikte olabir emin olamayarak 10 dk.baktım sonra evden çıktım .akşam geç döndüğümde teste tekrar baktım pembe ikinci çizgi vardı eşimede gösterdim bariz belliydi çizgi ama biliyorumya ilk 5 dk. sonraki teste inanılmıycağını ,kafam karıştı.önceki 2 testede baktım onlar yine aynı bariz tek çizgi nedersiniz kafam çok kARIŞIK ?
Canim ikili test bugun sonuclar cikti daha almadimmm..ense olcmustu 1.2
burun olusmus iyi dedi...zeka geriliginde hemen olusmuyomus..
bacaklaru acmadigi icin cins..ogrenemedik...
Caganda sukur iyilesti...
dr ye ditmemm gerwliuor cok useniyorummmm....gece 2 de yattim 6 kalktimm...gorcemleri yolculadik okula gittim geldim..hic uyumadimm
huluuucum sen bekle anammm. daha senin gun gelmedi heyecanli yapsin ama artik....
Esracım tam bir ay hiç girmedim ama burda ismi lazım değl isizi tenzi ediyorum ukala biri yüzünden burdan soğudum , ara ara girip sizleri takpi ettim, ama fazla yazmadım şimdi girdiğimde sevdiğim kişileri görünce yazmak istedim.Kiss sen bayaadir yoktunn...laf aramizda baska topiklerdede gordum senii ama olsun...:))))
canım bugün adetim geçeli 8.gündeyim 12 hazran-20 haziran da idrar testi yaptım bariz çıkmadı ama atmadım sakladım dün sabah tekrar yaptım böyle belli belirsiz tam olarak varda diyemiyorum psiklojikte olabir emin olamayarak 10 dk.baktım sonra evden çıktım .akşam geç döndüğümde teste tekrar baktım pembe ikinci çizgi vardı eşimede gösterdim bariz belliydi çizgi ama biliyorumya ilk 5 dk. sonraki teste inanılmıycağını ,kafam karıştı.önceki 2 testede baktım onlar yine aynı bariz tek çizgi nedersiniz kafam çok kARIŞIK ?
nedersin ihtimal varmıyaklaşık 1 senedir çubuk test yapıyorum ve testleride hemen atmıyorum ve bir kaç gün sonra ble baktığım testlerin hiçbirinde silik milik 2.çizgiyi görmemiştim biraz ümitlendim sanırımCanim bence yarin sabah bir test daha yap, yine silik milik bisi varsa hemen kan verirsin , ohhh ins bebis seninledir annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?