- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.541
kızlar gün geçmeden göğüslerin şişmesi vs.var mı bu belirtiler gerçekten.burda yazılanları okudum annemi aradım sabah. hiçbir şey hissetmiyorum olmadı galiba dedimannem de hissetmezsin tabi daha günün geçemdi ki dedi.o da 4 doğumu var.teyzem ve anneme sorarsanzı gün geçmeden belirti olmaz.onlar böyle şeyler yaşamamışlar.benim gün geçmeden belirti beklememi anlamsız buluyorlar.ben de burda okuduklaırmı görünce belirti göresim geliyor :/
sadece ayakta olduğum zaman tam ortasında sancım oluyor,oturuyorum geçiyor bundan başka bişi yok
hayırlısı diyoruz yine hayırlısı Allah ım en iyisini sen bilirsin... :
nasıl geçiyo akşamlar ondan haber ver o zaman
d&r'a baktım öğlen hiç bize göre kitap yokkkk
kızlar gün geçmeden göğüslerin şişmesi vs.var mı bu belirtiler gerçekten.burda yazılanları okudum annemi aradım sabah. hiçbir şey hissetmiyorum olmadı galiba dedimannem de hissetmezsin tabi daha günün geçemdi ki dedi.o da 4 doğumu var.teyzem ve anneme sorarsanzı gün geçmeden belirti olmaz.onlar böyle şeyler yaşamamışlar.benim gün geçmeden belirti beklememi anlamsız buluyorlar.ben de burda okuduklaırmı görünce belirti göresim geliyor :/
sadece ayakta olduğum zaman tam ortasında sancım oluyor,oturuyorum geçiyor bundan başka bişi yok
göğsün etrafındaki kahve kısım büyüyo genişliyo ve benek benek minik noktalar beliriyo.yani ben bundan anlamıştım adete 1 hafta kala canım :)
umarımm hamişsindirr :)
dün akşam olmadı bugüne hazırlık yaptım
sabah akşam allah ne verdiyse geçiyo işte
bu akşamdan itibaren full tıme çalışma.
inşallah tutar bakalım
bende bikaç kitap aldım ablamdan
sırf ayaklarımı dikip yatarken canım sıkılmasın diye.
içerikleriyle ilgili en ufak bi fikrim yok yani
gününü bekle hemen belirti arama herkesde aynı olmaz. sonra bişey çıkmazsa üzülürsün
çok çalış bu ay
sıradan bi haber.... çünkü aynısı bende de var
kasıklarım ağrıyo yumurtluyorum sanırım :26:
o dediğiniz şeyden burdada bolca var üzerine uyku ve yığınla işte var bu nasıl
canım biz her bi haltı fazla fazla bildiğimiz için böyle oluyo ordan burdan araştırıp duruyoruz burdada şumuki bumuki okuyup okuyup başlıyoruz vücudumuzu dinlemeye eskiden nerde bilcekler bu kadar şeyi seninkini bilmem ama şahsen benim anneminde 3 doğumu var yumurta çatlarmış şu olurmuş bu olurmuş diyorum aman daha neler duycaz düşünüp durma diyo eskiden daha rahatlarmış her türlü bilgiye bukadar kolay ulaşılamıyomuş millet taa kaç ay olduktan sonra farkediyomuş hamile olduğunu
evet bu şekilde söyledim anlamamışsındır dedim ama,vücudumda bir değişiklik olsa niye anlamayayım dedi :S
bi yumurta konusunu bilmiyor işte :))) her şeyi öğrendiler sayemizde maşaAllah...bazen diyorum anne rezil oldum iyice,millet çocuk düşünüyoruz diyor bi ay sonra hamile yattığını kalktığını kimse bilmiyor,ben dr gittim mi geldim mi ne oldu ne yaptık sonuç,bebek var mı???
offf reklamız
hahah komık olmus kayınvalıdemın karsısında kız semt soler ınsan ne bılım mahalle ılce
bozulur tabı adam hahah doktorla sozlesmıs gıbı
neyse hadı hayırlısı guzel haberler bunlar cok sevındım kesınlıkle ocak subat gıbı en gec mujdenı alırız bence
canım oh iyi olmuş demekki beynine nasıl bi işlediyse direk kaynanamın karşısı demişin iyi olmuş hadi bakalım şimdi diyet zamanı inş rabbim bi kolaylık verir canım
Tamamdir hayatim ben 29u size ayirdim zaten :))
Kahvalti derken sabahin 7si 8si bulusmucaz dimi :)) Azcik 10 gibi fln bulusuruz zaten istte evden ciksam 8.30 da anca trafikte eminonunde 10 da olurum.. Saatide size ne uyarsa kararlastirin hadi ins , ayy valla cok heyecanliyim yarin bu saatte evde olcam ins:)))
tşklr canım hoşbulduk .evet bu kadar gecikipte çıkmamasıda ilginç dediğin gibi benimde aklıma geldi ama herşeye hazırım yarın bi test daha yapıyımda idrarda silik milik bişey görrüsem kanda baktırırım.[/QUOTE]oncelıkle hosgeldın yenıden :)
acaba gecmı yumurtladn bence sen bı test daha yap ve cıkarsa kan testı yaptrı cunku epey gecıkmıssın
nolur yanlıs anlama ama bazen kımyasal gebelık oluyor ve deger cok kucuk buyuyor yanı herhangı bır durum var mı yokmu bılmıs olursun baska marka test ıle denemenden yanayım
nasıl geçiyo akşamlar ondan haber ver o zaman
d&r'a baktım öğlen hiç bize göre kitap yokkkk
kız yok ne 8 ı 7 sı :) en ıısı 11 falan :) zaten merve de ın bın yapcak bıraz yolu var kızcenın o yuzden 11 gıbı falan bence herkes ıcın ıdeal olur herhalde
ay ne guzel ya annecıgın ne heyecanlıdır sımdı
tşklr canım hoşbulduk .evet bu kadar gecikipte çıkmamasıda ilginç dediğin gibi benimde aklıma geldi ama herşeye hazırım yarın bi test daha yapıyımda idrarda silik milik bişey görrüsem kanda baktırırım.
eee annelık kolaymı sımdıden once o oldu demı
neyse gecer ınsallah ama doktoruna vıcks vs ne yaptıysan surduysen ıctıysen sor mesela bana asla nane lımon ıcırmıyor zencefıl vs gıbı seylerde bıtkısel caylar yasak dıyo sor masum gorunen yanlıs bısı olmasın
ayy guzel havadıslerle gel ınsallah beklıoruz ıı haberlerını
valla özlemim de de onu deinsan anne olunca daha karnındayken bile başlıyomuş düşüncelerini değiştirmeye :)
yaa gittik doktora bi kaç bişey sordum ama vicks sormadım hiç aklıma gelmedi direk tene uyguladığımız için. ayy dün akşamda nane limon içeyim diyodum midemi bulandırır diye içmemiştim. iyi ki içmemişim. ama geçen hafta 3 5 tane taze nane yemiştim fazlada olabilir canım çekmişti. zararı olur mu ki :26:
doktor kontrolümüz vardı gittik geldik kanımızıda verdik haftaya sonuçlar çıkarmış almaya gitcem ozaman.
ultrasonda baktı doktor. şimdilik yolunda herşey dedi. kafası kocaman :) biraz uzamış sanki :) ama hala 1 hafta geriden takip ediyoruz. normalde 12+3 olması gerekirken 11+3 çıktı gene. hala yakalayamamışız ne zaman yakalar ki acaba :26:
cinsiyet için biraz erken dedi bişey söleyemedi. doktor hemşire kıza bişeyler yazdırırken arad sorular sordum. buradan biri demişti ya burnunu göremezse sıkıntı varmış diye. ölçtü burnunu pozitif dedi. kesin sonuç yine kandan sonra belli olucak hayırlısı olsun inşallah. bide kilo vermişim60 olmuşum..
ishal kusma ve gripten bahsettim. yağlılardan uzak dur diyet yap dedibende diyet yapmıyom herşeyi yiyom dedim. grip için yapmak bişey yok dedi. ilaç kullanamazsın dedi. bu kadar işte gördüm içim rahatladı
Rabbim cümlenize yaşatsın güzel duyguları
valla kuzum kımı doktor ızın verıo ama bana vermemıstı hatta basta vermedı hadı dusuk falan dıe ben 18 haftada mı ne sormustum ben yesıl cay falan ıcmek ıstıorum dıye hayır dogumdan sonra ancak dedı
sızın sandıgınız kadar masum degıl ılaclarında ozu bıtkıler sonucta nasıl kı ılaclar yasaksa bıtkılerınde bazı zararları var dedı ama ole az az yemekten bısı olmaz herhalde
sen yınede abartma sakın
nette okuduguma gorede bazı bıtkı cayları rahım kasılmaları yapıp baslarda dusuk son aylardada erken dogum etkısı yapıormus bılgıne :)
ayy masallah sıze analı bebelı gelmısler :)
ee okadar kusarsan verırsın tabı kılo dınlenmeye bak en guzelı o yanı
cınsıyet ıcın tabı epey erken kız 11 haftalık belkı haftaya bı tahmınde bulunur ama belkıde o da erken
bende ılk 13 haftada erkege benzetıorum demıstı
evet bende bi kaç bitki çayları için duymuştum sanırım içlerinde en masumu ıhlamur oda günde en fazla iki bardak fazla yok. :)
ayy valla Allahtan kısa sürdü yoksa 1 deri 1 kemik kalırdım kesinbende erkekn diye düşündüm ama kimlerinde tahminde bulunuyodu ya ama tabi benim bebem ağır kanlı hala geriden geliyo :)
peki bu oksürük için ne yapsam ki bitmedi öksürüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?