HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ee ben halay çekmediiiiiiimmmmmm
hade halaya uzun aradan sonra benim halayımı çekmek nasipmiş demekki :119::119::119::122::122::122::122::122:

bence ilişkiyede ara verseniz iyi edersiniz :)

valla sanırım öyel yapmak zorunda kalcaz milletin kadın yanaşmaz bizdede adam yanaşmıyo korkarım yapamam diyo eminim doktor yasak yok yapabilirsiniz desede benimki gerilir yapamaz korkusundan

dün zaten aklıma sen geldin sen diyodun ya pkolu hamile kalan varmı diye inş sendende bu ay gelir güzel haber pkolu olarak hamile kaldım inş arkamdan diğer pkolularda geliverir diye düşündüm bende çok şaşkınım hala sabah uyandım ben hamileyim diyerek uyandım gayri ihtiyari ateşimide ölçtüm:))) ve servise giderken koşmamam lazım erken çıkmam lazım diye tam 15dakika erken çıkmışım evden :)))
bak sende zorla kendini şu soğan suyunu iç onu içemiyosan incir+havuç suyunu iç canım soğan adetlerimi düzene koydu tabi herşey rabbimin izniyle ama sebep oldu onlarda

biz 5 ayda 1 kere yaptık valla ahhahaha görsem tanımam o şeyi
yakında tekrar tanıtırlar anacım,hatırlarsın hatırlarsın
bu arada hülü nün değeri yüksek değil mi?
ikiz neyin olmaya bu?ben değerler konusuna henüz terfi edemediğimden pek bilmiyorum.
şimdi okula gitmem lazım.
gelince görüşürük

ayy negüzel şeyler bunlar yaa. ilk kez baba oluyo ya eşin onun heyecanı var. benimkide süt iç şunu ye bunu ye bunu yap bunu yapma diye çok konuşuyodu halada konuşuyo. bazen çoook bunaltıyo. sanki ben düşüncesiz hareketler yapıyomuşum gibi. :)
sen doktorun başla diyosa başla canım ilaçlarına belki kanın ile ilgili bildiği ama sana hamöile olmadığın için sölemediği bişey olabilir. yada ara sor tekrar hiç içmemenden iyidir. folikasit yazmadınız bu aspirini neden yazdınız de bi bakiim. ayrıca yazdığı diğer ilaç ne işe yarıyo ki :44:
hepimiz şöyle sölücez böle sölücez diyoduk hiçbirimiz yapamadık yaa

adete kaç gün vardı kaçırmışıım orayı canımmm tam dünmüydü bat hülüüşş??

ebda

kız ben dayanırım sorun yok yapmayabiliriz ayni ama kocamdan endişeliydim ama benden beter vallla akşam kalas ben okadar cilve yaptım yanaştım hatta bornozla yanına bile gittim dönüp bakmadı bile ve tavırlarına baktım tanıdığım kocam yapmaz 9 ay bile bekler zaten azıcık gerilse strese girse yapamazdı şimdi hepten gitti
değerim banada çok yüksek geldi hatta kimyasalmı diye korktum lekeenmemde devam ediyo damla damla korkuyorum valla ne yalan söyleyim

gizem

bizde unutcaz heralde kız neyse sonra cimcime gibi yeniden gerdeğe gireriz bizde:))))

sezgii

canım doktoru tekrar arayamam çok yoğun biri zaten bidaha rahatsız etmek istemiyorum yarın sorarım artık

sorma mıhlanıp kaldım sandım artık sürekli listenin altlarında kalcağımı düşünmeye başlamıştım allah herkese hamile ikonuı koymayı hamilelik takvimi yapmayı nasip etsin[/QUOTE]
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.eşime gebelik testi aldırdım getirdi dedimki bak bu seferde çıkmazsa antibiyotik alıcam 1 hftadır iyileşemedim,içme zararı varsa belli olmaz dedi:)bende arkadaş var 1 gün kala çizgiy görmüş benim 10 gün oldu dedim ,herkesinki birmi diyor içme içme diyip durdu ...

canım önce 34 günde adet oldum sonra 29 günde oldum geçen ayda 31 günde adet oldum yani ortalama 30gün dersek bat dündü canım dün 30.günümdü

sanmam ikiz olduğunuuu :)
olmasında zaten ikizler hep erken doğuyo ağustos annelerindemi ne biri doğurmuş haftalar önce solunum alamıyolar alete bağlılar çok kötü bişey tek olsun sağlıklı olsunnnn

sorma mıhlanıp kaldım sandım artık sürekli listenin altlarında kalcağımı düşünmeye başlamıştım allah herkese hamile ikonuı koymayı hamilelik takvimi yapmayı nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.eşime gebelik testi aldırdım getirdi dedimki bak bu seferde çıkmazsa antibiyotik alıcam 1 hftadır iyileşemedim,içme zararı varsa belli olmaz dedi:)bende arkadaş var 1 gün kala çizgiy görmüş benim 10 gün oldu dedim ,herkesinki birmi diyor içme içme diyip durdu ...[/QUOTE]

sen emin olmadan içme canım bazen geç döllenme oluyo biliyosun doktora gıt muayene ol yada kan testi yaptır ona göre hareket et derim ben

bişey itiraf edicem dün hastaneye gitmek için çıktım otobüs beklerken direk aklıma sen geldin arayım haber ediyim dedim ama heyecandan numaranı bulamadım valla bilemem aklıma ne hikmetse sen geldin sıradaki senmisin yoksa inş inş inş:))

Gunaydin kizlar
Bendeki akinti sigaha dondu azicik azicik baskada gelen giden yookkkk ana adetim baslayaxak yani buna isaret.. neyseki adetim 31 den irtalama 28 e dustu..

sen emin olmadan içme canım bazen geç döllenme oluyo biliyosun doktora gıt muayene ol yada kan testi yaptır ona göre hareket et derim ben[/QUOTE]
evet kan testi yaptırmaya karar verdim . kandada çıkmazsa en azından antibiyotik alırımda iyileşirim...

günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım

akşam ben kozalağa küstüm vermicektim ama yine allem etti kallem etti verdim

midem çok bulanıyo benim yaaaa adet belirtileri gelmeye başladı vatana millete hayırlı olsun

hülya sen italyaya bebeğini götüreceksin ama ben yunanistana götüremiyorum yine eli yaş g.tü kuru kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…