HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hayırlı olsun canım bebeğin allah kucagına sağlıcakla almayı nasip etsin...olsun her miden bulandıgında anne ben burdayım diyor işte sana ne guzel maşallah

slm kızlar ne haber bu gün regıl günüm ama birşey gelemedı dua edın bana olurmu yaa

inş gelmez canım benim

kızz forumdamı sorun var benim internettemi
formda bendede aynı arad kafasına geliyo

gözün aydın inşllah kucagınada alırsın bebeni valla ben hamile deyilim aynen bende tüm gün yatacamm ahhhhh döşegim benimmm

valla canım ben olsada cıkmıcagını bıle bıle yaptım yanı aslında 21 ı ben hep 22 dedım bırgun ekledım kendıme
yanı bende bıle bı hos cıktı varmı yok bılmemde
sendede cok gun var cıkmazsa uzulursun ama cuma falan dene ıstersen ama uzulmek yok

hayırlıı olsun cnımm allh hayırlısyla kucağına almayıda nasip etsin inşşşş

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin... malın teki zaten erkek ayşee o bebişim

vallaha canım 12 binlerde falan çıktı canım

hayırlı olsun canım bebeğin allah kucagına sağlıcakla almayı nasip etsin...olsun her miden bulandıgında anne ben burdayım diyor işte sana ne guzel maşallah

aynen öle dio ama perişan edio amirime bile sölemedim bi doktora gideyim ondan sonra söleyeceğimm he he suratını çok merak ediorum ama ya:))))))))))

yok yok ben beklicem pazara kadar , allaaaaah aklıma şarkı geldi pazara kadar değil mezara kadar allaaah hop hop kızlarrr:118::118: yaa gözüm kararıyo ağzımda garip bi tat var hayırlara çıkarsın allahım pazar aaz kaldı sayılır yapmicam hiçbişe inat ettim akıntılar devam ediyo ama merak etmıyorum geldiyse gelmiştir bebegimyalana da bakın

aynen öle dio ama perişan edio amirime bile sölemedim bi doktora gideyim ondan sonra söleyeceğimm he he suratını çok merak ediorum ama ya:))))))))))

canım senin ne gibi belirtilerin vardı adetın geçmeden önce

benimde canım test yapmak istedi uzun zamandır yapmıyom eve gidince yapacam deyişiklik olsun

ayyy aynen ya insan gebelik olmadığını bildiği halde yapası geliyo niyeyse artık :) bende sürekli ole hep yapasım geliyo am almaya üşeniyorum bigün toplu parekende halinde alıcam 1 2 yıllık idare eder heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…