HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

göğsün etrafındaki kahve kısım büyüyo genişliyo ve benek benek minik noktalar beliriyo.yani ben bundan anlamıştım adete 1 hafta kala canım :)
umarımm hamişsindirr :)

nasıl geçiyo akşamlar ondan haber ver o zaman
d&r'a baktım öğlen hiç bize göre kitap yokkkk

dün akşam olmadı bugüne hazırlık yaptım
sabah akşam allah ne verdiyse geçiyo işte
bu akşamdan itibaren full tıme çalışma.
inşallah tutar bakalım
bende bikaç kitap aldım ablamdan
sırf ayaklarımı dikip yatarken canım sıkılmasın diye.
içerikleriyle ilgili en ufak bi fikrim yok yani

gününü bekle hemen belirti arama herkesde aynı olmaz. sonra bişey çıkmazsa üzülürsün

göğsün etrafındaki kahve kısım büyüyo genişliyo ve benek benek minik noktalar beliriyo.yani ben bundan anlamıştım adete 1 hafta kala canım :)
umarımm hamişsindirr :)

teşekkür ederim inş,bunda da genetikmen aileye mi çekiyoruz acaba.annemin son hamileliğinde 14 yaşındaydım,bilinçliydim yani bi adetim geçti deidğini biliyorum bir de akşam yediğimiz yemeği sabah görmek istemediğini biliyorum.böylece başlamıştı hamileliği.teyzemle ikisi de günümüz geçer midemiz bulanır öyle anlardık diyorlar :/ şuram şöyle oldu buram böyle dediğini bilmiyorum.ben de size çekmişmdir inş dedim

çok çalış bu ay

canım biz her bi haltı fazla fazla bildiğimiz için böyle oluyo ordan burdan araştırıp duruyoruz burdada şumuki bumuki okuyup okuyup başlıyoruz vücudumuzu dinlemeye eskiden nerde bilcekler bu kadar şeyi seninkini bilmem ama şahsen benim anneminde 3 doğumu var yumurta çatlarmış şu olurmuş bu olurmuş diyorum aman daha neler duycaz düşünüp durma diyo eskiden daha rahatlarmış her türlü bilgiye bukadar kolay ulaşılamıyomuş millet taa kaç ay olduktan sonra farkediyomuş hamile olduğunu

çok çalış bu ay

arkadasım gecen ay sadece 3 defa çalışmakla hamile kalmış.
şuan 6 haftalık hamileymiş ve bana söyleyemiyomuş
çekiniyomuş üzülürüm diye...
bu daha çok üzdü
Allah ım ben 15 gün çalışmaya razıyım yeterki bebişim gelsin

evet bu şekilde söyledim anlamamışsındır dedim ama,vücudumda bir değişiklik olsa niye anlamayayım dedi :S

bi yumurta konusunu bilmiyor işte :))) her şeyi öğrendiler sayemizde maşaAllah...bazen diyorum anne rezil oldum iyice,millet çocuk düşünüyoruz diyor bi ay sonra hamile yattığını kalktığını kimse bilmiyor,ben dr gittim mi geldim mi ne oldu ne yaptık sonuç,bebek var mı???
offf reklamız

öyle valla artık herşeyimiz kamu malı oldu herşeyimizi herkes biliyo insanın ar damarı biri evlendiğinde biride doğumda çatlarmış ya bizimkinin ikincisi çocuk yapcaz diye uğraşırken doğuma gerek kalmadan çatladı özel hayat mözel hayat kalmadı

walla canım ya
cok güldüm hatta kahkaha atmışım.
diet başadı kondisyon yapıcaz artık
inşallah canım

canım oh iyi olmuş demekki beynine nasıl bi işlediyse direk kaynanamın karşısı demişin iyi olmuş hadi bakalım şimdi diyet zamanı inş rabbim bi kolaylık verir canım

walla ya nasl bi psikolojik etki bırakdıysa bende

neyse önümüze bakıcaz artık yolumuza

kız yok ne 8 ı 7 sı :) en ıısı 11 falan :) zaten merve de ın bın yapcak bıraz yolu var kızcenın o yuzden 11 gıbı falan bence herkes ıcın ıdeal olur herhalde

ay ne guzel ya annecıgın ne heyecanlıdır sımdı

tşklr canım hoşbulduk .evet bu kadar gecikipte çıkmamasıda ilginç dediğin gibi benimde aklıma geldi ama herşeye hazırım yarın bi test daha yapıyımda idrarda silik milik bişey görrüsem kanda baktırırım.[/QUOTE]

ılk ıdrarla yap zaten varsa gunden gune koyulasır ınsallah vardır haberdar etmeyı unutma

nasıl geçiyo akşamlar ondan haber ver o zaman
d&r'a baktım öğlen hiç bize göre kitap yokkkk

canım ben d&r dan bı bebek gunlugu aldım harıka bır sey sende al bence hatta hepsı buradada gormustum tam adına bakım nette bulım sana aksam gonderım eger ılgını cekerse
basta ılk hıssettgın gun ku duygular sonra keseyı gorunce ne bılım bebk buyuyunce babanın duyguları cınsıyetı ogrendıgın bı yandan ultrosn resımlerı yapıstracagın yerler bı yandan bu hafta ben boyle ıdım dıyıp annenın resmı sonra doguma kadar gıdıor dogumda senı boyle bekledık dıor cok guzel geldı bana aldık aksam sana ıstersen bulup atarım cnm

ılk ıdrarla yap zaten varsa gunden gune koyulasır ınsallah vardır haberdar etmeyı unutma

canım ben d&r dan bı bebek gunlugu aldım harıka bır sey sende al bence hatta hepsı buradada gormustum tam adına bakım nette bulım sana aksam gonderım eger ılgını cekerse
basta ılk hıssettgın gun ku duygular sonra keseyı gorunce ne bılım bebk buyuyunce babanın duyguları cınsıyetı ogrendıgın bı yandan ultrosn resımlerı yapıstracagın yerler bı yandan bu hafta ben boyle ıdım dıyıp annenın resmı sonra doguma kadar gıdıor dogumda senı boyle bekledık dıor cok guzel geldı bana aldık aksam sana ıstersen bulup atarım cnm[/QUOTE]

gördümm canım onuuuu biliyorumm :)
kararsız kaldımm ama bilemiyorumm alsammıı :)

valla özlemim de de onu de insan anne olunca daha karnındayken bile başlıyomuş düşüncelerini değiştirmeye :)

yaa gittik doktora bi kaç bişey sordum ama vicks sormadım hiç aklıma gelmedi direk tene uyguladığımız için. ayy dün akşamda nane limon içeyim diyodum midemi bulandırır diye içmemiştim. iyi ki içmemişim. ama geçen hafta 3 5 tane taze nane yemiştim fazlada olabilir canım çekmişti. zararı olur mu ki :26:

doktor kontrolümüz vardı gittik geldik kanımızıda verdik haftaya sonuçlar çıkarmış almaya gitcem ozaman.
ultrasonda baktı doktor. şimdilik yolunda herşey dedi. kafası kocaman :) biraz uzamış sanki :) ama hala 1 hafta geriden takip ediyoruz. normalde 12+3 olması gerekirken 11+3 çıktı gene. hala yakalayamamışız ne zaman yakalar ki acaba :26:
cinsiyet için biraz erken dedi bişey söleyemedi. doktor hemşire kıza bişeyler yazdırırken arad sorular sordum. buradan biri demişti ya burnunu göremezse sıkıntı varmış diye. ölçtü burnunu pozitif dedi. kesin sonuç yine kandan sonra belli olucak hayırlısı olsun inşallah. bide kilo vermişim 60 olmuşum..
ishal kusma ve gripten bahsettim. yağlılardan uzak dur diyet yap dedi bende diyet yapmıyom herşeyi yiyom dedim. grip için yapmak bişey yok dedi. ilaç kullanamazsın dedi. bu kadar işte gördüm içim rahatladı
Rabbim cümlenize yaşatsın güzel duyguları

valla kuzum kımı doktor ızın verıo ama bana vermemıstı hatta basta vermedı hadı dusuk falan dıe ben 18 haftada mı ne sormustum ben yesıl cay falan ıcmek ıstıorum dıye hayır dogumdan sonra ancak dedı
sızın sandıgınız kadar masum degıl ılaclarında ozu bıtkıler sonucta nasıl kı ılaclar yasaksa bıtkılerınde bazı zararları var dedı ama ole az az yemekten bısı olmaz herhalde
sen yınede abartma sakın
nette okuduguma gorede bazı bıtkı cayları rahım kasılmaları yapıp baslarda dusuk son aylardada erken dogum etkısı yapıormus bılgıne :)

ayy masallah sıze analı bebelı gelmısler :)
ee okadar kusarsan verırsın tabı kılo dınlenmeye bak en guzelı o yanı
cınsıyet ıcın tabı epey erken kız 11 haftalık belkı haftaya bı tahmınde bulunur ama belkıde o da erken
bende ılk 13 haftada erkege benzetıorum demıstı

evet bende bi kaç bitki çayları için duymuştum sanırım içlerinde en masumu ıhlamur oda günde en fazla iki bardak fazla yok. :)
ayy valla Allahtan kısa sürdü yoksa 1 deri 1 kemik kalırdım kesin bende erkekn diye düşündüm ama kimlerinde tahminde bulunuyodu ya ama tabi benim bebem ağır kanlı hala geriden geliyo :)
peki bu oksürük için ne yapsam ki bitmedi öksürüğüm

yanı ılık seyler tuket canım gogsunu sıcak tutmaya calıs zaten havada sıcak gecer ama kuru oksuruk demı yanı ole nefes darlıgı gıbı degıl demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…