HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy o ne guzel diyetmis oo.bravoo

facedeki ebru sen misinn canim..

ozlemmm

hic sut icmiyorum yaaaa...ceviz yiyodum onuda biraktimm ..su siralarr. sicaklarla basim beladaaaa

valla bende dedım ıcmıorum dıe doktora baslarda rahatsız oluyorum dıe
peynır yogurt yıyorum dedım oda ye ne guzel onları yemen ama sut ıcılecek dedı
haftada yarım lıtre anca ıcıyorum bende cok degıl ama ıcıyorum yınede

balık yıyemedıgımız ıcın yaz nedenıyle ( kıs olsada bahane bulurdum canım hıc ıstemıyor) cevız badem yıyorum omega nedenıyle oda ıkı gunde bır 7 8 cevız falan gıbı
ye kıss ye akıllı olsun yavrucaklarımız demı :)

yok canııım hiç öyle demek isteyebilirmi ne vazifeymiş ona :))) neyse sen vardır bundada bi hayır içmem gerektiğine işaret de iç bence o sütü:)

haha :d demı ne vazıfeymıs ona ama sımdı tasıdım madem ıcım yanı
bıde sıpıdık terlık getırdım yanımda aksama mınnak ayaklarım oluyor sana davul bakalım aksam nasıl eve gıtcem

hülü gibi senden de sürpriz bir haber gelir inşşş..

kızlar elimden geldiğince listeyi düzeltmeye çalıştım batı mart olanların hepsini sildim sonrada gelip vay beni silmişsiniz demesin kimse. eğer kalıcı olacaklarsa tekrar söylerler batlarını yazarım ama bu kadar temizledim biraz daha var temizlenecek onlarıda sileceğim bikaç güne

kuzum bence hamılelerı yukarı alıp renk farkını gıdersek bıde batları tarıh sırasına gore dızsek daha ıı olmaz mı?

bu arada merve batını guncelle kız sole de cımcıme duzeltsın

cnm benide eklermisin listene acaba ?? bat 4 temmuz

Eline saglikjcanimm uzun suredir dwgisim istiyodu..

canım benim sıcaktan bunaldığında iç bir bardak buz gibi süt iştee ne güzel

Peynirimi eksik etmiyorum ama bari muzlu sut yapip iceyimm...

kuzum bence hamılelerı yukarı alıp renk farkını gıdersek bıde batları tarıh sırasına gore dızsek daha ıı olmaz mı?

bu arada merve batını guncelle kız sole de cımcıme duzeltsın

daha iyi olurda şekerim onları yapabilmek mesele işte
bi harf silsem liste komple bozuluyo bukadarını yapabildim ben.
ama ben düzeltirim diyen varsa buyursun ben vermeye razıyım topiği

sevalcım
mervenın batı 12 temmuz mus kendısı yogunmus bana dedı ıletırmısın dıye

tamam merveyi değiştiriyorum şimdi

cnm benide eklermisin listene acaba ?? bat 4 temmuz

tamam canım ekliyorum

kız bu ne bıtlı yorgan mı sırtına alan atıo
yok kuzum ben bılmıyorum nasıl yapılıyor sadece fıkrım dıye settım zor bısı ıse yapma yavrum bu halıylede anlıyoz bız

kız bu ne bıtlı yorgan mı sırtına alan atıo
yok kuzum ben bılmıyorum nasıl yapılıyor sadece fıkrım dıye settım zor bısı ıse yapma yavrum bu halıylede anlıyoz bız

yok yaa zorluğundan ziyade hak geçmesin diye şeeediyorum ben. listeyi komple silip tekrar yapmak lazım ama onuda tablo yapmayı bilmiyorum

sıcakta hem kızartma yapmak bıde kendıını yakmak offf kuzum cok kotu olmus buz koy hemen

bana kalsa yaparım domatesli bulgur pilavı yanına domates salatası karpuz peynir oh misler gibi
ama kocam 3 gündür et yemiyo kafası çalışmıyo bu ara karnıyarık istedi bide sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…