HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz valla iki gune bir yeter..gizosa ne bakiyosun azgin o :))))

Nasilsa spermler yasiyo..ha ovll.tarihinde uc gun ustuste yap o zaman.madem bukadar muk mik istiyon:))))

Kiz valla iki gune bir yeter..gizosa ne bakiyosun azgin o :))))

Nasilsa spermler yasiyo..ha ovll.tarihinde uc gun ustuste yap o zaman.madem bukadar muk mik istiyon:))))

kııııız şimdi bi sitede hesaplattım 6 temmuz adet günü 21-27 haziran tarihleride hamile kalma şansı en yüksek günler olarak veriyo e bugün benim sonmuşyaaaaaa
zaten benim adet son 2 ayda şaştı geri gitmeye başladı normal zamana göre 3 temmuzda olmam lazımdı
o zaman ben bu günü değerlendireyim sonra gün aşırıya döneyim

taktik maktik yok akisina birakk

Sadece 15 dk yattim en fazla 20 dk..

gece oldu hep malum cagan faktoru...bide ardarda gunlerde hic olmsdiv..gunasiri oldu.iki gune bir hep..

Iki gune bir yap 5 gun kslana kadarrr

valla ben poposumda yastik tam 10 saat sabaha kadar yatiyorum. gece oyle uyuyorum... sag sola bile donuslerde de o yastik orda :)
psikopatliga vrudum olayi artik dusu fln sabaha birakiyorum. olasi yumurtlama gunlerinde 3gun ardarda oldu. simdi dun aksam ara vermistik. bide cumartesi aksam. bu aksam kaldigimiz yerden devam ozaman
bide soyle bi sorun var kocacimin ilk erkek olsun takintisi dogmamis cocukta bile damat fobisi yasiyo kendisi
ben istiyim erkekde nasip olur belki modunda

çin takvimini takip edin o zaman :)
bide şu yorulma olayı ne kadar gerçektir bilemiyorum ama uygulayanlar doğru diyo.
erkek istiyorsan sen yorulacaksın kocan zevkine bakacak

yok canım bu ay doktor dinlen dedi bizde o yüzden fazla çalışamıyoruz biraz da araştırdım ilk ay adet geçtikten sonra başlayın diyor.

çin takvimini takip edin o zaman :)
bide şu yorulma olayı ne kadar gerçektir bilemiyorum ama uygulayanlar doğru diyo.
erkek istiyorsan sen yorulacaksın kocan zevkine bakacak

valla cnm bnimde gonlumden gecen var ama anneannemin dedigi gibi oncelikle eli- ayagi duz; akli uz bi bebis..
cin takvimi;alkali diyeti; eksi yemeler sonracima sola yatmalar ; yumurtlama tarihinde olmalar "y" li spercikler hizliymis ya bir rivayete gore ne ararsan var bizde ..
onceligim saglikli olmasi takmiyorum onu bu konuda ... Kendiside damat babam istemem seni mi demis ona
evet doktora sormustum erkek icin ilk sorusu kocan rahat mi demisti? rahat adamin oglu olurmus
seninde bat tarihin nerdeyse ayni benimle. beraber gun sayicaz

Son düzenleme:

anaaaaam benim kız olmasına imkan yok o zaman benim adam pek rahat
valla normal şartlara göre 3 temmuz bat olması lazım ama gecen ay batı 3 gün geçti bu yüzden bu ayda geçen ayki günü hesaplıyorum 10 temmuzu bekliyorum ama hesaplayıcı 6 temmuz dedi işler karışık haftaya cumartesi test yapmam lazım zaten benim

yok canım bu ay doktor dinlen dedi bizde o yüzden fazla çalışamıyoruz biraz da araştırdım ilk ay adet geçtikten sonra başlayın diyor.

en iyisi canım dediğim bende geçen ay ara vermek zorunda kaldım iyikide verdim kafam dolmuştu artık bak sanada anlatayım bir arkadaşımında aynı bizim gibi 1 sene olmadı hsg çektirdi ilk ay yine olmadı ikinci ay hamile kaldı bunlarıda duyunca umutlanıorum

benimkide bi okadar stresli isinden dolayi
valla gecen ay biz ilk denemizi yapttik sat im 07.haziran oldu. 1 gun gecikti. bu ay bat 04.07 yada 05.07 olarak tahmin ediyor ve hesapliyorum.
haftaya cumartesi derken 29.06 dami yoksa 06.07 demi yapican testi ???

04.07den once evde yapim diyorum ama tirsiyorumm ...
ayrica daha calismam lazimmisss....

haftaya cumartesi canım yani 06.07 de

abooowww kaçtı mı kız günlerrrrrrrrrrr.. eh artıkk... sen devam et bakalım...

Allahim elim ayagim titriyo napacagimi bilemedim basta kontrol cizgisi bile cikmadan hayalet cizgi cikti dedim ben uyduruyorum sonra hemen koyulasti hemen bilgisayara kostum direk size haber vermek icin sonra salak napiosun dedim hastaneye kostum orda kadina ya yarin yurtdisina gitcem lekelenmem var idrar testimde pozitif dedim allahtan doktor ikna oldu yapti ordan esimin kursuna geldim bakisimdan anladi valahami dedi inanamadi simdi derse girdi salak ben nasil ders anlatcam dedi ama hala inanmiyo bana allahim nolur herkeslere nasip et herkese saglikli sihhatli rahat hayirli bi ha,ilelik gecirip bebegini kucagina almayi nasip et ve tum isteyenlere su mubarek uc aylarin yuzu suyu hurmetine nooolursun hayirli saglik sihhatli hamilelik ve bebekler nasip et aaammmiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…