HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra günaydııııııııııııııııııııııınnnN? nasılsınız hanımlaaar? netim yok fazla giremiyorum acil rapor lıyım yeni hamişler,hamişlerden güzel haberler varsa hemen almak istiyorum burda olan arkadaşlarımdaaan

yok kuşum yapmadım ama hazır ettim iki tane farklı marka biri labquick biride farklı bişey ilk defa aldım inş cumaya kadar dayanabilirsem cuma yapcam

sabredersin sen gecen aylardan biliyorum.

bende gecen cumartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum.
bugünde diyetisyene gidicez inşallah birşey cıkmazsa.
herşey sağlığım ve bebeğim için

Canım burada olaylar duruldu sen ne bakıyorsun onlara sen hergun sabahın korunde kalk ıse gıt kac saatlık yol bısı olmuyorda turkıyede mı olacak ay ne dengesız ınsanlar ya
bosver takma turkıyeye gelınce gecıcek tabıkı geleceksın alla alla ya ay snır ettıler sabah sabah bı anda sen ve bebegın ne kıymetlı olmus oyle aylardır soran eden yoktu ne olmus bırden

canım ya eşin merdivene su dökseydi bari.

benimde astımım var ne yaşadığını cok iyi anlıyorum.

aman dikkat et stres sıkıntı yok o da astımı tetikliyor biliyorsun.

karsı komsu adam supurdu ama su falan atmadık bı yerımden nefes aldım resmen neden boyle dengesızler benı bulur anlamıyorum pıstık evde koku da cabası ara polısı kı gelsın nerede sapıgı oldum resmen kıcını kaldırıp gelemedıler danısıklı dovus kımbılır ceplerıne ne attılarda pazartesı aksamı o calgı cengıye ızın verıldı
ben nereden dustum bunların ıcıne ya

tabikiiiiiii 5 temmuzu bekleyemedim herzaman olduğu gibiii vee bugün 1e aldım randevumuuu
2 hafta bekledim çok bilee

kız cokda varmıs
sabırsız ee ne dıe erken geldım dıcen hazırladın mı bahanenı
ızınlımısın sımdı sen bugun

kız sen nerelerdesin yine kayboldun hadi dön sahalara artık bu ayda olmamış seninde anlaşılan ((

sabredersin sen gecen aylardan biliyorum.

bende gecen cumartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum.
bugünde diyetisyene gidicez inşallah birşey cıkmazsa.
herşey sağlığım ve bebeğim için

valla bilmiyorum sabretmeye çalışcam canım sonra acaba erkenmi yaptım bilmemnemi aklımdaki soru işaretleri bitmiyo zaten geçen aya göre bat daha bugün

inş sana rabbim bi kolaylık verirde akaaarr gider kiloların ramazanda geliyo inş iftarda da dikkat edersin daha kolay olur

kız cokda varmıs
sabırsız ee ne dıe erken geldım dıcen hazırladın mı bahanenı
ızınlımısın sımdı sen bugun

bide açıklamamı yapıcam geldim işte burdayımm dicemm en son ne zaman gittiğimi unutmuştur belkiiii
yok bankadayım 12.30-13.30 öğle tatili ya randevum 1de yarım saat geç kalırım dedim önemli değil dediler ciciiimm keşke hiç gelme sonra eve geç falan deselerdi bekledim ama demediler

trt 1 de zengiz kız fakir oğlan dizisini izledin mi hiç bilmiyorum orda diyorya pozitif düşün pozitifi çağır akışına bırak...
sıkma canım kendini heryerde model model insan var. yani polisler hakkında konuşmak istemiyorum zaten son olaylardan sonra.

inşallah canım ramazan ayı hepimize uğurlu gelir. kimimizin göbişi dolsun benimde göbişimdeki yağlar aksın gitsin

Benim ki takip ediyo hayırdır erkencisin bi terslik yok demi falan diye. Nerdee o düşünceliler demi yarın görüşürüz deseler iyiydi

Ay bu ara hiç ii düşünemiyorum valla psikoloji diplerde su Anda bıraksalar hüngür hüngür ağlarım saatlerce uyumak istiyorum. Ağrılarım olmasın istiyorum. Sıcak olmasın istiyorum. Denize gitmek istiyorum. işyerinde uzandım valla şimdi biraz mola verdim kendime hiç ii değilim hiç

o zaman tatile cıkma zamanın gelmiş canım

buyrun gelin bu tarafa beklerim

merhaba hatunlarrr..
nasılsınız bakalım?
ben çoooooookkk sıkılıyorum.okula alışmışım,evde yapacak bişi de yok.
doktora gidicem birazdan.
bu ay göstertmedim yaaa rahat edemiyorum,illa gösterticemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…