- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.521
eğer bebeğm benimleyse silik dahi saatler sonra çıkan 2 günde çıkarmı kararsız kaldım yoksa 10.günü beklesemmi ?Kolayii var baskaa marka iki test alll yarin sabahhh yap bidahaaaaa...hadi hayirlisi canimmm
nedersin ihtimal varmıyaklaşık 1 senedir çubuk test yapıyorum ve testleride hemen atmıyorum ve bir kaç gün sonra ble baktığım testlerin hiçbirinde silik milik 2.çizgiyi görmemiştim biraz ümitlendim sanırım
çok doğru söylüosu ama kan testine karşı bi antipati oluştu bende.doktora gittiğim zamanlar orda tandığım arkadaşlar öyle hevesle kan testine gidip moraller sıfır olarak geldlerki hiç yaptırmak istemiyorum bilmiyorum biraz cesaretimi toplarsam yaptırırm.canım taaa 8 gün geçmiş idrarla midrarla silikti sonradandı öncedendi diye uğraşma bence direk kan ver kesin sonuç alırsın kafanda böyel karşmış olmaz varsa vardır yoksa yoktur inş hayırlısıyla pozitif sonucu alır gelirsin
çok doğru söylüosu ama kan testine karşı bi antipati oluştu bende.doktora gittiğim zamanlar orda tandığım arkadaşlar öyle hevesle kan testine gidip moraller sıfır olarak geldlerki hiç yaptırmak istemiyorum bilmiyorum biraz cesaretimi toplarsam yaptırırm.
canım hamiş olduğunu biliyorum sizleri iyi tanıyorum seninle aynı zamanda topiğe giremiorduk ama ben senitakip ediyordum.herhangi bir rahatsızlığım yok, ilaç bir kaç aydır kullanmadım en son kullandığım klomendi 2 ay bebiş olmayınca onuda bıraktım...Valla benim bat 2 gun gecince silik cizgim vardi, 4 gun gecince yine silikti ama biraz daha belirgindi kan verdim 2805 cikmisti cok sukur bebisim yolda.. Tabi bir rahatsizligin fln varmi ilaclar degerini yukseltmis olmasin bilemem ama bence hamissin ve ins asaglikla buyur bebisin..
Ya kızlar sabah sabah sinirlerim alt üst oldu..
Tüm sene çocuk sesini çek, artık tatil gelse de gezsem tozsam diye hayaller kur, sonra birileri gelip sinirlerini bozsun
İki gündür eşim tarafı misafirdi bende.. İyi güzel ağırladım ettim.. Ama sabah sabah amcası canımı sıktı..
Bunlar akdenizde deniz kenarında bir yerde yaşıyor.. Geçen sene balayımızda kendi bulundukları yerden balayı ayarladı amcası sağolsun kendisi ödedi falan. 4 gün otelde kaldık 2 gün de onlarda!!.. Balayımızda anne amca teyze kuzenler bir aradadaydık yani..
Ve eşim beni sahilde bırakıp bırakıp kuzenleriyle denize açılıyor, bir başbaşa kalamıyoruz, ilginçti yani..
Bir de kuzenleri çok acaip.. Sürekli dokunmalar, omzuna yatmalar, boynunu okşamalar beni rahatsız ediyorlar.
Bu yüzden balayımızda kavga bile ettik eşimle..
Gelelim bu tatile.. Ben bu sene İzmir tarafına gidelim dedim eşime.Hem görmedim o tarafları, hem de uzak oluruz düşüncesiyle.
Eşim polis olduğu için zaten izni fazla yok.. Benim okul kapanınca 5 gün kayınvalidemlere gideceğiz, oradan da tatile. Sonrasında da ramazan giriyor diye kısa tuttuk tatili..
Teyzesi dün konuşurken aa çok kısaymış tatiliniz dedi.. Ramazanda kimsenin evinde rahat edemem dedim (sonuçta genç insanlarız)
Ve kızlar kayınvalidem iyi hoştur da, gittiğimizde bize bir oda ayırmaz. Salonlarında yatak atar orada yatar kalkarım.. Bavulum oradadır.. 3+1 evi var ama biz salonda milletin yatmasını bekleriz uyumak için, üstümü değiştireceğim çamaşırlarımı çıkaramam.. Böyle ilginç..Benim annem 2+1 evi ama her gittiğimizde kendi odasını bize ayırır babamla kendisi kardeşim odasında ya da içeride yatar rahat edemeyiz diye..
Her neyse, Sabah da amcası demesin mi tatiliniz iptal edin bize gelin!!
Yok dedim ödememizi falan yaptık.. Olur mu diyor gelirsiniz kızlarla denize gidersiniz gezersiniz.. Y
ani iyi niyet mi anlayışsızlık mı anlamadım gitti..
Benim için tatil kavramı yiyip içip gezeceksin dedim.. O kargaşada tatil mi olur Allah aşkına!!!
Hem İzmir tarafını görmedik bir de orayı görelim dedim..
Eşim ağzını açıp da tek kelime etmiyor!!!İade-i ziyaret yaparız diyor!! İyi o zaman tatil bitince bize uğrayın diyor.. İzmire tatile gidiyorum, Ankarada kalıyorum Antalyaya uğrayacakmışım!!! Benim ablam da deniz kenarında yaşıyor, evinde havuzu var ve ev sakin. Ben ablama gidemiyorum, amcasıgilde tatil yapacakmışım..
Onlar gidince eşimi aradım ne diyor amcan dedim? Ne olacak sanki diyor..
Sözde çok değer veriyorlar, çok seviyorlar kendisini ama gittiğimizde ayrı bir oda bile tahsis etmiyorlar nasıl sevgiyse??
Şimdi beni bir telaş sardı bizimkisi hadi gidelim derse kıyamet kopacak eminim..
Tatillerden nefret ediyorum kızlar
Dört gözle sene boyu bekliyorum sonra da eşimin bu iş bilmezliği yüzünden zehir oluyor tatil bana
Ama bu sene kararım kesin..Eğer gidelim derse sen git amcanlara kafana göre takıl ben ablamlara gideceğim diyeceğim. Sanırım ancak bu dilden anlar
peki özelin aclinden hemen sonuç veriyorlarmı ? adetin geçmedi sanırım ?valla bende her seferinde o uyuz kadınların kaprislerine katlanmak zorunda kalıyorum malum acile yaptırdığım için kırk nazla yapıolar ama ben yinede kan testinden yanayım direk sonuç bu sefer inş adet olmazsam ben özelin acilline yaptırmayı düşünüyorum parayı verdimmi kimseden gık çıkmaz yaparlar
Kizlar kizlar nasilsiniz, hafta sonunuz nasildi okuyamadim gecmisi..
Bugun isyerinde son gun malum yarin bu saatlerde bulgaristan uzerinden istanbula dogru nerdeyse ucagimiz inmis olcak
Ayyy cok sabirsizlaniyorum ins yarin ogleden sonra zaman durdun 2 hafta hic gecmesin :)) Bugunde bir bitseydi valla cok zorluyorum kendimi calismak icin
canım bugün adetim geçeli 8.gündeyim 12 hazran-20 haziran da idrar testi yaptım bariz çıkmadı ama atmadım sakladım dün sabah tekrar yaptım böyle belli belirsiz tam olarak varda diyemiyorum psiklojikte olabir emin olamayarak 10 dk.baktım sonra evden çıktım .akşam geç döndüğümde teste tekrar baktım pembe ikinci çizgi vardı eşimede gösterdim bariz belliydi çizgi ama biliyorumya ilk 5 dk. sonraki teste inanılmıycağını ,kafam karıştı.önceki 2 testede baktım onlar yine aynı bariz tek çizgi nedersiniz kafam çok kARIŞIK ?
eğer bebeğm benimleyse silik dahi saatler sonra çıkan 2 günde çıkarmı kararsız kaldım yoksa 10.günü beklesemmi ?
peki özelin aclinden hemen sonuç veriyorlarmı ? adetin geçmedi sanırım ?
peki özelin aclinden hemen sonuç veriyorlarmı ? adetin geçmedi sanırım ?
kızz nerelerdesın sen merve ıle konustuk oda gelıor kahvaltı uyar dıye konustuk cumartesı galatadayız ınsallah
oncelıkle hosgeldın yenıden :)
acaba gecmı yumurtladn bence sen bı test daha yap ve cıkarsa kan testı yaptrı cunku epey gecıkmıssın
nolur yanlıs anlama ama bazen kımyasal gebelık oluyor ve deger cok kucuk buyuyor yanı herhangı bır durum var mı yokmu bılmıs olursun baska marka test ıle denemenden yanayım
evet ya esra iyice netleştim yarın sabah bi idrar testi daha yapıyım duruma göre kan testi yaptırırımKiz vatsa simdi bile cikarrr...yarin da cikar...cunku hamissen degerin artiyor artikcavkoyulasir cizgi...
hemennn git yapppp...yoksa adetin sureklu gecikir.
ben ozelde yaptirdim danismaya kan testi yaptiricam dedim...aldilar gece 9.00 da 1 saat sonra sonucu aldim...
selam kızlar çok ilerlemiş saqyfalar tek tek okuyamadım varmı güzel haberler.
çok sıkılıyorummmmmm nasıl bu haberrr??
sıradan bi haber.... çünkü aynısı bende de var
kasıklarım ağrıyo yumurtluyorum sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?