HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım taaa 8 gün geçmiş idrarla midrarla silikti sonradandı öncedendi diye uğraşma bence direk kan ver kesin sonuç alırsın kafanda böyel karşmış olmaz varsa vardır yoksa yoktur inş hayırlısıyla pozitif sonucu alır gelirsin

Valla benim bat 2 gun gecince silik cizgim vardi, 4 gun gecince yine silikti ama biraz daha belirgindi kan verdim 2805 cikmisti cok sukur bebisim yolda.. Tabi bir rahatsizligin fln varmi ilaclar degerini yukseltmis olmasin bilemem ama bence hamissin ve ins asaglikla buyur bebisin..

çok doğru söylüosu ama kan testine karşı bi antipati oluştu bende.doktora gittiğim zamanlar orda tandığım arkadaşlar öyle hevesle kan testine gidip moraller sıfır olarak geldlerki hiç yaptırmak istemiyorum bilmiyorum biraz cesaretimi toplarsam yaptırırm.

tamam ozaman ben yapmıyorum son kararım bu inş heycanlı şekerim tecrübeli hatunlar yapma dediler sen ver güzel haberi arkandan ben veriyim inş hem tek günde tüm güzel haberleri tüketmeyelim dimi:))))

valla bende her seferinde o uyuz kadınların kaprislerine katlanmak zorunda kalıyorum malum acile yaptırdığım için kırk nazla yapıolar ama ben yinede kan testinden yanayım direk sonuç bu sefer inş adet olmazsam ben özelin acilline yaptırmayı düşünüyorum parayı verdimmi kimseden gık çıkmaz yaparlar

canım hamiş olduğunu biliyorum sizleri iyi tanıyorum seninle aynı zamanda topiğe giremiorduk ama ben senitakip ediyordum.herhangi bir rahatsızlığım yok, ilaç bir kaç aydır kullanmadım en son kullandığım klomendi 2 ay bebiş olmayınca onuda bıraktım...

ay canım valla çok sinir oldum okurken. ben olsam asla gitmem. eşin neden sessiz kalıyor ki biz baş başa olalım de çağıran insanda ne oda veriyor ne birşey. resmen gıcıklık yapıyorlar. eşini al kafaya bence ya tek gidersin ya da baş başa olacağımız bir yerlere gideriz de.

peki özelin aclinden hemen sonuç veriyorlarmı ? adetin geçmedi sanırım ?

kızz nerelerdesın sen merve ıle konustuk oda gelıor kahvaltı uyar dıye konustuk cumartesı galatadayız ınsallah

oncelıkle hosgeldın yenıden :)
acaba gecmı yumurtladn bence sen bı test daha yap ve cıkarsa kan testı yaptrı cunku epey gecıkmıssın
nolur yanlıs anlama ama bazen kımyasal gebelık oluyor ve deger cok kucuk buyuyor yanı herhangı bır durum var mı yokmu bılmıs olursun baska marka test ıle denemenden yanayım

eğer bebeğm benimleyse silik dahi saatler sonra çıkan 2 günde çıkarmı kararsız kaldım yoksa 10.günü beklesemmi ?

Kiz vatsa simdi bile cikarrr...yarin da cikar...cunku hamissen degerin artiyor artikcavkoyulasir cizgi...

hemennn git yapppp...yoksa adetin sureklu gecikir.

ben ozelde yaptirdim danismaya kan testi yaptiricam dedim...aldilar gece 9.00 da 1 saat sonra sonucu aldim...

benim adet pek düzenli değil canım garanti olsun diye cumartesiyi beklemeyi düşünüyorum canım ama geçen aya göre bat yarın
ben burdaki bikaç özeli aradım telde sordum fiyatıda çıkma süreside hastaneden hastaneye değişiyor kimi 45 dakika diyor kimi 3 saat ama en azından kırk nazla yaptırmıyosun ve beş karış suratlarını çekmiyosun

Tamamdir hayatim ben 29u size ayirdim zaten :))
Kahvalti derken sabahin 7si 8si bulusmucaz dimi :)) Azcik 10 gibi fln bulusuruz zaten istte evden ciksam 8.30 da anca trafikte eminonunde 10 da olurum.. Saatide size ne uyarsa kararlastirin hadi ins , ayy valla cok heyecanliyim yarin bu saatte evde olcam ins:)))

oncelıkle hosgeldın yenıden :)
acaba gecmı yumurtladn bence sen bı test daha yap ve cıkarsa kan testı yaptrı cunku epey gecıkmıssın
nolur yanlıs anlama ama bazen kımyasal gebelık oluyor ve deger cok kucuk buyuyor yanı herhangı bır durum var mı yokmu bılmıs olursun baska marka test ıle denemenden yanayım[/QUOTE]
tşklr canım hoşbulduk .evet bu kadar gecikipte çıkmamasıda ilginç dediğin gibi benimde aklıma geldi ama herşeye hazırım yarın bi test daha yapıyımda idrarda silik milik bişey görrüsem kanda baktırırım.

evet ya esra iyice netleştim yarın sabah bi idrar testi daha yapıyım duruma göre kan testi yaptırırım

kızlar gün geçmeden göğüslerin şişmesi vs.var mı bu belirtiler gerçekten.burda yazılanları okudum annemi aradım sabah. hiçbir şey hissetmiyorum olmadı galiba dedim annem de hissetmezsin tabi daha günün geçemdi ki dedi.o da 4 doğumu var.teyzem ve anneme sorarsanzı gün geçmeden belirti olmaz.onlar böyle şeyler yaşamamışlar.benim gün geçmeden belirti beklememi anlamsız buluyorlar.ben de burda okuduklaırmı görünce belirti göresim geliyor :/
sadece ayakta olduğum zaman tam ortasında sancım oluyor,oturuyorum geçiyor bundan başka bişi yok
hayırlısı diyoruz yine hayırlısı Allah ım en iyisini sen bilirsin... :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…