- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.761
hatta bikaç haftaya bulantıların tam bitti iyiyim derkeeen kalça kemik ağrıların başlicakkk:26:
a
slinda bastan beri hazirlikli olma durumu degil belki beni duyarda dualarimi duyarda gelir bebgim diye bide bu hmilelik iciugrasirkenden ne cektigimizi bilsin istemistim yazmaya baslamistim oldu iste:)) ayyy hamile kiyafetleri alcam ne guzeeeell.
Yaa ama korkutmayin bak haaa zaten normalde deli mide bulantim vardir simdi napcam allah yardimcim olsun
Tecrubeli hamisler simdi benim bu belimin adet gibi agrimasi kasiklarimin yumurtlama agrisi gibi agrimasi arada batmasi normalmi kotu degil dimi
Gizem bu ara yarım saatte bir uyanıyorum toplasan 5 saat uyuyorumyakında senin içinde vizyonda :)))
evet evet cici bebiş kıyafetleri :) benim hiç bulanmadı inş seninde öyle olur en zorlandığım şey mide vulantısıdır Rabbim yüzüme güldü çok şükür
ya bende gece 1 saatte bir çişe gidiyorum çıldırasım geliyo bırakıcam yataga artık git gel git gel gözüm kapalı yapışıcam bi gece yere
nedn böyle oluyoo
ben niye öle çok çişe çıkmıyom. gece bi 4 te kalkıyom bide sabah 8 de filn kalkıyom okadar. anormallik mi var bende :44: gece yatarken çok kalkmıyım diye sıvı tüketmiyom ondan olabilir mi ki ?
gizoşş sen bikaç bişey almıştın bebişine onları koydunda ben mi kaçırdım :26:
rahim büyüdükçe olur canım sendede tuvaletten çıkamassın baskı yapıyomuşş ondanmışş :)
chıccodan yeni bişeylerde aldım onları eklemedim daha eklerim bi ara :)
Eki Görüntüle 742839 Eki Görüntüle 742840 Eki Görüntüle 742841 Eki Görüntüle 742842 Eki Görüntüle 742843 Eki Görüntüle 742844 Eki Görüntüle 742845 Eki Görüntüle 742846 Eki Görüntüle 742847 Eki Görüntüle 742848
kız sen nerelerdesin yine kayboldun hadi dön sahalara artık bu ayda olmamış seninde anlaşılan((
valla bilmiyorum sabretmeye çalışcam canım sonra acaba erkenmi yaptım bilmemnemi aklımdaki soru işaretleri bitmiyo zaten geçen aya göre bat daha bugün
inş sana rabbim bi kolaylık verirde akaaarr gider kiloların ramazanda geliyo inş iftarda da dikkat edersin daha kolay olur
amaan ben kendimden ümidi kestim kızlar eşimlede konuşmuştuk zaten ramazan sonu bi tüp bebek merkezine gidicez bide orda baksınlar bakalım hem testleride eşime yaparız artık çok istiyodu ya hevesi kalmamış olur:)))))
heyecandan gebermek uzereyim Eki Görüntüle 742775 hemen kan testine gittim sonuc bekliyorum
17 kasım 8.deneme
beyinde bitiyo deniyoda ne yani spermler aaa bu bizi çok düşünüyo asla olmaz deyip yumurtaları bulmadan gerimi dönüyo sanki. tabiki Allah bilir en doğru zamanı.
senin saatin gelmiş gülüm.
aylardır çekmediğin çile denemediğin kür kalmadı sonunda saatin geldi çok şükür.
ben ateş ölçmedim bu ay.
bakalım nasip önümüzdeki ay başlarım bende ölçmeye
O ne kiz oyleee istersen bati gelecek seneye yapalim:)))benim batı 23 ağustos yapar mısınız
ben niye öle çok çişe çıkmıyom. gece bi 4 te kalkıyom bide sabah 8 de filn kalkıyom okadar. anormallik mi var bende :44: gece yatarken çok kalkmıyım diye sıvı tüketmiyom ondan olabilir mi ki ?
gizoşş sen bikaç bişey almıştın bebişine onları koydunda ben mi kaçırdım :26:
aynen katılıyorum bu düşünmeme tezini hülya çürüttü bencebizede umut oldu yani kafaya felan takmamakla alakası yok rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor ... benide listeye ekleyebilirmisin canım batım 5 temmuz listeye birde bengireyim belki uğurlu gelir
Normal oblarr..
cinsiyetini erkek diye dusunuyorumm.icime oyle doguyorrr
ya bende gece 1 saatte bir çişe gidiyorum çıldırasım geliyo bırakıcam yataga artık git gel git gel gözüm kapalı yapışıcam bi gece yere
nedn böyle oluyoo
Ayy Allah'ım ne büyük ya Rabbim.. Çok sevindim senin adına hemde pekk çokk :) hahaa reglini nasıl korkuttum ama bugün bak 9 ay gelmiycek
Artık diğerlerininkide korksun benden haberler pıtır pıtır dökülsün inşallahh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Sağlıkla tüm güzellikleri yaşa sırasıyla. Değerinde çok güzel.Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin regline sinir oluyodum ya. şimdi ama çook mutluyum yaa kendi haberimi almış gibi böle mutlu oldummm...
halay başı kim çeker tiliilililili.. ohh ohh yandan yandan . şıkıdım şıkıdım şıkkıdımm
rahim büyüdükçe olur canım sendede tuvaletten çıkamassın baskı yapıyomuşş ondanmışş :)
chıccodan yeni bişeylerde aldım onları eklemedim daha eklerim bi ara :)
Eki Görüntüle 742839 Eki Görüntüle 742840 Eki Görüntüle 742841 Eki Görüntüle 742842 Eki Görüntüle 742843 Eki Görüntüle 742844 Eki Görüntüle 742845 Eki Görüntüle 742846 Eki Görüntüle 742847 Eki Görüntüle 742848
aynen canım olmadı bu ay karambole geldi çünkü,tam yumurtlama dönemimde misafirlerim geldihayırlısı,adetimin 3. günü doktora gitmek gerkiyor dimi bu ay gidemedimde nolcak yaaa
Kiz hulyaa ruyamda bile senle ugrastim...testine bakip bakip seviniyoruduk ruyamdaa...
hazirlandim okula gidecem son 3 gun...tatile....
günaydııınnn canikolarrr:)
hülüüü nasıl geçti bakalım akşamınız :) güne nasıl başladın nasıl hissediyosun kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?