- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.581
günaydınlarr....
Hülya naptın canım test yapacakmısın yaptın mı bu sabah?
hadi hayırlısı inşallah vardır.
yok kuşum yapmadım ama hazır ettim iki tane farklı marka biri labquick biride farklı bişey ilk defa aldım inş cumaya kadar dayanabilirsem cuma yapcam
Gunaydin kizlar,
Kozalakla tartistik dun aksam, korktugum basima geldi gitmeden once.. Babasi geldi 9 gibi fln bir saat oturdu aman niye gidiyormusuz ozellikle bu zamanda kendini dusunmuyorsan bebegi dusun sence bir ailesini gorucek diye kendini olaylarin ortasina atmaya degermiymis, tatil istiyorsak bizde yunanistana fln gidebilirmisiz. Sisirdi de sisirdi adami, tabi oda basladi bana iste biliyorsun gitmekte mutlu degiim ama inat ettin sizi orda yanliz birakamam , umarim bisi olmaz size eve donebiliriz yoksa bu son olur bilmemne.. Cevap vermedim sustum sabah 2 ye kadar internette olaylari arastirdi uffff uffff .. Ne kadar heyecanla cikmistim isten icine ettiler ohhh olsun geliyorum evime iste..
Ucaktan ilk kez korkuyorum diyebilirim stres sardi birde ustune kazalagin tavri, Allah`im sag saglim gidip donmek nasip etsin bebisimi korusun ins..
Kizlar opuyorum hepinizi, gorusmek uzere ins TR`de :)))
canım ya eşin merdivene su dökseydi bari.
benimde astımım var ne yaşadığını cok iyi anlıyorum.
aman dikkat et stres sıkıntı yok o da astımı tetikliyor biliyorsun.
tabikiiiiiii 5 temmuzu bekleyemedim herzaman olduğu gibiii vee bugün 1e aldım randevumuuu
2 hafta bekledim çok bilee
Uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra günaydııııııııııııııııııııııınnnN? nasılsınız hanımlaaar? netim yok fazla giremiyorum acil rapor lıyım yeni hamişler,hamişlerden güzel haberler varsa hemen almak istiyorum burda olan arkadaşlarımdaaan
sabredersin sen gecen aylardan biliyorum.
bende gecen cumartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum.
bugünde diyetisyene gidicez inşallah birşey cıkmazsa.
herşey sağlığım ve bebeğim için
kız cokda varmıs
sabırsız ee ne dıe erken geldım dıcen hazırladın mı bahanenı
ızınlımısın sımdı sen bugun
karsı komsu adam supurdu ama su falan atmadık bı yerımden nefes aldım resmen neden boyle dengesızler benı bulur anlamıyorum pıstık evde koku da cabası ara polısı kı gelsın nerede sapıgı oldum resmen kıcını kaldırıp gelemedıler danısıklı dovus kımbılır ceplerıne ne attılarda pazartesı aksamı o calgı cengıye ızın verıldı
ben nereden dustum bunların ıcıne ya
valla bilmiyorum sabretmeye çalışcam canım sonra acaba erkenmi yaptım bilmemnemi aklımdaki soru işaretleri bitmiyo zaten geçen aya göre bat daha bugün
inş sana rabbim bi kolaylık verirde akaaarr gider kiloların ramazanda geliyo inş iftarda da dikkat edersin daha kolay olur
bide açıklamamı yapıcam geldim işte burdayımm dicemm en son ne zaman gittiğimi unutmuştur belkiiii
yok bankadayım 12.30-13.30 öğle tatili ya randevum 1de yarım saat geç kalırım dedim önemli değil dediler ciciiimm keşke hiç gelme sonra eve geç falan deselerdi bekledim ama demediler
trt 1 de zengiz kız fakir oğlan dizisini izledin mi hiç bilmiyorum orda diyorya pozitif düşün pozitifi çağır akışına bırak...
sıkma canım kendini heryerde model model insan var. yani polisler hakkında konuşmak istemiyorum zaten son olaylardan sonra.
inşallah canım ramazan ayı hepimize uğurlu gelir. kimimizin göbişi dolsun benimde göbişimdeki yağlar aksın gitsin
Ay bu ara hiç ii düşünemiyorum valla psikoloji diplerde su Anda bıraksalar hüngür hüngür ağlarım saatlerceuyumak istiyorum. Ağrılarım olmasın istiyorum. Sıcak olmasın istiyorum. Denize gitmek istiyorum. işyerinde uzandım valla şimdi biraz mola verdim kendime hiç ii değilim hiç
o zaman tatile cıkma zamanın gelmiş canım
buyrun gelin bu tarafa beklerim
Ahh ahhh keşke :) nasıl güzel olurdu tatil adı bile güzel
walla canım bende o kadar cok istiyorum kii şöyle uzaklara gidelim
tabikiiiiiii 5 temmuzu bekleyemedim herzaman olduğu gibiii vee bugün 1e aldım randevumuuu
2 hafta bekledim çok bilee
merak ediyorum 9 ay nasıl bekleyeceksin bakalım
9 ay bekleyemezsinde 7 ay nasıl bekleyeceksin
canım kilo tablonu bilerekmi öyle yaptın yoksa yanlışmı oldu
ne 7si be çüş
bu hafta bittiğinde yani 16.hafta 4 ay bitmiş sayılıyomuuşşş aralık başına gelir bu bebe işte
düzelmiş mi Hülyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?