- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.661
Anacim evde testinde var.. evde yap idrar testiniii..aaa ne ikidebir kan verip deldiriyosun kendini...yap evde testi..varsa emin ol cikar...sabah idrarrini bosver. ben alsam yapmistimm
..
allahhimm agzindan bal damliyor... insallah benimde senin gibi olur. pazardan beri karnimda hafif batmalar ve gaz gibi bir durum var okadar. bakalim hayirlisi insallah. 9 gun var bat ima. belli olucak 1 hafta sonra kismetse ..
canımm gözünn aydın çok sevindimm sonuçlarının iyi olmasına :)
1 hafta önden gidiyoruz canımmm :)
sorun yaratmıyo bildiğim kadarıyla arayı kapatıp büyüyolarmışş hemeen :)
Ayyy canim benimmm..gorusemiypruz denk gelmiyoruz biturluu...
aynenn bizim su625hep ayni soruyu sorup cevada bskmiyor...:)))
takipteyim cicim seni yum. haftandasin
ebda reglvoldu..
hulu ve heyecanli anlamsizzz lekeler gordu....
ufff öylemi diyosun yaaa eve gidip bi test yapıyım ozaman sabaha kadar hala adet olmamışsam innnşşşş diğer testide kullanayım allahım çıldırcam yaaa
o kız zaten ürtüküyo beni samara gibi bi girip bi çıkıyo selam bayanlar nasılsınız şablonlarında var sanırım
evet yum yum haftamdayım akşam kocama silkele beni dedim bi silkelicem ben seni ayağa kalkamıcan dedi sonra bende diktim ayakları 1 saate kararlıydım 1 saat yatacaktım ama tam o sırada tlf geldi arkadasın evine hırsız girmiş bide ta 5. katta oturuyo bende tırstım hemen doğruldum yattım
bizim ne zaman bebişimiz olucak acaba süre uzadıkça insan nasıl karamsarlığa düşüo topiğe daha önce yazıodum bende ama ara vermek istemiştim aklıma hamilelik getirmeyeyim diye ama yine dayanamadım zaten hergün okuodum yazdıklarınızı hatta abarttım geçmişide okudum bıkmadanaslında en çok ümitli olmam gereken ay bu ay mayısta rahim filmi çektirdim tüpümün birinde yapışıklık vardı sıvıyı verince açıldı sonraki ay yumurtlama döneminde eşimle ayrı şehirlerdeydik bu ay sıkı çalışma oldu ama inanın o kadar karamsarım ki önceden umudum olurdu belirti felan arardım ruh gibiyim içimde hep aynı düşünce heyecanlansan ne olucak 1 senedir olduğu gibi yine hüsran rabbim hepimize yardım etsin kızlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde karnımızda pıt pıt atan mini mini bi kalp olsun inşallah ...
Ayy canim benim ddaha cok varmis senin...caliayi birakmaaa
Maasallah kuzimizaaa....benim cinsiyetsizde 1 hafta geriden geliyo...
6 gun varken aramizda 2 hafta oldu....yarista ondesin kuzumm..:)))
Ohhh silkelettt tabii..bende en fazla 20 dk bekliyodum...giden 15 dk da gidiyo zaten 1-2 saat beklemeye gerek yok bencee.:)))
Hosgeldin evet bayaaadir yoktun canim. o iki ayi saymaaa indallah bu ay olur. bat ne zamsnn.
yum. zamanini degerlenditdin miii
Maasallah kuzimizaaa....benim cinsiyetsizde 1 hafta geriden geliyo...
6 gun varken aramizda 2 hafta oldu....yarista ondesin kuzumm..:)))
bizim ne zaman bebişimiz olucak acaba süre uzadıkça insan nasıl karamsarlığa düşüo topiğe daha önce yazıodum bende ama ara vermek istemiştim aklıma hamilelik getirmeyeyim diye ama yine dayanamadım zaten hergün okuodum yazdıklarınızı hatta abarttım geçmişide okudum bıkmadanaslında en çok ümitli olmam gereken ay bu ay mayısta rahim filmi çektirdim tüpümün birinde yapışıklık vardı sıvıyı verince açıldı sonraki ay yumurtlama döneminde eşimle ayrı şehirlerdeydik bu ay sıkı çalışma oldu ama inanın o kadar karamsarım ki önceden umudum olurdu belirti felan arardım ruh gibiyim içimde hep aynı düşünce heyecanlansan ne olucak 1 senedir olduğu gibi yine hüsran rabbim hepimize yardım etsin kızlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde karnımızda pıt pıt atan mini mini bi kalp olsun inşallah ...
Hosgeldin evet bayaaadir yoktun canim. o iki ayi saymaaa indallah bu ay olur. bat ne zamsnn.
yum. zamanini degerlenditdin miii
aaaaaamiiiiinnnn tez zamanda inşş
taktik maktik yok akisina birakksilkelemedi beeee aman ben kendi işimi kendim görürürm dedim bende diktim ayakları bide kalçamın altında yastıkla durdum yarım saat yatarken. sabaha kadar dursam dedim ama yok yaa bel fıtığı olcam sandım belim ağrıdı.
bu hafta ful dolu geçecek ilk günden sakatlanmaya gerek yok
ee başka neler yaptın bakalım sendende alayım taktikleri gizemden aldım bide sen anlat.
Tahminen yumurtla mam 21.inde olduguna gore ates ve ov testine gore ama yinede dune kadar calismalar devam etti.
Ozaman bu aksam kaldigimiz yerden devam :)
yalniz bazilari sonrasinda devam etmeyin akip gitmesin fln gibi bisiler diyor
Tahminen yumurtlamam 21.inde olduguna gore ates ve ov testine gore ama yinede dune kadar calismalar devam etti.
Ozaman bu aksam kaldigimiz yerden devam :)
yalniz bazilari sonrasinda devam etmeyin akip gitmesin fln gibi bisiler diyor
canım bende seni merak etmiştim ne yaptı bu kız diyee
taktik maktik yok akisina birakk
Sadece 15 dk yattim en fazla 20 dk..
gece oldu hepmalum cagan faktoru...bide ardarda gunlerde hic olmsdiv..gunasiri oldu.iki gune bir hep..
Iki gune bir yap 5 gun kslana kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?