- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.841
Ayy o ne guzel diyetmis oo.bravoo
facedeki ebru sen misinn canim..
ozlemmm
hic sut icmiyorum yaaaa...ceviz yiyodum onuda biraktimm ..su siralarr. sicaklarla basim beladaaaa
yok canııım hiç öyle demek isteyebilirmi ne vazifeymiş ona :))) neyse sen vardır bundada bi hayır içmem gerektiğine işaret de iç bence o sütü:)
hülü gibi senden de sürpriz bir haber gelir inşşş..Evet evet ben artık adet oluyorum bu koyu renkli lekeler arttı afedersiniz o bölgem adet kıvamına girdiHerzamanki gibi.. Bu ay da tırt çıktım işte artık umudum ramazan bayramında bebiş haberiyle çift bayram yapmaya kaldı.. Yeni adet tarihim tam emin olmamakla birlikte 23 temmuz olarak belirliyorum.. Hem üzgünüm hem karmakarışık..
ozlemmm
hic sut icmiyorum yaaaa...ceviz yiyodum onuda biraktimm ..su siralarr. sicaklarla basim beladaaaa
kızlar elimden geldiğince listeyi düzeltmeye çalıştım batı mart olanların hepsini sildim sonrada gelip vay beni silmişsiniz demesin kimse. eğer kalıcı olacaklarsa tekrar söylerler batlarını yazarım ama bu kadar temizledim biraz daha var temizlenecek onlarıda sileceğim bikaç güne
kızlar elimden geldiğince listeyi düzeltmeye çalıştım batı mart olanların hepsini sildim sonrada gelip vay beni silmişsiniz demesin kimse. eğer kalıcı olacaklarsa tekrar söylerler batlarını yazarım ama bu kadar temizledim biraz daha var temizlenecek onlarıda sileceğim bikaç güne
canım benim sıcaktan bunaldığında iç bir bardak buz gibi süt iştee ne güzel
Karbonhidrat kısıtlamalı 1 diyet yapıyorum hayatım. 2 ayda verdim 13 kiloyu :)
sevalcım
mervenın batı 12 temmuz mus kendısı yogunmus bana dedı ıletırmısın dıye
ozlemmm
Yok hayatım Ebru ben değilim...
kuzum bence hamılelerı yukarı alıp renk farkını gıdersek bıde batları tarıh sırasına gore dızsek daha ıı olmaz mı?
bu arada merve batını guncelle kız sole de cımcıme duzeltsın
sevalcım
mervenın batı 12 temmuz mus kendısı yogunmus bana dedı ıletırmısın dıye
cnm benide eklermisin listene acaba ?? bat 4 temmuz
canımmmm senden lıstenı rıca edıyorum :)
daha iyi olurda şekerim onları yapabilmek mesele işte
bi harf silsem liste komple bozuluyo bukadarını yapabildim ben.
ama ben düzeltirim diyen varsa buyursun ben vermeye razıyım topiği
tamam merveyi değiştiriyorum şimdi
tamam canım ekliyorum
Bi karnıyarık yapayım dedim patlıcan yerine kendimi kızarttım heryerin yandı yaaaa
kız bu ne bıtlı yorgan mı sırtına alan atıo
yok kuzum ben bılmıyorum nasıl yapılıyor sadece fıkrım dıye settım zor bısı ıse yapma yavrum bu halıylede anlıyoz bız
sıcakta hem kızartma yapmak bıde kendıını yakmak offf kuzum cok kotu olmus buz koy hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?