- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.561
kızz forumdamı sorun var benim internettemi
mrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün g
n uyurdum heralde
slm kızlar ne haber bu gün regıl günüm ama birşey gelemedı dua edın bana olurmu yaa
formda bendede aynı arad kafasına geliyokızz forumdamı sorun var benim internettemi
gözün aydın inşllah kucagınada alırsın bebeni valla ben hamile deyilim aynen bende tüm gün yatacamm ahhhhh döşegim benimmmmrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün g
n uyurdum heralde
valla yaaa kısmet bole daha rahat demekki
ÖZSER benimde 24 şubat az kaldı dayanamıyosun dımı sende bende yapayımmı bugün dicem kızlar hayıııııııııııııır dicek şimdi ama söz pazara kadar beklicemmm
mrb kızlr bende pazartesi günü öğrendim3-4 haftalık gebeymişim anacak kimseye sölemedim öle yayılmasını istemedim önemli olan keseyi görmek kalp atışlarını duyduktan sonra söleyecem ancak çok ağrım oluo ve acaip derecede ara ara mide bulantısı vuruoo çok kötü ya çalışmasam evde olsam bütün g
n uyurdum heralde
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin...malın teki zaten erkek ayşee o bebişim
hayırlı olsun cnm 3 4 haftalk dedıgıne gore battan once ogrendın sanırım kac cıktı kı kan testı
evet soylemeden durmak bazen en ıyısı oluyor ama dayanamıyorz bızlerde ıste
ısn agrılar bulantıların en kısa zamanda gecer hamılelıgın tatlı zamnlarını yasarısn
inş en kısa zamanda kıpkırımızı goruruz
hayırlıı olsun cnımm allh hayırlısyla kucağına almayıda nasip etsin inşşşş
vallaha canım 12 binlerde falan çıktı canım
çift çizgi dee kızz çift çizgiiiiiiiiii... kırmızıları görmek istemiyiiimmm ben...
gözün aydın inşllah kucagınada alırsın bebeni valla ben hamile deyilim aynen bende tüm gün yatacamm ahhhhh döşegim benimmm
hayırlı olsun canım bebeğin allah kucagına sağlıcakla almayı nasip etsin...olsun her miden bulandıgında anne ben burdayım diyor işte sana ne guzel maşallah
inşallah canım spor falan yapıodum bıraktım hepsini doktora gidip muayene olduktan sonra doktora sorup ona göre devam edecem
yok ıkıncı cızgıyı kıpkırmızı goruruz
yanlıs anladın sen bnı
yatağımı istiyorum ben yaaaaaaaa
sanki evdeki yatagı satmış gibi ağlıyon kız
sanki evdeki yatagı satmış gibi ağlıyon kız
özledim yatağımı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgibip yatmak istiyom içinee ohh misssss
:))))))))))) nesrinnn koptum ya D:
valla canım ben olsada cıkmıcagını bıle bıle yaptım yanı aslında 21 ı ben hep 22 dedım bırgun ekledım kendıme
yanı bende bıle bı hos cıktı varmı yok bılmemde
sendede cok gun var cıkmazsa uzulursun ama cuma falan dene ıstersen ama uzulmek yok
aynen öle dio ama perişan edio amirime bile sölemedim bi doktora gideyim ondan sonra söleyeceğimm he he suratını çok merak ediorum ama ya:))))))))))
benimde canım test yapmak istedi uzun zamandır yapmıyom eve gidince yapacam deyişiklik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?