- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.561
yanı ılık seyler tuket canım gogsunu sıcak tutmaya calıs zaten havada sıcak gecer ama kuru oksuruk demı yanı ole nefes darlıgı gıbı degıl demı
yok kuru öksürük oda boğazımı iyice tahriş ediyo.
tamam ozaman ben yapmıyorum son kararım bu inş heycanlı şekerim tecrübeli hatunlar yapma dediler sen ver güzel haberi arkandan ben veriyim inş hem tek günde tüm güzel haberleri tüketmeyelim dimi:))))
doktor kontrolümüz vardı gittik geldik kanımızıda verdik haftaya sonuçlar çıkarmış almaya gitcem ozaman.
ultrasonda baktı doktor. şimdilik yolunda herşey dedi. kafası kocaman :) biraz uzamış sanki :) ama hala 1 hafta geriden takip ediyoruz. normalde 12+3 olması gerekirken 11+3 çıktı gene. hala yakalayamamışız ne zaman yakalar ki acaba :26:
cinsiyet için biraz erken dedi bişey söleyemedi. doktor hemşire kıza bişeyler yazdırırken arad sorular sordum. buradan biri demişti ya burnunu göremezse sıkıntı varmış diye. ölçtü burnunu pozitif dedi. kesin sonuç yine kandan sonra belli olucak hayırlısı olsun inşallah. bide kilo vermişim60 olmuşum..
ishal kusma ve gripten bahsettim. yağlılardan uzak dur diyet yap dedibende diyet yapmıyom herşeyi yiyom dedim. grip için yapmak bişey yok dedi. ilaç kullanamazsın dedi. bu kadar işte gördüm içim rahatladı
Rabbim cümlenize yaşatsın güzel duyguları
Canim okudumda bende ikna oldum yapmamaya :) bu kadar durduk bekleriz ya adet gelecek ya bebis sonucta hadi hayirlisi hatta vunum gecince bile yapmicam soyle bi 5-10 gun gecsin de :) kismet canim..
Burada cok sicskkkkk..yine senin orda deniz var esknti olur. bizzzz allahin antepindeyiz. neyseki bu hafta okul bitiyor... once nigdeye yayla niyetine gidecez sonra k.validemlere izmir dikiliye gidecez...
denizede giremem gobekli gobekliii
Hadi hayirli olsun canim..burun meselesini ben demistim..iyi senin minigin de iyiymis...cok sevindim..
bizimkide tam 1 hafta geriden geliyor...
gecen carsambba 13*2 idi ama 12*2 dedi dr...
cinsiyette goremedik...
Kis senin gunun gelmedi mi...alla allaaa insani catlatacakmisiniz. bugun hemen eve gelince senin icin girdim topige askolsun....yapmazssaniz yapmayin hiiihhh :))
eğer bebeğm benimleyse silik dahi saatler sonra çıkan 2 günde çıkarmı kararsız kaldım yoksa 10.günü beklesemmi ?
öyle valla artık herşeyimiz kamu malı oldu herşeyimizi herkes biliyo insanın ar damarı biri evlendiğinde biride doğumda çatlarmış ya bizimkinin ikincisi çocuk yapcaz diye uğraşırken doğuma gerek kalmadan çatladı özel hayat mözel hayat kalmadı
Canim okudumda bende ikna oldum yapmamaya :) bu kadar durduk bekleriz ya adet gelecek ya bebis sonucta hadi hayirlisi hatta vunum gecince bile yapmicam soyle bi 5-10 gun gecsin de :) kismet canim..
aynen öyle,Allah ım yüzümüzü güldürsün de kurtulalım bu şeylerden inş. zaten bi tane olsa 2.ye hiç korunmayacam bile,aynen devam,sürüsüne bereket:)))
Gunaydin kizlar,
Kozalakla tartistik dun aksam, korktugum basima geldi gitmeden once.. Babasi geldi 9 gibi fln bir saat oturdu aman niye gidiyormusuz ozellikle bu zamanda kendini dusunmuyorsan bebegi dusun sence bir ailesini gorucek diye kendini olaylarin ortasina atmaya degermiymis, tatil istiyorsak bizde yunanistana fln gidebilirmisiz. Sisirdi de sisirdi adami, tabi oda basladi bana iste biliyorsun gitmekte mutlu degiim ama inat ettin sizi orda yanliz birakamam , umarim bisi olmaz size eve donebiliriz yoksa bu son olur bilmemne.. Cevap vermedim sustum sabah 2 ye kadar internette olaylari arastirdi uffff uffff .. Ne kadar heyecanla cikmistim isten icine ettiler ohhh olsun geliyorum evime iste..
Ucaktan ilk kez korkuyorum diyebilirim stres sardi birde ustune kazalagin tavri, Allah`im sag saglim gidip donmek nasip etsin bebisimi korusun ins..
Kizlar opuyorum hepinizi, gorusmek uzere ins TR`de :)))
yok yok cıldırmam an meselesı degıl ahanda cıldırdım
bınanın ıcınde bırı parfum sısesını fırlattı merdven de cam kırıkları adam oldren koku evın ıcıne doldu karsı komsu adam supurdu topladı sagolsun ama sesten cam acamıyorum bıde koku doldu eve cıkartamıyorum
bayılıcam bıde astımım var ayy cıldırcam yaa
Gunaydin kizlar,
Kozalakla tartistik dun aksam, korktugum basima geldi gitmeden once.. Babasi geldi 9 gibi fln bir saat oturdu aman niye gidiyormusuz ozellikle bu zamanda kendini dusunmuyorsan bebegi dusun sence bir ailesini gorucek diye kendini olaylarin ortasina atmaya degermiymis, tatil istiyorsak bizde yunanistana fln gidebilirmisiz. Sisirdi de sisirdi adami, tabi oda basladi bana iste biliyorsun gitmekte mutlu degiim ama inat ettin sizi orda yanliz birakamam , umarim bisi olmaz size eve donebiliriz yoksa bu son olur bilmemne.. Cevap vermedim sustum sabah 2 ye kadar internette olaylari arastirdi uffff uffff .. Ne kadar heyecanla cikmistim isten icine ettiler ohhh olsun geliyorum evime iste..
Ucaktan ilk kez korkuyorum diyebilirim stres sardi birde ustune kazalagin tavri, Allah`im sag saglim gidip donmek nasip etsin bebisimi korusun ins..
Gunaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?