- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.801
alışmış kudurmuştan beterdirbence ilişkiyede ara verseniz iyi edersiniz :)
alışmış kudurmuştan beterdir
bunlar dayanamaz yapar diycem ama hülya o kadar çabaladı ki bebeğe bişi olur diye 9 ay yapmadan da durabilir
kozalağı bu kadar alıştırmayacaktın sen hülüüüü.
bence ilişkiyede ara verseniz iyi edersiniz :)
gece gördüm yazdıklarını.
valla şok oldum,sen regl oldum demiştin ya...
kozalak vardı dün gece yazamadım,kusura bakma canım.
çoookkk sevindim,çok şaşırdım,çokkk teprik ederim,maşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
ayrıca söylemeden edemiycem pkolu birinin hamile kalmasına çok ihtiyacımız vardı.
çoookkk güsel oldu bu beaaaa
diye diyeee sonunda çocuğu italya ya da götüreceksin ya helal olsun.
azmin zaferi diyelim biz senin hamilelik öyküne
yakında tekrar tanıtırlar anacım,hatırlarsın hatırlarsınbiz 5 ayda 1 kere yaptık valla ahhahaha görsem tanımam o şeyi
canım güya bisürü süpriz planlamıştım hiçbirisi olamadı malesef eşime dedim ama ben sürpriz yapcaktım kutlama yapcaktık böyle hödük gibi oldu dedim ee gelmicektin ozaman kursa dedi bakışından herşey belliydi zaten dedi bi garip duygu yaa durup durup ben hamileyim diyorum ve ay boyu yaptıklarım aklıma gelip ayy ben şunuda yapmıştım ayyy ben bunuda yapmıştım zararı olurmu diye düşündüm durdum
eşime gelince böyle giderse beni çok bunaltcak gibi duruyo inş ilk gün olduğu içindir ayy çantamı bile taşıttırmıyo ver ben taşırım senin taşımaman lazım diyo süt içecekmişim su içecekmişim zorla burnuma soktu suyu içirdi iş yapmıcakmışım ve dün sırnaştım bildiğin hatta ben şey aşeriyorum bile dedim ama nuh dedi peygamber demedi zararı olur doktoruna sor kesin bilgiyi al öyle ben korkarım hiç bişey yapamam diyo ve italya nevzusuna takılıyo yaa bişey olursa eminmisin bişey olmucağından deyip duruyo
haa bide dün durmuşta masrafları olcak bak bisürü ee hangi okula göndercez biz diye düşünmeye başladı işi bırakıyosun hemen anlaşmamız öyleydi dedi acaba ikiz olurmuki dedim de innşşşallah diyo dedeleri zengin baksınlar işte onlar diyo:))
anneme söyledim dün telefonda sadeece iyi gözün aydın dedi nasıl bozuldum acaba babam yanında diyemi öyle yaptıki bilemedim ben kimseye söyleme diyerek söylemiştim çünkü
yakında tekrar tanıtırlar anacım,hatırlarsın hatırlarsın
bu arada hülü nün değeri yüksek değil mi?
ikiz neyin olmaya bu?ben değerler konusuna henüz terfi edemediğimden pek bilmiyorum.
şimdi okula gitmem lazım.
gelince görüşürük
adete kaç gün vardı kaçırmışıım orayı canımmm tam dünmüydü bat hülüüşş??
canım önce 34 günde adet oldum sonra 29 günde oldum geçen ayda 31 günde adet oldum yani ortalama 30gün dersek bat dündü canım dün 30.günümdü
sanmam ikiz olduğunuuu :)
olmasında zaten ikizler hep erken doğuyo ağustos annelerindemi ne biri doğurmuş haftalar önce solunum alamıyolar alete bağlılar çok kötü bişey tek olsun sağlıklı olsunnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.eşime gebelik testi aldırdım getirdi dedimki bak bu seferde çıkmazsa antibiyotik alıcam 1 hftadır iyileşemedim,içme zararı varsa belli olmaz dedi:)bende arkadaş var 1 gün kala çizgiy görmüş benim 10 gün oldu dedim ,herkesinki birmi diyor içme içme diyip durdu ...[/QUOTE]sorma mıhlanıp kaldım sandım artık sürekli listenin altlarında kalcağımı düşünmeye başlamıştım allah herkese hamile ikonuı koymayı hamilelik takvimi yapmayı nasip etsin
değerim normalmi sence canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.eşime gebelik testi aldırdım getirdi dedimki bak bu seferde çıkmazsa antibiyotik alıcam 1 hftadır iyileşemedim,içme zararı varsa belli olmaz dedi:)bende arkadaş var 1 gün kala çizgiy görmüş benim 10 gün oldu dedim ,herkesinki birmi diyor içme içme diyip durdu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?