- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.781
Günaydınlar
Hülyacım akşamı anlat bakalım bise doktora ne zaman gidiyorsun bakalım
Bende dün gece sonunda pes edip bir ağrı kesici aldım öyle ii geldi 2 saat arayla uyandım 6 da uykumu almıştım zorla 2 saat daha uyudum bu enerji 1 hafta yeter bana inş
canım güya bisürü süpriz planlamıştım hiçbirisi olamadı malesef eşime dedim ama ben sürpriz yapcaktım kutlama yapcaktık böyle hödük gibi oldu dedim ee gelmicektin ozaman kursa dedi bakışından herşey belliydi zaten dedi bi garip duygu yaa durup durup ben hamileyim diyorum ve ay boyu yaptıklarım aklıma gelip ayy ben şunuda yapmıştım ayyy ben bunuda yapmıştım zararı olurmu diye düşündüm durdum
eşime gelince böyle giderse beni çok bunaltcak gibi duruyo inş ilk gün olduğu içindir ayy çantamı bile taşıttırmıyo ver ben taşırım senin taşımaman lazım diyo süt içecekmişim su içecekmişim zorla burnuma soktu suyu içirdi iş yapmıcakmışım ve dün sırnaştım bildiğin hatta ben şey aşeriyorum bile dedim ama nuh dedi peygamber demedi zararı olur doktoruna sor kesin bilgiyi al öyle ben korkarım hiç bişey yapamam diyo ve italya nevzusuna takılıyo yaa bişey olursa eminmisin bişey olmucağından deyip duruyo
haa bide dün durmuşta masrafları olcak bak bisürü ee hangi okula göndercez biz diye düşünmeye başladı işi bırakıyosun hemen anlaşmamız öyleydi dedi acaba ikiz olurmuki dedim de innşşşallah diyo dedeleri zengin baksınlar işte onlar diyo:))
anneme söyledim dün telefonda sadeece iyi gözün aydın dedi nasıl bozuldum acaba babam yanında diyemi öyle yaptıki bilemedim ben kimseye söyleme diyerek söylemiştim çünkü
inş enerji patlaması yaşarsın geri gelmez hiçbi ağrı sızı rahatsızlık
Ay bırak kız kocan bu konuda sorumlu madem bozulmasın inş. Dikkat et sen kendine de kafanıza takılan herşeyi sor doktoruna komik mi basit mi deme
Ay hala nasıl seviniyorum anlatamam kız sen hamilesin ya bebiş geliyo bebiş benimde içime erkek doğdu :) hem rahat adamın oğlu olurmuş malum bizim kocalar rahat :)
Bence annen gidip görmeden yolunda herşey demeden çok sevindiğini belli etmek istememiş olabilir bugün arar konuşursunuz zaten anlarsın
İnş canım inş :)
Heyecandan gebermek uzereyim Eki Görüntüle 742775 hemen kan testine gittim sonuc bekliyorum
şimdik doktorumu aradım 100mg'lık progesteron ve 100mg'lık coraspirin'e başla dedi ve yarın geliyimmi dedim gel yarın bakalım dedi tebrik etti beni:)))
şimdik doktorumu aradım 100mg'lık progesteron ve 100mg'lık coraspirin'e başla dedi ve yarın geliyimmi dedim gel yarın bakalım dedi tebrik etti beni:)))
ya habire sizi düşünüyorum bende sürekli allah razı olsun diyorum dua ediyorum hepimiz için iyiki varsınız iyiki tanşmışım sizlerle
dün esrada öyle dedi erkek doğuyo içime dedi dün konuşuyoruz bu değer çok yüksek çıktı bu velet nezaman böyle büyüdü dedim çocuğa yavaş canlı dedik dedik erkenden büyümüş dedim zaten sana çekerse panik tezcanlı bişey olursa beni kesin katil edersiniz ikinize birden katlanamam diyo:)) dedim tabi bana çekecek anası gibi 8 aylıkken çıkıp gelcek dedim:)))
bbeğimmmmmmmm inan şuan benim gözlerim doldu canım arkadaşımmm Rabbi'm hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnnnnn Allah'ım ya inan sanki ben hamileyim burada konusuyoruz dertlesıyoruz ya aramızda farklı bır bag olustu :) artık taktıkler beklenıyor :)
Heyecandan gebermek uzereyim Eki Görüntüle 742775 hemen kan testine gittim sonuc bekliyorum
Allahim elim ayagim titriyo napacagimi bilemedim basta kontrol cizgisi bile cikmadan hayalet cizgi cikti dedim ben uyduruyorum sonra hemen koyulasti hemen bilgisayara kostum direk size haber vermek icin sonra salak napiosun dedim hastaneye kostum orda kadina ya yarin yurtdisina gitcem lekelenmem var idrar testimde pozitif dedim allahtan doktor ikna oldu yapti ordan esimin kursuna geldim bakisimdan anladi valahami dedi inanamadi simdi derse girdi salak ben nasil ders anlatcam dedi ama hala inanmiyo bana allahim nolur herkeslere nasip et herkese saglikli sihhatli rahat hayirli bi ha,ilelik gecirip bebegini kucagina almayi nasip et ve tum isteyenlere su mubarek uc aylarin yuzu suyu hurmetine nooolursun hayirli saglik sihhatli hamilelik ve bebekler nasip et aaammmiiiinnn
folikk asiti nideeeen demediiii:44:
ıyıde coraspırın ne alaka ya nereden bılıo kı kanınla ılgılı bı durum olup olmadıgını
progesteron mantıklı korusun dıye ama aspırın kan sulandırır ve mesela 20 haftalık ıken detaylı ultrasonu ceken uzman coraspırın ıcın damar darlıgı ıcın dedı doktorum bana kanaman olur gerek yok son caremız aspırın dedı
bıde folık asıt nerede aaa doktorun anlamadı mı ne durumu neden bole dedıkı sımdı
hahahah :) ole kafasız falan deme anlamaz daha adamlar :) bende hafta takıplerınde bakarken resımler gorunuor ya bakıyorduk e burada bebek yok nasıl yanı bebege benzemıormu falan dıyordu 8 haftadan sonra ama o tamamen bırey olarak gorunuyor ultrasonda falan :)
ay hakıkaten bı kızın olsa ve sana cekse adam 10 yas bırden yaslanır
ay bende anlamadım yarın gitcem aspirini bende kan sulandırır hamilelikte içilmesi iyi değil diye biliyorum ama anlamadım hemde bugün mutlaka başla dedi acaba başlamayıp yarınımı beklesemki folik asit felanda demedi ayy yarın olsunda gidip soruyum ya aslında ben bugün gidecektim ama hem doktora gidecek kadar müsait değilim alttan felan bakarsa hemde değerim biraz daha artsında gitmişken keseyide görelim diye bekledim
hülya tebrikler canım buranın gediklilerinden birinin hamile olması tarifsiz bi mutluluk bizlere umut oldun allah kucağınada almayı nasip eder inş.ay bende anlamadım yarın gitcem aspirini bende kan sulandırır hamilelikte içilmesi iyi değil diye biliyorum ama anlamadım hemde bugün mutlaka başla dedi acaba başlamayıp yarınımı beklesemki folik asit felanda demedi ayy yarın olsunda gidip soruyum ya aslında ben bugün gidecektim ama hem doktora gidecek kadar müsait değilim alttan felan bakarsa hemde değerim biraz daha artsında gitmişken keseyide görelim diye bekledim
O ne kiz oyleee istersen bati gelecek seneye yapalim:)))
Ayy bende 4 kere gidiyorum uykuyu unuttuk.. bide sabsh nsmaziii hepten uyuysmiyorum...
hadi gözün aydın,hayırlı olsun.Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve böyle sağlıcakla kucağını alırsın inş bebeğini :)Sonucum 809.39 kimyasal felan degildir dimi
sen bence alttan yıne de baktırma cogunluk bısı olmuyor desede can cıger arkadasım gecen sene mart ayında hamıle ıdı alttan bakıldı meger bebek cok asagıda ımıs aksamına dusuk oldu hala da bı turlu bebegı gelmedı cok uzuluyor yanı keseyı goremezse bence sen 2 3 gun sonra tekrar gıt oamanda goremezse baktır derım ben
ben ılk gıttıgımde kese goremedık doktor alttan baksak goruruz dedı ben de pekı beklesek dedım tmm haftaya bakarız dedı haftaya gıttım gormustu kı senın degerın dun 800 ıse bugun 1600 yarın 3200 olması lazım dıe dusunuyorum bu sartlarda kesın gorur
ama tercıh senın tabe
hülya tebrikler canım buranın gediklilerinden birinin hamile olması tarifsiz bi mutluluk bizlere umut oldun allah kucağınada almayı nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?