- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.641
öyle ama vücut orantısız olunca kötü gözüküyo armut gibiyim resmen
Verirsin canımm yaa dert etme aralık anneleri topiğinde kadın 114 kiloyla hamile kalmış iş beyinde bitiyo yani
bebiş doğsun armut felan kalmaz koşturmaktan canım :)
114 de baya fazla maşallahhhama gülmiim yinede :) benim o kadar değilde 80 li işte :S:S:S:S
bende seni bişey sanmıştım 100 küsür falan.80 hamile kalmaya engel bi kilo değill.ama verip kalsan tabiki daha mükemmel olur verdiğini almış olursun dengelenir :)
benim bi arkadaşım 120 küsürle 2 kere hamile kaldı düşürdü dr kilo vermeden kaç kerede kalsan düşer demiş.senle onun arasında dağ var yani kilo önemli bi etken ama sen o kategoriye giremessinnn 80le rahat ol vermeye çalış :)
ovülasyon testindeki çift koyu çizgiden 1 gün sonra yumurtlama gerçekleşir.
sen de 14 te görmüşsün,15.gün yumurtlama olması lazım.tabi pkolu değilsen.
yani ateşle aynı, tarihler tutuyor.
eggwhite her ay ve herkeste olmuyor.değişkenlik gösterebilir.
madem ümidin yoksa nie bu hafta geçmek bilmez diyorsun?
demek ki hala umudun vaaaarrrrr
kazam mübarek olsunnnn adet oldum:))) lavaboya abdest almaya gittim çamaşırımı akıntıyla birlikte kahverengi bişey gelmiş yani kahverengi akıntı gelmiş en azından italya'ya adetimden temizlenmiş olarak gidicem yalnız bu tabloyla adet olanda ilkim heralde
442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Senin şu reglini boğup öldüresim var. yaa bu ateşe böle iş olur mu hiç yaa..
Allahım inşallah yerleşmedir. minnak bi lekeden ibaret olur. aminn
Cnm yalniz soyle ilginc bisi var. 11.gun yumurta aki kivaminda akinti 1 kerecik geldi. tesadufen tuvalete farkettim.
12.gun ovulasyon testi negatif - 13. ve 14. gun koyu net 2 cizgi. Ama o gunlerde de oyle bir akintim gelmedi.
aslinda durum boyle olunca pek umudum yok bu ay icin... ama insallah belki yuuzum guler.
kazam mübarek olsunnnn adet oldum:))) lavaboya abdest almaya gittim çamaşırımı akıntıyla birlikte kahverengi bişey gelmiş yani kahverengi akıntı gelmiş en azından italya'ya adetimden temizlenmiş olarak gidicem yalnız bu tabloyla adet olanda ilkim heralde
442474 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bebim hamile oldugum ayy hic uzayan skintim olmadi ustelik ovl. testilerim hergun silik cikyi..hic jmidim yoktu o ay oldu..
Anaaam kuzzz adet mi oldun... uzuldum yaaaa...
123 gram,12 cm olmuşşşşşş :):)
yaaa şimdi kızlar deyince acabamı diyorum acaba yerleşme olabilirmi o adet günü yada adetten bikaç gün önce oluyo dimi ve kahverengi oluyo şimdi gene baktım aradan bir saatten fazla geçmesine rağmen 1damlacık daha gelmiş akıntıyla ama tuvaletimi yaparken yada temizliğimi yaparken felan peçeteye gelen bişey yok
slm bayanlar nasılsınız
Bebim hamile oldugum ayy hic uzayan skintim olmadi ustelik ovl. testilerim hergun silik cikyi..hic jmidim yoktu o ay oldu..
Senin bu mesajina bayiliyorummm.
Kizlarrr carsamba gunu kan vermistim ikilu test icin...
sonuclar cok iyiymis..sinuc gosterdigim icin usg den bakmadi..cinsiyet halaa ogrenemedik.. .
kiz gizoss massallah seninki onden mi gidiyorrr ne...gecen hafta benimki 61 mm di...1 haftada kucukmus..
bende senin bu mesajına bayıldım
beğen butonuna tecavüz ettim
Senin bu mesajina bayiliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?