HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba hatunlarrr..
nasılsınız bakalım?
ben çoooooookkk sıkılıyorum.okula alışmışım,evde yapacak bişi de yok.
doktora gidicem birazdan.
bu ay göstertmedim yaaa rahat edemiyorum,illa gösterticemmm

Ay nasıl güldüm millet bana bakıyo delimi bu diyee
aç koy biz bakarıızzz

4 aymı koskoca 4 aydır bebek orda ve senin önünde 5 ay var ohoooooo yandı o bebek sen 2 aya kalmaz çıkarmaya kalkarsın

töbe de lütfennn
erken doğuruursam gelirsin bak kimim kimsem yok yetim gibi bi başıma ayyy çok kötü.doğumdan sonrası nasıl geçicek bilmiyorummm bi kadın tutalım diyoruz benim yanımda kalıcak kimse yok ya:26:

Son düzenleme:

keşke yakında olsaydık benimde burda kimsem yok aynı şeyi bende düşünüyorum bi doğum yapsam ne ağlamasından anlarım ne açlığından ne yapcam tek başıma bilmiyorum eşimde kadın tutarız diyo. aslında kv elti abla anne hepsi burda ama hiçbirinin yaralı parmağa işedikleri yok.
bi düşündümde doğmamış çocuğa don biçiyorum şuan

eninde sonunda olucak insan ister istemez düşünüyo.bizimkilerde burda ama kimseden hayır gelceğini sanmıyorum kv bile karşımda oturuyo sevmeye getirirsiniz dıyo kedi sanki bu.eşim ben kalırım diyo dedm sen kalsan napıcaksın 3-4 gün sonra işte iş diye delirirsin bide al başına bela bide onlamı uğraşcam.kadın bulmakta öyle zorki varya kv'nin evindeki yatılı özbek evi havaya uçuruyodu gazı açık unuutup çıkmış evden gerizekalı çıkardılar işten.para beğenmiyolar 1500 alıyo bide az diyo 3 ünv bitirmiş sanki.nasıl bulucaz güvenilir bi kadın onuda bilmiyorum şimdiden arasak ancak buluruz valla bak

ılk ıdrarla yap zaten varsa gunden gune koyulasır ınsallah vardır haberdar etmeyı unutma

canım ben d&r dan bı bebek gunlugu aldım harıka bır sey sende al bence hatta hepsı buradada gormustum tam adına bakım nette bulım sana aksam gonderım eger ılgını cekerse
basta ılk hıssettgın gun ku duygular sonra keseyı gorunce ne bılım bebk buyuyunce babanın duyguları cınsıyetı ogrendıgın bı yandan ultrosn resımlerı yapıstracagın yerler bı yandan bu hafta ben boyle ıdım dıyıp annenın resmı sonra doguma kadar gıdıor dogumda senı boyle bekledık dıor cok guzel geldı bana aldık aksam sana ıstersen bulup atarım cnm[/QUOTE]

bencede kızlarrrr erkenden toplayın vallaha yolum uzun malum :)

canımmmmmm maaşallah size sen kendine çok dikkat et yorma kendini annesi bebiş üzülür sonra :S

merhaba hatunlarrr..
nasılsınız bakalım?
ben çoooooookkk sıkılıyorum.okula alışmışım,evde yapacak bişi de yok.
doktora gidicem birazdan.
bu ay göstertmedim yaaa rahat edemiyorum,illa gösterticemmm

göster anacım göster olmadı gizemin dediği gibi sen koy biz bakarız burdan:))) bende ramazanı düşünüyorum şimdiden oruçlu oruçlu göstermek olmaz napsam ne etsem diye düşünüyorum e maaalum her ay göstercez doktorlarda özlüyo bizi:)))

düzelmiş mi Hülyaaa

canım baştaki kilo şuan olduğun kilo sondaki hedeflediğin kilo olcak sen kilo verip yazdıkça ortalara ve en sonunda inş hedefine çizgiyi koyacak yani öyle biliyorum yapan kızlardan gördüğüm kadarıyla

sen en iyisi bana gel ben bakarım sana hem benim içinde alıştırma olur

yaa dudağımda uçuk çıktı ve benim uçuğum en erken 15 günde geçiyo yaaa bi bu eksikti belimde yine başladı ağrımaya daha doğrusu arttı ağrısı ve bisürü işim var gitmeden diye yığıldı işler önüme

Merhabalar kizlar ,

mayis itibari ile calismalara baslamis anne aday adayi olarak fikirlerinizi almak istiyorum. Hamiss olanlar lutfen yorum...
ovulasyon testinde gun 2 cizgi gorudugumde fazlasiyla calismalari yaptik. Gecen hafta carsamba(19.06) itibari ileydi.
carsambadan pazara kadar. Pazar gununden beri karnimda bir agri.Sanci giriyor - gaz varmis gibi. hafif karnimda batmalar var.Devamli tuvaletim varmis gibi sislik.
atesimin durumu asagidaki gibi. Bat im 04.07.2013. Dun ve bugun hafif bir sirt agrim var ama dun aksam mutfakta yemek yapioken hissettim ilk.
1 36.7 07/06/13
2 36.6 08/06/13
3 36.5 09/06/13
4 36.5 10/06/13
5 36.5 11/06/13
6 36.5 12/06/13
7 36.5 13/06/13
8 36.5 14/06/13
9 36.5 15/06/13
10 36.5 16/06/13
11 36.4 17/06/13
12 36.5 18/06/13
13 36.4 19/06/13
14 36.5 20/06/13
15 36.6 21/06/13
16 37 22/06/13
17 37.1 23/06/13
18 36.7 24/06/13
19 36.8 25/06/13
Genel olarak durum bu. sizce durum ne?? hamiss olabilir miyim? pek heveslenmes istemiyorum aslinda. gecen ay ilk deneme olmasina ragmen tutmayinca hayal kirikligi cok kotu oldu. Genelde ilk ay tutmaz diyo buyukler ama yinede

dün iki tane test aldım dedim ya eve gittim eşime gösterdim baak hemde iki tane aldım diye demesinmi birini benmi yapcam diye hee sen yapcan ben beceremedim sen becercen ben senin karnına çocuğu koymuşumdur belki dedim :))) hani yurtdışında bi erkek yapmışta pozitif çıkmış inceleyince prostat kanseri olduğu ortaya çıkmış ya onu denicekmişiz şimdi de aramş doğru söyle test yaptınmı dedi valla yapmadım dedim ikan oldu iyi ozman öğlen gidiyimde eve ben yapıyım diyo allahım yarabbim ne lüzumsuz bi kocam var

canım bizde yani ben ve bikaç arkadaş daha ateş ölçüyoruz ama yorum yapma konusunda pekte uzman değiliz ateş topiği var oraya yazarsan kızlar geçte olsa cevap verirler hatta istersen orda topik sahibine özelden mesajda atabilirsin yardımcı olurlar inş hamişsindir

canım ateşine göre bence 15.gün yumurtlamışsın.
20 haziran-23 haziran arası çalışmalıydın.
yani zamanlamayı tutturmuşsun gibi gözüküyor.
ama hamiş olup olmadığın şimdiden bu tabloya göre söylenemez.
önemli olan 3 ve 4 temmuz tarihlerinde ateşinin düşmemesi.tabi reglin düzenliyse...
şimdikilerin bir anlamı yok.
inş bebişin seninledir.

Son düzenleme:
allahım yaaa yine sıcak bastı beni ya ben menopozamı giriyorum acebaaaa
bu ay ateşi bıraktım keşke devam etseydim 40 falan çıkardı heralde

Hmm orayada yazdim tatlim. Tesekkurler :)
Sen nezamandir calismadasin? Beklemek cok stresli. Yuce rabbim isteyen herkesin yuzunu en kisa zamanda hayirlisi ile guldursun. Bekleyenlere bolbol sabir versin. su 1 haftada catlarim ben. .. :)

Hmm orayada yazdim tatlim. Tesekkurler :)
Sen nezamandir calismadasin? Beklemek cok stresli. Yuce rabbim isteyen herkesin yuzunu en kisa zamanda hayirlisi ile guldursun. Bekleyenlere bolbol sabir versin. su 1 haftada catlarim ben. .. :)

amin canım ben 1 yıldır bebek istiyorum snırsam 7 aydır felanda doktorlara gidip geliyroum artık bende unuttum zamanını

yine olmamış 86dan 0kiloya ulaşmaya çalışıyosun gibi olmuş:)))

Cnm yalniz soyle ilginc bisi var. 11.gun yumurta aki kivaminda akinti 1 kerecik geldi. tesadufen tuvalete farkettim.
12.gun ovulasyon testi negatif - 13. ve 14. gun koyu net 2 cizgi. Ama o gunlerde de oyle bir akintim gelmedi.
aslinda durum boyle olunca pek umudum yok bu ay icin... ama insallah belki yuuzum guler.

bebeğim bendende iki üç gündür öyle geliyor akıntıyla karışık kahve ama adet falan yok ortada belkide başka bişeler vardır :) ateşe göre bakarsak yerleşme de olabilir diyorum senin ki canm :) bi test yapsaydın bari.. Ama sevin en azından eğer adetse senin döngünde kısalıyor bu bebişlerimizin yakında göbüşlerimize geleceğine işaret edebilir Yapmadım bende test bu kahvemsi akıntı aklımı bulandırıyor ama adet yok meydanda işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…