HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öyle ama vücut orantısız olunca kötü gözüküyo armut gibiyim resmen
Verirsin canımm yaa dert etme aralık anneleri topiğinde kadın 114 kiloyla hamile kalmış iş beyinde bitiyo yani

bebiş doğsun armut felan kalmaz koşturmaktan canım :)

114 de baya fazla maşallahhh ama gülmiim yinede :) benim o kadar değilde 80 li işte :S:S:S:S

bebiş doğsun armut felan kalmaz koşturmaktan canım :)

114 de baya fazla maşallahhh ama gülmiim yinede :) benim o kadar değilde 80 li işte :S:S:S:S

bende seni bişey sanmıştım 100 küsür falan.80 hamile kalmaya engel bi kilo değill.ama verip kalsan tabiki daha mükemmel olur verdiğini almış olursun dengelenir :)
benim bi arkadaşım 120 küsürle 2 kere hamile kaldı düşürdü dr kilo vermeden kaç kerede kalsan düşer demiş.senle onun arasında dağ var yani kilo önemli bi etken ama sen o kategoriye giremessinnn 80le rahat ol vermeye çalış :)

yokk canım Allahın izniyle umutsuz vaka değilim ama işte versem çok daha iyi olur evet en azından almaya yerim olması lazım :) ama çok kilo almadan geçirmek istiyorum bi yandan da.. hayırlısıyla gelsinde kilolalrıda bu ay vereceğim inşallah :) ama hülyada bende olduk bu ay galiba tam başlamadı ama kahverengiler geldi işte..

pko nedir? doktora hamis dusunmeden once gidip nisan sonu tum testlerimi yaptirmistim. Hersey super demisti.
eylule kadar dene olmazsa gel bakariz dedi.
umit herzaman var ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. ilk gecen ayki hayal kirikligi kotu oldu. oyuzden basta pek heveslenmim sonra kismetse bolbol sevinirim. :)

Senin şu reglini boğup öldüresim var. yaa bu ateşe böle iş olur mu hiç yaa..
Allahım inşallah yerleşmedir. minnak bi lekeden ibaret olur. aminn

Senin şu reglini boğup öldüresim var. yaa bu ateşe böle iş olur mu hiç yaa..
Allahım inşallah yerleşmedir. minnak bi lekeden ibaret olur. aminn

ayy canım benim allah razı olsun şimdi sne böyle içinden gelerek hamile hamile dua ettin ya ben kesin hamile kalırım inşş:))

Bebim hamile oldugum ayy hic uzayan skintim olmadi ustelik ovl. testilerim hergun silik cikyi..hic jmidim yoktu o ay oldu..

Anaaam kuzzz adet mi oldun... uzuldum yaaaa...

Bebim hamile oldugum ayy hic uzayan skintim olmadi ustelik ovl. testilerim hergun silik cikyi..hic jmidim yoktu o ay oldu..

Anaaam kuzzz adet mi oldun... uzuldum yaaaa...

yaaa şimdi kızlar deyince acabamı diyorum acaba yerleşme olabilirmi o adet günü yada adetten bikaç gün önce oluyo dimi ve kahverengi oluyo şimdi gene baktım aradan bir saatten fazla geçmesine rağmen 1damlacık daha gelmiş akıntıyla ama tuvaletimi yaparken yada temizliğimi yaparken felan peçeteye gelen bişey yok

Valla cankm. benim kki hamileligimdede olmadi o kanamadan. ama burcunun olmustu...hic bilmiyorum o yuzden insallah oyledirr..

allahhimm agzindan bal damliyor... insallah benimde senin gibi olur. pazardan beri karnimda hafif batmalar ve gaz gibi bir durum var okadar. bakalim hayirlisi insallah. 9 gun var bat ima. belli olucak 1 hafta sonra kismetse ..

canımm gözünn aydın çok sevindimm sonuçlarının iyi olmasına :)
1 hafta önden gidiyoruz canımmm :)
sorun yaratmıyo bildiğim kadarıyla arayı kapatıp büyüyolarmışş hemeen :)

doktorumu aradım dayanamayıp durumu söyledim arkası gelmezse hamilesin dedi sen bugün test yaptır idrarda negatif çıkarsa yok anlamına gelmez ama pozitif çıkarsa hamilesindir dedi bende kan kesin sonuç verir dimi deidm evet dedi acaba yarını beklesemmi devamı gelcekmi diye yoksa iş çıkışı gidip bi test yaptrısammıki

Anacim evde testinde var.. evde yap idrar testiniii..aaa ne ikidebir kan verip deldiriyosun kendini...yap evde testi..varsa emin ol cikar...sabah idrarrini bosver. ben alsam yapmistimm
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…