HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarr benide yazın....

hamile kalmak istiyorum
kendimi erkek gibi hissetmeye başladım yaaa....
bekleyenler arasına yazın nolur...

Bende ölçtüm ateş ilk defa yaptım bunu :) 36,7 yani bu ay bende de tık yok dimi olsa kaç olması gerekirdi sizceeeee

amaan ne test yapcam canım geliyo işte şimdi yine baktım gelen giden bişey yok ama gelir akşama çünkü belimdeki klasik adet ağrısı şiddetli bir şekilde başladı
dediğin gibi en azından döngüm kısaldı

Bende ölçtüm ateş ilk defa yaptım bunu :) 36,7 yani bu ay bende de tık yok dimi olsa kaç olması gerekirdi sizceeeee

canım o öyle tek ölçmeyle belli olmuyo kimi 36,4la hamile oluyo benim gibi kimiside 37'yle adet oluyo
yalnız tablo topiğinden beni atacaklar bilinen tüm doğruları yıktım normalde adet olmam için ateşin düşmesi gerekiyodu benimki bugün 6. sabit gününde:))

kızlarr benide yazın....

hamile kalmak istiyorum
kendimi erkek gibi hissetmeye başladım yaaa....
bekleyenler arasına yazın nolur...

hoşgeldin aramıza inş bekleyenler listesinde fazla kalmadan hamişler listesine terfi edersin de niye erkek gibi hissetcekmişsin bizimde olcak inş beebişlerimiz üstelik bebek doğuramayan kadın erkekmi oluyomuş ne analar var doğurup öldüren sokağa atan onlar insan oluyo kadın oluyoda bizmi erkeğiz hiiç öyle düşünme nasip kısmet

123 gram,12 cm olmuşşşşşş :):)

ohh maşallah seni kovmadılarmı hastaneden yine niye geldin erkenden diye:)))

yok kuşuuum kadın saçını değişmiş bok gibi olmuş bende aaa çok yakışmışş ya falan dedimm girer girmez farkettim bağrına bascaktı beni 1 saat inceledi bebeği ilk defa ahaha
3 hafta sonra gelirsin afp testimi ne bişey yaparız dedi bekleyebilirsem beklerim o kadar dedim 2 haftada olur sen bilirsin dedi şaştım kaldımmm

ben öylesine bi ölçtüm zaten bi bu kalmıştı eksik olmasın bari dedim :) ama olsun amaan boşver..
yinede sökülene kadar ümit vardır canm.. bnmde oyalanıyo adetim başlamak için nazlanıyo resmen başlasada bilsem bende.. günler birbirine girdii vallla..

hayırlısı olsun canım rahat rahat gezersin sende. keşke bizde bi yerlere gitsek

123 gram,12 cm olmuşşşşşş :):)

maşallah canım

sen varyaaa çok çakalsın verdin gazı kadına oda ohh gönlüne göre hareket etti dimi şimdi o kadın ne havalara giriryodur hastam bendeki değişikliği farketti üstelik çokta beğendi diye

almamam lazım zaten kilolu hamile kaldımm sağlıklı olsun bebek ama çok aldırmasınn kilo popom büyüyo hemen çünküü

canım sen kilolu hamile kaldım diyosan benm bebiş meselesini kafamdan silip önce kilo vermm lazım ama dayanamıyorum :) kaç kilosun ayıptır sorması ?? canımm

amaan ben kendimden ümidi kestim kızlar eşimlede konuşmuştuk zaten ramazan sonu bi tüp bebek merkezine gidicez bide orda baksınlar bakalım hem testleride eşime yaparız artık çok istiyodu ya hevesi kalmamış olur:)))))

sen varyaaa çok çakalsın verdin gazı kadına oda ohh gönlüne göre hareket etti dimi şimdi o kadın ne havalara giriryodur hastam bendeki değişikliği farketti üstelik çokta beğendi diye
nabza göre şerbet diye boşuna dememişler

canım sen kilolu hamile kaldım diyosan benm bebiş meselesini kafamdan silip önce kilo vermm lazım ama dayanamıyorum :) kaç kilosun ayıptır sorması ?? canımm

canım en azından kalana kadar dikkat et plates yap evde 1 ay bile inan çok verdiriyo.
67yle kaldımm şuan 68.5 69 falan çıkıyo canım tokkenn.boyum 1.67
ama bu kilonun 60ı kıçım geri kalan bacaklarım belim göbeğim son aldığım 1-2 kiloda memişlere yaradı maşallahları var

ovülasyon testindeki çift koyu çizgiden 1 gün sonra yumurtlama gerçekleşir.
sen de 14 te görmüşsün,15.gün yumurtlama olması lazım.tabi pkolu değilsen.
yani ateşle aynı, tarihler tutuyor.
eggwhite her ay ve herkeste olmuyor.değişkenlik gösterebilir.
madem ümidin yoksa nie bu hafta geçmek bilmez diyorsun?
demek ki hala umudun vaaaarrrrr

yine boy kilo orantın fena değil canım bnm gerçekten vermem lazım hamiş kalmadığıma üzüldüğüm kadar henüz kilo vermediğim içinde seviniyorum ama geçen yıl ramazanda 6 kilo vermiştim bu yılda öyle olursa bende bayramda kilo vermiş olarak bebiş haberi alırım belki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım :)

öyle ama vücut orantısız olunca kötü gözüküyo armut gibiyim resmen
Verirsin canımm yaa dert etme aralık anneleri topiğinde kadın 114 kiloyla hamile kalmış iş beyinde bitiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…