HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Listemi alcam ucaga binerken hepimiz icin bol bol dua etcem rabbbiiimm cok buyuksun aksam gelirim yone yaninina

ay kız senin kocayı merak ediyorummmmmmmmm ne yapacak ne dicekkkkkkkkkkkkk

kzı muhtemel doğum ne zamnnn

son adetın neydii. bide dr u aradın mı.. bi baklava götür artık kadınaaaaaaaa

Son düzenleme:
Heyecandan gebermek uzereyim Eki Görüntüle 742775 hemen kan testine gittim sonuc bekliyorum

Canim super yaa cokk sevindim suan inan kalbim kut kut atiyir :)) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Bak bide adet diyordun gordun mu :) test baya koyu cikmis hemde masallah .. eh bir bir cikiyor bebisker sihirli degnek bize de gelsin biran once buyuk Allahim..

canım nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu okurkennn....

hülyanın ikoncanı değişsin hemennnnnnnnnnnnnn

cikolta da hamileymişşş bugun bi topikte gördümmmmmmmmmmmmmmmm.....................................................................

hülyanın ikoncanı değişsin hemennnnnnnnnnnnnn

cikolta da hamileymişşş bugun bi topikte gördümmmmmmmmmmmmmmmm.....................................................................

bana izin verin ben listeyi yarın komple değiştircem buraya gelmeyenlerin ismini silcem

kizlar merhaba.bana yardim edin lutfen....adetimin 38 gunundeyem hala tik yok.test yapiyorum herhalda markasindandi birisinde pozitif olursa digerinde neqatif olur.pozitif deyende de silik yani.sizce hamilemiyim.21 kan verdim sonuc neqatif cikti.bele bi seynen karsilasan sonrada hamile kalan varmi???

değil değilll..

yav sen ne ara gittin geldinnnnnnnnnnnnnn

17 kasım nedir.?????????

son adet ile beklenen adet tarihini yaz ... eklesin cimcimeeeeeeee

canim valla jet hiziyla gittim normlde ben 6.45te felan evde oluyoru m ama 6.45te evde test yapip doktora gitmistim hastane ev ve esimin isyeri yakin

hatun italyayaa hamile gidecem diye diyee öyle oldu gerçekten..

hatırlarsan kaaaç ay öncesinde de demiştin. italyaya gidecem o ay hamile kalırsam napacam diyodun.işte geldi çattı o gün..

canim dua vaktine gelmis demekki valla dedigim cikti hatirliyomusun sende o gun bi gelsinde ozaman dusunuruz demistin o gun geldi iste:))
Ins o dua vaktinde sizler icin ettigim dualarda kabul olmustur ama zaten hicbizaman bebegim olsun demedimki allahim nolur topicteki isteyen kizlarin hepsine bebek sahibi olmayi hamile olablarada saglikli sihhatli kucaklarina almayi nasip et diye dua ettim
inss hepimiz hamis olcaz
ay kız senin kocayı merak ediyorummmmmmmmm ne yapacak ne dicekkkkkkkkkkkkk

kzı muhtemel doğum ne zamnnn

son adetın neydii. bide dr u aradın mı.. bi baklava götür artık kadınaaaaaaaa

canim zaten surekli bakip duruyodum muhtemel dogum 5mart kucuk dayisi gibi balik olcak bebisim ins valla dokto ra bisey goturmem lazim artik yarin sabah gitcem ins

esim dertst
en ara verdi geldi yanima sonucu gosterdim ee yani dedi inanamadi eminmisin diye sordu kirk kez sonra aptal aptal sirittik kendimizi durduramiyoruz ama surekli siritiyoruz anaaa ben namaza baslayim ozaman artik sorumluluklarim var dedi:)) yaa benden baba olurmu. Yaa nasil olcak simdi bizimde oldu ne degisik bu duygu dedi ve eee italyaya gidemezsin sen dedi giderim dedikce bisey olur diyo bide ufff amma cok var yaaa nasil beklicez okadar dedi ne var 5haftalik oldu bile dedim azmi yaa 8ay nasil gececek cinsiyeti ne dedi:)))

Innns sendende guzel haber gelcek canim o sihirli degnek ins degdi bu ay topige once sen yap sen guzel hàberi ver arkandan ben geliyim derken ben veriverdim:)))

doktorunu aradınmı
Aramadim canim mesai bitmisti cunku sabah gitcem ins

herkesten hepinizden allah binlerce kez razi olsun tum igrencliklerimi piskopatliklarimi cektiniz hep destek olduk birbirimize rabbim isteyen herkese tez zamanda esine bu guzel haberi vebilmeyi nasip etsin suan icimden sadece dua etmek geliyo veeee ayagimi surekli suruyerek yurucem kizlar hemen gelin diye

oh oh herkes patır patır dökülüyo sıra bize geliyo hamile olmayan kalmadı gibi bişiii

bana izin verin ben listeyi yarın komple değiştircem buraya gelmeyenlerin ismini silcem

Ayy siraa sizde kizlarrr

evet canim silsen iyi olur..bosa yer isgal ediyor...

Ama evde test yook

Kiss daha din test al demedik mi sanaaa aaaaa...
kuzcamm haa bizi meraklandiriyosun...

Bi daha kan testi yaptir negatifseee dr a basvur ..adet sokturucu versin...bosa beklenee. insallah hamilesindir..

Kuzum ama dun test alcaktik anlasmistik bak ben aldim dun iki tane birini sana gonderiveriyim gonder adresini merak ettim bak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…