HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hatta bikaç haftaya bulantıların tam bitti iyiyim derkeeen kalça kemik ağrıların başlicakkk:26:

Gizem bu ara yarım saatte bir uyanıyorum toplasan 5 saat uyuyorum yakında senin içinde vizyonda :)))

evet evet cici bebiş kıyafetleri :) benim hiç bulanmadı inş seninde öyle olur en zorlandığım şey mide vulantısıdır Rabbim yüzüme güldü çok şükür

ya bende gece 1 saatte bir çişe gidiyorum çıldırasım geliyo bırakıcam yataga artık git gel git gel gözüm kapalı yapışıcam bi gece yere
nedn böyle oluyoo

Ayy Allah'ım ne büyük ya Rabbim.. Çok sevindim senin adına hemde pekk çokk :) hahaa reglini nasıl korkuttum ama bugün bak 9 ay gelmiycek
Artık diğerlerininkide korksun benden haberler pıtır pıtır dökülsün inşallahh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Sağlıkla tüm güzellikleri yaşa sırasıyla. Değerinde çok güzel. Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin regline sinir oluyodum ya. şimdi ama çook mutluyum yaa kendi haberimi almış gibi böle mutlu oldummm...
halay başı kim çeker tiliilililili.. ohh ohh yandan yandan . şıkıdım şıkıdım şıkkıdımm

ya bende gece 1 saatte bir çişe gidiyorum çıldırasım geliyo bırakıcam yataga artık git gel git gel gözüm kapalı yapışıcam bi gece yere
nedn böyle oluyoo

ben niye öle çok çişe çıkmıyom. gece bi 4 te kalkıyom bide sabah 8 de filn kalkıyom okadar. anormallik mi var bende :44: gece yatarken çok kalkmıyım diye sıvı tüketmiyom ondan olabilir mi ki ?
gizoşş sen bikaç bişey almıştın bebişine onları koydunda ben mi kaçırdım :26:

rahim büyüdükçe olur canım sendede tuvaletten çıkamassın baskı yapıyomuşş ondanmışş :)

chıccodan yeni bişeylerde aldım onları eklemedim daha eklerim bi ara :)

ayy ne güzeller maşallah yerim yaa.. :) sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah annesii :)

aynen canım olmadı bu ay karambole geldi çünkü,tam yumurtlama dönemimde misafirlerim geldi hayırlısı,adetimin 3. günü doktora gitmek gerkiyor dimi bu ay gidemedimde nolcak yaaa

aynen katılıyorum bu düşünmeme tezini hülya çürüttü bence bizede umut oldu yani kafaya felan takmamakla alakası yok rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor ... benide listeye ekleyebilirmisin canım batım 5 temmuz listeye birde bengireyim belki uğurlu gelir

benim batı 23 ağustos yapar mısınız
O ne kiz oyleee istersen bati gelecek seneye yapalim:)))

Ayy bende 4 kere gidiyorum uykuyu unuttuk.. bide sabsh nsmaziii hepten uyuysmiyorum...

bende listeye giris yapmak istiyorum... bnimde bat 05 temmuz....
bugun bismillah konuya ilk defa yazdim fln hulyacik hamis cikti....
banada sans getirir belki

Normal oblarr..

cinsiyetini erkek diye dusunuyorumm.icime oyle doguyorrr

bugün benim içime birden kızmış gibi doğdu niye anlamadım daha fol yok yumurta yok ben cinsiyet derdine düştüm eşimde erkek olsunda sünnet ettirelim diyo:)))

nedn böyle oluyoo

aayyy yine çok güldüm sende bu sakarlık potansiyeli varken yapışırsın valla bari yataktan tuvalete ip gerinde ipe tutunarak git:)))

valla korkuttun canım allah razı olsun tüm adetlere bi kız bakıyım sen gelemesin batasıcalar

ayy çok şirinmiş bunlar güzel günlerde güle güle giyinin inş

aynen canım olmadı bu ay karambole geldi çünkü,tam yumurtlama dönemimde misafirlerim geldi hayırlısı,adetimin 3. günü doktora gitmek gerkiyor dimi bu ay gidemedimde nolcak yaaa

git tabi canım 2 yada 3. gün tahlillerini yaptır sende tiroit varmış benmi unuttum yoksa bilmiyomuydum bilmiyorum ama bak diğer topiğede yazdım onunda tahlillerini felan yaptır kadın doğumcuların bazısı yapıo bazısı yapmıyo sen garanti olsun diye iste eğer yapmazsada dahiliyeye git yaptır tahlilini ihmal etme onuda inş yeni ay senin ve herkesin ayı olur

Kiz hulyaa ruyamda bile senle ugrastim...testine bakip bakip seviniyoruduk ruyamdaa...

hazirlandim okula gidecem son 3 gun...tatile....

Son düzenleme:
günaydııınnn canikolarrr:)
hülüüü nasıl geçti bakalım akşamınız :) güne nasıl başladın nasıl hissediyosun kendini :)

günaydııınnn canikolarrr:)
hülüüü nasıl geçti bakalım akşamınız :) güne nasıl başladın nasıl hissediyosun kendini :)

canım güya bisürü süpriz planlamıştım hiçbirisi olamadı malesef eşime dedim ama ben sürpriz yapcaktım kutlama yapcaktık böyle hödük gibi oldu dedim ee gelmicektin ozaman kursa dedi bakışından herşey belliydi zaten dedi bi garip duygu yaa durup durup ben hamileyim diyorum ve ay boyu yaptıklarım aklıma gelip ayy ben şunuda yapmıştım ayyy ben bunuda yapmıştım zararı olurmu diye düşündüm durdum
eşime gelince böyle giderse beni çok bunaltcak gibi duruyo inş ilk gün olduğu içindir ayy çantamı bile taşıttırmıyo ver ben taşırım senin taşımaman lazım diyo süt içecekmişim su içecekmişim zorla burnuma soktu suyu içirdi iş yapmıcakmışım ve dün sırnaştım bildiğin hatta ben şey aşeriyorum bile dedim ama nuh dedi peygamber demedi zararı olur doktoruna sor kesin bilgiyi al öyle ben korkarım hiç bişey yapamam diyo ve italya nevzusuna takılıyo yaa bişey olursa eminmisin bişey olmucağından deyip duruyo
haa bide dün durmuşta masrafları olcak bak bisürü ee hangi okula göndercez biz diye düşünmeye başladı işi bırakıyosun hemen anlaşmamız öyleydi dedi acaba ikiz olurmuki dedim de innşşşallah diyo dedeleri zengin baksınlar işte onlar diyo:))

anneme söyledim dün telefonda sadeece iyi gözün aydın dedi nasıl bozuldum acaba babam yanında diyemi öyle yaptıki bilemedim ben kimseye söyleme diyerek söylemiştim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…