- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.621
kızlarr benide yazın....
hamile kalmak istiyorum
kendimi erkek gibi hissetmeye başladım yaaa....
bekleyenler arasına yazın nolur...
123 gram,12 cm olmuşşşşşş :):)
oh ooh maşallah bebişimize de annesine de kocaman olmuş bilee :)
anneside 1 kilo almışşşş
Allah'ım tez zamanda sizlerede yaşatsın nasip etsinnn inşşşşşşşş
bebeğim bendende iki üç gündür öyle geliyor akıntıyla karışık kahve ama adet falan yok ortada belkide başka bişeler vardır :) ateşe göre bakarsak yerleşme de olabilir diyorum senin ki canm :) bi test yapsaydın bari.. Ama sevin en azından eğer adetse senin döngünde kısalıyor bu bebişlerimizin yakında göbüşlerimize geleceğine işaret edebilirYapmadım bende test bu kahvemsi akıntı aklımı bulandırıyor ama adet yok meydanda işte..
Bende ölçtüm ateş ilk defa yaptım bunu :) 36,7 yani bu ay bende de tık yok dimi olsa kaç olması gerekirdi sizceeeee
kızlarr benide yazın....
hamile kalmak istiyorum
kendimi erkek gibi hissetmeye başladım yaaa....
bekleyenler arasına yazın nolur...
amin canm inşallahhhhaman çok almış 4 ayda bu normal cnm sağlıklı olunda..
amaan ne test yapcam canım geliyo işte şimdi yine baktım gelen giden bişey yok ama gelir akşama çünkü belimdeki klasik adet ağrısı şiddetli bir şekilde başladı
dediğin gibi en azından döngüm kısaldı
canım o öyle tek ölçmeyle belli olmuyo kimi 36,4la hamile oluyo benim gibi kimiside 37'yle adet oluyo
yalnız tablo topiğinden beni atacaklar bilinen tüm doğruları yıktım normalde adet olmam için ateşin düşmesi gerekiyodu benimki bugün 6. sabit gününde:))
hoşgeldin aramıza inş bekleyenler listesinde fazla kalmadan hamişler listesine terfi edersin de niye erkek gibi hissetcekmişsin bizimde olcak inş beebişlerimiz üstelik bebek doğuramayan kadın erkekmi oluyomuş ne analar var doğurup öldüren sokağa atan onlar insan oluyo kadın oluyoda bizmi erkeğiz hiiç öyle düşünme nasip kısmet
ohh maşallah seni kovmadılarmı hastaneden yine niye geldin erkenden diye:)))
amaan ne test yapcam canım geliyo işte şimdi yine baktım gelen giden bişey yok ama gelir akşama çünkü belimdeki klasik adet ağrısı şiddetli bir şekilde başladı
dediğin gibi en azından döngüm kısaldı
canım o öyle tek ölçmeyle belli olmuyo kimi 36,4la hamile oluyo benim gibi kimiside 37'yle adet oluyo
yalnız tablo topiğinden beni atacaklar bilinen tüm doğruları yıktım normalde adet olmam için ateşin düşmesi gerekiyodu benimki bugün 6. sabit gününde:))
kazam mübarek olsunnnn adet oldum:))) lavaboya abdest almaya gittim çamaşırımı akıntıyla birlikte kahverengi bişey gelmiş yani kahverengi akıntı gelmiş en azından italya'ya adetimden temizlenmiş olarak gidicem yalnız bu tabloyla adet olanda ilkim heralde
442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
O kahve rengi akıntı bende de var. Bugün 32. Gün ve kahve akıntı geliyor.
yok kuşuuum kadın saçını değişmiş bok gibi olmuş bende aaa çok yakışmışş ya falan dedimm girer girmez farkettim bağrına bascaktı beni 1 saat inceledi bebeği ilk defa ahaha
3 hafta sonra gelirsin afp testimi ne bişey yaparız dedi bekleyebilirsem beklerim o kadar dedim 2 haftada olur sen bilirsin dedi şaştım kaldımmm
almamam lazım zaten kilolu hamile kaldımm sağlıklı olsun bebek ama çok aldırmasınn kilo popom büyüyo hemen çünküü
nabza göre şerbet diye boşuna dememişlersen varyaaa çok çakalsın verdin gazı kadına oda ohh gönlüne göre hareket etti dimi şimdi o kadın ne havalara giriryodur hastam bendeki değişikliği farketti üstelik çokta beğendi diye
canım sen kilolu hamile kaldım diyosan benm bebiş meselesini kafamdan silip önce kilo vermm lazım ama dayanamıyorum :) kaç kilosun ayıptır sorması ?? canımm
ovülasyon testindeki çift koyu çizgiden 1 gün sonra yumurtlama gerçekleşir.Cnm yalniz soyle ilginc bisi var. 11.gun yumurta aki kivaminda akinti 1 kerecik geldi. tesadufen tuvalete farkettim.
12.gun ovulasyon testi negatif - 13. ve 14. gun koyu net 2 cizgi. Ama o gunlerde de oyle bir akintim gelmedi.
aslinda durum boyle olunca pek umudum yok bu ay icin... ama insallah belki yuuzum guler.
nabza göre şerbet diye boşuna dememişler
canım en azından kalana kadar dikkat et plates yap evde 1 ay bile inan çok verdiriyo.
67yle kaldımm şuan 68.5 69 falan çıkıyo canım tokkenn.boyum 1.67
ama bu kilonun 60ı kıçımgeri kalan bacaklarım belim göbeğim son aldığım 1-2 kiloda memişlere yaradı maşallahları var
yine boy kilo orantın fena değil canım bnm gerçekten vermem lazım hamiş kalmadığıma üzüldüğüm kadar henüz kilo vermediğim içinde seviniyorum ama geçen yıl ramazanda 6 kilo vermiştim bu yılda öyle olursa bende bayramda kilo vermiş olarak bebiş haberi alırım belki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?