HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tamam ozaman ben yapmıyorum son kararım bu inş heycanlı şekerim tecrübeli hatunlar yapma dediler sen ver güzel haberi arkandan ben veriyim inş hem tek günde tüm güzel haberleri tüketmeyelim dimi:))))

Canim okudumda bende ikna oldum yapmamaya :) bu kadar durduk bekleriz ya adet gelecek ya bebis sonucta hadi hayirlisi hatta vunum gecince bile yapmicam soyle bi 5-10 gun gecsin de :) kismet canim..

Hadi hayirli olsun canim..burun meselesini ben demistim..iyi senin minigin de iyiymis...cok sevindim..

bizimkide tam 1 hafta geriden geliyor...

gecen carsambba 13*2 idi ama 12*2 dedi dr...

cinsiyette goremedik...

Canim okudumda bende ikna oldum yapmamaya :) bu kadar durduk bekleriz ya adet gelecek ya bebis sonucta hadi hayirlisi hatta vunum gecince bile yapmicam soyle bi 5-10 gun gecsin de :) kismet canim..

Kis senin gunun gelmedi mi...alla allaaa insani catlatacakmisiniz. bugun hemen eve gelince senin icin girdim topige askolsun....yapmazssaniz yapmayin hiiihhh :))

ya bendeki bu kalça tutulmaları nolcak yaaaa 1.5 saat ayakta kaldım yemek yaptım totomu zor getirdim salona oturamadım bile bağıra bağıra oturdum tutuluyo hemennnnnnnnn

kızlar çok fenayım ben yaaa bu sıcaklar bana hiç yaramıyo bide hamile olsam kesin acillik olurum hergün

Burada cok sicskkkkk..yine senin orda deniz var esknti olur. bizzzz allahin antepindeyiz. neyseki bu hafta okul bitiyor... once nigdeye yayla niyetine gidecez sonra k.validemlere izmir dikiliye gidecez...

denizede giremem gobekli gobekliii

Burada cok sicskkkkk..yine senin orda deniz var esknti olur. bizzzz allahin antepindeyiz. neyseki bu hafta okul bitiyor... once nigdeye yayla niyetine gidecez sonra k.validemlere izmir dikiliye gidecez...

denizede giremem gobekli gobekliii

yok kız ben ilçedeyim burda deniz yok ama ben dün denize gittim daha doğrusu agua parka gittim orda da yandım. içtiğim sodanın haddi hesabı yok. ben girmedim sürdüm güneş kremimi gölgede oturdum sadece. arada ayaklarımı havuza soktum. klimanın altında bile sürekli hararetim var. boncuk boncuk ter atıyorum nefes alamıyorum resmen. başım çatlıyo migrenim azdı midem yanıyo midem bulanıyo of allahım bok gibi bi hal aldım ((

bizde 13 temmuzda izmirdeyiz 14 temmuzda gemiye bincez tatil başlıyo 20 gün sonra

Çıldırmaya ramak kala kapımın önünde orkestra davul zurna düğün var cam açmadığım halde sesçden başım şişti ve piştim lanet olsun ya

yok yok cıldırmam an meselesı degıl ahanda cıldırdım
bınanın ıcınde bırı parfum sısesını fırlattı merdven de cam kırıkları adam oldren koku evın ıcıne doldu karsı komsu adam supurdu topladı sagolsun ama sesten cam acamıyorum bıde koku doldu eve cıkartamıyorum
bayılıcam bıde astımım var ayy cıldırcam yaa

Canim yaa :) haklisin boyle oluncada meraklandiriyoruz ama mayis ayindaki adetime gore gunum dundu genel adete gore ise carsamba ilj tarih gecti ikinciyi beklim bari :)) sabretmeyi ogrendik burda valla bebisler gelsin yeter kii :)

aynen öyle,Allah ım yüzümüzü güldürsün de kurtulalım bu şeylerden inş. zaten bi tane olsa 2.ye hiç korunmayacam bile,aynen devam,sürüsüne bereket:)))

canım benim sen yap testi senin günün geçti sonuçta benim geçen ayki tarihe göre batım daha bugün bide benim geçen ay ölçtğüm ateşe göre yumurtladıktan 18-19gün sonra adet oldum bu ay daha 13. gündeyim ama dün iki tane gebelik testi aldım neyseki sabahları ateş ölçcem diye geç uyanıyorumda yapmaya vaktim kalmıyo yoksa çoktaaan dayanamayıp yapmıştım ayy inş ikimizdede vardır güzel haberler dün belim ağrıyo diyodum ya öldüm tüm gün geçmedi sırtım belim arada adet ağrısı gibi değişiyo karnım ağrıyo sonra o geçiyo kaskatı bel sırt ağrısı devam ediyo kasıklarımda fena ağrıyo öldüm öldüm sanırsam ben biyerde üşüttüm ondan ağrıyo heryerim böyle

aynen öyle,Allah ım yüzümüzü güldürsün de kurtulalım bu şeylerden inş. zaten bi tane olsa 2.ye hiç korunmayacam bile,aynen devam,sürüsüne bereket:)))

amin canım inş valla bende öyle bi tutturuyum alahın izniyle ilkini sonra seriye bağlıcam

Gunaydin kizlar,

Kozalakla tartistik dun aksam, korktugum basima geldi gitmeden once.. Babasi geldi 9 gibi fln bir saat oturdu aman niye gidiyormusuz ozellikle bu zamanda kendini dusunmuyorsan bebegi dusun sence bir ailesini gorucek diye kendini olaylarin ortasina atmaya degermiymis, tatil istiyorsak bizde yunanistana fln gidebilirmisiz. Sisirdi de sisirdi adami, tabi oda basladi bana iste biliyorsun gitmekte mutlu degiim ama inat ettin sizi orda yanliz birakamam , umarim bisi olmaz size eve donebiliriz yoksa bu son olur bilmemne.. Cevap vermedim sustum sabah 2 ye kadar internette olaylari arastirdi uffff uffff .. Ne kadar heyecanla cikmistim isten icine ettiler ohhh olsun geliyorum evime iste..

Ucaktan ilk kez korkuyorum diyebilirim stres sardi birde ustune kazalagin tavri, Allah`im sag saglim gidip donmek nasip etsin bebisimi korusun ins..

Kizlar opuyorum hepinizi, gorusmek uzere ins TR`de :)))

ayy sabah sabah asabım bozuldu bak bi ailesini görmek için öylemi madem niye onlar sabah akşam beraberlermiş aileyi görmek okadar önemli değilse hayret bişey ya sen ağaç kovuğunda yetiştin ya sanki onlarınki aile seninki değil dipdibe götgöte oturuyosunuz onların tuzu kuru tabi sen insan değilsin aileni özleyemezsin ohh olsun işte çatlasınlar patlasınlar kozalağıda takma kafana illa bişey çıkarcaklar ya sen keyfine bak hem olaylar durulduki artık sen tınlama onları hiçte kasılma duanı et çık yola nş rabbim korur hem bişey olacağı varsa evde otururkende olur sen okadar saat otobüslerde sürünerek işe gidiyosun sana bebeğe bişey olabileceği akıllarına gelmiyomuymuş ufff çok sinir oldum

canım ya eşin merdivene su dökseydi bari.

benimde astımım var ne yaşadığını cok iyi anlıyorum.

aman dikkat et stres sıkıntı yok o da astımı tetikliyor biliyorsun.

ayy ne kadar saçma yaa sen sürekli onlarla dip dibesin ya oğulları hep yanlarında !!

ne bencil düşüncesiz insanlar var ya hayatı çekilmez kılıyorlar.

sıkma canım sen kendini TR vardın mı anacazını gördün mü o bağrına bastımı seni herşey ucup gidecek.

Allah a emanet ol iyi yolculuklar canım.

günaydınlarr....

Hülya naptın canım test yapacakmısın yaptın mı bu sabah?

hadi hayırlısı inşallah vardır.

ben böyle saçmalıkk görmedimm bu gaza gelen adamlardan gına geldi banaa resmennn Allah akıl fikir versinn canımcıım ne diyelim sen duyma keyfine bakk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…