- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.741
ben ağzımı açarken yine yum yum günlerini kaçırmışım benden bu ayda bi bok olmaz
Sonucum 809.39 kimyasal felan degildir dimi
Olsuuun ben severim mart ayini ayyy yazin ele gelmeye baslicak belki annesi gibi erkenden dogar yaa ben anne olcam inanilir gibi degilMart ayinin annelerinin en buyugu sen olyrsunnn..
ben araluk annelerinde sonlardayimm..herseyi sonrea yasiyorum... sen kobay gibi ilk yasican kisss...hadi hayirli ugurlu olsunn...
Allah razi olsun canim cok sagol amiinCan'ım nasıl sevindim anlatamam. Kardeşim hamile haberi vermiş gibi çok çok mutlu oldum ay gözlerim doldu ayyy Rabbim sizleri korusun lütfen dikkatli ol artık öyle yorma kendini bol bol uzun otur bebiş güzelce tutunsun :) Rabb'im tüm isteyenlere nasip etsin
Manyakkk yaaa. kiz nasi kacirdinn..peki bisey olmadimi 21 inden beriii...
sen erken yum. bide degil mi..
Iyi o zaman sansin devam ddiyor cimcimemmmmm))
Hulyaa artik esine cinsel perhiz geliyo napcak adaammm surundurursun artikk :)))
Iyi o zaman sansin devam ddiyor cimcimemmmmm))
Hulyaa artik esine cinsel perhiz geliyo napcak adaammm surundurursun artikk :)))
Benim son adet tarihim 27 mayis takvimim dogru olmusmu
cimcime oyle dusunme ates tablosu cizgiyi 17.gune cekti bende doktorun dedigine gore 14 yada 15.gun diye o gunden sonra bosladim calismalari 17.gun gece yarisi yada sabah olsu tam hatirlamiyorum ama ben iliskiden hemen sonra kalkip banyo yaptim hatta demin esimde diyoki oglum bu ay nasil oldu bu ay olmamistiki dedi naisl yani dedim ben kendimden biliyorum dogru duzgun olmadiki cok az gelmisti dedi nasip olunca oluyomus valla ve hani dusunmemek lazim rahat olmak lazim diyoruz ya demekki ne yaparsak yapalim olcaksa rabbim bi rahatlik veriyo bu ay ben saf salak gibiydim biliyosunuz bu ay olmaz deyip duruyodum su bikac gundur heveslendim ama yinede olmaz diyodum hersey rabimin elinde ol demesiyle hersey oluyo ins rabbim hepimiz icin ol diyecek tez zamanda
Kiz sorma zaten artik utu yapmak yok is yapmak yok isi hemen birakiyosun diye tembihler yagdirdi durdu anaaa dedim yuzune baktim yazik sana dedim hadi len sana yazik dedi hemen anladi yazik zaten 4-5gundur yapmiyoduk eee ben italyada sey etmicemmi:)))) surundurcem tabi kendinede dedim ben simdi herseyi yapabilirim ohhhh dedim
Tecrubeli hamisler simdi benim bu belimin adet gibi agrimasi kasiklarimin yumurtlama agrisi gibi agrimasi arada batmasi normalmi kotu degil dimi
Burada arkadaşının düğününe 2 kişi gitmişin tek değilmişinyawrunla birlikte
Kuzum ama dun test alcaktik anlasmistik bak ben aldim dun iki tane birini sana gonderiveriyim gonder adresini merak ettim bak yaaa
beyinde bitiyo deniyoda ne yani spermler aaa bu bizi çok düşünüyo asla olmaz deyip yumurtaları bulmadan gerimi dönüyo sanki. tabiki Allah bilir en doğru zamanı.
senin saatin gelmiş gülüm.
aylardır çekmediğin çile denemediğin kür kalmadı sonunda saatin geldi çok şükür.
ben ateş ölçmedim bu ay.
bakalım nasip önümüzdeki ay başlarım bende ölçmeye
Benimde en şiddetli belirtim oydu ve kötü haberim şu ki bi iki haftaya o ağrı geçicek fakat 20 haftadan sonra yine başlıcak
Canim evet anlastik ama sonra kizlarin yazilsrini okuyunca bnde vazgectim evde olursa dayanamm yaparim diye almadim esimde bekle deyip duruyo zaten sinir okdum onada sanku cok kokay beklemek :) ama yarin kacmaz benden :) sag kasigim agriyor batiyor gibi(
Evettt minigim teyzeleriyle tanismis merakli olcak benimki trenede kacak yolcu aldim ucagada alcam hatta otelede sokcam ohhhhh:)))) ben bide bu ay ara ara defter yazmaya basladim bebegime hitaben icimden ne geciyosa o an neler hissediyosam yaziyorum ordada yazmistim teyzelerinle tanismak istermisin diye istemis benim canim :)))
ayy incir kurunu nasil iccem diyodum hatirliyomusun gerek kalmadi hic biseye cok sukur ins rabbim hepimizin emeklerinin karsiligini versin
Aman olsun napalim kotu bisey olmasinda
Benimde en şiddetli belirtim oydu ve kötü haberim şu ki bi iki haftaya o ağrı geçicek fakat 20 haftadan sonra yine başlıcak
aOoo sen basından beri hazırlıklıymışsın :) notlar yazmışsınız falan hersey planlı gibi tıkır tıkır
Çok şükür canım ii olsunlar bebişler yeterki tabi ayy seninde göbüş fotolarını görcez inşallah :)
hatta bikaç haftaya bulantıların tam bitti iyiyim derkeeen kalça kemik ağrıların başlicakkk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?