HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar nil erkoçlar dizilerde oynayan kız ameliyatla erkek olmuş gördünüzmü bizde yapalımmı en azından bu stresten kurtuluruz

kız onun tipinde var zaten erkeksi yapısı boşver ya bole iyiyiz daha anne olacaz allahın izniyle kadın olmak farklı bişey

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Belirti yaşadın mı peki

kızlar çok özur sabah ki heyecanla yazamadım kendim bile inanmıyordum bilenler bilir topık ilk acıldgnda yazıyordum sonra tl problem olunca giremedim gündüzden arkadaşları tanıyorum bat 19şubattı kırmızılar gelmedi,sabah test yaptım pozitifti ilki kadar kırmızıydi kan verip geldim 763 degerimiz. bu arada bu topıkte bana destek olan dualarıni eksık etmeyen arkadaşlara binlerce teşekkür ederim ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını bos bırakmasın dualarım sizlerle herzaman ki gibı sizlerle artık günduz girebılıyorum nete inş. yazarım hersey icin tesekkurler

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

hayırlı olsunnn.ya bnmde bat 19 şubattı bn bir öncesi yptım çıkmadı bugunde daha ypmadım yapsammı ki acaba yaa çıkrmıkiiii

Son düzenleme:

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...

Tebrikler.Allah tamamına erdirsin.

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
çok tşk darısı isteyen dileyen herkese Rabbim gönlünuzdekını hayırlı kılsın
hayırlı olsunnn.ya bnmde bat 19 şubattı bn bir öncesi yptım çıkmadı bugunde daha ypmadım yapsammı ki acaba yaa çıkrmıkiiii
Tşk darısı basına inşallah senin bebişte senledir

Tebrikler, sağ salim doğmasını nasip etsin Allah, gözün aydınn

nuarinim hayırlı olsun canım. değerinde çok güzel çıkmış maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…