- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.821
günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım
akşam ben kozalağa küstüm vermicektim ama yine allem etti kallem etti verdim
midem çok bulanıyo benim yaaaa adet belirtileri gelmeye başladı vatana millete hayırlı olsun
hülya sen italyaya bebeğini götüreceksin ama ben yunanistana götüremiyorum yine eli yaş g.tü kuru kaldım
kızlar ateş ölçmek için nasıl bir termometre kullanıyorsunuz?
canım heveslendirmek istemiyorum ama benim biliyosun benimde adet belirtilerim vardı halada var hatta bugün karnım biraz daha çok ağrıdı sabahtan ve aynı adet ağrısı gibi eğer yunanistana gelmezsede demekki gezmeyi sevmiyo evinde oturup durmak istiyo annem rahat rahat gezsin tatilini yapsın kafasını dinlesinde sonra onun nazıyla kaprisiyle uğraşmayım o beni çeksin diye düşünüyodur
cimcimesultan
seni takipteyim cnm. bat tarihlerimiz yakin :) ins bu ay yuzumuz guler. hulya ii gaz verdi dunsans getircek bize
bende dun gece saat 2 ye kdar uyumadim bnmki gelsin is olsun diye nobet tuttum :)
bu arada karin agri ve batmalarimin sebebini anladim
cok calismaktan karin kasi yapmaya baslamisim o sebepten agri ve ara kramplar varmis. dun gece is ustundeyken ampul yandi bende :) pazardan beri bu neyin agrisi diyodum hevesleniyodum
baska bi belirtide yoktu bir tek atesim yumurtlamadan beri 0.1derece hergun artiyo...
bununda bi anlami yoktur.
bu arada pko nedir kizlar??
cimcimesultan
seni takipteyim cnm. bat tarihlerimiz yakin :) ins bu ay yuzumuz guler. hulya ii gaz verdi dunsans getircek bize
bende dun gece saat 2 ye kdar uyumadim bnmki gelsin is olsun diye nobet tuttum :)
bu arada karin agri ve batmalarimin sebebini anladim
cok calismaktan karin kasi yapmaya baslamisim o sebepten agri ve ara kramplar varmis. dun gece is ustundeyken ampul yandi bende :) pazardan beri bu neyin agrisi diyodum hevesleniyodum
baska bi belirtide yoktu bir tek atesim yumurtlamadan beri 0.1derece hergun artiyo...
bununda bi anlami yoktur.
bu arada pko nedir kizlar??
ne ara yanaştında adamın istemediğpini gördünvalla sanırım öyel yapmak zorunda kalcaz milletin kadın yanaşmaz bizdede adam yanaşmıyo korkarım yapamam diyo eminim doktor yasak yok yapabilirsiniz desede benimki gerilir yapamaz korkusundan
olur mu acaba?bişey itiraf edicem dün hastaneye gitmek için çıktım otobüs beklerken direk aklıma sen geldin arayım haber ediyim dedim ama heyecandan numaranı bulamadım valla bilemem aklıma ne hikmetse sen geldin sıradaki senmisin yoksa inş inş inş:))
size moral olduysam ne mutlu bana bende ilk evlendiğim sene sürekli heryerim tutuk geziyodum çareyi eve bir kutu kas gevşetici almakta bulmuştum bildiğin faydası oluyodu sonra alıştım yoğun tempoya :))
pko cimcimenin dediği gibi kist yumurta oluyo ama çatlayıpta atılamıyo ve rahim etrafında küçük küçük kistler oluşuyo adet gecikmesi olabiliyor tüylenme ve kilo artışı olabiliyor bende de pko vardı ama bende kist tüylenme ve kilo artışı yoktu sadece adet düzensizliği vardı ben 1 yıl dogum kontrol hapı kullandım belkide o engelledi bendeki kistleri bu kistlerin tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılıyor çünkü
ne ara yanaştında adamın istemediğpini gördün
daha dünden beri hamişsin.24 saat bilenem olmadı
olur mu acaba?
artık hiç ümidim yok.
giderek karamsarlaşıyorum.
olsun istiyorum ama hiç inancım yok olacağına.
bu psikolojiyi atlatmak isterdim.
ne ara yanaştında adamın istemediğpini gördün
daha dünden beri hamişsin.24 saat bilenem olmadı
olur mu acaba?
artık hiç ümidim yok.
giderek karamsarlaşıyorum.
olsun istiyorum ama hiç inancım yok olacağına.
bu psikolojiyi atlatmak isterdim.
biz esimle 7 yildir beraberiz.(beraber yasadik) 6. yilimizda evlendik :) yurda donunce evlendik diyelim :)
kist bazi donemlerde doktorum bende de gormustu ama cok sukur kendiliginden gidiyordu. sorun yok demisti.
ara ara dogum kontrol hapi bende kulliyordum.3 aylik dongulerle. iyice vucudu alistirmamak icin doktorum demisti mumkunse 3 ay kullan - 3 ay dinlendir diye.
masallah uzman olmussunuz benim 40 firin ekmek yemem lazim bunun icin
bundan sonra doktordan once size danisicam vallahi
cunku onlarin yorumlari arada birbiri ile cekilebiliyor maalesef.
atlat atlat bnce :)
kisaca teyzeme dis gebelikten sonra olmaz dediler olumden dondu 1 hafta yogun bakim fln. 5 sene sonra supriz ...
halam cok ugrasti ama hic umudunu kaybetmedi onunki ayri bir hikeye 15 sene sonra 43 yasinda geldi :)
yine bir yakinimin gelini gecen yil dis gebelik gecirdi doktor 6 ay bekle dedi daha 2 ayinda tek yumurtalikla hamile kaldi ki kilo problemleri fln bile vardi :)
neyin karamsarligi bu... evrene yanlis mesajlar yollama sakin
Evet evet ben artık adet oluyorum bu koyu renkli lekeler arttı afedersiniz o bölgem adet kıvamına girdiHerzamanki gibi.. Bu ay da tırt çıktım işte artık umudum ramazan bayramında bebiş haberiyle çift bayram yapmaya kaldı.. Yeni adet tarihim tam emin olmamakla birlikte 23 temmuz olarak belirliyorum.. Hem üzgünüm hem karmakarışık..
ne zamandır yazıp çizmiyom kızlar, nasılsınız?
Rabbim hepinizin kalbindekini tez zamanda gerçekleştirsin...
Amin.
Ayyy kizlarrrrr bugun cig koftw partuisi vardi okuldaa..bizim icin etsiz cevizli yaptilar...ayy bi tabaga yakin yedim simdide gebeeiyorum.
surwkli su iciyorum..
gelunce 3 bardak ust uste ictim 3 bardak okulda ayran ictim
uyumusum biraz evde 3 bardak da simdi su ictim daha hic ciseee gitmedim...tadi coook guzeldi....ama sonrasi susuzluktan geberiyofum...
camisv gibi oldummm...su aygiri .gobegim. 5 aylik gibi oldu....
amiiin canm allah hepimize o duyguyu tattırsın inşallah hayırlısıyla :)
bu arada kilo cetveline dikkat ettimde ne güzel yaa 78 den 65 e mi düştün nasıl başardın canım??
Ayyy kizlarrrrr bugun cig koftw partuisi vardi okuldaa..bizim icin etsiz cevizli yaptilar...ayy bi tabaga yakin yedim simdide gebeeiyorum.
surwkli su iciyorum..
gelunce 3 bardak ust uste ictim 3 bardak okulda ayran ictim
uyumusum biraz evde 3 bardak da simdi su ictim daha hic ciseee gitmedim...tadi coook guzeldi....ama sonrasi susuzluktan geberiyofum...
camisv gibi oldummm...su aygiri .gobegim. 5 aylik gibi oldu....
afiyet bal şeker olsun cicimde benim canım çiğköfte istediiiii
bende inş yarım bardak kadar kaldı onuda içersem bugün yarım litre su içmiş olcam rekor bu benim için üstelik sütte içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıyorum şu anda
Karbonhidrat kısıtlamalı 1 diyet yapıyorum hayatım. 2 ayda verdim 13 kiloyu :)
bulgurda ne sısırıyor ama adamı ay ben bı tane yesem cıg kofte sısıyorum senı dusunemıyorum :)
Allah yardımcın olsun sekerım
ohh ohh basladın sımdıden :)
ben tam 3 lt ıcıyorum gunde su ögürüyorum artık :S
süt gaz yaparsa laktozsuz ıc ben gaz yapıyor dıye ıcmıyordum doktor laktozsuz ıc ama ıcılecek o sut dedı
kocamda sagolsun bı paket sutu sabah cantama atmıs bunu ıs yerınde ıc demek ıstemıs olabılır mı henuz uzerıme almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?