HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim yaaa çok sevindim senin adına. mutluluğunu gözümün önünde canlandırabiliyorum. umarım kesenide görürsün gitmeden. dualarını eksik etme bizim için.

ayyy nası heyecanlıdır eşinde yaaa rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına versin canımm inşallahhh rabbim bizede yaşatsınnn

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

senin testin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyy cok heyecanlandımmmmmmmmm

Evet benim testim canim rabbim banada nasip etti boyle bi testi koyabilmeyi hatta acaba yanlislikla ovu testimi alip yaptimki diye tekrartekrar baktim ama valla beta hcg testiydi

sen şimdi eve mi geldinnnnnnn naptın heyecandan kafam karıştııı manyakkkkkkkkkk.

sonuç ne zamnann çıkacakkk

yok kız işte hcg testi ooo

ayyyyyyyyyyy hayırlısıııı

daha önce hiç bu kadar koyu hamilelik teasti görmemiştimmmmmmmmm naammmm

değerin baya yüksekkk senin erken döllenme olmuş demekkii

Son düzenleme:
canım benim yaaa çok sevindim senin adına. mutluluğunu gözümün önünde canlandırabiliyorum. umarım kesenide görürsün gitmeden. dualarını eksik etme bizim için.

ayyy nası heyecanlıdır eşinde yaaa rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına versin canımm inşallahhh rabbim bizede yaşatsınnn

Valla bu hayal edilebilecek bi sevinc mutluluk degilmis bende burda hamile haberleri duyunca cok seviniyodum heyecanlaniyodum ama inanin aptallastim resmen hastaneye cikmak icin uzerimi giyiniyorum aynanin karsisina gectim aptal aptal siritiyorum :))) deliriyomuyumki dedim kendi kendime allahim nolurbu mutlulugu herkese nasip et ve benim bu mutlulugumuda daim et

sen ve ebda çok çalıştınız aylardır sabredip beklediniz inşallah ebda da yaşar bu heyecanı

17 kasım 8.deneme

Sonucum 809.39 kimyasal felan degildir dimi

hey allahım yaaa ağzından çıkan lafa bakın şunun

hayatım lütfen artık keyfini çıkar sen yarın bilemedin cumaya görürsün keseni.
hayırlı uğurlu olsun nolur benim içinde dua et hatta ayağını sürü şimdi yere benim için

bir an bende kendimi hayal ettim böyle allah umarım bize de nasip eder. her ay beklemek çooooooooook zor

Heyecandan gebermek uzereyim Eki Görüntüle 742775 hemen kan testine gittim sonuc bekliyorum

cnm tebrik ederim. sabah ki ates degerlerine soylenmenin odulu mukemmel oldu :)
rabbim saglikli sihhatli bebisini kucagina almani ; buyutmeni nasip etsin. :))
bu konudaki daha ilk gunumde banada super moral oldun :)
allah bizede nasip eder insallah boyle mutluluk...

hatun italyayaa hamile gidecem diye diyee öyle oldu gerçekten..

hatırlarsan kaaaç ay öncesinde de demiştin. italyaya gidecem o ay hamile kalırsam napacam diyodun.işte geldi çattı o gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…